Hirhalo olvasok
Kapcsolódó cikkek listája:

Nem állnak jól a dolgok az Egyesült Királyság Net Zero buzgón támogatói és a tengeri szélerőművek haszonlesői számára
Tényleg el kell ásni a szélturbinák lapátjait?
A legtöbb csecsemőoltást előíró fejlett országok magasabb gyermekkori halálozási arányokkal állnak kapcsolatban
Fauci hazudott; több mint 120 ezer gyermek halt meg
Komoly aggályok merültek fel a Moderna új Covid vakcina gyermekekkel végzett kísérletének jogszerűségével és etikájával kapcsolatban
Fauci ellen vádat emel a DOJ? Az USA egy titkosszolgálati jogsértés után kötött alkut Kínával a haszonszerzési célú kutatások átadásáról?
Az autizmus leggyakoribb kiváltó oka a gyermekkori védőoltások. Az oltások hogyan okoznak autizmust
A COVID-19 tüskék okozta károsodás, amiről tudnia kell
A kutatók addig nem adják fel, amíg az egész járványügyi ipar nem lesz leleplezve
Az 5G technológia hatása az emberi és állati egészségre
COVID-19: a Bizottság 2023-ban félmilliárd adag Pfizer COVID vakcinát rendel el
Belga lobbista beperli von der Leyent a Pfizer-szerződések miatt
Vizsgálat indult a BioNTech ellen
Imádkozom, hogy tévedjek: Mike Yeadon szerint valami baljóslatú dolgot terveznek a digitális személyazonosságga
Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum elnöke bejelentette a világ rendszerszintű átalakítását
Egyre többen viselnek majd hordható eszközöket egészségi állapotuk megfigyelésére?
A HAARP globális aggodalomra ad okot messzemenő hatása miatt
A mikrochipes program: Miért gyűjtik a szabadkőművesek a gyermekeink DNS-ét?
Bridgen Sunaknak: Azonnal hívja vissza a parlamentet, hogy leállítsa a covid emlékeztető programját!
Michel Chossudovsky professzor: Bill Gates egy vagyont keresett bennfentes kereskedelemből 2020-ban
Ausztria alkotmányba foglalná a készpénzhasználathoz való jogot
A WHO globális megfigyelési terveinek nyugtalanító valósága és hogyan lehet megállítani őket
Bill Gates génmanipulált szúnyogainak szabadon engedése ellenállást vált ki Kaliforniában, de vajon túl késő?
Bill Gates nem úgy gondolta: az emberiség kiirtásával vádolják, most megmagyarázta a hírhedt mondatot
Sötét titkok leleplezése: A CIA áll Deagel megdöbbentő 2025-ös elnéptelenedési előrejelzése mögött
Macron: Szorul a hurok a francia elnök körül, és nemcsak politikailag! Gender románca Trudeau-val okozta a kanadai elnök válását
Szakértők figyelmeztetnek, hogy a Covid-zárlatokat a bántalmazók fedezékként használják a tragikus gyermekbántalmazások elkövetésére
A román bűnüldöző hatóságok nagy erőkkel nyomoznak a pedofil- és egyéb botrányok miatt
Amint a szülők kitették a lábukat otthonról, ágyba vitte diákját a tanárnő
NHS tervezi, hogy transznemű kezelést kínáljon a hétéves gyerekeknek
Népesség csökkentése reproduktív és szexuális módosítással
A VAKCINÁZÁSNAK MONDOTT BIOFEGYVER UTÁN
Térképen mutatjuk, hogyan építi körbe a NER a Balatont
Riadót fújt a bíróság, azonnal le kell állítani a debreceni akkumulátorgyár-beruházást
Visszavonta a katasztrófavédelem a szigetszentmiklósi akkumulátorgyár engedélyét
Szijjártó Péter ígérete sem volt elég, mégsem épül meg az akkumulátorgyár
Filippinó vendégmunkások szedik a gombát Heves vármegyében
CNN: az amerikaiak többségének elege van az ukrajnai háborúból
A NATO támadást tervez Niger ellen?!
A nigériai vezetők Franciaországot vádolják a "terroristák" kiszabadításával, a légtér megsértésével
Putyin betiltja az 5G-t Oroszországban, minden tornyot megsemmisít
Putyin betiltja az 5G-t Oroszországban, minden tornyot megsemmisít

Putyin betiltja az 5G-t Oroszországban, minden tornyot megsemmisít
Augusztus 5, 2023 Forrás

Vlagyimir Putyin orosz elnök betiltotta az 5G tornyokat az Orosz Föderációban, mivel aggályok merültek fel, hogy a technológia orvosilag nem biztonságos, és Szentpétervár közelében iskolások halálát okozta.

Az 5G káros hatásairól szóló viták nem új keletűek. Az alternatív média több mint egy évtizede hozza összefüggésbe a technológiát számtalan egészségügyi problémával, beleértve az immunszuppresszív betegségeket és a vírusszaporodást, amelyek konkrétumai meghaladják e weboldal és a szerző ismereteit. Putyin ígérete, hogy lebontja a meglévő 5G szupertornyokat, azonban azt mutatja, hogy az elektromágneses sugárzás veszélyei inkább tényekben, mint összeesküvésben gyökereznek.

Az Egyesült Államokkal és a Nyugattal ellentétben Oroszország nem egyik napról a másikra kezdett tornyokat emelni, amikor a Qualcomm és a mobil ökoszisztéma által kifejlesztett technológia 2015-ben elérhetővé vált. Azóta az Egyesült Államokban a távközlési cégek 150 ezer tornyot építettek, Oroszországban ehhez képest csak 22-t, elsősorban Moszkvában.

A földháború idején, amikor az iskolákat bezárták, az amerikai mobilszolgáltatók országszerte felgyorsították a tornyok építését az általános iskolák közelében. Amikor az iskolák újra kinyitottak, a diákok hirtelen kiterjedt 5G-antennákat láttak a horizonton és az iskolák tetején.

A négy nagy oroszországi mobilszolgáltató - a MTS, a Megafon, a Rostelcom és a Vimpel-Communications Public Joint Stock - közül csak az MTS kezdte meg az 5G korlátozott kiépítését 2021-ben, tornyokat helyezve el Moszkvában, Szentpéterváron és Novoszibirszkben, Oroszország legnépesebb városaiban, és egyetlen tornyot 15 méterre egy általános iskolai játszótértől Szentpétervár külvárosában.

2023 áprilisában 16 diáknál jelentkeztek a Vlagyimir Putyin által elektromágneses mérgezésnek nevezett súlyos mellékhatások. A korai tünetek közé tartozott a spontán hányás, szédülés, fülzúgás, elviselhetetlen fejfájás és hasi gyulladás. Később a tünetek között gyomor-bélrendszeri vérzés, agyvérzés és a szemidegek bomlása miatti vakság szerepelt. Az érintett gyermekek 8-12 évesek voltak, és ugyanabban a félévben jártak iskolába. Ráadásul a beteg gyerekek nem voltak beoltva, így az orosz egészségügyi minisztérium egészségügyi tisztviselői kizárták a Covid-19 vakcina mellékhatásait. Az átfogó vérvizsgálat és a radiológiai képalkotó vizsgálatok kizárták a már meglévő betegségeket, az élelmiszerekkel kapcsolatos betegségeket, a gyógyszereket, valamint a biológiai és vegyi anyagokat. 2023. június 6-ig a 16 diák közül 11 meghalt.

Mikhail Murashko egészségügyi miniszter a védelmi minisztérium segítségével egy vizsgálati csoportot rendelt el, hogy értékelje a mobiltoronyból sugárzott átviteli frekvenciákat, amelyek, mint megállapították, elektromágneses hullámokat pulzáltak a 24-50 gigahertzes tartományban, közel a milliméteres hullámskála aljához. A szabályozó szervek és a távközlési cégek világszerte biztonságosnak nyilvánították ezt a tartományt az emberekre nézve, az Obama korábbi elnök által vezetett FCC igazgatója, Tom Wheeler 2016-ban azt mondta: "Az 5G semmilyen veszélyt nem jelent az emberekre, az élővilágra vagy a háziállatokra. Bárki, aki megkérdőjelezi a biztonságát, alaptalan összeesküvéseket terjeszt".

Putyin azonban a 2023-as haláleseteket egy közös nevezőre hozta - az 5G behatolására orosz földön.

Július közepén az orosz elnök számos távközlési vezetővel és egészségügyi szakértővel találkozott, hogy megvitassák az 5G technológia elterjedésében rejlő veszélyeket. Halott gyerekekről készült képeket mutatott nekik; az egyiknek az agya elfolyósodott. Közölte velük, hogy moratóriumot kíván bevezetni az 5G-kutatásra, és le fogja rombolni az összes tornyot az Orosz Föderációban.

A Telekom vezetői nem fogadták jól a megbízását. Borja Vlaszov, az MTS 5G infrastruktúráért felelős alelnöke szerint az 5G hiánya technológiai hátrányba hozná Oroszországot, hozzátéve, hogy Oroszországnak szüksége van az 5G-re, hogy megerősítse az egykor virágzó gazdaságot, amely most Putyin ukrajnai akcióinak köszönhetően megtorpant. Putyin a halott és beteg gyerekek képeit terítette szét egy tárgyalóasztalon, és állítólag azt mondta: "Mi lesz velük? Mit tett velük az 5G-jük?"

"Nem hibáztathatjuk ezért az 5G-t. A nyugati elvtársaink egyetértenek abban, hogy az 5G biztonságos" - mondta Vlaszov.

Putyin utasította a mellette álló biztonsági ügynököt, hogy lője Vlaszovot egyenesen a szeme közé. Az ügynök habozás nélkül elővette Makarov pisztolyát, és 15 ember szeme láttára golyót eresztett Vlaszov homlokába.

Egy héttel később az Orosz Föderáció mérnöki csapatai, az Orosz Föderáció szárazföldi erőinek katonai mérnöki műveletek végrehajtására létrehozott katonai igazgatási testülete megkezdte az 5G mobiltornyok leszerelését Moszkvában. A járókelők ujjongtak, amikor a monolit tornyok leomlottak.

Jelen cikk írásakor Oroszország az összes 5G tornyot felszámolta.

Az ebben a cikkben szereplő információk Andrej Zakharov FSZB-ügynöknek köszönhetőek, aki 2022-ben a Real Raw Newsnak elárulta Vlagyimir Putyin ukrajnai különleges hadműveletének valódi okait - hogy megszabadítsa Kelet-Európát a külföldi biolaboroktól, pedofil gyűrűktől és adrenokróm laboratóriumtól. Ezeket a csatákat még mindig vívják.

Nézem a forrást
Nem állnak jól a dolgok az Egyesült Királyság Net Zero buzgón támogatói és a tengeri szélerőművek haszonlesői számára
Nem állnak jól a dolgok az Egyesült Királyság Net Zero buzgón támogatói és a tengeri szélerőművek haszonlesői számára
Június végén írtunk arról, hogy a Net Zero buzgóknak Európában nem mennek olyan jól a dolgok, mint remélték. Az Egyesült Királyság azonban úgy tűnt, hogy pokolian elszántan menetel előre, és a költségektől függetlenül felszámítja a fogyasztóknak a nettó zéró rendszereket. Most úgy tűnik, az Egyesült Királyságon a sor, hogy szembenézzen a rideg tényekkel. A Telegraph hétfőn arról számolt be, hogy a "nettó nulla" a következő választások előtt mind a konzervatív, mind a munkáspárt számára kulcsfontosságú csatatér - a legújabb fejlemény a toryk lázadása az új olajkazánok betiltása ellen a "nettó nulla" nevében. A beiktatott miniszterelnök Rishi Sunakot az új olajkazánokra vonatkozó tilalom eltörlésére szólítják fel. Vezető toryk figyelmeztettek, hogy ez szavazatokba fog kerülni, George Eustice, aki Boris Johnson kormányában környezetvédelmi miniszter volt, úgy jellemezte a politikát, mint "egy Ulez a vidéki közösségek számára". A tilalom 1,7 millió olyan háztartást érint, amely nem csatlakozik a gázhálózathoz. Egy héttel korábban a The Telegraph arról számolt be, hogy a Sunak zöld utat adott több száz új engedélynek olaj- és gázfúrásra az Északi-tengeren. Azt mondta, hogy a munkáspártiak tervei az új kutatások megszüntetéséről "rosszat tesznek a környezetnek". A munkáspártiak új olaj- és gázipari engedélyek megszüntetésére irányuló politikája rosszat tesz a gazdaságnak és az energiabiztonságnak, és az Egyesült Királyságot "még inkább függővé tenné a külföldről érkező energiától", és rámutatott az új adatokra, amelyek szerint az importált cseppfolyósított földgáz ("LNG") szén-dioxid-kibocsátása közel négyszer nagyobb, mint a hazai termelésé. Szintén hétfőn, de a tó másik oldaláról a The New York Times arról számolt be, hogy "néhány problémás projekt aggályokat vet fel a tengeri szélerőművek éghajlatváltozás elleni küzdelemben játszott szerepével kapcsolatban", és kiemelte a Norfork Offshore Wind Zone nevű, az Északi-tengeren, Kelet-Anglia partjainál megvalósuló tengeri szélerőmű-projektet.

Nézem a forrást
Tényleg el kell ásni a szélturbinák lapátjait?
Tényleg el kell ásni a szélturbinák lapátjait?
Tavaly év elején sokkoló képek járták körbe a sajtót, melyeken azt láthattuk, hogy Amerikában óriási gödrökben temetik el a szélturbinák újrahasznosításra alkalmatlan lapátjait. Ez volna a környezetbarát technológia? - teszik fel a kérdést a megújuló energiát ellenző körök. A szélerőművek egyébként 85%-ban újrahasznosíthatóak, de mi ez a dolog a lapátokkal? A válasz az anyagösszetételben rejlik: a nagy erőhatásoknak kitett elemek kompozit anyagokból készülnek. Legnagyobbrészt üvegszálból, vagy újabban karbonszálból és gyantából állnak, amelyeket később már nem lehet szétválasztani egymástól. Ilyen kompozit anyagokat a repülőgépektől, a hajókon és az autókon át egészen a horgászbotokig az élet számos területén alkalmaznak, mégis csak a szélturbinák esetében csípi egyesek szemét. A mérhetetlen szennyezésért felelős fosszilis ipar szemforgatása már-már komikus, de az amerikai nukleáris iparnak sem kell a szomszédba mennie egy kis hulladékkezelési botrányért, melyet az egyik korábbi cikkünkben már részletesebben bemutattunk.

Nézem a forrást
A legtöbb csecsemőoltást előíró fejlett országok magasabb gyermekkori halálozási arányokkal állnak kapcsolatban
A legtöbb csecsemőoltást előíró fejlett országok magasabb gyermekkori halálozási arányokkal állnak kapcsolatban
A magasan fejlett országokban, ahol a legtöbb újszülöttkori vakcinaadagot igénylik, általában a legrosszabb az 5 év alatti gyermekek halálozási aránya - derül ki a Cureus című szaklapban július 20-án megjelent, lektorált tanulmányból. Neil Miller, az új-mexikói Institute of Medical and Scientific Inquiry igazgatója és az informatikából doktorált Gary Goldman kutatói 2019-es és 2021-es adatok alapján több elemzést végeztek, hogy feltárják a fejlett nemzetek által megkövetelt kora gyermekkori védőoltások száma és az újszülöttkori, csecsemő- és 5 év alatti halálozási arányok közötti lehetséges összefüggéseket. A globális egészségügyi szakértők szerint a közegészségügyben kevés intézkedés hasonlítható a védőoltások hatásához, amelyeknek tulajdonítják, hogy csökkentették a különböző fertőző betegségekből eredő betegségeket, rokkantságot és halálozást. A tanulmány szerint azonban a több újszülöttkori védőoltást előíró fejlett országoknak nem szándékolt következményei lehetnek, amelyek növelik a gyermekhalandóságot, megkérdőjelezve azt az elképzelést, hogy a több beadott oltóanyag mindig kevesebb halálozást eredményez. "A tanulmányunk a fejlett nemzetek által megkövetelt kora gyermekkori oltásadagok száma és a kora gyermekkori halálozási arányok közötti lehetséges összefüggéseket vizsgálta" - mondta Miller úr a The Epoch Timesnak küldött e-mailben. "Egyes nemzetek például röviddel a születés után beadják a csecsemőknek a hepatitis B és a tuberkulózis (BCG) elleni vakcinákat. Azt találtuk, hogy azoknál a nemzeteknél, amelyek mindkét oltást megkövetelik, lényegesen rosszabb volt a csecsemőhalandósági arány, mint azoknál a nemzeteknél, amelyek egyik oltást sem követelik meg." Miller és Goldman kutatásai eredetileg 2011-ben kezdődtek, amikor 2009-es adatok felhasználásával publikáltak egy tanulmányt, amely a legtöbb csecsemőoltást igénylő, magasan fejlett nemzeteknél kedvezőtlenebb csecsemőhalandósági arányokat mutatott.

Nézem a forrást
Fauci hazudott; több mint 120 ezer gyermek halt meg
Fauci hazudott; több mint 120 ezer gyermek halt meg
A CDC titkos jelentése megerősíti, hogy több százezer fiatal "hirtelen" halt meg az USA-ban a COVID-19 oltóanyag bevezetését követően. Újra és újra 2021 folyamán Dr. Anthony Fauci, állt a pódiumon, a kamerák fényes fényei elvakították, ahogy a nemzet elé állt. Biztos kézzel tartotta a kezében a Pfizer Covid-19 oltóanyagának egy fioláját, azt ígérve, hogy ez lesz a kulcsa annak, hogy megvédje Amerikát és gyermekeit a "halálos" Covid-19 betegségtől, amely állítólag pusztít az országban. De a nyilvánosság nem tudta, hogy az igazság a Covid vakcina biztonságosságáról mélyen el volt temetve Fauci saját hazugságai és csalásai, valamint az amerikai kormány és a Pfizer bizalmas dokumentumai közé. Fauci propagandát, hazugságot és manipulációt használt, hogy a szülőket arra kényszerítse, hogy beoltassák gyermekeiket. Az elvesztett életek súlya azonban gyorsan rá és a nemzetre zuhant, mivel a Betegségellenőrzési Központ (CDC) titkos jelentése feltárta, hogy a végzetes bejelentésétől számított egy éven belül közel félmillió gyermek és fiatal felnőtt halt meg, és ezek közül több mint 118 000 haláleset feltételezhetően a Covid-19 vakcina veszélyes mellékhatásai miatt következett be. A CDC-jelentésnek széles körű felháborodást kellene kiváltania, és minden nagyobb újság címlapján kellene szerepelnie. Ehelyett azonban süket csend fogadta és fogja fogadni. A megdöbbentő halálesetek száma ellenére a jelentést eltemetik és a szőnyeg alá söprik. A főáramú média, amely azzal van elfoglalva, hogy túlórában dolgozik, hogy az ukrajnai háborúról, az állítólagos éghajlatváltozásról és a megélhetési válságról szóló propagandával elterelje a közvélemény figyelmét, nem fordított és nem is fog figyelmet fordítani Dr. Anthony Fauci megtévesztésének pusztító következményeire. A nyilvánosságot továbbra is sötétben fogják tartani, az amerikai kormány pedig gyorsan lépni fog, hogy eltussolja saját részvételét a tragédiában. Dr. Fauci csendben bejelenti, hogy 2022 augusztusában "nyugdíjba vonul".

Nézem a forrást
Komoly aggályok merültek fel a Moderna új Covid vakcina gyermekekkel végzett kísérletének jogszerűségével és etikájával kapcsolatban
Komoly aggályok merültek fel a Moderna új Covid vakcina gyermekekkel végzett kísérletének jogszerűségével és etikájával kapcsolatban
Egy szülőkből és nagyszülőkből álló alulról szerveződő szervezet ma levélben fordult a Moderna Biotechhez, hogy kifejezze komoly aggályait az új Covid vakcinatermék kipróbálásához gyermekek toborzásának jogi és etikai alapjaival kapcsolatban. A NextCOVE Study nevű vizsgálat egy 3. fázisú klinikai vizsgálat gyermekek bevonásával, amely a 12 éves és idősebb felnőttek és gyermekek számára készült bivalens COVID-19 vakcinát vizsgálja. A 12 és 17 év közötti gyermekek toborzását foglalja magában, és az MHRA és az Egészségügyi Kutatási Hatóság 2023 májusában hagyta jóvá, hogy megvizsgálja a kísérleti Covid emlékeztető vakcina beadását követő eredményeket. Az UsforThem nevű csoport azzal érvel, hogy a Moderna kísérletében szereplő emlékeztető oltóanyagok - amelyek közül az egyik még fejlesztési szakaszban van - nem felelnek meg a nemzetközi etikai normáknak, és nem teljesítik a gyermekek bevonásával végzett kísérletekre vonatkozó brit jogi követelményeket sem. Az UsForThem csoport szerint ezért a kísérlethez való toborzás "nagyon komoly gyermekvédelmi aggályokat vet fel, mind az Egyesült Királyságban végzett konkrét kísérlettel kapcsolatban, mind tágabb értelemben a Moderna és a kísérletet jóváhagyó kutatási etikai bizottság folyamatával kapcsolatban". Kiemelték mind az etikai, mind a gyermekvédelmi alapelvek megsértését, és ezekkel kapcsolatban levélben fordultak Dr. Philip Cruzhoz, a Moderna Biotech UK orvosi igazgatójához, amelynek másolatát az etikai bizottságnak is elküldték.

Nézem a forrást
Fauci ellen vádat emel a DOJ? Az USA egy titkosszolgálati jogsértés után kötött alkut Kínával a haszonszerzési célú kutatások átadásáról?
Fauci ellen vádat emel a DOJ? Az USA egy titkosszolgálati jogsértés után kötött alkut Kínával a haszonszerzési célú kutatások átadásáról?
Az Egyesült Államokban folytatódik az orvosok cenzúrázása az orvosi engedélyek visszavonásával. A Covid talán sokakat ráébresztett a Big Pharma beavatkozására az orvostudományba, de ez már régóta tart. Egy orvos és tudós, aki 20 éve várt arra, hogy elmondhassa történetét, végre lehetőséget kap rá. Joel Smalley újraelemzi a Japánban bekövetkezett többlethalálozást, és becslései szerint 180 000-345 000 halálesettel több történt a tömeges Covid-injekciós kampány kezdete óta. Steve Kirsch becslése szerint 676 000 amerikai halt meg... eddig. Jimmy Dore leleplezi, hogy Bill Gates Pfizer részvényeket vásárolt, és miután egy vagyont keresett, eladta a részvényeit, majd a Pfizer vakcinát is lerombolta. Gates ezután befektetett egy új vakcinába, amelyet most is erőltet. A Nation First dokumentálja, hogy Gates milliárdokat fektetett abba, hogy megmérgezzen minket, nemcsak a globális egészségügyi politikán keresztül, hanem az élelmiszereinken keresztül is. A Global Research emlékeztet minket a The Wall Street Journal 2009-ben megjelent cikkére, amelynek címe: "A milliárdosok megpróbálják csökkenteni a világ népességét". Gates egyike ezeknek a milliárdosoknak. Rand Paul amerikai szenátor Anthony Fauci-t az Igazságügyi Minisztériumhoz utalta vádemelésre. Dr. Robert Malone pedig azt állítja, hogy megerősítést kapott arról, hogy az USA a Kínával kötött alku részeként átadott Wuhanba egy gain-of-function technológiát, mert az amerikai hírszerző ügynökségek biztonsági résen voltak.

Nézem a forrást
Az autizmus leggyakoribb kiváltó oka a gyermekkori védőoltások. Az oltások hogyan okoznak autizmust
Az autizmus leggyakoribb kiváltó oka a gyermekkori védőoltások. Az oltások hogyan okoznak autizmust
A hagyományos bölcsesség azt hirdeti, hogy nincs bizonyíték arra, hogy az oltások autizmust okoznak. A valóságban rengeteg bizonyíték van arra, hogy igen, de ugyanazt a játékkönyvet, amelyet a covid injekció mellékhatáshullám eltussolására használtak, használták arra is, hogy eltussolják azt az agykárosodást, amelyet sok gyermek szenvedett el az oltásoktól. A bizonyítékok számos elméletet alátámasztanak arra vonatkozóan, hogy az oltás miért okozhat autizmust. A vezető elmélet szerint az autizmus az oltások által kiváltott tartós autoimmun válaszreakció eredménye az agyban. Erős érv szól amellett is, hogy az oltások mikroütéseket okoznak az agyban, és sokkolják az agysejteket, aminek következtében azok nyugalmi védekező üzemmódba kerülnek, ahol már nem működnek megfelelően. Úgy tűnik, hogy e mechanizmusok mindegyike a kovid "oltás" okozta sérülések hátterében is áll; a különbség csak az, hogy a tüskés fehérje vakcinák sokkal nagyobb valószínűséggel okozzák ezeket a dolgokat, mint a hagyományos gyermekkori immunizálás. Az ezekre a mechanizmusokra irányuló kezelések viszont figyelemre méltó javulást eredményeztek mind az autista gyermekek, mind a covid vakcinasérült emberek esetében. Hogyan okoznak az oltások autizmust? Az alábbiakat egy középnyugati orvos írta, és Dr. Joseph Mercola tette közzé újra. Az orvosi pályán eltöltött időm alatt az egyik legnagyobb kihívást számomra az jelentette, hogy végignéztem, ahogy a gyerekek neurológiai károsodást szenvednek az oltásoktól, és az orvosi szakma széleskörű vakságát ezzel a problémával szemben. Sajnos, mivel annyi pénzt költöttek arra, hogy a társadalomban kialakítsák azt a hitet, hogy az oltások nem okoznak autizmust, bárki, aki mást állít, azonnal széles körű nevetség tárgya lesz, olyannyira, hogy az orvosi szakemberek meggyőzése arról, hogy az oltások nem mindig biztonságosak. Sok esetben az egyetlen dolog, ami felnyitja a szemüket, az a saját gyermekük súlyos sérülése.

Nézem a forrást
A COVID-19 tüskék okozta károsodás, amiről tudnia kell
A COVID-19 tüskék okozta károsodás, amiről tudnia kell
Napról napra többet tudunk meg arról, hogyan váltja ki a COVID-19 tüskés fehérje a rendszerek károsodását. A FOIA révén megszerzett adatok azt mutatják, hogy a Moderna Spikevaxa jelentős biztonsági aggályokat vet fel. A oltás utáni boncolások szisztematikus áttekintése arra a következtetésre jutott, hogy az mRNS COVID injekciók okozati összefüggésben állnak a halálos szívizomgyulladással. Ezeket az eredményeket figyelembe véve a szerzők "kockázati rétegzésre és kockázatcsökkentésre szólítanak fel a halálos kimenetelű COVID-19 vakcina által kiváltott szívizomgyulladás populációs előfordulásának csökkentése érdekében". A Defending the Republic (DTR) nevű közérdekű csoport által az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) ellen az információszabadságról szóló törvény (FOIA) alapján folytatott peres eljárás során megszerzett adatok azt mutatják, hogy a Moderna Spikevax oltóanyagának jelentős biztonsági aggályai vannak. A Moderna egyik vizsgálatában a COVID beadására szolgáló csoportban 16 résztvevő hirtelen meghalt, de csak kettőnél végeztek boncolást. A vizsgálat hiánya ellenére a Moderna arra a következtetésre jutott, hogy a halálesetek egyike sem hozható összefüggésbe az oltással. A Moderna vizsgálatai számos súlyos nemkívánatos eseményt is regisztráltak a beoltott csoportokban, köztük Bell-bénulást, övsömört, szívrohamot, tüdőembóliát, átmeneti iszkémiás rohamot, limfómát és vetélést. A Moderna azonban még akkor is, amikor az injekció beadását követő napokon belül életveszélyes sérülések következtek be, önkényesen arra a következtetésre jutott, hogy egyik sem állt összefüggésben az oltással.
A Pfizer a COVID emlékeztetőjét a ténylegesnél hatékonyabbnak tüntette fel azzal, hogy a valódi emlékeztetőt olyan embereknek adta be, akik sokkal egészségesebbek voltak, mint a kontrollcsoportok.

Nézem a forrást
A kutatók addig nem adják fel, amíg az egész járványügyi ipar nem lesz leleplezve
A kutatók addig nem adják fel, amíg az egész járványügyi ipar nem lesz leleplezve
Az orvosok, tudósok és kutatók továbbra is harcolnak a szabadságért és az igazságért. Nem szabad ezt kevesekre bíznunk, mindannyiunknak be kell vinnünk az adottságainkat a harcba. Tom Jefferson és Carl Heneghan professzorok folytatják az influenza elleni antivirális szerek leleplezését, és azt, hogyan indult be a világjárvány-ipar. Dr. Mary Talley Bowden folytatja harcát a texasi orvosi kamarával. Idősebb John Beaudoin folytatja a kovászos halálesetekről szóló jelentésekkel kapcsolatos csalások leleplezését. Mások a vakcinák által kiváltott tüskés fehérje szívre és agyra gyakorolt hatásait tárják fel. Míg más kutatók elkezdenek mélyebbre ásni a Pfizer, Moderna és Janssen covid-injekciókban talált DNS-szennyezésben. A jó hír az, hogy a Pfizer forgalma nagyot esett, mivel a covid-gyógyszerek eladásai lényegében összeomlottak. Az alábbiakban az elmúlt napokban megjelent cikkek és interjúk gyűjteménye olvasható különböző forrásokból. Hozd el az ajándékaidat a harcra! Ginger és Dr. Peter Breggin egy sor témát tárgyalnak ebben az 58 perces beszélgetésben egymással, beleértve a Biolabokat, a kórokozókat (a "természeteseket" és a manipuláltakat egyaránt), az mRNS-t és a DNS-t, amelyek mindig mérgezőek, a nanotechnológiát, a központi bankokat, a félelempropagandát, az időjárás manipulálását és még sok mást. "Úgy véljük, hogy a SARS-CoV-2-re adott katasztrofális reakciót nem lehet megérteni a pandémiás ipar meghatározó tényezőinek megértése nélkül... Néhány nevet fel fognak ismerni, akik részt vettek ebben a műveletben, de egyelőre dőljenek hátra, és élvezzék a következő nyolc epizódot" - írták.

Klaus Schwab lánya fenyegeti az emberiséget
Klaus Schwab lánya fenyegeti az emberiséget

Klaus Schwab lánya fenyegeti az emberiséget: "Állandó lezárások jönnek - akár tetszik, akár nem"
2023 augusztus 4 forrás

A Világgazdasági Fórum alapítójának, Klaus Schwabnak a lánya előbújt az árnyékból, és ijesztő fenyegetést intézett az emberiség ellen.

Nicole Schwab szerint a globális elit arra készül, hogy állandó "éghajlati zárlatokat" vezessen be, akár tetszik, akár nem - és jobb, ha hozzászoksz a gondolathoz, mert semmit sem tehetsz ellene.
Schwab lánya szerint a globális elitnek az úgynevezett "új emberiségre" vonatkozó tervei már olyan előrehaladott állapotban vannak, hogy az olyan hétköznapi emberek, mint te és én, semmit sem tehetnek ellene. De van egy végzetes hiba a globalisták tervében, amit kihasználhatunk és elronthatjuk a terveiket.

Klaus Schwab lánya szerint, aki egy zárt ajtók mögött zajló WEF panelbeszélgetésen beszélt, a COVID világjárvány "óriási lehetőség" volt a globális elit számára, hogy teszteljék, hogyan fog a közvélemény megfelelni a WEF terveinek, hogy bevezethessék a Nagy Újraindítás programjukat.

És az elit nem is lehetne elégedettebb azzal, ahogyan a legtöbb kormány és a világ lakosságának többsége eleget tett a brutális korlátozásoknak.

Schwab szerint az elit most már biztos benne, hogy az emberiség engedni fogja, hogy az elit "nem fokozatos" változásokat hajtson végre azáltal, hogy állandó klímaszárlatot rendel el, kötelezővé teszi a védőoltásokat, lefoglalja a termőföldeket és az élelmiszerellátás ellenőrzését, és úgynevezett 15 perces városokba terel minket, ahol bezárják a börtöncelláink ajtaját, és eldobják a kulcsokat. Nézze meg!

A WEF a Covid első megjelenése óta erőlteti az "éghajlati zárlatok" ötletét.
Egy, a WEF által közzétett cikkben a szervezet azzal büszkélkedik, hogy "milliárdnyi" ember tett eleget a drákói Covid "korlátozásoknak".

A "My Carbon: Egy megközelítés a befogadó és fenntartható városokért" címmel a cikk azt sugallja, hogy ugyanezt a félelemkeltő taktikát fogják alkalmazni, hogy további, az éghajlatváltozással kapcsolatos "korlátozásokat" kényszerítsenek a lakosságra.
Klaus Schwab jobbkeze, Yuval Noah Harari alig tudta elnyomni a vigyort, amikor azt állította, hogy az emberiség annyira engedelmes és ostoba, hogy könnyen el lehet majd kábítószerekkel és videojátékokkal kábítani.

Greta Thunberg pedig lassan leveti álarcát, és kiderül, hogy egy remek fiatal színésznő, aki azt hiszi, hogy az éghajlatváltozással kapcsolatos politikát támogató drámai alakításai egy nagy, vidám viccnek tűnnek.

Greta azonban hivatalos keretek között még mindig fenntartja a látszatot, és boldogan olvas fel minden forgatókönyvet, amit a globalista elit elé tesz. Itt azt követeli, hogy "mentsük meg a bankokat", hogy megmentsük a világot. Huh?

Miközben a főszereplőik rajtunk nevetnek, a WEF baljós napirendjét a legfontosabb stratégiai érdekeltek és partnerek világszerte kibontakoztatják.

Schwab szerint a Nagy Újraindításban nem lesz magántulajdon. A globalista elit által irányított kormányoké lesz minden. Semmi sem lesz a tiéd, és a drogok és a videojátékok boldoggá tesznek majd.

Ezek a tervek tisztán sátániak, és ellentétesek mindennel, amire társadalmunk épült. A Biblia világossá teszi, hogy a magántulajdon a jólét megteremtésének kulcsa. A magántulajdon, vagy hogy pontosabb meghatározást adjunk rá - a tulajdonhoz való jog - a szabadság záloga.

De az elit már elfordította a Nagy Újraindítás kapcsolóját.

Hollandiában a WEF-be beszivárgott kormány mezőgazdasági földeket foglalt le, ami felháborodást keltett és megzavarta az ellátási láncot, és Biden klímaügyi cárja, John Kerry megfenyegette az amerikai farmereket, hogy a farmok elkobzása az USA-ban "nem zárható ki".

A holland példa jól mutatja, hogy a mezőgazdasági területek lefoglalása milyen katasztrofális hatással lehet egy társadalomra. De ha távolabbra, Dél-Afrikába nézünk, a példa még inkább borzongatóvá válik.

Itt van a WEF által támogatott Gazdasági Szabadságharcosok szocialista vezetője, Julius Malemas, aki a héten az EFF 10 éves fennállását ünnepelte azzal, hogy támogatóit a fehérek megöléséről és a farmjaik lefoglalásáról szóló dalra és táncra vezette.

"Kill the boer" - mondja, a fehér emberekre utalva. "Öljétek meg a farmereket."
Ez a jövő Klaus Schwab WEF-je szerint. Stadionok tele hardcore szocialistákkal, akik a fehérek és farmerek megöléséről énekelnek, miközben a többieket 15 perces városokba terelik.

A WEF azt mondta nekünk, hogy abba kell hagynunk az autózást - és vagy gyalogolnunk kell, vagy osztozkodnunk.
Az elit szerint a jövőben mindenki számára tilos lesz az autózás, kivéve a kivételes szociális hitelpontszámmal rendelkező embereket. És ha a sorok között olvassuk, hogy mit értenek ez alatt, akkor egyértelműen saját magukra, a világkormányra utalnak, mint az egyetlen emberekre, akiknek a jövőben engedélyezik az autóhasználatot.

Ezeket a terveket a világ kulcsfontosságú városaiban már most is bevezetik. Az angliai Oxford lakosait figyelmeztették, hogy ők lesznek a kísérleti nyulak a disztópikus terv kísérleti nyulai, amely a jövő évtől kezdődően kötelező klímaszigeteléssel jár.

Képzeld el, hogy 2049-ben járunk, és Oxford lakói nem tudják elhagyni a környéküket. Ha mégis megteszik, egy kamerahálózat - amelyet évekkel korábban a forgalmi torlódások enyhítésének ürügyén telepítettek - nyomon követi a mozgásukat. Ha túl messzire tévednek a regisztrált címüktől, 100 font bírságot automatikusan leemelnek a bankszámlájukról.

Az egyetlen autó, amely most már az utcákon közlekedhet, a világkormány képviselőié, akik könyörtelenül járőröznek a városban a szabályokat megszegők után.

Klaus Schwab és a globalisták szerint ezt a jövőt kell elfogadnunk a bolygó megmentése érdekében.
De hála a hozzád hasonló embereknek, akik terjesztik a globalista elit valódi tervét, az emberek felébrednek.

Az oxfordi emberek elutasítják a terveket, hogy 15 perces börtöncellákba zárják őket, és az utcára vonulnak, hogy követeljék az elittől az alapvető emberi jogok tiszteletben tartását.

Ha erőszakkal elkobozhatják a farmokat, és 15 perces városokba terelhetnek minket, amelyek súlyosan korlátozzák mindennapi viselkedésünket, akkor milyen zsarnokságot fogunk látni a jövőben?

Sajnos a lakosság nagy része még mindig nem érti, hogy mi történik.

Videó: Klaus Schwab lánya: "Jönnek a tartós bezárások - akár tetszik, akár nem"



Videó: A WHO ártani akar az emberek egészségének és megsérti az emberi jogokat




Nézem a forrást
Az 5G technológia hatása az emberi és állati egészségre
Az 5G technológia hatása az emberi és állati egészségre
Bár az 5G hálózatok minden bizonnyal sokkal gyorsabb internetkapcsolatot kínálnak majd, sokakban felmerül a kérdés, hogy a technológia egészségügyi kockázatot jelent-e. Az 5G mobiltelefonok sugárzása az állatokra és a madarakra is káros lehet; a nagyfrekvenciás elektromágneses hullámok például állítólag megváltoztatják a rovarok testhőmérsékletét és rontják tájékozódási képességüket. Ezen a területen azonban hiányoznak a valós életben végzett tanulmányok - amelyek az 5G bevezetésével együtt járó hálózatsűrűsödéssel is foglalkoznak - 1. Hogyan értékeli a Bizottság az EU-ban bevezetendő 5G technológia által az emberi és állati egészségre jelentett veszélyeket? 2. Készülnek-e új tanulmányok - valós körülmények között - az emberekre (a "Rák legyőzése" elnevezésű főterv) és az állatokra (az EU beporzókra vonatkozó kezdeményezése) jelentett kockázatok megállapítására? 3. Szándékozik-e a Bizottság ezeket a tanulmányokat alapul venni az elektromágneses sugárzás határértékeinek kiigazításához?

Nézem a forrást
COVID-19: a Bizottság 2023-ban félmilliárd adag Pfizer COVID vakcinát rendel el
COVID-19: a Bizottság 2023-ban félmilliárd adag Pfizer COVID vakcinát rendel el
2022. április 29-én három uniós tagállam kérte a Bizottságot a COVID-19 vakcinára vonatkozó szerződések felmondására és a szállítások leállítására. Tíz tagállam támogatta ezt a kérelmet, azzal érvelve, hogy "a mennyiségek meghaladják az országok szükségleteit", és 2022. június 16-ig kértek választ. A Reuters szerint azonban, bár a tárgyalások még folynak, a Bizottság állítólag kötelezettséget vállalt arra, hogy 2023-ban közel félmilliárd adagot vásárol a Pfizer vakcinából, amelynek összköltsége 8-10 milliárd euró, amelyet a tagállamok fizetnek. A szállításokat 2024-re tervezték, annak ellenére, hogy Brüsszel elismerte, hogy "nincs összhang a kínálat és a kereslet között", és hogy a tagállamoknak "nem kívánnak pénzt költeni szükségtelen dózisokra". Az Európai Ügyészség (EPPO) megerősítette, hogy "folyamatban lévő nyomozás" folyik az EU-ban a COVID-19 vakcinák beszerzésével kapcsolatban. Az EPPO közleménye szerint a "kivételes megerősítés" azután történt, hogy az ügy iránt "rendkívül nagy" volt a közvélemény érdeklődése. Az ügyészség rövid közleményében nem nevezett meg egyetlen vakcinagyártó céget sem. A nagyfokú közérdeklődés valószínűleg a Pfizer COVID-19 európai ellátási ügylete körüli helyzetre utal. Az elmúlt hetekben egyes uniós tisztviselők válaszokat követeltek arra, hogy a hatóságok hogyan jutottak el oda, hogy a gyógyszergyártóval és partnerével, a BioNTech-csel akár 1,8 milliárd adagra vonatkozó, nagyszabású szállítási megállapodást kössenek.

Nézem a forrást
Belga lobbista beperli von der Leyent a Pfizer-szerződések miatt
Belga lobbista beperli von der Leyent a Pfizer-szerződések miatt
Von der Leyen és a Pfizer vezérigazgatója, Albert Bourla azzal kerültek a gyanúba, hogy SMS-ek útján közvetlenül tárgyaltak az uniós országoknak szánt további adagok 1,8 milliárd eurós szerződéshosszabbításáról, bár emiatt eddig csak adminisztratív panaszok érkeztek a Bizottsághoz. Egy belga lobbista közvetlenül az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen ellen nyújtott be panaszt egy belga bíróságon egy olyan ügyben, amely miatt felfüggeszthetik mentelmi jogát, és megvizsgálhatják a Pfizer vezérigazgatójával, Albert Bourlával váltott szöveges üzeneteket. Von der Leyen és a Pfizer vezérigazgatója, Albert Bourla azzal kerültek a gyanúba, hogy szöveges üzeneteken keresztül közvetlenül egy 1,8 milliárd eurós szerződéshosszabbításról tárgyaltak az uniós országoknak szánt további dózisokról, bár a Bizottság ellen eddig csak közigazgatási panaszok érkeztek emiatt. Frédéric Baldan, az európai intézményeknél akkreditált belga lobbista úgy döntött, hogy személyesen is üldözni fogja von der Leyent, mivel úgy véli, hogy a feltételezett bűncselekmények aláásták országa közpénzügyeit és a közbizalmat, amelyet a panaszban úgy határoznak meg, mint "az államba mint a közjóért dolgozó intézményes hatalomba vetett kollektív hitet".

Nézem a forrást
Vizsgálat indult a BioNTech ellen
Vizsgálat indult a BioNTech ellen
Többszörös összeférhetetlenség a COVID-oltások forgalomba hozatalával. Olvasom a német, dán és amerikai "alternatív" oknyomozó médiában, sőt a Mainstream Média is kezdi közölni, hogy vizsgálat kezdődött azzal kapcsolatban, hogy a német gyógyszer-szabályozási hatóságok és a BioNTech vakcinagyártó között milyen, korrupción alapuló megállapodások jöttek létre abban az időben amikor jóváhagyták a COVID-szérumok védőoltásként való bevetését. A vizsgálatok elindítása ugyanis már elkerülhetetlenné vált, ugyanis nemcsak a német kormány fizet jelenleg 400 000 német állampolgárnak kártérítést a COVID-vakcinák okozta halálesetek illetve mellékhatásnak megnevezett megbetegedések miatt, de a nagy életbiztosítási társaságok is sorra kezdik a pereket. A vakcina sérülések prognózisa ugyanis azt mutatja, hogy 2025-re a német munkavállaló korú lakosság 40-50 százaléka munkaképtelenné válik a COVID-oltások bevetését követően. És ez a tömeghalálozás és megbetegedés ott is a BioNTech révén jutott el a lakosság szervezetébe. A COVID-terror elkövetői azonban felkészültek a védekezésre, s ahogy a Pfizernek, úgy a BioNTech-nek is megvannak az előre bekészített hárítási stratégiájuk, melyek segítségével ki akarnak bújni annak felelőssége alól, hogy emberi egészségre veszélyes, mérgező kísérleti szérumot helyeztek fogalomba védőoltásnak mondva azokat.

Nézem a forrást
Imádkozom, hogy tévedjek: Mike Yeadon szerint valami baljóslatú dolgot terveznek a digitális személyazonosságga
Imádkozom, hogy tévedjek: Mike Yeadon szerint valami baljóslatú dolgot terveznek a digitális személyazonosságga
Népességszabályozás és vagy Új Világrend (NWO). A digitális identitást a CBDC-kkel (központi banki digitális valuta) kombinálva használják a népesség csökkentésére. Mondja Mike Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke a "Kérdés Dr. Drew-nak". "Szerintem ez fog történni, és imádkozom, hogy tévedjek. Tudom, hogy sokkoló ezt hallani, és nem én vagyok az egyetlen, aki ezt mondja". Yeadon rámutatott, hogy a súlyos megbetegedések és halálesetek száma az elmúlt években meredeken emelkedett. Tapasztalt gyógyszerkutatóként ismét figyelmeztetett az mRNS-vakcinák veszélyeire. "A vállalatok és a kormányok azt mondták, hogy annyira elégedettek ezekkel a termékekkel, hogy minden kontinensen gyárakat építenek, hogy több milliárd adagot állítsanak elő" - mondta Yeadon. Szerinte pontosan ezt fogják tenni: Az emberek digitális személyazonosságot kapnak, CBDC-vel fizetnek, majd a WHO azt mondja, hogy világjárvány van. A gyógyszergyárak kifejlesztik az mRNS-vakcinát, a kormány pedig azt mondja: be kell oltatni magukat, hogy a digitális identitásuk érvényes maradjon. "Szerintem a legtöbb ember megfogadja a felhívást, és beoltatja magát" - mondja Yeadon. És így a mögötte állók a következő években vissza tudják hozni a lakosságot a kívánt szintre.

Nézem a forrást
Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum elnöke bejelentette a világ rendszerszintű átalakítását
Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum elnöke bejelentette a világ rendszerszintű átalakítását
Egy kicsit elkerülte a figyelmünket, hogy Klaus Schwab, az önjelölt világmegváltó november végén érdekes interjút adott a kínai televíziónak. Már ez is önmagában figyelemre méltó, hogy Schwab, a Világgazdasági Fórum (WEF) elnöke a kínai állami tévében mondja el világátalakító terveit. De nem is vitás, hogy Kína a mindenhol elhelyezett megfigyelőkamerákkal, a szociális kreditkártyákkal, a Covid elleni védekezés ürügyén a totális lezárásokkal, az emberek átfogó megfigyelésével nagyon hatékonyan építgeti az a szép új világot, amely Schwab terveiben is ott szerepel. Hát hol is adna interjút, ha nem éppen a kínai tévében? De érdemes néhány részletet kiemelni a rendkívül ünnepélyes hangulatú beszélgetésből. Először is ellentmondást nem tűrően bejelenti, hogy ő és a WEF elindítja a világ rendszerszintű átalakítását. Schwab szerint a WEF és globális partnereik meghatározzák, hogyan kell kinéznie a világnak. Sőt: "Meg kell határoznunk a globális rendszer konkrét elemeit." Csak annyi kérdésem volna ezek után, hogy vajon milyen demokratikus felhatalmazás, választás, legitimáció alapján fogalmazza meg ezeket a mondatokat? A fejlett nyugati világ eddigi ismereteink szerint a demokráciáról, a népszuverenitásról, a jogállamiságról és az emberi jogokról szólt. Most akkor ezt úgy kell tekintenünk, hogy a nyugati világ vezető, globális urai végleg és deklaráltan szakítanak azokkal az alapelvekkel, amelyekre az általunk eddig ismert nyugati társadalmak felépültek? Ez valójában annak a bejelentése Schwab részéről, hogy szabad választások helyett a hatalom szimplán önkényes megragadásával kinevezi magát egyfajta "világcsászárnak", aki eldönti, hogy a Föld nevű bolygón a továbbiakban milyen irányba menjenek a dolgok? Minden látszat szerint erről van szó.

Nézem a forrást
Egyre többen viselnek majd hordható eszközöket egészségi állapotuk megfigyelésére?
Egyre többen viselnek majd hordható eszközöket egészségi állapotuk megfigyelésére?
A Mesterséges Intelligencia (AI) fejlesztésére, a robotizálásra és az embereken végzett robotikai kísérletek szakosodott globalista propaganda minden hazugságot bevet, hogy elhitesse az emberekkel, a testbe ültethető mikrochipek tulajdonképpen jó dolgok. Most éppen a hosszú élet titkának mondják a testbe ültetett mikrochipeket. A svéd Malardalen Egyetem (MDU) kutatója azt állítja, hogy néhány évtizeden belül az emberiség várható élettartama 120 évre fog nőni, köszönhetően az olyan új technológiáknak, mint a mesterséges intelligencia (AI) és a COVID-világjárványból szerzett ismeretek, számolt be a svéd televízió (SVT). Kulkov a finn, francia és egyesült királyságbeli egyetemeken dolgozó kollégáival végzett, a Futures tudományos folyóiratban publikált tanulmány eredményeire hivatkozott. "Egyre többen viselnek majd hordozható eszközöket egészségi állapotuk megfigyelésére. Ezeket az eszközöket orvosokkal és kórházakkal fogják összekötni" - mondta Kulkov, hozzátéve, hogy ezen érzékelők egy része implantátum formájában lesz az emberi testbe beültetve. Kulkov azt is elmondta, hogy a COVID-19 világjárványban jobban megértette, hogyan lehet hatékonyabban megfigyelni a vírusokat, miközben a mesterséges intelligencia már most is használatos az egészségügyi állapotok gyorsabb diagnosztizálására és új kezelések kidolgozására. "Az éghajlatváltozás lesz a legnagyobb hatással egészségügyi rendszereinkre és életünkre, nemcsak a jövőben, hanem most is" - tette hozzá.

Nézem a forrást
A HAARP globális aggodalomra ad okot messzemenő hatása miatt
A HAARP globális aggodalomra ad okot messzemenő hatása miatt
A nagyfrekvenciás aktív aurorkutatási program, vagy HAARP 1993-ban kezdődött, amikor az Egyesült Államok légiereje elkezdte egy alaszkai létesítmény építését. A projektet az amerikai légierő, a haditengerészet és az Alaszkai Egyetem közösen finanszírozza. Defence Advanced Research Projects Agency ("DARPA"). Röviddel az alaszkai létesítmény megnyitása után a nyilvánosság furcsa jelenségekről kezdett beszámolni - nemcsak a régióban, hanem világszerte. Az aktivisták kétségbe vonták a HAARP tevékenységét, és hangosan megkérdőjelezték, hogy a szervezet valójában mire készül. Miközben az amerikai kormány továbbra is tagadja, hogy bármi köze lenne az időjárás változásaihoz, a földrengések gyakoriságához és az égbolton megjelenő chemtrailekhez, szándékos erőfeszítéseket tett, hogy eloszlassa a működésének természetével kapcsolatos gyanút. A HAARP ellen felhozott egyik legmesszebbmenő vád az, hogy a szervezet szándékosan globális méretű pusztítást végez, földrengéseket, ciklonokat, áradásokat, hóviharokat és más katasztrófákat okozva szerte a világon. Az alaszkai HAARP kutatóközpontot jelenleg az Alaszkai Egyetem működteti. A Wikipedia szerint: "A HAARP az összeesküvés-elméletek híveinek célpontja, akik azt állítják, hogy képes "fegyverként" használni az időjárást. Kommentátorok és tudósok szerint az ilyen és más összeesküvés-elméletek hívei tévednek." A Wikipedia forrása a fenti állításhoz a Poynter Institute Politifact által közzétett cikk, amely egy Facebookon megjelent állítást próbált megcáfolni: "A törökországi földrengés a HAARP geomérnöki időjárás-módosító "forgatókönyvszerű" használata". A Poynter Intézet és nemzetközi "tényellenőrző" hálózata a Racket News top 50 szervezetének 8. helyén áll a globális cenzorkartellben - a Politifact aligha tekinthető megbízható forrásnak. Szóval, mit mondanak mások?

Nézem a forrást
A mikrochipes program: Miért gyűjtik a szabadkőművesek a gyermekeink DNS-ét?
A mikrochipes program: Miért gyűjtik a szabadkőművesek a gyermekeink DNS-ét?
A szabadkőművesek már régóta számos összeesküvés-elmélet epicentrumában állnak, titokzatos természetükkel csak olaj a spekulációk tűzére. Most a jóindulatú gyermekvédelmi eszköznek álcázott MYCHIP (MasoniCHIP) program bevezetése újabb vitákat váltott ki. De lehetnek-e rejtett célok a felszínen túl? A "MYCHIP" program a MasoniCHIP programra utal. A MasoniCHIP a szabadkőműves gyermekazonosító program rövidítése. Ez egy közösségi szolgálati kezdeményezés, amelyet az észak-amerikai szabadkőműves páholyok szponzorálnak, hogy állítólag segítsenek az eltűnt gyermekek azonosításában és visszaszerzésében. A program keretében a szülők számára olyan csomagot állítanak össze, amely állítólag segít a gyermekük gyors azonosításában. Ez a csomag általában a következőket tartalmazza: A gyermek ujjlenyomatai, foglenyomat vagy arcbőrmintát DNS-vizsgálat céljából. Egy videó, egy fénykép és egy általános leírás. Egyéb lényeges információk a gyermekről. A szabadkőművesek által megfogalmazott cél az, hogy a szülőknek olyan eszközt adjanak a kezükbe, amelyet vészhelyzet esetén gyorsan átadhatnak a bűnüldöző szerveknek. De vajon lehetnek-e rejtett és baljós célok a felszín alatt?

Nézem a forrást
Bridgen Sunaknak: Azonnal hívja vissza a parlamentet, hogy leállítsa a covid emlékeztető programját!
Bridgen Sunaknak: Azonnal hívja vissza a parlamentet, hogy leállítsa a covid emlékeztető programját!
Andrew Bridgen, Északnyugat-Leicestershire parlamenti képviselője tegnap írt a beiktatott miniszterelnöknek, Rishi Sunaknak, miután gyenge választ kapott Victoria Prentis, Banbury parlamenti képviselője és Anglia és Wales főügyésze ("AG"). Bridgen úr azt írta, hogy az ügyészi hivatal "sajnálatos ítélkezési hibája" mellett az ügy most "kritikus jelentőségű" egy svájci tanulmány fényében, amely szerint a három adag covid injekciót követően 1:35-hez az esélye a szívkárosodásnak. "Tekintettel a szakmailag megalapozott felfedezés súlyosságára, úgy tűnik, hogy a parlamentet azonnal vissza kellene hívni, hogy áttekintse a legújabb tudományos anyagot, és leállítsa az emlékeztető program bevezetését".

Nézem a forrást
Michel Chossudovsky professzor: Bill Gates egy vagyont keresett bennfentes kereskedelemből 2020-ban
Michel Chossudovsky professzor: Bill Gates egy vagyont keresett bennfentes kereskedelemből 2020-ban
Egy kanadai polgári vizsgálaton májusban tanúvallomást tett Michel Chossudovsky professzor, aki azt mondta, hogy az Egészségügyi Világszervezet főigazgatójának 2020-ban tett bizonyos titkos bejelentései tőzsdei összeomlásokhoz vezettek. Bill Gates és mások előre tudták, hogy Tedros, a terrorista mit fog bejelenteni, így bőséges lehetőségük nyílt arra, hogy bennfentes tudásuk alapján részvényeket vásároljanak és adjanak el a profit maximalizálása érdekében. Gates egy vagyont keresett a 2020-as bennfentes kereskedelemmel, mondta. Michel Chossudovsky kanadai közgazdász, 13 könyv és több mint 2000 cikk szerzője. Az Ottawai Egyetem emeritus közgazdászprofesszora, valamint a Global Research honlapot működtető Globalizációs Kutatóközpont ("CRG") elnöke és igazgatója. Chossudovsky professzor hosszú és fényes pályafutása során végig a globális gazdaságot kutatta. "Ha befagyasztasz egy gazdaságot, hozzájárulsz a tömeges szegénységhez. És ez nemzeti és nemzetközi szinten is megtörtént" - mondta a Michelle Leduc Catlinnek adott alábbi interjúban. Azzal, hogy az úgynevezett kovidójárványra válaszul bezárják a gazdasági és társadalmi tevékenységet, "gazdasági szempontból, amikor a munkaerőt korlátozzák és befagyasztják a munkahelyeket, a válasz nyilvánvaló: ez a gazdasági összeomlás, a reálgazdaság összeomlása" - tette hozzá. "Ha bezárod a munkaerőt, csődöket idézel elő... Ebben van logika: Van egy pénzügyi intézmény, amelyet a nagy bankintézetek alkotnak, és ők a hitelezők. És végső soron az a szándékuk, hogy átvegyék az irányítást a reálgazdaság felett, vagy a reálgazdaság azon darabjai felett, amelyeket fel akarnak venni"."

Nézem a forrást
Ausztria alkotmányba foglalná a készpénzhasználathoz való jogot
Ausztria alkotmányba foglalná a készpénzhasználathoz való jogot
Európa többi országához képest az osztrákok jobban szeretnek készpénzzel fizetni. Karl Nehammer osztrák kancellár szerint az alkotmányban rögzíteni kellene, hogy továbbra is készpénzzel lehessen fizetni, nem csak kártyával vagy digitális valutával. "Egyre többen aggódnak amiatt, hogy Ausztriában korlátozhatják a készpénzes fizetés lehetőségét" - mondta, és hozzátette, az embereknek joguk van a készpénzhasználathoz. Más európai országokhoz képest Ausztria lemaradásban van a digitális fizetések terén, és az emberek ragaszkodnak az érmékhez és a bankjegyekhez, különösen a kisebb, mindennapi cikkek vásárlásánál. Az országban a 20 euró alatti fizetések 67 százaléka készpénzben történik, és az osztrákok átlagosan 102 euró készpénzt tartanak maguknál. A csütörtökön bejelentett hárompontos terv értelmében az alkotmány védené a készpénzhez való jogot, biztosítanák a készpénzzel való fizetés lehetőségét, és a nemzeti bankot köteleznék rá, hogy biztosítsa a a szükséges készpénzforgalmat.

Nézem a forrást
A WHO globális megfigyelési terveinek nyugtalanító valósága és hogyan lehet megállítani őket
A WHO globális megfigyelési terveinek nyugtalanító valósága és hogyan lehet megállítani őket
Sötét erők, a jóakarat köpenyébe burkolózva, azt tervezik, hogy átveszik létünk gyeplőjét. Elérkezett a leszámolás pillanata. Az Egészségügyi Világszervezet megalapozza, hogy a "biológiai biztonság" égisze alatt az egész világon mindenki életének minden aspektusa felett átvegye az ellenőrzést. Egy új szervezetet hoznak létre Door to Freedom (Ajtó a szabadsághoz) néven, mint egyablakos ügyintézőhelyet, ahol mindenki megtudhatja, mi a terv, és mit tehetünk, hogy megállítsuk. A Door to Freedom azt is reméli, hogy a szabadságszervezetek világszerte összefognak, hogy közösen lépjenek fel, hogy minél szélesebb körben elterjedjen a hír. A globális összeesküvés, amely megpróbálja átvenni az irányítást a világ felett, rengeteg tőkéhez fér hozzá, de a mi adóforintjainkat is felhasználják. Az USA kormánya mintegy 5 billió dollárt költött a világjárványra való reagálásra. Ennek a pénznek a nagy részét a média, kórházak, befolyásos személyek, egyházak, orvosi csoportok és más társadalmi szervezetek megvesztegetésére fordították, hogy a hivatalos narratívát erőltessék. A jelenlegi törvények sok rossz szereplőnek adnak mentességet, beleértve a Federal Reserve-t, a Nemzetközi Fizetések Bankját, mindenkit, aki a WHO-nak és az ENSZ-nek dolgozik, szövetségi kormányzati alkalmazottakat, valamint számos magánszervezetet. A vakcinák és gyártóik szintén mentességet élveznek. Új törvényeket kell elfogadnunk, amelyek megszüntetik ezeket a kártalanításokat, hogy visszamenőleg bíróság elé állíthassuk őket az általuk elkövetett bűnökért. (Mercola) - Ebben a videóban ismétlődő vendégemmel, Dr. Meryl Nass-szal készítek interjút, aki havonta podcastot ad James Corbett újságíróval a Children's Health Defense (CHD) TV-n. Műsoruk középpontjában az Egészségügyi Világszervezet globális zsarnokság bevezetésére irányuló erőfeszítéseinek megvalósítása áll az egészségügy és a globális kormányzás tekintetében.

Nézem a forrást
Bill Gates génmanipulált szúnyogainak szabadon engedése ellenállást vált ki Kaliforniában, de vajon túl késő?
Bill Gates génmanipulált szúnyogainak szabadon engedése ellenállást vált ki Kaliforniában, de vajon túl késő?
A géntechnológiával módosított szúnyogok kibocsátása folytatódik az Egyesült Államokban, újabb zöld utat kapva az EPA-tól. Mégis lehetséges, hogy a genetikai terjedés miatt a génmódosított szúnyogkísérlet "soha nem ér véget". Az Oxitec biotechnológiai vállalat által létrehozott, géntechnológiával módosított ("GE") szúnyogokat az Egyesült Államokban, Floridában és Texasban engedték szabadon. 2022 márciusában az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége ("EPA") két évvel meghosszabbította az Oxitec számára a sürgősségi felhasználási engedélyt ("EUP"), amely lehetővé teszi a biotechnológiai vállalat számára, hogy további géntechnológiával módosított szúnyogokat engedjen szabadon Floridában, valamint először Kalifornia négy megyéjében. Bár az EPA meghosszabbította az Oxitec EUP-jét, mind a floridai mezőgazdasági minisztériumnak, mind a kaliforniai növényvédőszer-szabályozási minisztériumnak (DPR) jóvá kell hagynia az Oxitec tesztelését ahhoz, hogy az államukban továbbléphessen. A jogalkotók ellenkezését követően a kaliforniai DPR bejelentette, hogy az Oxitec önként visszavonta a géntechnológiával módosított szúnyogok kaliforniai tesztelésére vonatkozó kutatási engedély iránti kérelmét. A helyben szerzett malária az elmúlt 20 évben nem fordult elő az Egyesült Államokban, de a közelmúltban öt ilyen esetet diagnosztizáltak - négyet Floridában és egyet Texasban. Repülő fecskendők: Dr. Joseph Merocla alább újra közölt cikkét olvasva nem tudunk nem emlékezni arra, hogy 2022 augusztusában a National Institutes of Health ("NIH") bevezette a genetikailag módosított ("GM") szúnyogok segítségével történő oltást. A GM a GE alternatív megnevezése.

Nézem a forrást
Bill Gates nem úgy gondolta: az emberiség kiirtásával vádolják, most megmagyarázta a hírhedt mondatot
Bill Gates nem úgy gondolta: az emberiség kiirtásával vádolják, most megmagyarázta a hírhedt mondatot
Bill Gates egyik 2010-es előadása összeesküvés-elméletek táptalaja lett. A Microsoft atyja akkor a népességnövekedés vakcinák általi kontrolljáról beszélt, azonban az összeesküvés-elméletetek állításával ellentétben nem arra gondolt, hogy az emberiség egy részét oltóanyagokkal kellene kiirtani. A milliárdos üzletember most az Armchair Expert podcastjében magyarázta meg korábbi beszédét, illetve fejtette ki álláspontját az oltásokkal kapcsolatban. Bill Gatesnek az oltóanyagokkal és a népességnövekedéssel kapcsolatos megjegyzését ismét kiragadták a szövegkörnyezetéből - írta még tavaly a Reuters. A félreértelmezés egy 2010-es TED-előadáson elhangzott megjegyzéséből ered, amelyet Gates a világ szén-dioxid-kibocsátásának nullára csökkentésére irányuló módszerekről tartott.?Kiemelte, hogy az egyik tényező, amely a szén-dioxid-kibocsátást fenntarthatatlan szintre tolja, a népességnövekedés. Először is, itt a népesség. A világon ma 6,8 milliárd ember él. Ez körülbelül kilencmilliárdra fog emelkedni. Ha igazán jó munkát végzünk az új vakcinák, az egészségügyi ellátás, a reproduktív egészségügyi szolgáltatások terén, akkor ezt a számot talán 10-15 százalékkal csökkenthetjük. De e téren körülbelül 1,3 százalékos növekedést látunk - mondta a TED, az ötletek terjesztésével foglalkozó nonprofit szervezet által szervezett előadáson, 2010-ben. Gates azonban nem azt javasolta, hogy a világ népességét oltóanyagokkal kellene kiirtani.?Ehelyett azt mondja, hogy a közegészségügy javítása a védőoltások segítségével csökkentheti a jövőben a fenntarthatatlan népességnövekedést - és ezzel együtt a szén-dioxid-kibocsátás csökkenését. A Microsoft társalapítója már régóta a népességszabályozás híve, hogy a szegénység és a nyugtalanság gyökereit megcélozza. 2011-ben a Forbes magazinnak azt nyilatkozta, hogy amikor először belevágott a közegészségügybe, akkor a fogamzásgátlással akart foglalkozni.

Nézem a forrást
Sötét titkok leleplezése: A CIA áll Deagel megdöbbentő 2025-ös elnéptelenedési előrejelzése mögött
Sötét titkok leleplezése: A CIA áll Deagel megdöbbentő 2025-ös elnéptelenedési előrejelzése mögött
Millió hivatalos halálozási számadat bizonyítja, hogy ez a cél és nem csak becslés. Egy olyan világban, ahol a valóság gyakran furcsábbnak tűnik, mint a fikció, a globális események mögötti machinációk rejtélybe burkolt rejtélyek lehetnek. Az egyik ilyen intrika a Deagel.com körül forog, egy homályos online entitás, amely a katonai képességekről szóló kimerítő adatairól és a 2025-re vonatkozó szemöldökráncoló elnéptelenedési előrejelzéseiről ismert. Eláruljuk, hogy a legújabb eredmények alapján úgy tűnik, hogy a Deagel közvetlenül kapcsolódik a világszíntér jelentős szereplőihez: A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DoD) és a Rockefeller Alapítvány. A nyugati világ többlethalálozására vonatkozó jelenlegi valós adatok pedig határozottan azt sugallják, hogy Deagel elnéptelenedési előrejelzése nem csupán becslés, hanem valójában egy olyan cél, amely a Covid-19 oltás halálos hatásainak köszönhetően jó úton halad a megvalósulás felé. Az ember a Deagel mögött: Megerősíthetjük, hogy a 2021. február 16-án elhunyt Dr. Edwin A. Deagle Jr. az a megerősített figura, akiről a hatóságok azt szeretnék, ha azt hinnék, hogy kizárólag a Deagel.com mögött áll.

Nézem a forrást
Macron: Szorul a hurok a francia elnök körül, és nemcsak politikailag! Gender románca Trudeau-val okozta a kanadai elnök válását
Macron: Szorul a hurok a francia elnök körül, és nemcsak politikailag! Gender románca Trudeau-val okozta a kanadai elnök válását
Ezek a furcsa alakok, akik vezetői a Nagy Mátrix uralta látszólagos társadalmi rendnek, perverzebbek az egykori nyugat római birodalom nagyurainál is. Igazi kurtizánjai ők a Gonosznak. Egy ilyen például Emmanuel Macron is, egy sátáni politikai-kurtizán, akinek tündöklését és bukását végignézhetjük évek óta napjainkig. A WEF-es pszichopaták evilági rituális ámokfutását figyelve pár hónappal ezelőtt kiszivárgott egy furcsa nyilatkozat, melyben a WEF népirtásra szakosodott "történésze" Yuval Noah Harari, azt nyilatkozta, hogy élete meghatározó és talán legszebb sztorija az volt, amikor évekkel ezelőtt maga Klaus Schwab a WEF nagymestere a magáévá tette őt. Mert ez egyfajta beavatási rítus a WEF-elitjében. Mert ezeknél a perverz pszichopatáknál a hatalmi játékokba ez is benne van. De persze nem Harari az egyetlen efféle szodomita, itt van például mindjárt a Macron és Trudeau duó, a két globalista országvezető. De lássuk csak Macront először!
Macron, Trudeau support 'strong multilateralism' ahead of G7 summit. A WEF akaratából 2017 óta az egykori Rothschild-bankár, Emmanuel Macron vezeti Franciaországot ... egyik súlyos válságból a másikba. Kezdve a sokhetes "Gillet Jaunes" (sárga-mellényes) tiltakozással, majd a hírhedt nyugdíjreformok miatti tüntetéssorozattal, folytatva a rendőr által lelőtt arab fiú halála miatt kirobbantott zavargásokkal, Macron kormányzása igazi csődtömegnek tűnik. Ami meg a Macron szerepét jelenti a külpolitikában, bizony az sem áll túl jól. Az elmúlt napok eseményei egyértelműen igazolják, hogy Macron politikai súlya a világpolitika színpadán körülbelül megegyezik egy szalmabábéval.

Nézem a forrást
Szakértők figyelmeztetnek, hogy a Covid-zárlatokat a bántalmazók fedezékként használják a tragikus gyermekbántalmazások elkövetésére
Szakértők figyelmeztetnek, hogy a Covid-zárlatokat a bántalmazók fedezékként használják a tragikus gyermekbántalmazások elkövetésére
Szakértők feltárták, hogy a Covid-zárlatok milyen borzalmas mértékben szolgáltak veszélyes fedezékként a bántalmazók számára, hogy halálos károkat okozzanak kiszolgáltatott gyermekeknek. A kormányzati adatok szerint 2020-2021-ben 20%-kal nő a bántalmazással vagy elhanyagolással járó gyermekhalálozások száma. A Covid-járvány csúcspontján a bezárási korlátozásokat a bántalmazók "fedezékként" használták arra, hogy gyermekeiknek kárt okozzanak - mondta egy szakértő, miután a 10 hónapos Jacob Crouch "gonosz" szüleit a héten börtönbe zárták a gyermek meggyilkolásáért. Jacob csak a legutóbbi a járvány során történt tragikus, halálos kimenetelű gyermekbántalmazások sorában, beleértve Arthur Labinjo-Hughes, Lola James és Star Hobson esetét is. Szakértők elmondták, hogy a szokásos védekezési módszerek vagy a súlyos bántalmazás kiszűrésének esélyei, például az iskolák, az egészségügyi dolgozók és a gyermekklubok a világjárvány idején nem voltak jelen, vagy az online térbe kerültek, ami azt jelenti, hogy a bántalmazók büntetlenül bánthatták a rájuk bízott gyermekeket. A 10 hónapos Jacob gyilkos mostohaapját éppen ezen a héten börtönözték be életfogytiglani börtönbüntetésre, amelynek minimális időtartama 28 év, miután a csecsemőt 2020 decemberében holtan találták, tucatnyi sérüléssel és legalább 39 bordatöréssel. Most az olyan nemzeti gyermekbántalmazási jótékonysági szervezetek, mint az NSPCC, a halálos károk növekedésére figyelmeztetnek, amelyek a bezártság alatt történtek, és a még mindig ható hatásokra. Star Hobson csak egy volt a számos gyermek közül, akiket a szülők vagy gyámok meggyilkoltak, akik kihasználták a koronavírus korlátozások előnyeit.

Nézem a forrást
A román bűnüldöző hatóságok nagy erőkkel nyomoznak a pedofil- és egyéb botrányok miatt
A román bűnüldöző hatóságok nagy erőkkel nyomoznak a pedofil- és egyéb botrányok miatt
Akárhogy is erőlködik a magyarországi kormánypropaganda, a Böjte Csaba feje fölé biggyesztett csicsás nejlon-glória alól bizony kilógnak a lólábak. A nagy "gyerekmentő" szerepében sztár-szerzetessé, majd a Fidesz egyik udvari papjává avanzsált Böjte Csaba ugyanis több furcsa botrányt követően, (például pedofil nevelők leplezése, botrányos és gusztustalan kurva-história, stb. stb.) tetszik vagy sem, szembe kell nézzen azzal, hogy hiába dübörög a fidesz-propaganda gépezete, az emberek zöme már jól látja, hogy a visszás "sztárszerzetesi" allűrök mögött nagyon furcsa és nagyon nem keresztényi sőt egyenesen sátáni valóság lapul. Böjte Csaba minden szerzetesi regulát nyilvánosan megsértett már és az is teljesen érthetetlen, vagyis nagyon is érthető, hogy a ferences rend erdélyi vonulata homokba dugja a fejét és úgy tesz mintha nem látnák a botrányokat, pedofilokat, kurvákat, az egész szerzeteshez és Szent Ferenchez méltatlan hamis hacacárét! Úgy vélem, személyes véleményem, hogy Böjte Csaba egész lénye egy hazugság. Ő rég nem a jóságos, gyerekmentő szerzetes, hanem egy hamis próféta, akinek működése egy veszedelmes sátáni csapda a magyar keresztények számára. Az egész nem más mint az Ántikrisztus szemfényvesztése, cifra, tömjénszagú kelepce a keresztény hitet kereső magyaroknak. Böjte Csaba sem teológiai, sem emberi mércével mérve nem nevezhető már ferences szerzetesnek, viselkedése és magatartása, működése ugyanis hosszú évek óta bemocskol és megszeg minden fogadalmi regulát ami egy ferences szerzetest ferences szerzetessé tesz.

Nézem a forrást
Amint a szülők kitették a lábukat otthonról, ágyba vitte diákját a tanárnő
Amint a szülők kitették a lábukat otthonról, ágyba vitte diákját a tanárnő
Képtelen volt kordában tartani bűnös vágyait a tanerő. Jacey Bayne Stahl diákja otthonában feküdt le a kiskorú sráccal. Rendkívül komoly vádakkal kell szembenéznie egy középiskolai helyettesítő tanárnőnek, miután kiderült róla: lefeküdt az egyik diákjával. A missouri Aldritch városában élő és dolgozó Jacey Bayne Stahlt még december kilencedikén vették őrizetbe, miután a hatóság tudomására jutott a viszony. Stahl ráadásul a kamasz otthonában szexelt a fiúval, amikor annak szülei épp nem voltak otthon. Később üzeneteket is küldözgetett neki. Amikor a tanárnő rájött, hogy emiatt bajba kerülhet, megpróbálta rávenni kiskorú szexpartnerét, hogy törje össze a mobilját. Fel is ajánlotta neki, hogy kap egy másikat tőle, de a srác nem ment bele - így már ezen üzenetváltások is a tanárnő aktáját "gazdagítják".

Stahl ügyében 10 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg. A nő ártatlannak vallotta magát, legközelebb február elején kell megjelennie a bíróságon

Nézem a forrást
NHS tervezi, hogy transznemű kezelést kínáljon a hétéves gyerekeknek
NHS tervezi, hogy transznemű kezelést kínáljon a hétéves gyerekeknek
Az NHS England hétéves kort szabott meg a nemi identitással foglalkozó klinikákra való beutalás alsó korhatáraként, ami szakértők és kampányolók támogatását és haragját egyaránt kivívta. A Telegraph közölte a történetet. A vitatott Tavistock-klinika helyébe lépő új szolgáltatás részleteiben az NHS England meghatározta, hogyan fogja korlátozni a pubertásblokkolók használatát, és megtiltja aktivistáknak és tanároknak, hogy gyerekeket utaljanak kezelésre. Első alkalommal a nemi identitással foglalkozó klinikákra való beutalás alsó korhatárát hétéves korban határozta meg. Ezeknek a gyerekeknek pszichológiai támogatást és terápiát kínálnak majd, amely azokra a kérdésekre összpontosít, amelyek a nemükkel kapcsolatos érzéseikhez vezethettek. Szakértők azonban arra figyelmeztettek, hogy a korhatár-korlátozás még mindig a mentális problémákkal küzdő kisgyermekeket "az orvosi átmenethez vezető útra" terelheti. A kampányolók üdvözölték a "bizonyítékokon alapuló megközelítés felé való elmozdulást", de azt mondták, hogy a gyermekek biztonságának biztosítása érdekében még van mit tenni. Az NHS tavaly bejelentette, hogy bezárja a Tavistock transznemű klinikát, miután Dr. Hilary Cass felülvizsgálata szerint az "nem biztonságos". Ez volt az NHS egyetlen olyan transznemű klinikája, ahol gyerekeket kezeltek, és aggodalmak merültek fel amiatt, hogy a fiatalokat elsiették az orvosi pályán. A klinika helyébe regionális központok lépnek, amelyeket nem terapeuták, hanem orvosok vezetnek majd, és amelyek figyelembe veszik más betegségek, például az autizmus és a mentális problémák hatásait is. A lépést a nemi ideológia gyermekekre gyakorolt hatása miatti növekvő aggodalom közepette hajtották végre, többek között az iskolákban, ahol egyeseket a szüleik beleegyezése nélkül szociálisan átalakítottak.

Nézem a forrást
Népesség csökkentése reproduktív és szexuális módosítással
Népesség csökkentése reproduktív és szexuális módosítással
Dr. Tyrone Hayes az atrazin veszélyeivel kapcsolatos munkája miatt vált a Syngenta mezőgazdasági óriáscég célpontjává.

Öt taktika, amelyet az üzleti érdekek a tudomány háttérbe szorítására, a nyilvánosság megtévesztésére és a közegészségügy és a közbiztonság rovására történő befolyásszerzésre használnak.

Dr. Tyrone Hayes emlékszik, hogy azt hitte, a fellépés ártalmatlan lesz. 1997-ben a Syngenta mezőgazdasági óriásvállalat vállalati elődje megkereste Hayes-t - aki akkoriban a U.C. Berkeley fiatal adjunktusa volt -, és beleegyezett, hogy tanulmányozza a vállalat atrazin nevű gyomirtójának a kétéltűekre gyakorolt hatását. Hayes a békák endokrin rendszerének feltörekvő szakértője volt, és feltételezte, hogy nem vették volna fel, ha a vállalat úgy gondolja, hogy van mit találni. "Az volt a hipotézisem, hogy semmi sem fog történni" - mondta később a Mother Jonesnak.

Hayes azonban talált valamit - nevezetesen, hogy az atrazin láthatóan akadályozza a békák szexuális fejlődését. Most, hogy Hayes évtizedek óta tanulmányozza az atrazint, felfedezései a leghíresebbek, amelyek az atrazinnak való kitettséget a genetikailag hím békák funkcionális nőstényekké való átalakulásával hozták összefüggésbe, ami keserű vitához vezetett a Syngentával. A peres eljárás során nyilvánosságra hozott belső dokumentumokból kiderül, hogy a Syngenta tervei szerint Hayes-t zaklatni akarta, hogy lejárassa tudományos munkásságát és rontsa kutatói hírnevét.

Az Európai Unióban betiltották az atrazin használatát, mivel aggályok merültek fel azzal kapcsolatban, hogy a felszín alatti vizeket szennyezi, ami hatással lehet az élővilágra és az emberi egészségre. Mégis ez a második leggyakrabban használt gyomirtó szer az Egyesült Államokban, 2013-ban 73,7 millió fontot használtak belőle. Az Egyesült Államokban tehát nagy a tét, mind pénzügyileg a Syngenta, mind környezetvédelmi szempontból a nemzet számára. Az atrazin gyakran kerül a vízkészletekbe, különösen a középnyugati területeken, és 2012-ben a Syngenta 105 millió dolláros megállapodást kötött a közösségi vízrendszerekkel az atrazin ivóvízben való jelenléte miatt.

Az atrazin emberi és környezeti egészségre gyakorolt pontos hatásai még mindig nem tisztázottak, bár az EPA jelenleg megjegyzi, hogy az atrazin "potenciális endokrin diszruptorként és rákkeltőként vizsgálják mind az emberi, mind a vízi élővilágra nézve". Egy 2011-ben az EPA által összehívott független testület "utaló bizonyítékot" talált arra, hogy az atrazin bizonyos típusú rákos megbetegedésekkel hozható összefüggésbe, más tanulmányok pedig az atrazin születési rendellenességekkel hozható összefüggésbe. 2016 júniusában az EPA közzétette az atrazin előzetes ökológiai kockázatértékelését, amely megállapította, hogy "az EPA krónikus kockázatra vonatkozó aggályos szintjeit a madarak, emlősök és halak esetében akár 22-szer, 198-szor, illetve 62-szeresen is túllépi".

Nézem a forrást
A VAKCINÁZÁSNAK MONDOTT BIOFEGYVER UTÁN
A VAKCINÁZÁSNAK MONDOTT BIOFEGYVER UTÁN
NÉPESSÉG CSÖKKENTÉSE REPRODUKTÍV ÉS SZEXUÁLIS MÓDOSÍTÁSSAL: Dr. Tyrone Hayes ATRAZIN kutatása után, összekapcsolták az ATRAZIN expozíciót a HÍM BÉKÁK GENETIKAI ÁTVÁLTOZÁSÁVAL FUNKCIONÁLIS NŐSTÉNYEKKÉ... ATRAZIN tartalmú termékeket a SYNGENTA gyártja. A SYNGENTA BILL ÉS MELINDA GATES ALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSÁVAL, Valamint: A GLIFOZÁT RONTJA A HÍM UTÓDOK REPRODUKTÍV FEJLŐDÉSÉT: ÉS SZINTÉN BILL GATES TÁMOGATÁSÚ.
MOST A VAKCINÁZÁSNAK MONDOTT BIOFEGYVER UTÁN BÍZZUNK BENNE HOGY A BILL GATES TÁMOGATÁSÚ RAINFOREST ALLIANCE BÉKÁS CUCCAIVAL CSAK JÓT AKAR... ÉS CSAK VÉLETLENÜL NÖVEKEDTEK MEG ROBBANÁSSZERŰEN A SZEXUÁLIS MÁSSÁGOK...

Milyen cégekben vannak érdekeltségei a koronavírus-járvány arcainak?
Milyen cégekben vannak érdekeltségei a koronavírus-járvány arcainak?

Milyen cégekben vannak érdekeltségei a koronavírus-járvány arcainak?
Petróczi Rafael 2021.03.27. azonnali.hu

Merkely Béla öt jól menő céget visz, Szlávik János csak egyet, és az is veszteséges - őt viszont pont a pandémia húzhatja ki a bajból. Müller Cecília sem panaszkodhat, Győrfi Pál pedig pont a járvány alatt kezd családi vállalkozásba.

A járvány sok szakember karrierjét az egekbe repítette: naponta látjuk őket a tévében, videókban, és nem lehet úgy görgetni a hírfolyamunkban, hogy egyikük-másikuk ne jöjjön szembe velünk. A koronavírus-járvány elleni védekezés arcai azonban vagy megvoltak a pandémia előtt is, vagy éppen a járvány ad nekik lehetőséget nagyot szakítani - mutat rá a Menedzsment Fórum cikke.

Merkely Béla már a járvány előtt tanácsokat adott az AstraZenecának

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora például öt cégben is megjelenik tulajdonosként. Ezek közül a legnagyobb a családi vállalkozásként működő a Cardio-Dent Kft., ami 2019-ben 65,6 millió forint bevétel mellett tisztán 34 millió forintot termelt az Mfor cikke alapján, sőt - korábbi felhalmozott eredménnyel kiegészítve -

Merkelyék 2019-ben 84 millió forintos osztalékot is ki tudtak fizetni maguknak.

Maga a cég egyébként természettudományi és műszaki kutatást, fejlesztést végez, de tevékenykedik oktatásban és járóbeteg-ellátásban is.

Ezen felül Merkely a többségi tulajdonosa a Merkely-Cardiosport Kft.-nek, ami a saját tulajdonú ingatlanok adásvétele mellett sporttevékenységgel, oktatással, kutatással és járóbeteg-ellátással is foglalkozik, és aminek 2019-es 50,3 millió forintos bevétele 48 millió forintnyi profitot hozott.

Érdekesség az Mfor szerint, hogy a cégnek 2019-ben volt bevétele a multinacionális AstraZeneca vállalatcsoporthoz tartozó AstraZeneca Kft-től is:

Merkelyék 2018-ban és 2019-ben 350 ezer, illetve 700 ezer forint értékben adtak tanácsot az AstraZeneca Kft-nek.

Ahogy az Mfor írja: Merkely "még három társaságban érdekelt: a 2019-ben alapított 3D Guide Kft.-ben, a 2017-es születésű Chemical Agent Invest Zrt.-ben (nincs bevétel), valamint a 2020 augusztusában életre hívott Techstream Lab Kft.-ben".

Szlávik János meglátta a lehetőséget az antigén gyorstesztekben

Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa - Merkelyvel ellentétben - csupán egyetlen cégben, a Hepar Kft.-ben tulajdonos: ott 50 százalék feletti részesedése van. Ez a cég 2019-ben 18,5 milliós bevételt hozott, de összességében még így is némi veszteséggel zárta azt az évet.

A Hepar viszont másik két céget is tulajdonol: az egyik a gyógyszerészeti- és orvosi adatbázisok, valamint szakértői rendszerek fejlesztésével és értékesítésével foglalkozó MDD 2002 Kft.

A cégnek hiába volt 2019-ben 40,3 millió forintos bevétele, így is 8,2 milliós veszteséget termelt.
Nem áll jól a szénája Szláviknak a Hepar másik tulajdonolt cégében sem: a MeDiRatio Kft.-nek 2019-ben még egymillió forintos forgalma sem volt. Az Mfor szerint azonban a koronavírus-járvány új lehetőségeket nyitott meg 2020-ban a MeDiRatio előtt: szolgáltatási portfóliójába NoCoVid eszközök néven olyan oktatóanyagok és rizikófelmérő kérdőívek kerültek be, amik a munkaadók számára kínálnak lehetőséget arra, hogy csökkentsék dolgozóik megfertőződésének esélyét. Ezen felül a MeDiRatio koronavírus antigén gyorsteszteket is kínál már eladásra - a legkisebb kiszerelés ebből 25 darab gyorstesztet tartalmaz 37 500 forintos áron.

Müller Cecília és férje nem panaszkodhat

Müller Cecília országos tisztifőorvos viszont tényleg csak egyetlen cégben érdekelt - a járóbeteg-ellátással foglalkozó UNI-MED Bt.-ben tagsággal bír mind ő, mind férje, Zseli József. Az Mfor stabilnak értékeli a társaságot: 2019-ben 32,3 millió forintos bevétel mellett 9,1 millió forintos nyereségük volt.

Győrfi Pálról, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjéről pedig a hvg360 derítette ki, hogy "feleségével közös családi vállalkozást indított Panda Consulting Kft. néven, amely elsősorban oktatással fog foglalkozni, de bejegyzett tevékenységei között szerepel a reklámügynökségi munka és az előadó-művészet is."

Az Mfor cikke ide kattintva olvasható.

A járványszakértők a vállalkozásaikkal ellentétben nem voltak a topon, amikor a pandémiával kapcsolatban tettek előrejelzéseket. Össze is szedtük a hét legrosszabbul öregedő szakértői idézetet.



Nézem a forrást
Térképen mutatjuk, hogyan építi körbe a NER a Balatont
Térképen mutatjuk, hogyan építi körbe a NER a Balatont
Luxusszállodák és -apartmanok, közvetlenül a tóparton álló betonkockák, panorámás telekre felhúzott, mezőgazdasági épületként elkönyvelt nyaralók, letarolt nádasok - egyre inkább így néz ki a magyar tenger a fideszes nyomulás eredményeként. Nagyjából olyan mértékben szaporodnak a Balaton körüli, főleg NER-es építkezések, a sem a tópartot, sem a környezetet nem kímélő beruházások, mint amilyen gyakorisággal bejelent egy-egy újabb, Magyarországra települő akkumulátorgyárat a kormány. A Balatonnál zajló egyre gátlástalanabb természetrombolást, a tópart ellopását, beépítését éppen ezért nehéz követni - jóllehet a sajtó folyamatosan napirenden tartja a kormánypárti politikusokhoz, oligarchákhoz köthető építkezéseket. Ezek nemcsak magát a tavat és közvetlen környezetét, hanem a Balatonhoz közeli településeket is sújtják. A nyár elején, majd július első napjaiban a Szabad Európa foglalkozott kétrészes videoriportban a helyiek és a nyaralók érdekeit egyaránt negligáló építkezésekkel. Tavaly a Telex és az Átlátszó publikált részletes cikket a NER-es politikusok Balaton környéki ingatlanvásárlásairól. Összeállításunkban egyfelől 2015-ig visszamenve mutatjuk be, mely településeken készülnek, folynak, vagy éppen fejeződtek be tájsebeket ejtő, a környezetet pusztító, sok esetben közvetlenül a tópartot letaroló, annak szakaszait kisajátító beruházások, másfelől térképen ábrázoljuk, hogyan ölelik körül a Balatont azok az építkezések, melyek többsége egyértelműen NER-es projektnek nevezhető. Gyűjtésünk 20 balatoni, illetve a Balatonhoz közel eső, a tó környékéhez tartozó település beruházásait tartalmazza. Lakó-, nyaraló- és szállodaépületek mellett üzemek, kikötők, kempingek egyaránt szerepelnek köztük - de mondhatnánk azt is, a lista nem végleges. Valamennyi projekt arra irányítja rá a figyelmet, hogy a Balaton és a magyar tenger körüli táj eltulajdonítása, a természeti környezet tönkretétele szüntelenül zajlik.

Nézem a forrást
Riadót fújt a bíróság, azonnal le kell állítani a debreceni akkumulátorgyár-beruházást
Riadót fújt a bíróság, azonnal le kell állítani a debreceni akkumulátorgyár-beruházást
Összesen hat magánszemély és két civilszervezet támadta meg a bíróságon a hatalmas víz- és energiaigényű kínai akkumulátorgyár környezethasználati engedélyét. A Debreceni Törvényszéknek újra el kell bírálnia az akkumulátorgyár építését, mivel a Fővárosi Ítélőtábla felülvizsgálta és érvénytelenítette az eredeti döntést, és a beruházást leállítását követeli. Az év elején a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal megadta a környezethasználati engedélyt, ami a beruházás folytatását támogatta, de ellentmondást és tüntetéseket váltott ki a helyi lakosok és ellenzéki pártok részéről. Egy helyi ingatlantulajdonos, Moczok Gyula, bíróságon támadta a beruházást, mondván, hogy a gyár környezeti hatásai rossz hatással lesznek a közösségre és az ingatlan értékeire. A Fővárosi Ítélőtábla azonban arra hívta fel a figyelmet, hogy az elsőfokú bíróság nem mérlegelte a vízellátás biztonságát. Debrecenben gyár napi vízigénye egy tanulmány szerint a csúcsidőben elérheti az 60 ezer köbmétert is, ami megközelítené a debreceni kutak maximális teljesítményét. Az adatokat később módosították és azt közölték, hogy a déli ipari park fogyasztása nem lesz több 24 ezer köbméter/napnál.

Nézem a forrást
Visszavonta a katasztrófavédelem a szigetszentmiklósi akkumulátorgyár engedélyét
Visszavonta a katasztrófavédelem a szigetszentmiklósi akkumulátorgyár engedélyét
Két munkás halt meg súlyos hiányosságok miatt, ezután indítottak vizsgálatot. Visszavonta a katasztrófavédelem a szigetszentmiklósi akkumulátorfeldolgozó katasztrófavédelmi engedélyét - tudta meg az RTL Híradó. Megállapították, hogy a cég nem alakította ki a biztonságos üzemeltetés feltételeit megteremtő oktatási, képzési rendszert, és határozatban tiltották meg a veszélyes tevékenység folytatását. A katasztrófavédelem azután indított vizsgálatot, hogy a SungEel Hitech Hungary Kft. által üzemeltetett gyárban egy felrobbanó darálógép miatt két munkás veszítette életét. A munkavédelmi hatóság 10 millió forintra büntette az üzemet. A település független polgármestere, Nagy János szerint a határozat alapján az üzem nem működhet Szigetszentmiklóson ezekkel a feltételekkel. A polgármester hozzátette, az önkormányzat nem zárathatja be a gyárat, és erre a katasztrófavédelem határozata sem kötelezheti. A jövőbeni működéshez az előírásokat szigorú követelemények között be kell tartaniuk. A megyei katasztrófavédelem az RTL megkeresésére közölte, a veszélyes anyag mennyiségének csökkentése miatt a telephely nem minősül veszélyes üzemnek, így nem tartozik a katasztrófavédelmi törvény hatálya alá.

Nézem a forrást
Szijjártó Péter ígérete sem volt elég, mégsem épül meg az akkumulátorgyár
Szijjártó Péter ígérete sem volt elég, mégsem épül meg az akkumulátorgyár
A beruházás kikosarazását Fót kormánypárti polgármestere közölte a Facebook-on. A BYD kínai elektromosautó-gyártó tízmilliárd forintos beruházással akkumulátor-összeszerelő üzemet létesített volna. Szijjártó Péter június 10-én a kínai Sencsenben jelentette be, hogy új kínai akkumulátorgyár jön Magyarországra. A cég a régióban Komáromban gyárt elektromos buszokat, az itthon újonnan forgalomba hozott elektromos buszok mintegy 42 százaléka tőlük jön. A külgazdasági és külügyminiszter akkor még azt mondta, hogy a körülbelül tízmilliárd forint értékű, hamarosan elkészülő beruházás első körben száz új munkahelyet fog teremteni, mintegy egymilliárd forintos állami támogatással. Aki képes józanul gondolkodni beláthatja, hogy az autóipar forradalmi megújulása egy megállíthatatlan és visszafordíthatatlan folyamat
- tette hozzá. A településen már jóval a miniszteri bejelentés előtt, 2022 óta közismertek voltak a BYD tervei, ráadásul minden lehetséges jogi eszközzel próbálják azokat megakadályozni - számolt be erről a 24.hu július legelején. A tervek elsősorban a logisztikai park szomszédságában fekvő Fótligeten keltettek ellenérzést, a hatalmas csarnokokat ugyanis alig pár száz méterre húzták fel a környék lakóépületeitől. Ráadásul szabálytalanság gyanúja is felmerült. Közben már a fótiak bíróságra is vitték a beruházás környezetvédelmi hatósági engedélyét, a szomszéd cég ellen pedig Tuzson Bence régi irodája készítette a beadványt az önkormányzatnak.

Nézem a forrást
Filippinó vendégmunkások szedik a gombát Heves vármegyében
Filippinó vendégmunkások szedik a gombát Heves vármegyében
Nem találni olyan magyar dolgozót, aki gombát szedne Kerecsenden és Demjénben. Bármennyire is sok utánajárást igényel a külföldiek legális alkalmazása, a vendégmunkások nélkül nem lehetne leszüretelni napi 25-30 tonna friss gombát. A Heves vármegyei Kerecsenden és Demjénben már évek óta sok vendégmunkás dolgozik a Korona Gombaipari Egyesülés keretében, az ő foglalkoztatásuk hátterének járt utána a Heol. Kovács Anita intézi a vendégmunkások alkalmazását. Szerinte miközben újabb beruházásokra nyílt lehetőség, és a termelőkapacitás megsokszorozódott, elfogyott a magyar munkáskéz. Ezt eleinte Kárpátaljáról majd Ukrajna más részeiről pótolták, ám idővel egyre többen érkeztek más országokból is. Jelenleg 45 ukrán, 12 vietnámi, 4 mianmari, 134 filippinó és 33 magyar alkalmazott szedi a gombát. Kerecsenden napi 25 tonna gomba leszüreteléséhez nincs elegendő magyar kéz: a közhiedelemmel ellentétben, a vendégmunkások senkinek a munkáját nem veszik el. A vendégmunkások alkalmazása nem egyszerű feladat, több hónapos adminisztrációs eljárás előzi meg és komoly költsége van. Ennek része az idegenrendészeti eljárás, a taj- és adószám igénylése és persze a dolgozók ideutaztatása is. Sokszor képzésre is szükség van. A cégben hamarosan további 150 új munkavállalóra lesz szükség, akik könnyen lehet, hogy szintén külföldről érkeznek majd, már a munkásszálló is épül a számukra.

Fordulat a háborúban: itt a váratlan amerikai beismerés
Fordulat a háborúban: itt a váratlan amerikai beismerés

Fordulat a háborúban: itt a váratlan amerikai beismerés
2023.08.10. origo.hu

Az Egyesült Államok mindig is keményen bánt vazallusaival - mondta Larry Johnson egykori CIA-elemző egy podcastban. Úgy fogalmazott: Zelenszkij napjai meg vannak számlálva, az USA "fizikailag" el akarja őt távolítani, és a történtekért Oroszországot tenné felelőssé.

Idézzük csak fel a történelmet és azt, hogyan bánt az USA a vazallusaival! - hívta fel a hallgatók figyelmét egy podcastban Larry Johnson, a CIA valamikori elemzője, példaként hozva Manuel Noriegát és Szaddám Huszeint. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök személyére áttérve elmondta: korábban "dicsértük őt, még Winston Churchill fölé is helyeztük - ami jól mutatja a nyugati őrület mélységét -, most pedig már a drogfüggőségéről, korruptságáról és hasonló dolgokról terjednek a hírek". Hozzátette: Zelenszkij napjai "meg vannak számlálva", szerinte a Nyugat aligha hagyja őt életben, halálának felelősét pedig Oroszországra hárítják majd.

Fordulat a háborúban: itt a váratlan amerikai beismerés

Nézem a forrást
CNN: az amerikaiak többségének elege van az ukrajnai háborúból
CNN: az amerikaiak többségének elege van az ukrajnai háborúból
A legtöbb amerikai ellenzi, hogy a Kongresszus tovább finanszírozza az ukrajnai háborút - derül ki a CNN friss közvélemény-kutatásából. Összességében a válaszadók 55 százaléka szerint az USA-nak nem kellene tovább finanszíroznia Ukrajnát a háborúban - szemben azzal a 45 százalékkal, amely továbbra is úgy véli, hogy Washington jó úton jár, amikor újabb és újabb fegyver- és pénzcsomagokat szavaz meg Kijevnek - áll a CNN friss közvélemény-kutatásának összegzésében. Ami az USA eddigi segítségének megítélését illeti, 51 százaléka a megkérdezetteknek úgy gondolja, hogy az Egyesült Államok már eleget tett Ukrajnáért, 48 százalékuk úgy, hogy többet kellene tennie. Az utóbbi csoport erősen megfogyatkozott: a háború kezdeti időszakában végzett hasonló felméréskor még 62 százalékon állt az arányuk.

Nézem a forrást
A NATO támadást tervez Niger ellen?!
A NATO támadást tervez Niger ellen?!
Victoria Nulandot kiutasították az afrikai országból, miután azonnal gyülekezni kezdett a Nyugat serege : Afrika azonban szembeszáll a globalista invázióval. 25 000 katonát számláló ECOWAS-hadsereg gyülekezik Niger inváziójára - állítják hiteles francia források. Állítólag ez a terv azután kapott zöld utat, hogy Victoria Nulandot az ECOWAS, az ENSZ és az Afrikai Unió delegációjával együtt kiutasították Nigerből. Burkina Faso máris Niger és Oroszország támogatására mozgósít Franciaország és Amerika ellen. Victoria Nuland megbízott külügyminiszter-helyettes Antony Blinken külügyminiszter kérésére megjelent Niameyben, Nigerben, de megtagadták tőle, hogy találkozzon a puccs katonai vezetőjével és a leváltott elnökkel. Nyilván a hírhedt "demokráciát" szeretnék odavinni Nigerbe is, ahogy tették ezt Irakkal, Irtánna, Afganisztánnal... stb... stb... A nigeriek azonban készültek! Ezt követően meg sem kell lepődni, ha a NATO parancsára 25 ezer főre saccolt sereg kezd szerveződni arra, hogy esetleg közbelépjenek Nigerben. ez azonban komoly akadályokba fog ott ütközni, például a már hetek óta ott állomásozó Wagner zsoldosseregben és több afrikai ország összefogott seregébe. Victoria Nulanddal kapcsolatban ugyanis az orosz külügyminisztérium képviselője, Maria Zaharova úgy fogalmazott, hogy "Victoria Nuland úgy gondolta, hogy Nigerrel ugyanazt lehet csinálni, mint Ukrajnával,oda lök nekik csalinak néhány zsemlét egy műanyag zacskóba, és ezzel megtéveszti a nigeri huntát?" azonban ez nem megy, mert olyan banán-köztársaságok , mint Ukrajna, már nem léteznek." A hírek szerint a nigeri hatóságok csapatokat telepítenek az elnöki palota körül, miközben a különleges erők a niameyi repülőtér felé vonulnak. Niger, Burkina Faso és Mali közös közleményükben hangsúlyozták, hogy bármilyen külső katonai beavatkozás esetén együtt fognak harcolni. Országaikban megfelelő katonai mozgósítás folyik.

Nézem a forrást
A nigériai vezetők Franciaországot vádolják a
A nigériai vezetők Franciaországot vádolják a "terroristák" kiszabadításával, a légtér megsértésével
A dzsihadisták állítólag támadást terveztek "katonai állások ellen a háromhatáros térségben", egy olyan forrongó régióban, ahol Niger, Burkina Faso és Mali határai összetartanak. Niger új katonai vezetői szerdán azzal vádolták Franciaországot, az ország hagyományos szövetségesét, hogy "egyoldalúan kiszabadította az elfogott terroristákat" - ez a kifejezés a dzsihadistákra használatos -, és megsértette az ország légterére vonatkozó tilalmat. Azt állították, hogy Franciaország szabadon engedett néhány dzsihadistát, akik ezután összegyűltek, hogy támadást tervezzenek "katonai állások ellen a háromhatáros térségben", egy olyan forrongó régióban, ahol Niger, Burkina Faso és Mali határai összefutnak. "Rendkívül súlyos események zajlanak Nigerben a francia erők és bűntársaik magatartása következtében" - áll az új rezsim, a Haza Megóvásának Nemzeti Tanácsa (CNSP) nevű szervezet által kiadott közleményben. A közlemény arról számolt be, hogy szerdán a fegyveres erők egy egységét támadás érte, bár ezt nem hozta közvetlenül összefüggésbe a dzsihadisták állítólagos francia szabadon bocsátásával. "Jelenleg még nem ismert a halálos áldozatok száma". A közlemény felszólította a biztonsági erőket, hogy "országszerte emeljék a készültségi szintet", a lakosságot pedig arra, hogy "maradjanak mozgósíthatóak és éberek". A rezsim azzal is vádolta Franciaországot, hogy szerdán engedélyezte egy "katonai repülőgép" felszállását a szomszédos Csádból, amely aztán a vasárnap elrendelt tilalom ellenére átrepült Nigerbe. A repülőgép "szándékosan megszakított minden kapcsolatot a légiforgalmi irányítással, amikor belépett légterünkbe" 6:39-11:15 (0539-1015 GMT) között - áll a nemzeti televízióban felolvasott közleményben.
© Nemzeti Hírháló 2003 - 2023 Map Leiratkozás Leiratkozás