Hirhalo olvasok
Kapcsolódó cikkek listája:

NATO-akció volt a Krími híd felrobbantása a jelek szerint!
Az USA "döntő áttörést" sürget Ukrajnától: "Az ukrán erőket módszeresen semlegesítik". Súlyos veszteségek
Újabb FBI-dokumentum bizonyítja, Bidenék nyakig benne vannak az ukrán korrupciós ügyben
A NATO trükkös és rohadt hosszú háborút ígér Oroszországnak!
A Coutts Bank főnöke bocsánatot kér Nigel Farage-tól a "mélységesen helytelen" jelentésért
A kormány, az ellenségem
Lázadás készül Zelenszkij ellen
Ukrajna és a Nyugat megsemmisítő vereség előtt áll
Joe Biden és fia Hunter, dollármilliókat kaptak a Burisma vezérétől az ukrán főügyész elbocsátására
Az USA hamis zászlós támadásokra figyelmeztet, mivel Oroszország civil hajókat vesz célba Ukrajna előtt
Orosz hírszerzés: Lengyelország Nyugat-Ukrajna megszállására készülhet
Ausztrál zsoldos: "A bajtársaim meghaltak Ukrajnában, és tovább halnak! Ez egy húsdaráló!"
Nemcsak a háború idejére, de hosszú távon akár évi 1900 milliárd forintnyi pénzt adna az EU Ukrajnának
Biden Peking elleni technológiai háborúja "nukleárisra fordul". Kína és a félvezetőkért folytatott csata
A pszichopátia jellemzői és miért kerülnek a pszichopaták hatalomra
Mi a nő? - A biológiai valóság elleni háborút a nőgyűlölő és gyermekbántalmazó férfiak vívják
Kínzások és kivégzések XX. - Megkövezés
Miss Olaszország megtiltja a transznemű versenyzőknek, hogy részt vegyenek a szépségversenyen
Kötelező digitális személyazonosító igazolványok bevezetése és az ENSZ íriszszkennelést akar az élelmiszerboltoknál
Ügyvéd az Európai Parlamentben: "Ha az emberek tudnák, borzalommal utasítanák el!"
Az aggodalmak világszerte nőnek: a demokrácia olyan veszélyben van, mint még soha, mégpedig saját intézményeink részéről
A globalisták megteszik az utolsó lépéseket a Nagy Újraindítás végrehajtására, amit a világméretű totalitarizmus követ
Globális riasztás: COVID-19 vakcinák, az antitest-függő erősítés és az immunrendszer leépülése között
Faucit és egészségügyi tisztviselőket azzal vádolnak, hogy az adófizetők dollárjaiból 26 milliárd dollárnyi támogatást hagytak jóvá törvénytelenül
A Fauci bebörtönzését sürgető Rand Paul szenátor irodáját egy megmagyarázhatatlanul kitört tűz pusztította el
Amikor a virológusok hazudtak, a tudomány elpusztult
Az FDA jóváhagyja a Remdesivir-t vesebetegeknél a sikertelen kísérlet után
Hogyan okoznak az oltások autizmust?
Nemzetközi megállapodás a világjárványok megelőzéséről és a világjárványokra való felkészültségről
Az egészséges alanyok elfogultsága megtévesztő módon azt az illúziót kelti, hogy a COVID-19 vakcinák "életeket mentenek" a nem véletlenszerű vizsgálatokban
Tünetmentes embereket deportáltak a COVID-osztályokra, ahol a "kezeléssel" beteggé tették őket!
"Brüsszelben egész egyszerűen ellopták a demokráciát" - Varga Judit felszabadítaná Európát
Hoppál Péter: Sokan irigylik ma Magyarországon a tanárokat
Három nappal halála előtt üzent az Orbán-vagyonok után nyomozó újságíró
9/11 és Covid átverések: Biológiai fegyverek orvosi gyógymódnak álcázása
9/11 és Covid átverések: Biológiai fegyverek orvosi gyógymódnak álcázása

9/11 és Covid átverések: Biológiai fegyverek "orvosi gyógymódnak" álcázása
Gondolatok a korunkat megfertőző "halálkultusz téveszmékről", 1997-2023
Anthony J. Hall professzor 2023. július 20. Global Research
Téma: "Az emberiség és az emberiség elleni harc"
Témakör: Hírszerzés, média dezinformáció, tudomány és orvostudomány.

Nyilvánvaló, hogy egyre több olyan ember van, aki felismeri, hogy a 2001. szeptember 11. óta történt nagy dolgok többségének megértéséhez fontos a 9/11-es hazugságok és bűnök ismerete. A 9/11 valódi ismerete segít megmagyarázni a tömeges illúziók "halálkultuszának" létrejöttét, amely jelenleg eláraszt bennünket.

A halálkultusz energiát merít egy alattomos füst- és tükörhamisítási műveletből is, amely jelenleg az éghajlatváltozással kapcsolatos riogatás álságos kampánya körül kavarog. Az e csalás mögött álló úgynevezett tudomány a maga módján ugyanolyan csalárd és halálos, mint a minket célzó, folyamatban lévő, katonai támogatású biofegyveres támadás álcázása egy állítólag újfajta koronavírusos fertőzés jóindulatú kezelésének.

A 9/11-es epizódot az egyik klasszikus esettanulmány alapjának tekintem, amely az elmélet és az összeesküvés közötti létfontosságú kölcsönhatásokba való betekintést keresők rendelkezésére áll. A 9/11 ideális témát képez, különösen a gondolkodó emberek számára, akik elfogadják az őszinteség és a tisztesség fontosságát a tudás keresésében.

Az ilyen emberek gyakran mellőzik a hírnév és a vagyon keresését, mint kultúrateremtők, hogy tiltott igazságokat kutassanak arról, hogyan is zajlik a hatalom a legmagasabb szinteken. Az ilyen igazságkeresést gyakran támadják azok, akik győztesen kerültek ki a gazdagságért és a hatalomért folytatott harcból. A gazdagság és a hatalom fenntartása gyakran azon múlik, hogy titokban tartják-e azt, hogy miként sikerült ezeket a legvágyottabb eredményeket megszerezni és növelni.

Nem értem, hogyan lehet számos neves kritikust és független szerzőt hitelesnek tekinteni, amikor a XXI. század geopolitikájának elemzésében kitérnek a 9/11-én valóban történt események körül kavargó kérdések elől.

Ki tette ezt?

Kinek és miért volt haszna belőle? Meg kell értenünk a 9/11-es PSYOP mögött álló gazemberek valódi természetét, ha meg akarjuk érteni a COVID-19 megállítása nevében végrehajtott biofegyver-gyilkosság gyökereit.

A 9/11 és a COVID átverések tanulmányozása szükséges építőkövek az éghajlatváltozás elleni háborút szítók által elkövetett magas szintű bűncselekmények értékeléséhez.

A csalók, akik ezt a csalást véghezviszik, hamis tanokat hirdetnek. Azt akarják, hogy elhiggyük azt a figyelemelterelő állítást, hogy a világ összes hatalmas problémája megoldható a szén-dioxid-kibocsátás visszaszorításával. Nem szabadna engednünk a milliárdosok tervének, hogy a szegénység fogadalmát róják ránk, többiekre. Ne higgyünk az éghajlatváltozással kapcsolatos hókuszpókuszuknak, miszerint engedelmességünkkel megvalósul a nettó nulla nirvána állandó állapotának délibábja.

A 9/11-es bűntényt az előzményei és a következményei szempontjából is meg kell érteni. Amint azt abban az esszében kifejtettem, amely e gondolatok megírására ösztönzött, a 9/11-es bűntetteket és azok folyamatos eltussolását olyan manőverek előzték meg, amelyek célja a TWA 800-as járat 1997-es lezuhanásához vezető valódi körülmények elrejtése volt.

Ezt a kommentárt egyfajta bevezetésként írom egy 2013-ban írt esszémhez, amely nemrég került elő a Veterans Today, jelenleg VT digitális archívumából.

A TWA 800-as járat és 9/11 címet viselő esszé most már elérhető az interneten, és itt olvasható.

Entitled TWA Flight 800 and 9/11


Számos szemtanú a New York-i partvidéken szemtanúja volt annak az eseménynek, amely valószínűleg a TWA 800-as járat lezuhanásához vezetett. Látták, amint egy rakéta emelkedik ki az Atlanti-óceán vizéből, hogy lecsapjon a megrakott utasszállító repülőgépre. Az oknyomozó újságírók ezt követően óriási mennyiségű bizonyítékot gyűjtöttek össze, amelyek bizonyítják, hogy az amerikai haditengerészet továbbra is az első számú gyanúsított ebben a bűncselekményben.

Az egyik ilyen nyomozó Kristina Borjesson. Ő 1997-ben kezdett el vizsgálódni az ügyben a CBS 60 Minutes című közszolgálati műsorának producereként. Kitartása, hogy a történet végére járjon, a 60 Minutesnél való felmondásához vezetett. Egyik dolog követte a másikat, és Kristina végül egy nagyszabású dokumentumfilmet készített, amelyet a "TWA Flight 800 and 9/11" című könyvemben hosszasan ismertettem.

Ezt az esszét 2013-ban írtam, karrierem egy olyan pontján, amikor már elértem a rendes professzori rangot. A Lethbridge-i Egyetemen 2003-ban kaptam kinevezést. Ahogy most visszatekintek az esszé tartalmára, a szöveg magába foglalja a felszabadultság érzését, amit akkoriban éreztem.

Átugrottam a kinevezés és előléptetés minden szakmai akadémiai karikáját. Abban a pillanatban voltam, amikor úgy éreztem, hogy teljesen fel vagyok hatalmazva arra, hogy szabadon írjak, bármilyen publikációs helyen, ami megragadta a fantáziámat. Ezentúl bármilyen témát kifejtettem, amit csak akartam. Mindezt olyan módon tenném, amelyről úgy határoztam, hogy a legnagyobb eséllyel visz a legközelebb az igazsághoz.

Akik megnyitják a fenti linket, számos vicces és éleselméjű karikatúrát találnak, amelyeket kifejezetten ehhez az esszéhez készített Catherine Abel, nagyon tehetséges barátom. Az egyik karikatúra nyitó illusztrációja a következő felirat felett jelenik meg: "Letartóztatják az igazmondókat, hogy megvédjék a hatalmon lévő hazugokat".

Amint a 2013-as megjelenésétől visszafelé és előre pillantva a műalkotás jelzi, a 9/11-re adott álságos választ bizonyára jól kiaknázták a "terror", "terrorizmus" és "terrorista" kifejezések.

9/11 és Covid átverések: Biológiai fegyverek


A terrorizmus elleni háború elindította az erősen politizált nyelvezet kétes pályáját, amely a médiapropagandából gyorsan utat talált a törvénykönyvekbe és a kormányzati politikákba.

A "terrorista" kifejezés puszta említése egy véletlenszerű hivatalnok által befagyaszthatja a habeus corpus-t. A terroristának nyilvánított személyt elfoghatják, bebörtönözhetik, megkínozhatják és megölhetik, mindezt tárgyalás nélkül. Még mindig gyakran ölnek meg ártatlan embereket azért, mert történetesen olyan területen tartózkodnak, amelyről valaki a hatalomban úgy döntött, hogy olyan személyt tartalmazhat, akit dróntámadásra érdemesnek tart.

A terrorizmusról szóló beszédet végtelenül átvették a trash talk és a magas színvonalú tudományos művek közötti spektrumon.

A terror szavakat számos kormány politikai előnyök érdekében fegyverként használta fel. Ezt a fegyverként való felhasználást különösen szégyentelenül alkalmazta az izraeli kormány és az Izrael Első pártiak, akik az amerikai kormány számos ágát uralják.

Mindennek az iróniája elképesztő. A világ legbetegebb hazudozóit általában erősen védik, míg a valóban jelentős témákkal foglalkozó igazmondók minden lépésnél fenyegetésekkel és vádakkal szembesülnek. Hasonlóképpen, a világ legkegyetlenebb terroristái a rombolás rabló orgiáit rendezik, miközben a terrorjuk számos áldozata szükségtelenül szenved és hal meg.

Tovább a cikkhez
NATO-akció volt a Krími híd felrobbantása a jelek szerint!
NATO-akció volt a Krími híd felrobbantása a jelek szerint!
A britek irányították Zelenszkijéket! Bizonyos, hogy az ukránok egyedül ezt nem követhették el - Orosz hackerek tárták fel a bizonyítékokat. Vitathatatlan bizonyítékok láttak napvilágot arról, hogy a pár napja történt terrortámadás a Krími híd ellen egy összehangolt Nyugati akció volt, melyben az ukránok csak a végrehajtó marionett és a bűnban szerepét játszották. A NATO, pontosabban ez esetben a britek irányították a terrortámadást, hogy kiprovokálják az oroszok részéról a gabonaszállítási blokádot s ezzel Európát még nagyobb múvi-inflációval, úgymond "élelmiszerválsággal" tudják tönkretenni. A RaHDit hackerei közzétették azoknak a hajóknak az útvonalát, amelyekről drónhajókat indíthattak a krími hídon. Két tankert, a Beks Loyalt és a Khudayar Yusifzade-et használhatták a légicsapásra. Július 17-én éjjel Ukrajna ismét lecsapott a krími hídra. Civilek, egy házaspár meghalt, lányuk, egy tizenéves lány megsérült. Az orosz hackerek az SBU (ukrán titkosszolgálat) által elkövetett terrortámadásra reagálva közzétették azoknak a hajóknak az útvonalát, amelyekről nagy valószínűséggel robbanóanyaggal ellátott haditengerészeti drónokat indítottak. A hackerek az események kronológiáját mutatták be. Az első hajó, amelyre felfigyeltek, a Marshall-szigetek lobogója alatt közlekedő Beks Loyal tanker. A második nem kevésbé érdekes hajó a Khudayar Yusifzade tartályhajó Libéria lobogója alatt.

Tovább a cikkhez
Az USA
Az USA "döntő áttörést" sürget Ukrajnától: "Az ukrán erőket módszeresen semlegesítik". Súlyos veszteségek
Amerikai tisztviselők aggódnak amiatt, hogy Ukrajna nem halad eléggé a sokat hangoztatott ellentámadásban - jelentette július 18-án a The Washington Post meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. A médiaorgánum szerint az USA sürgeti Kijevet, hogy kötelezze el magát a döntő áttörés mellett, mivel az ukrán parancsnokok állítólag még nem alkalmazzák a nyugati kiképzők által tanított teljes körű támadási taktikát. Egy amerikai tisztviselő névtelensége megőrzése mellett kifejtette a lapnak, hogy a Nyugat integrált támadó manőverekre képezte ki az ukrán erőket, és aknamentesítési felszereléssel látta el őket. A forrás hangsúlyozta, hogy a kijevi csapatok számára kulcsfontosságú, hogy ezeket a képességeket alkalmazzák az orosz védelem gyors áttörésére. Nyugati tisztségviselők a jelentések szerint bírálták az ukrán fegyveres erőket, amiért a kimerülésen alapuló megközelítést alkalmaznak, tüzérséggel és rakétákkal lövik az orosz állások hátsó részén lévő parancsnoki, szállítási és logisztikai helyeket, ahelyett, hogy nyugati típusú "kombinált fegyverzetet" alkalmaznának, amely nagyszabású támadásokat jelent tankokkal, páncélozott járművekkel, gyalogsággal, tüzérséggel és a légierővel. "Az orosz védelmi műveletek Dél-Ukrajnában olyan sémát követnek, amelyben az orosz erők egy szakasza lelassítja és leépíti a támadó ukrán erőket, amíg egy második szakasz ellentámadásba nem lendül az előkészített védelmi pozíciókból, hogy visszavágja az ukrán előrenyomulást". Ily módon az ukrán erőket módszeresen semlegesíti az orosz hadsereg, mivel húsdarálóvá változtatta a csatateret.

Tovább a cikkhez
Újabb FBI-dokumentum bizonyítja, Bidenék nyakig benne vannak az ukrán korrupciós ügyben
Újabb FBI-dokumentum bizonyítja, Bidenék nyakig benne vannak az ukrán korrupciós ügyben
Az amerikai elnök családja kétszer ötmillió dollárnyi kenőpénzt fogadott el Mikola Zlocsevszkitől, az ukrán Burisma energetikai vállalat vezérigazgatójától. Chuck Grassley republikánus szenátor hozta nyilvánosságra az FBI azon iratait, melyben az áll, hogy Joe Biden amerikai elnök és családja, elsősorban fia, Hunter Biden súlyos kenőpénzeket fogadott el egy ukrán nagyvállalattól. A most megjelent iratok egy 2020-as vizsgálat során készültek, ezekből kiderült, hogy az elnök és famíliája kétszer ötmillió dollárt fogadott el az ukrán Burisma energetikai óriáscég vezérigazgatójától, Mikola Zlocsevszkitől. Az egyik ötmillió az egyik Bidennek, a másik a másik Bidennek ment" - jelezte az informátor, aki nem nevezte meg a két személyt, ám korábban a sajtóban megjelent korábban, az ukrán bizniszben Joe Biden amerikai elnök és fia, Hunter Biden vett részt. Az amerikai nyomozót az informátort nagyon megbízható forrásnak titulálta. Hunter Biden korábban az ominózus ukrán cégben is benne volt, mint az igazgatótanács tagja. Joe Biden, még az Obama-érában alelnökként rendszeresen járt Ukrajnában. Az FBI nem cáfolta az iratokban szereplő információkat, de elítélték, hogy Grassley kiszivárogtatta azt.

Tovább a cikkhez
A NATO trükkös és rohadt hosszú háborút ígér Oroszországnak!
A NATO trükkös és rohadt hosszú háborút ígér Oroszországnak!
A legutóbbi NATO-csúcs annyiban "sikeres" volt, hogy nagyon közel hozta Svédország tagságát a valósággá váláshoz. A csúcstalálkozó ugyanakkor azt is világossá tette, hogy a szövetség, bár nem tudta felajánlani tagságát Ukrajnának, hosszú háborúra készül Oroszországgal. Ennek a háborúnak a legkiemelkedőbb szószólója, ahogy az várható is volt, Joe Biden, aki állítólag azért vívja a háborút, hogy megvédje az Egyesült Államok vezette globális világrendet és ezt úgy teszi, hogy követi elődei örökségét, akik a hidegháború idején ugyanezt tették. Nem lenne túlzás azt állítani, hogy Biden beszéde a NATO-csúcson volt az új "vasfüggöny"-beszéd, amely a hidegháború kezdetét jelentette. Ahogy Biden elmondta litvániai hallgatóságának: "Nem fogunk megingani", bármeddig is tart a háború. Lehetséges, hogy Biden nem kíván véget vetni a háborúnak? Végtére is, a háború nemcsak Washington számára tette lehetővé, hogy megszilárdítsa hatalmát Európa felett, fegyvereket adjon el NATO-szövetségeseinek, és milliárdos bevételre tegyen szert, hanem a konfliktus narratíváját Kínára is kiterjesztette. Hosszú háborút ígérve Biden arra emlékeztette globális közönségét, hogy "a NATO erősebb, energikusabb és igen, egységesebb, mint valaha történelme során. Valójában fontosabb közös jövőnk szempontjából. Nem véletlenül történt. Nem volt elkerülhetetlen."

Tovább a cikkhez
A Coutts Bank főnöke bocsánatot kér Nigel Farage-tól a
A Coutts Bank főnöke bocsánatot kér Nigel Farage-tól a "mélységesen helytelen" jelentésért
A NatWest főnöke tegnap este bocsánatot kért Nigel Farage-tól egy "mélységesen helytelen" belső jelentésért, amely szerint nem volt elég "befogadó" ahhoz, hogy a Coutts ügyfele legyen. A Mailben bővebben is olvasható. A volt UKIP-vezetőnek írt levelében Dame Alison Rose ragaszkodott ahhoz, hogy a Farage úrral kapcsolatos értékelés "nem tükrözi a bank nézeteit". Hangsúlyozta, hogy a "véleménynyilvánítás szabadsága" és a banki szolgáltatásokhoz való hozzáférés alapvető fontosságú a társadalom számára, és kijelentette, hogy elrendelte a Coutts folyamatainak felülvizsgálatát. Ugyanakkor nem ajánlotta fel, hogy helyreállítsa Farage úr kapcsolatát az exkluzív magánbankkal, ehelyett megismételte a NatWestnél vezetett számlára vonatkozó ajánlatát. A levél akkor látott napvilágot, amikor a pénzügyminisztérium bejelentette, hogy a szólásszabadság védelme érdekében az Egyesült Királyság bankjaira szigorúbb szabályok vonatkoznak majd az ügyfelek számláinak megszüntetése tekintetében. Dame Alisont "felelősségvállalásra" szólították fel, miután a Brexiteer feltárta a NatWest leányvállalatának titkos dossziéját, amelyben "idegengyűlölő, soviniszta és rasszista nézetek" népszerűsítésével vádolták, és megjegyezték "thatcherista nézeteit". Dame Alison Farage úrnak írt, mára keltezett levelében ez állt: "Azért írok, hogy bocsánatot kérjek az Önre vonatkozó, mélységesen helytelen megjegyzésekért, amelyeket a Vagyonügyi Bizottság számára készített, most közzétett dokumentumokban tett. "Szeretném világossá tenni, hogy ezek nem tükrözik a bank álláspontját.

Tovább a cikkhez
A kormány, az ellenségem
A kormány, az ellenségem
Orvosilag idióta, gazdaságilag romboló, társadalmilag bomlasztó és keserítő, kulturálisan disztópikus, politikailag despotikus: mit lehetett szeretni a Covid-korszakban? Milliárdokat, ha a Big Pharma voltál. Ellenőrizetlen hatalom, ha a Nagy Állam voltál. Még több pénz és hatalom a világ kormányai és emberei felett a WHO számára. A klímabuzgók számára a cselekvés mintája. Álomidő a zsaruk számára, akik szabad kezet kapnak, hogy kiélhessék belső zsarnokságukat. Gyötrelmes kétségbeesés, ha egy gondoskodó, kíváncsi riporter lennél. Az Australia Breaks Apart című könyvében John Stapleton, a Sydney Morning Heraldnál és az Australiannál több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező nyugdíjas újságíró a Covidian Ausztráliát megfojtó kollektív őrületről, de a tétován induló és szervesen növekvő ellenállási mozgalomról is beszámol. Ez a történet a zsarnokságban bűnrészes gonosztevők sokaságáról és az ellenállás néhány hőséről szól. "Mit fogsz mondani UR gyerekeknek? Fölkeltek vagy engedelmeskedtek?" - kérdezte egy tábla a canberrai tüntetések alatt. Ez a történet a bosszúálló, inkompetens politikusokról és a brutális rendőrökről - egyenruhás gengszterekről - szól, akik a "hatalomtól részeges apparátusok" parancsára cselekszenek.

Tovább a cikkhez
Lázadás készül Zelenszkij ellen
Lázadás készül Zelenszkij ellen
Egyre nő az elégedetlenség az ukrán fegyveres erők soraiban - írta meg a Politico. Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt arra figyelmeztették, hogy ez az elégedetlenség nyílt konfliktushoz vezethet Ukrajnában, ami egy háborúban álló ország esetében végzetes lehet. Az ukrán fegyveres erők soraiban tapasztalható elégedetlenség konfliktusokat szíthat az országban - jelentette a Politico az ukrán haderő katonai orvosára hivatkozva. "A katonák egyre többször gondolkodnak el azon, hogy nekik miért kell harcolniuk, miközben más ukrán férfiaknak nem" - részletezte az orvos. "Ha Vlodimir Zlenszkij kormánya nem kezd változtatásokba a fegyveres konfliktusban való részvétellel kapcsolatban, az konfliktusokhoz vezethet Urajna-szerte. Arra is rámutatott: az ukrán katonák szellemileg és fizikailag is kimerültek, sokan közülük már egy éve a fronton harcolnak. Egy ausztrál zsoldos korábban "igazi húsdarálónak" nevezte a frontvonalon történteket.

Tovább a cikkhez
Ukrajna és a Nyugat megsemmisítő vereség előtt áll
Ukrajna és a Nyugat megsemmisítő vereség előtt áll
Egy sikertelen ellentámadás és jelentős területi engedmények kilátásba helyezése csak felbátorítaná Oroszországot és Kínát. Amióta Putyin tankjai tavaly átléptek ukrán területre, három lehetőség van terítéken arra vonatkozóan, hogyan érhet véget ez a háború: az egyik vagy a másik fél győzelme, a befagyasztott konfliktus vagy a tárgyalásos rendezés. Olekszij Arestovics, Volodimir Zelenszkij volt vezérkari főnök tanácsadójának e héten tett nyilvános megjegyzései arra utalnak, hogy az utóbbi valószínűbb lehet, mint korábban gondolták. Arestovics kilátásba helyezte, hogy Ukrajna területi engedményeket tesz, cserébe az ország többi része megkapja a létező legvaskosabb biztonsági garanciát: a NATO-tagságot. Ezek a megjegyzések rendkívül ellentmondásosnak bizonyultak. Egy ilyen végkifejlet nem csak Kijevben és más európai fővárosokban lenne kellemetlen sokak számára, de a lehetőség felvetése rávilágít a háború hosszú távú fenntarthatóságával kapcsolatos növekvő bizonytalanságra - különösen Ukrajna nyugati támogatói körében. Arestovics javaslata kritikus időpontban érkezett. A régóta tervezett ellentámadás, amely már a második hónapja tart, számos problémába ütközik - nem utolsósorban abba, hogy Kijev még mindig vár az év elején ígért nyugati katonai felszerelések mintegy felére.

Tovább a cikkhez
Joe Biden és fia Hunter, dollármilliókat kaptak a Burisma vezérétől az ukrán főügyész elbocsátására
Joe Biden és fia Hunter, dollármilliókat kaptak a Burisma vezérétől az ukrán főügyész elbocsátására
Bombaként robban a hír miszerint Joe Biden amerikai elnök és fia, Hunter Biden évek óta több nagyszabású korrupciós ügyet vezényeltek Ukrajnában, befolyásolva és tulajdonképpen titkos USA katonai-bázissá változtatva ezzel Ukrajnát. Egy titkosítatlan FBI-dokumentumban található bizonyítékok láttak most sajtónyilvánosságot, amelyet Chick Grassley szenátor tett közzé csütörtökön. Mint a politikus mondta, így az amerikai nép (és az egész világ) "elolvashatja ezt a dokumentumot, a politikusok cenzúrája nélkül". Ezt a töméntelen pénzt, közel tíz millió dollárt Bidenék egy ukrajnai korrupciós esetből nyerészkedték össze. Azért készpénz, mert így nem marad nyoma banki átutalásokkal. Kezdjük érteni, miért tekinti a Biden-rezsim Ukrajnát saját tagállamának? A szóban forgó dokumentum egy úgynevezett FD-1023-as nyomtatvány, amelyet Grassley az Igazságügyi Minisztérium bejelentőinek eredményeként szerzett meg. A dokumentum azt tükrözi, hogy az FBI meghallgatott egy "nagyon hiteles" emberi forrást, aki 2015-től több éven keresztül, az ukrán Burisma Holdings földgázipari vállalat tulajdonosával folytatott több találkozóját és megbeszélését részletezte.

Tovább a cikkhez
Az USA hamis zászlós támadásokra figyelmeztet, mivel Oroszország civil hajókat vesz célba Ukrajna előtt
Az USA hamis zászlós támadásokra figyelmeztet, mivel Oroszország civil hajókat vesz célba Ukrajna előtt
Az Egyesült Államok arra figyelmeztet, hogy Oroszország saját tengeri aknáit használhatja egy hamis zászlós műveletben, hogy igazolja a Fekete-tenger északi részén a civil gabonahajók folyamatos célba vételét. John Kirby, a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsának szóvivője július 20-án újságíróknak elmondta, hogy a Biden-kormányzat szükségesnek tartotta, hogy "figyelmeztetést" adjon ki a témával kapcsolatos orosz dezinformáció miatt. Elmondása szerint Moszkva szerdán késő este közzétett egy videót, amely állítólag egy ukrán tengeri akna lefoglalását és felrobbantását mutatja be. Az állítás ellenére - mondta Kirby - Oroszország jelenleg maga is tengeri aknákat helyez el az ukrán kikötők bejáratainál, és célba veszi a térségbe és onnan élelmiszert szállító civil hajókat. "Információink szerint további tengeri aknák vannak az ukrán kikötők bejáratainál, és tegnap megfigyeltük, hogy Oroszország közzétett egy videót egy olyan akna felderítéséről és felrobbantásáról, amelyről azt állítja, hogy egy ukrán tengeri akna volt" - mondta Kirby úr. "Úgy véljük, hogy ez inkább egy összehangolt erőfeszítés arra, hogy igazolják a Fekete-tengeren a civil hajók elleni támadásokat, majd Ukrajnára kenjék azokat, amit mi... hamis zászlós műveletnek tartunk".

Tovább a cikkhez
Orosz hírszerzés: Lengyelország Nyugat-Ukrajna megszállására készülhet
Orosz hírszerzés: Lengyelország Nyugat-Ukrajna megszállására készülhet
Lengyelország Nyugat-Ukrajna megszállására készülhet a NATO beleegyezésével. A Nyugat ugyanis kezdi belátni, hogy Ukrajna veresége csak idő kérdése, s meg akarja őrizni magának Ukrajna nyugati részét, Lvov központtal. Tervek szerint az úgynevezett "lublini háromszög" biztonsági kötelezettségeként tálalnák a katonai beavatkozást a lengyel-litván-ukrán összfegyveres dandár állományának jelentős növelésével. A hírszerzés jelentését Putyin úgy értékelte, hogy lényegében Nyugat-Ukrajna megszállásáról van szó. "Ha a lengyel alakulatok bemennek Lvovba, vagy máshová Ukrajnában, végleg ott is maradnak" - mondta. Az orosz elnök szerint "nincs ebben semmi új", hiszen Németország és a Központi Hatalmak I. világháborús vereségét követően lengyel egységek szállták meg Lvovot és a vele szomszédos országrészeket, melyek addig az Osztrák-Magyar Monarchiához tartoztak. "A Nyugat vezényletével Lengyelország kihasználta az orosz polgárháború tragédiáját, hogy elcsatoljon egyes történelmi orosz tartományokat. Hazánk, amely akkor nehéz időszakon ment keresztül, 1921-ben kénytelen volt aláírni a rigai szerződést, és de facto elismerni saját területeinek elidegenítését. Sőt, még 1920 előtt Lengyelország elfoglalta Litvánia egy részét is, a Vilna régiót, amely magában foglalja a mai Vilniust. A litvánokkal együtt a lengyelek az úgynevezett orosz imperializmus ellen harcoltak, de amint lehetőségük nyílt rá, azonnal kiragadtak maguknak egy darabot a szomszédjukból. A Hitlerrel 1938-ban kötött müncheni megállapodás eredményeként Lengyelország is részt vett Csehszlovákia feldarabolásában, teljesen elfoglalta Cieszyn Sziléziát. Az 1920-as és 1930-as években az úgynevezett Keleti Határvidéken (lengyelül Kresy Wschodnie) mely magában foglalja Nyugat-Ukrajnát, Nyugat-Belorussziát és Litvánia egy részét is, kemény polonizációs politikát folytattak, a helyi lakosokat erőszakkal asszimilálták, elnyomták az etnikumok kultúráját, beleértve az ortodox kereszténységet is" - mondta Putyin.

Tovább a cikkhez
Ausztrál zsoldos:
Ausztrál zsoldos: "A bajtársaim meghaltak Ukrajnában, és tovább halnak! Ez egy húsdaráló!"
Moszkva emlékeztetett arra, hogy minden külföldi, aki Ukrajna oldalán harcol a különleges műveleti övezetben, legitim célpontja az orosz hadseregnek, "amely sikeresen kiirtja őket". Az Ukrajnában harcoló külföldi zsoldosoknak következményekkel kell számolniuk, amiért információkat terjesztettek egyes "inkompetens" ukrán parancsnokokról, akik veszélybe sodorták őket - mondta egy volt ausztrál katona, aki jelenleg az Ukrán Nemzetközi Légióban szolgál, egy ausztrál rádióállomásnak. A volt ausztrál katona, akit csak "Bush" hívójelével szólítottak meg, rámutatott néhány ukrán parancsnok inkompetenciájára, és hozzátette, hogy néhány zsoldost börtönnel fenyegettek meg, amiért megpróbálták elhagyni Ukrajnát. "Az egyszerű tény az, hogy ez egy húsdaráló odakint. A bajtársaim meghaltak és továbbra is meghalnak. Ez élet-halál kérdése, és megoldást kell találni, mégpedig gyorsan" - hangsúlyozta. Az ausztrál zsoldos elismerte, hogy "olyan dolgokat látott idekint, amelyek katonai szempontból több mint elfogadhatatlanok, és sajnos károsak Ukrajnára nézve". Arra is rámutatott, hogy egyes zsoldosok egyáltalán nem kaptak fizetést az Ukrajnában teljesített szolgálatukért. Arra a kérdésre, hogy félti-e a biztonságát, ha beszél, a férfi azt válaszolta: "Abszolút, 100 százalékosan". Az ausztrál rádióállomás egy nemrégiben rögzített beszélgetésre is hivatkozott, amelyben "The Bush" egy ukrán parancsnoknak beszélt egy elromlott rendszerről, amely lehetetlenné tette "az olyan egyszerű feladatok elvégzését, mint az emberek áthelyezése egyik egységből a másikba".

Tovább a cikkhez
Nemcsak a háború idejére, de hosszú távon akár évi 1900 milliárd forintnyi pénzt adna az EU Ukrajnának
Nemcsak a háború idejére, de hosszú távon akár évi 1900 milliárd forintnyi pénzt adna az EU Ukrajnának
Az EU "a meglévő támogatást hosszú távú kötelezettségvállalássá alakítja át Ukrajna biztonsága és ellenálló képessége érdekében" - mondta Josep Borell, az EU külügyi vezetője. Az Európai Unió külügyminiszterei az AFP szerint a következő négy évben évente akár 5 milliárd eurót, azaz körülbelül 1900 milliárd forintot adnának Ukrajna védelmének támogatására. A mai ülésen a külügyminiszterek csak meghallgathatták a tervet, a részletes vitára augusztus 31-én, a spanyolországi Toledóban tartott következő találkozón lesz alkalom. Annalena Baerbock német külügyminiszter a Guardiannak erről azt mondta: "Ehhez nagyon-nagyon sok pénzre van szükség, Ukrajna további támogatására katonai téren, hogy képes legyen megvédeni magát. Mindennek kéz a kézben kell járnia. Nem elég csak számokkal dobálózni, ennek logikusan és értelmesen össze kell kapcsolódnia, és erről fogunk beszélni ma, de az elkövetkező hónapokban is." Szijjártó Péter korábban döbbenetesnek nevezte ezt a tervet. Ukrajna támogatásáról Orbán Viktor amúgy nemrég azt kérdezte a Facebook közönségétől: Hová lett a pénz?

Tovább a cikkhez
Biden Peking elleni technológiai háborúja
Biden Peking elleni technológiai háborúja "nukleárisra fordul". Kína és a félvezetőkért folytatott csata
"Sokan nem tudják, mi történt tegnap. Leegyszerűsítve: Biden arra kényszerített minden Kínában dolgozó amerikait, hogy válasszon a munkahelye felmondása és az amerikai állampolgárság elvesztése között. Minden amerikai vezető és mérnök, aki a kínai félvezetőgyártó iparban dolgozik, tegnap felmondott, megbénítva a kínai gyártást egyik napról a másikra. Biden egyetlen szankciós köre nagyobb kárt okozott, mint a Trump alatti négy évnyi szankcionálás. Bár az amerikai félvezető-exportőröknek a Trump-évek alatt engedélyt kellett kérniük, az engedélyeket egy hónapon belül jóváhagyták. Az új Biden-szankciókkal az IP-blokkok, alkatrészek és szolgáltatások összes amerikai beszállítója egyik napról a másikra távozott - így minden szolgáltatás [Kínának] megszűnt. Hosszú történet röviden, minden fejlett csomópontú félvezetőgyártó vállalat jelenleg átfogó ellátási leállással, az összes amerikai alkalmazott felmondásával és a működés azonnali megbénulásával néz szembe. Így néz ki a megsemmisülés: Kína félvezetőgyártó ipara egyik napról a másikra nullára csökkent. Teljes összeomlás. Nincs esély a túlélésre." A Biden-kormányzat a múlt héten fokozta a Kína elleni háborúját, amikor "termonukleáris bombát robbantott" Peking virágzó technológiai iparának szívében. Annak érdekében, hogy megakadályozza Kína hozzáférését a létfontosságú félvezető technológiához, a Biden-csapat új, terhes exportszabályokat jelentett be, amelyek célja az alapvető fontosságú félvezető technológia "átfogó ellátásának megszüntetése" volt, ami - egy elemző szerint - "azonnali műveleti bénuláshoz" vezetett. A bejelentés által elszabadult terrort találóan foglalta össze Jordan Schneider Twitter-fiókjában. Természetesen a kínai kormányt váratlanul érte a drákói új szabályok, amelyek "minden kínai fejlett számítástechnikai chiptervező cégre" kiterjednek, és kétségtelenül "biztosítják az összes amerikai termék és technológia kiiktatását a teljes ökoszisztémából". Az új szankciórendszer valószínűleg jelentős károkat fog okozni Kína virágzó technológiai iparának, miközben jelentős károkat okoz az amerikai partnereknek, akikkel nem konzultáltak az ügyben. De bár a bejelentés teljes meglepetés volt, mégis beleillik a Kínával szembeni ellenséges amerikai lépések sokkal kiterjedtebb listájába az elmúlt hónapokban.

Tovább a cikkhez
A pszichopátia jellemzői és miért kerülnek a pszichopaták hatalomra
A pszichopátia jellemzői és miért kerülnek a pszichopaták hatalomra
A pszichopaták nagyon bájosak, nagyon manipulatívak, és nem törődnek az érzéseiddel. Mi teszi őket ilyenné? Az alábbi videóban három tudós - Kevin Dutton, James Fallon és Michael Stone - röviden elmagyarázza a pszichopátia főbb jellemzőit három: neurológiai, szociális és kriminális jellemzőit vizsgálva. Az, hogy a hatalom megront, igaz, de ez csak a jéghegy csúcsa - állítja Brian Klaas az alábbi második videóban, amely azt vizsgálja, hogyan jutnak hatalomra a pszichopaták. Ennek a jéghegynek egy jelentős rejtett része egy sor elromlott rendszer, amelyek a rossz típusú embereket vonzzák és támogatják a hatalomba. A Very Well Mind szerint a "pszichopata" kifejezést olyan személyre használják, aki érzéketlen, érzelemmentes és erkölcsileg romlott. Bár nem hivatalos mentálhigiénés diagnózis, klinikai és jogi környezetben gyakran használják olyan személyre, aki gyakran egocentrikus, antiszociális, nem rendelkezik bűntudattal és empátiával mások iránt, és gyakran bűnözői hajlamokkal rendelkezik.

Tovább a cikkhez
Mi a nő? - A biológiai valóság elleni háborút a nőgyűlölő és gyermekbántalmazó férfiak vívják
Mi a nő? - A biológiai valóság elleni háborút a nőgyűlölő és gyermekbántalmazó férfiak vívják
Mint a nők jogainak és a nemek közötti egyenlőségnek évtizedek óta rendíthetetlen szószólója, az utam a társadalmi változások hullámain keresztül vezetett. Tanúja voltam a feminista narratíva fejlődésének, amely az egyenlőségre való felhívástól egy árnyaltabb, számtalan egymást átfedő kérdést felölelő diskurzusig fejlődött. Három aktuális kérdés azonban disszonánsan hangzik: egyes férfiak azon állítása, hogy ők is lehetnek nők, nemhogy "jobb" nők, a női sportokban magukat nőknek tettető férfiak tisztességes szereplése, valamint a kortárs nemi nevelés baljós, zavaros és aggasztó hatása a gyermekekre. A nőgyűlölet, a nőkkel szembeni mélyen gyökerező előítélet átható hatással van a társadalomra. Nyugtalanító irónia, hogy egyes férfiak ma már azt hiszik, hogy ők is lehetnek nők, sőt "jobb" nők, lényegében azt állítva, hogy felsőbbrendű értelmezései vannak annak a nemnek, amelyet hagyományosan elnyomni igyekeztek. Ez az állítás archaikus társadalmi normákból ered, a nőiességet sztereotípiák és elvárások alapján definiálják, amelyek lebontásáért a feminista mozgalom küzdött. Ez a megközelítés egy olyan korszakot idéz, amikor a nők szerepét szigorúan meghatározták, viselkedésüket pedig szigorúan ellenőrizték. A női lét lényege azonban nem egy teljesítmény, egy értékelhető és rangsorolható cselekedet. Minden nő élete a tapasztalatok bonyolult szövevénye, amelyet diadalok, szívfájdalmak, szerelem, veszteség és minden, ami a kettő között van, színesít. A nőiséget számos kulturális, faji, társadalmi-gazdasági és személyes tényező befolyásolja, amelyek ellenállnak az egyetlen egyetemes definícióba való belesűrítésnek. Így az a célzás, hogy a férfi lehet nő, vagy akár "jobb" nő, nemcsak leegyszerűsíti ezt az összetett valóságot, hanem a nőiséget egy versengő szerepjátékká degradálja.

Tovább a cikkhez
Kínzások és kivégzések XX. - Megkövezés
Kínzások és kivégzések XX. - Megkövezés
"Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!" Sokan ismerik a Jézusnak tulajdonított mondást, de talán kevesebben a szituációt, amiben elhangzott. Egyszer az írástudók és a farizeusok egy házasságtörésen ért asszonyt vittek Jézus színe elé. A mózesi törvények értelmében a nőt megkövezés általi halálra kellett volna ítélni, ám a zsidó vének - nem minden hátsó szándék nélkül - kikérték Jézus véleményét is a témában. Válasza jól mutatja egyháza későbbi hozzáállását is a témához, hiszen - dacára annak, hogy a keresztények meglehetősen élen jártak felebarátaik kegyetlenebbnél is kegyetlenebb módokon való túlvilágra segítésében - a megkövezés felettébb kíméletlen gyakorlata sosem terjedt el körükben. A zsidók és muszlimok között viszont annál inkább, olyannyira, hogy számos országban a mai napig bevett kivégzési módszernek számít. Végső soron nem csoda a keresztények ódzkodása a megkövezéstől, lévén első vértanújuk, Szent István is eképpen lelte halálát, miután a zsidó törvényszék (szanhedrin) előtt fennszóval hirdette Jézus isteni mivoltát. Maga Jézus is kis híján megköveztetett Názáretben, miután beszédet mondott a zsinagógában. Életét csupán egy csodatétel mentette meg: a feldühödött tömeg egyszerűen szétvált Jézus előtt, ő pedig ezután szépen elsétált a helyszínről (Lukács 4:29). Az Újszövetséggel ellentétben az Ószövetség írásaiban a leggyakrabban előforduló kivégzési mód éppen a megkövezés, habár a módszer nem kizárólagosan tekinthető a zsidók "találmányának", hiszen léteznek írásos emlékek az ókori Görögországban végrehajtott megkövezés általi kivégzésekről is a Krisztus előtti 5. századból. De mi is lenne az a megkövezés?

Tovább a cikkhez
Miss Olaszország megtiltja a transznemű versenyzőknek, hogy részt vegyenek a szépségversenyen
Miss Olaszország megtiltja a transznemű versenyzőknek, hogy részt vegyenek a szépségversenyen
A Miss Olaszország versenyen megtiltották a transznemű nőknek, hogy részt vegyenek a szépségversenyen. A szervezet védnöke, Patrizia Mirigliani a Radio Cusano nevű rádió talk show-nak adott interjújában elmondta, hogy a versenyzőknek "születésüktől fogva nőnek kell lenniük. "Az utóbbi időben a szépségversenyek olyan stratégiákkal is próbálnak a hírekbe kerülni, amelyek szerintem egy kicsit abszurdak" - mondta a Miss Olaszország hivatalos védnöke az interjú során ebben a hónapban, a Google fordítása szerint az Il Primato Nazionale beszámolóján keresztül. "Amióta megszületett, a versenyem előírta a szabályzatában azt a pontosítást, miszerint születésétől fogva nőnek kell lenni. Valószínűleg azért, mert már akkor is előre látták, hogy a szépség áteshet módosításokon, vagy hogy a nők áteshetnek módosításokon, vagy hogy a férfiak nőkké válhatnak" - folytatta Mirigliani. Megjegyzései néhány héttel azután hangzottak el, hogy a Miss Hollandia megkoronázta első transznemű győztesét, Rikkie Valerie Kollét. Az NPR szerint a holland modell képviseli majd hazáját a Miss Universe 2023-on, amelyet El Salvadorban rendeznek meg.

Tovább a cikkhez
Kötelező digitális személyazonosító igazolványok bevezetése és az ENSZ íriszszkennelést akar az élelmiszerboltoknál
Kötelező digitális személyazonosító igazolványok bevezetése és az ENSZ íriszszkennelést akar az élelmiszerboltoknál
Az Etiópiai Nemzeti Bank bejelentette, hogy a Nemzeti Személyazonossági Programmal közös kezdeményezést indított az ország Fayda digitális személyazonosító rendszerének használatára. A Biometric Update szerint a Fayda lesz az elsődleges azonosító minden pénzintézeti tranzakcióhoz. Az ambiciózus terv célja, hogy 2024-ig az összes banki ügyfelet regisztrálják a digitális személyazonosító platformra, a kormány pénzügyi integráció növelésére irányuló erőfeszítéseinek részeként. A Fayda-programot a Világbank támogatja, és egy moduláris nyílt forráskódú személyazonossági platform (MOSIP) segítségével valósítják meg, amely egy olyan nyílt forráskódú szoftver, amely közös keretként szolgál a nemzeti személyazonossági rendszerek kiépítéséhez. Az Indiában, a Bangalore-i Nemzetközi Informatikai Intézetben kifejlesztett MOSIP nemzetközi elismerést és támogatást kapott olyan szervezetektől, mint a Bill & Melinda Gates Alapítvány, az Omidyar Network és a Tata Trusts..... Az ausztráliai Új-Dél-Wales egy mindenre kiterjedő digitális személyazonosító igazolvány bevezetését tervezi, amely teljesen felváltja a fizikai dokumentumokat, és arcfelismerést igényel. Svédország a BankID segítségével vezeti be a digitális személyazonossági igazolványt, QR-kódokat szkennel a jóváhagyáshoz. 27 vállalat "politikai tervezetet" tesz közzé arról, hogy a kormányoknak hogyan kellene bevezetniük a digitális személyazonossági igazolványokat. A Világgazdasági Fórum nyíltan közli, hogy a Covid-zárakra jelentkezők szociális kreditet és szén-dioxid-kalkulátorokat is elfogadnak majd. És itt van, amit Etiópiáról mondott, ahol a legtöbb ember "bank nélküli", és az ENSZ élelmezési programja sokaknak ad fejadagot. Az ország nem engedheti meg magának az élelmiszert, de a jelek szerint az íriszszkennelést igen. Az ENSZ-nek szüksége van a szkennelésre, hogy kiszállíthassa az élelmiszert. Nem csoda, hogy a globalisták Etiópiában tesztelik a programot. A jelenleg súlyos élelmiszerhiánnyal és éhínséggel küzdő Etiópia bejelentette, hogy kötelezővé teszi a nemzeti digitális személyazonosító igazolvány használatát a banki szolgáltatások igénybevételéhez az országban.

Tovább a cikkhez
Ügyvéd az Európai Parlamentben:
Ügyvéd az Európai Parlamentben: "Ha az emberek tudnák, borzalommal utasítanák el!"
Miért totalitárius hatalmi struktúra a WHO? A főigazgató egy gombnyomással egészségügyi válsághelyzetet hirdethet. Minden, amit a WHO javasol, később kötelezővé válik. Az alapvető jogoknak nincs hatékony védelme országos szinten. Csak a WHO dönthet arról, hogy mi az "igazság" az egészségükkel kapcsolatban, beleértve a már jól ismert cenzúrát, amelyet már ismerünk, de amely még szélsőségesebb és kiterjedtebb lesz. Nem lesz többé korrekciós vagy ellenőrzési mechanizmus. Egyszerűen értékelés nélkül folytathatják a hülyeségeket, szól a figyelmeztetés. Ennek eredményeként emberi jogi jogsértések lesznek. Nem lesz többé értékelés vagy korrekció, és nem lesz hatalommegosztás. "Ezt azonban sehol sem fogják nyilvánosan, a parlamentekben vagy a médiában megvitatni". Ha az emberek tudnák, ezt tömegesen elutasítanák, mondta Kruse a parlamentben. Egy kommentelő a Twitteren azonban kételkedik abban, hogy a tömegeket érdekli. "Az én környezetemben mindenki azt gondolja, hogy ez így rendben van, és ha a WHO előírja, hogy "vedd be a következő injekciót, vedd ki a gyereket az iskolából, vagy dugd fel újra a botot az orrodba", a többség ezt fogja tenni".

Tovább a cikkhez
Az aggodalmak világszerte nőnek: a demokrácia olyan veszélyben van, mint még soha, mégpedig saját intézményeink részéről
Az aggodalmak világszerte nőnek: a demokrácia olyan veszélyben van, mint még soha, mégpedig saját intézményeink részéről
A demokrácia úgy van veszélyben, mint még soha, ráadásul saját intézményeink részéről "A demokrácia fogalma, amelyet egész életünkben természetesnek vettünk, úgy van veszélyben, mint még soha" - siránkozott Andrew Bridgen. A WHO Pandémiaszerződés elleni polgári kezdeményezésen. "És ez nem csak az én hazámban van így; nem csak Európa-szerte. Az egész világon. Ezúttal nem azért, mert idegen hadseregek tornyosulnak a határainkon, hanem a saját intézményeink korrupciója és hanyatlása miatt, amely lehetővé teszi ezt. A továbbiakban így folytatja. "A közegészségügy és az ezzel kapcsolatos döntések ma már a WHO monopóliuma, amelynek élén genfi bürokraták állnak, akiknek a vezetősége egyik botrányba keveredik a másik után. És a WHO-ra gyakorolt befolyás nagy része most már külső ügynökségektől származik. Sőt, mint már említettük, a világ egyik leggazdagabb embere [Bill Gates] hatalmas befolyással rendelkezik a WHO felett... Tehát ez lényegében egy fizetős játék." "Minden olyan parlament, amely úgy dönt, hogy lemond a választói iránti felelősségéről, nem érdemli meg a parlament nevet, és nem érdemel helyet egy választott közgyűlésben. Nincs jogunk feladni a szuverenitásunkat [a WHO-nak], a nemzeteink szuverenitását, mert nem az én dolgom, hogy feladjam, nem az egyikünk dolga, hogy feladjuk. A szuverenitás mindig a népé, és minden választást vissza kell adni a népnek, ahol ismét ők döntenek arról, hogy kinek engedik meg, hogy képviselje őket"."

Tovább a cikkhez
A globalisták megteszik az utolsó lépéseket a Nagy Újraindítás végrehajtására, amit a világméretű totalitarizmus követ
A globalisták megteszik az utolsó lépéseket a Nagy Újraindítás végrehajtására, amit a világméretű totalitarizmus követ
Az egyik legfontosabb dolog, ami most történik, és amivel túl kevesen vannak tisztában a média címlapjait uraló sok figyelemelterelés miatt, az a globalisták azon törekvése, hogy elhallgattassák az igazságot, eltöröljenek minden készpénzt, és bevezessék a digitális azonosítás globális rendszerét minden ember számára. Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) keményen dolgozik egy olyan globális zsarnoki rendszer létrehozásán, amelyben a globalisták mindent irányítanak. Ezt úgy tervezik elérni, hogy minden kormányt, pénzrendszert és élelmiszer-ellátási láncot a fennhatóságuk alá vonnak. Ami a pénzügyi komponenst illeti, a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) nemrég készített egy "tervezetet", amely egy "egységes főkönyv" létrehozására szólít fel, amely egy napon az egész bolygón minden eszköz tulajdonjogát rögzíteni fogja. "Ez a fejezet egy olyan jövőbeli monetáris rendszer tervezetét mutatja be, amely kihasználja a tokenizációban rejlő lehetőségeket, hogy javítsa a régit és lehetővé tegye az újat" - olvasható a tervezet egyik részében, amely közvetlenül a BIS hivatalos honlapjáról származik. "A tervezet kulcselemei a CBDC-k, a tokenizált betétek és más, pénzügyi és reáleszközökre vonatkozó tokenizált követelések. A tervezet szerint ezeket az elemeket egy új típusú pénzügyi piaci infrastruktúra (FMI) - egy "egységes főkönyv" - fogja össze. A tokenizáció előnyei teljes mértékben megvalósulhatnak az egységesített főkönyvben, mivel az elszámolás akkor lesz végleges, ha a központi banki pénzt ugyanott tartják, ahol más követeléseket is." Ki akarna egyáltalán egy ilyen új világrendben élni?

A WHO hatalomátvétele a megfigyelés és a hárommilliárdos céllal
A WHO hatalomátvétele a megfigyelés és a hárommilliárdos céllal

A WHO hatalomátvétele a megfigyelés és a "hárommilliárdos" célok révén
Rhoda Wilson július 21, 2023 Exposé

A Peter Swedennek adott interjú során Noor Bin Ladin leleplezte, hogy az Egészségügyi Világszervezet ("WHO") nem törődik az Ön egészségével, hanem ehelyett az Egyesült Nemzetek Szervezete ("ENSZ") alá tartozó globalista szervezetként működik a központosított ellenőrzés érdekében. Beszélt arról, hogy a cél az elmúlt 100 évben ugyanaz volt, a WHO nagyszabású felügyeleti terveiről és a "hárommilliárdos" célokról.

Nick Ceruttival együtt Noor Bin Ladin megalapította a We Hurt Others (Másokat bántunk) nevű weboldalt, hogy segítsen a WHO valódi szándékairól és mesterkedéseiről szóló információk terjesztésében. Bin Ladin Bin Ladint a Twitteren ITT követheti.


Peter Sweden: Az igazság a titkos globalista napirendjükről, 2023. július 20. (42 perc)
A fenti videó egyelőre a YouTube-on is megtalálható, egyelőre ITT.

A globalisták az egész 20. században infrastruktúrát építettek, és az ENSZ nagyon is része ennek az infrastruktúrának - magyarázta Bin Ladin a fenti videóban. Az ENSZ felállításával képesek voltak a hatalom központosítását folytatni az Egy Világkormány felé. A WHO pedig a globalista struktúra kulcsfontosságú része. De ez a terv már jóval az ENSZ vagy a WHO megalapítása előtt elkezdődött.

A Népszövetséget az I. világháború végén hozták létre az Egy Világkormány létrehozására. A Népszövetségnek, akárcsak utódjának, az ENSZ-nek, volt egy egészségügyi szervezete, amelyet filantrópok és alapítványaik - konkrétan a Rockefeller Alapítvány Nemzetközi Egészségügyi Testülete - irányítottak.

A közegészségügy lett az ideális eszköz, amelyen keresztül a Rockefeller-filantrópia a tudományos eredményeket a közjó érdekében alkalmazhatta.

Rockefeller üzleti, tudományos és filantróp tanácsadói, Frederick T Gates, Charles Wardell Stiles és Wickliffe Rose úgy vélték, hogy a vérszegénységet okozó horogféregbetegség az USA déli államainak gazdasági "elmaradottságát" magyarázó kulcstényező, és egyben az iparosodás akadálya is. Ezek a férfiak segítettek megszervezni a Rockefeller Egészségügyi Bizottságot a horogférgesség felszámolására, amely 1910 és 1914 között működött.

Ez a kampány feltárta a közegészségügy lehetőségeit a betegség felszámolásában egy féreghajtó gyógyszer, a cipőviselés és a latrinák népszerűsítése, valamint a közegészségügyi propaganda révén. E sikert követően a [Rockefeller Alapítvány] létrehozta a Nemzetközi Egészségügyi Tanácsot, amelyet 1927-ben Nemzetközi Egészségügyi Osztályként (IHD) szerveztek át.

The Rockefeller Foundation and the international health agenda, Anne-Emanuelle Birn és Elizabeth Fee, The Lancet, 2013. május 11.


Bár Woodrow Wilson amerikai elnök lelkes támogatója volt a Ligának, az Egyesült Államok hivatalosan nem csatlakozott, így a központosított világkormányra vonatkozó tervek meghiúsultak, amiért köszönetet kell mondanunk az amerikai közvéleménynek. Mint Bin Ladin kifejtette, az USA azért nem csatlakozott a Ligához, mert az amerikai lakosság ellenezte azt; abban az időben az amerikai törvényhozás nem volt korrupt, mint manapság, vagyis a politikusok követték a nép akaratát.

A Ligát hivatalosan 1946-ban számolták fel. Ekkorra már folytak a tárgyalások egy új utódszervezet - az ENSZ - létrehozásáról. Egy 1945-ös San Franciscó-i konferencián 46 nemzet küldöttei - olyan nemzetek, amelyek hadat üzentek Németországnak és Japánnak, és aláírták az ENSZ-nyilatkozatot - találkoztak, és megállapodtak az ENSZ Alapokmányáról és az új Nemzetközi Bíróság alapokmányáról. Az ENSZ 1945. október 24-én jött létre.

Amikor az országok képviselői 1945-ben összeültek az ENSZ megalakítása céljából, többek között egy globális egészségügyi szervezet felállításáról tárgyaltak. A WHO alapszabálya 1948. április 7-én lépett hatályba.
(...)

Tovább a cikkhez
Globális riasztás: COVID-19 vakcinák, az antitest-függő erősítés és az immunrendszer leépülése között
Globális riasztás: COVID-19 vakcinák, az antitest-függő erősítés és az immunrendszer leépülése között
2021 vége óta a hivatalos kormányzati jelentések szerint a Covid-19 vakcina súlyosan károsítja az immunrendszert, ami a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindróma valamilyen új formáját okozhatja azoknál az embereknél, akik több injekciót kaptak. Az állításokat a mainstream intézményrendszer dühösen tagadta, annak ellenére, hogy az ő adataik voltak azok, amelyek egyértelműen ezt a helyzetet vázolták. De ahelyett, hogy bebizonyították volna az ellenkezőjét, a legtöbb kormányzati ügynökség úgy döntött, hogy inkább nem teszi közzé az elmarasztaló adatokat. Majdnem két évvel később azonban a hatóságok csendben úgy döntöttek, hogy vizsgálatot indítanak a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindróma és antitest-függő felerősödés ügyében, miután a tudósok világszerte, köztük sokan a Harvardról és a Yale-ről, kénytelenek voltak beismerni, hogy a problémák gyengítő sorozata órákkal, napokkal vagy hetekkel a Covid-19 vakcina beadása után jelent meg. De eddig úgy döntöttek, hogy a betegséget "Long Vax"-nak nevezik el, hogy megpróbálják elbagatellizálni a Covid-19 oltás halálos következményeit, és nagyobb hitelt adjanak az állítólagos "Long Covid" állapotnak, amelyet más néven hipochondriának neveznek.

Tovább a cikkhez
Faucit és egészségügyi tisztviselőket azzal vádolnak, hogy az adófizetők dollárjaiból 26 milliárd dollárnyi támogatást hagytak jóvá törvénytelenül
Faucit és egészségügyi tisztviselőket azzal vádolnak, hogy az adófizetők dollárjaiból 26 milliárd dollárnyi támogatást hagytak jóvá törvénytelenül
Xavier Becerra egészségügyi és humánminiszter nem nevezte ki törvényesen újra a Nemzeti Egészségügyi Intézet 14 tisztviselőjét, köztük Dr. Anthony Faucit. Egy 2016-ban elfogadott kétpárti törvény, a 21st Century Cures Act értelmében a HHS miniszterének ötévente újra kellett volna neveznie az NIH intézetek és központok igazgatóit, kezdve azokkal, akiknek a megbízatása 2021 decemberében járna le. "Az ügynökségnél teljesen összeomlott az elszámoltathatóság, amely elvesztette az amerikai emberek bizalmát, különösen a COVID-19 során" - mondta a sajtótájékoztatón Cathy McMorris Rodgers, az energiaügyi és kereskedelmi bizottság elnöke (R-Wash). "14 NIH-tisztviselő, köztük Dr. Fauci is, törvénytelen pozíciókat töltött be, és olyan hatásköröket gyakorolt, amelyekkel nem rendelkeztek, beleértve 26 milliárd dollárnyi támogatás jóváhagyását." Rodgers megemlítette, hogy az NIH a vizsgálat során több mint egy éven keresztül félrevezette a bizottságot. Azt állította, hogy a kérés "elég egyszerű volt", mégpedig az, hogy szolgáltassanak dokumentumokat, amelyek bizonyítják, hogy Becerra újra kinevezte a tisztviselőket. "Senki sem áll a törvények felett. Az amerikaiaknak tudniuk kell, hogy az adóforintjaikat felelősségteljesen, hatékonyan és törvényesen költik el, és hogy azok az emberek, akik ezeket a döntéseket meghozzák, törvényes felhatalmazással rendelkeznek" - mondta Rodgers. Brett Guthrie, az egészségügyi albizottság elnöke (R-Ky) a konferencián azt mondta, hogy minden egyes tisztviselő 2021 után hozott döntését meg kell kérdőjelezni. Külön kiemelte Faucit.

Tovább a cikkhez
A Fauci bebörtönzését sürgető Rand Paul szenátor irodáját egy megmagyarázhatatlanul kitört tűz pusztította el
A Fauci bebörtönzését sürgető Rand Paul szenátor irodáját egy megmagyarázhatatlanul kitört tűz pusztította el
Tűz ütött ki pénteken a kentuckyi Bowling Greenben, Rand Paul republikánus amerikai szenátor irodájában, a tűz okát még nem állapították meg. A szenátor belvárosi irodaépületében, amely egy ügyvédi irodának is helyet ad, eddig ismeretlen okokból tűz keletkezett , valamikor péntek hajnalban 2 körül kezdődött, és olyan erősségű volt hatalmas szerkezeti károkhoz, köztük a tető beomlásához vezetett. Történt mindez azután, hogy Rand Paul büntetőeljárás alá vonta Dr. Anthony Faucit mert az a COVID-bűncselekményeket kivizsgáló szenátusi meghallgatáson bizonyított módon eskü alatt hazudott a Kongresszusnak a COVID-szuper-parazita funkció növelési kísérleteivel kapcsolatban. Rand Paul és Fauci durva vitába keveredett azzal kapcsolatban, hogy Fauci részt vett a vuhani labor funkciónövelő kutatásában, amely valószínűleg a Covid-19 szétszórásához majd a COVID-pandémia őrületéhez vezetett. Fauci a meghallgatás során folyamatosan és eskü alatt tagadta, hogy finanszírozta volna a laboratóriumi COVID-szuper-parazita funkciónövelési kutatásait, azaz azt, hogy minél halálosabbá tegyék a laboratóriumban előállított kórokozót. Ezek mára bebizonyosodott tények. Rand Paul arra is figyelmeztette Faucit, hogy a Kongresszusnak hazudni súlyos bűncselekmény.

Tovább a cikkhez
Amikor a virológusok hazudtak, a tudomány elpusztult
Amikor a virológusok hazudtak, a tudomány elpusztult
"Köztudott, hogy a Wuhan Egyetem tudósai a funkció kiterjesztésére irányuló kísérleteken dolgoztak". Ezek a szavak - 2020. február 1-jéről, amikor a Covid globálisan felrobbant - egy feljegyzésből származnak, amelyet nem más írt, mint maga Dr. Anthony Fauci, Amerika doktora. Abból az időből származnak, amikor Fauci és a vezető virológusok éppen kezdték eltussolni és elterelni a figyelmet arról, hogy a Sars-Cov-2 esetleg egy kínai laboratóriumból származik. És az első eltussolás után jött a második. A National Institutes of Health (NIH) elrejtette Fauci szavait azzal, hogy teljesen eltitkolta az általa írt e-mailt az információszabadságról szóló törvény (Freedom of Information Act) iránti kérelmek elől. Az NIH csak egy képviselőházi idézésre válaszul adta ki a feljegyzést - évekkel azután, hogy Fauci megírta, és túl későn. Fauci e-mailje szerepel egy lesújtó új szövetségi jelentésben, amely kimutatja, hogy politikai tényezők befolyásolták a koronavírus eredetének kutatását még azelőtt, hogy a kutatás ténylegesen megkezdődött volna. A képviselőház koronavírus-járványt vizsgáló albizottsága a múlt héten tette közzé a jelentést. A média nagyrészt visszautasította, hogy beszámoljon róla. A hallgatás szégyen, mert a jelentés gondosan megírt. Nem tesz megalapozatlan vagy túlzó állításokat. Nincs is rá szükség. Ehelyett a vita középpontjában álló virológusok nyilatkozataira és feljegyzéseire támaszkodik, és saját szavaikkal meggyőzően sugallja, hogy féltek Kína megbélyegzésétől - és esetleg attól, hogy saját esélyeiket rontják a jövőbeli kutatási finanszírozásra -, ha bevallják magánéleti félelmeiket.

Tovább a cikkhez
Az FDA jóváhagyja a Remdesivir-t vesebetegeknél a sikertelen kísérlet után
Az FDA jóváhagyja a Remdesivir-t vesebetegeknél a sikertelen kísérlet után
Az intézkedés felkerült a pandémiás szabályozási mulasztások hosszú listájára. Minden szabályozási konvenciónak ellentmondó lépéssel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) jóváhagyta a Veklury® (remdesivir) COVID-19 súlyos vesekárosodásban szenvedő, többek között dialízisre szoruló betegeknél történő alkalmazására vonatkozó kiegészítő új gyógyszer iránti kérelmet (sNDA). Ezzel az engedélyezéssel a Veklury mostantól az első és egyetlen olyan engedélyezett vírusellenes COVID-19-kezelés, amely a vesebetegség minden stádiumában alkalmazható, de amelynek alkalmazását nem támasztják alá hatékonysági adatok. A REDPINE fázis 3 vizsgálatba nem sikerült elegendő vizsgálati alanyt toborozni a hatékonyság értékeléséhez. Ahelyett, hogy a kérelmet megfelelően elutasította volna, az FDA továbblépett, és a gyógyszert elégtelen biztonsági és hatékonysági adatokkal engedélyezte. A gyógyszer az elmúlt években küzdött, mivel a betegek általában elutasítják a vírusellenes készítményt a WHO 2020. novemberi, fekvőbeteg-használatra vonatkozó figyelmeztetése óta. A remdesivir vesekárosodást és májkárosodást is okozhat, így a halálozási előnyök hiányában sokan úgy vélik, hogy nem szabad használni. Az FDA jóváhagyási intézkedése ellentmond a logikának, és felkerül azon cselekedetek hosszú listájára, amelyeket hivatali visszaélésnek fognak tekinteni, és amelyek felülvizsgálatra kerülnek, amikor a biztos és az ügynökség végre igazságszolgáltatás elé kerül.

Tovább a cikkhez
Hogyan okoznak az oltások autizmust?
Hogyan okoznak az oltások autizmust?
Korábbi felfedezések, amelyek segíthetnek megérteni a jelenlegi neurológiai tüskésfehérje-sérülések hullámát. Az orvosi pályán eltöltött időm alatt az egyik legnagyobb kihívást számomra az jelentette, hogy végignéztem, ahogyan a gyermekek neurológiai károsodást szenvednek a vakcinák miatt, és az orvosi szakma széleskörű vakságát ezzel a problémával szemben. Sajnos, mivel annyi pénzt költöttek arra, hogy kialakítsák azt a társadalmi meggyőződést, hogy az oltások nem okoznak autizmust, bárki, aki ennek ellenkezőjét állítja, azonnal széles körű nevetség tárgyává válik, olyannyira, hogy többnyire reménytelen ügy az orvosi szakemberek meggyőzése arról, hogy az oltások nem mindig biztonságosak. Sok esetben az egyetlen dolog, ami fel tudja nyitni a szemüket, az a saját gyermekük súlyos sérülése. A propaganda (public relations vagy PR) alkalmazásának üzletága fokozatosan egy egyre inkább racionalizált formulává fejlődött, amely újrahasznosítja a nyilvánosság manipulálására leghatékonyabbnak talált PR-technikákat. Emiatt, amikor a COVID-19 vakcina bevezetése elkezdődött, azok, akiknek már volt saját tapasztalatuk a korábbi oltások támogatására használt PR-technikákról, azonnal felismerték, hogy valami rossz van készülőben. Ami még fontosabb, mivel pontosan ugyanazokat az oltás PR-szkripteket használták fel újra a COVID-19 vakcina okozta sérülésekkel küzdők gázosítására, ez sokakat arra késztetett, hogy megkérdőjelezzék a korábbi szkripteket, például azokat, amelyeket a vakcinák és az autizmus közötti kapcsolat megcáfolására használtak.

Tovább a cikkhez
Nemzetközi megállapodás a világjárványok megelőzéséről és a világjárványokra való felkészültségről
Nemzetközi megállapodás a világjárványok megelőzéséről és a világjárványokra való felkészültségről
Miért van szükség nemzetközi okmányra a világjárványokkal kapcsolatosan? A Covid19-világjárvány globális kihívást jelent: az egyes kormányok vagy intézmények egyedül nem képesek megbirkózni a jövőbeli világjárványok jelentette fenyegetéssel. Egy egyezmény, megállapodás vagy más nemzetközi okmány a nemzetközi jog értelmében jogilag kötelező erejű. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) keretében elfogadandó, a világjárványok megelőzéséről, illetve a világjárványokra való felkészültségről és reagálásról szóló megállapodás segítene megerősíteni a nemzeti, regionális és globális kapacitásokat, és ezáltal reziliensebbé tenné a világ országait a jövőbeli világjárványokkal szemben. Egy ilyen okmány továbbá a következő előnyökkel járna: magasabb fokú, tartós és hosszú távú politikai elkötelezettséget lehetne biztosítani a világ államai, illetve kormányai vezetőinek szintjén; egyértelmű eljárásokat és feladatokat lehetne meghatározni; minden szinten növelni lehetne a köz- és a magánszektor hosszú távú támogatását;
javulhatna az egészségügyi szempontok minden vonatkozó szakpolitikai területbe történő beépítése. Olyan környezetet kell létrehoznunk, amelyben a tudományos szakemberek, az egészségügyi dolgozók és a kormányok összefoghatnak egy közös ügyért, és együttműködhetnek annak érdekében, hogy új megoldásokat dolgozzanak ki legértékesebb kincsünk - az egészségünk és az életünk - védelmére.

Tovább a cikkhez
Az egészséges alanyok elfogultsága megtévesztő módon azt az illúziót kelti, hogy a COVID-19 vakcinák
Az egészséges alanyok elfogultsága megtévesztő módon azt az illúziót kelti, hogy a COVID-19 vakcinák "életeket mentenek" a nem véletlenszerű vizsgálatokban
A New England Journal of Medicine két évig késlekedik az izraeli tanulmány kritikus hibájának közzétételével, félrevezetve a világot a vakcina hatékonyságáról. Az új termékek esetében nagy prospektív, randomizált, kettős vak, placebóval kontrollált vizsgálatokra kell támaszkodnunk ahhoz, hogy terápiás állításokat tehessünk a kórházi kezelések és a halálozás csökkenésére vonatkozóan. A COVID-19 vakcinák esetében egyetlen ilyen vizsgálat sem mutatott ki kockázatcsökkentést ezekben a fontos végpontokban. Mégis, a nem randomizált megfigyelési tanulmányok azt állították, hogy a vakcinák életeket mentettek meg. Hoeg és munkatársai rámutattak arra, hogy az Arbel és munkatársai által még 2021-ben Izraelben végzett tanulmányban a nem-COVID-19 halálozás jelentősen alacsonyabb volt a beoltottak körében. 2021 elején az aggódók - nos, a félelem által vezérelt transzban - rohantak ki, hogy órákig sorban álljanak az oltóközpontoknál, hogy "megmentse" őket a vakcina. Az egészséges alanyok elfogultságának ez a formája azt az illúziót keltette, hogy a vakcina működik, holott valójában önszelekciós torzításról volt szó. Válaszukban a szerzők elismerik, hogy még a maximális kiigazítás után is 0,23 volt a nem-COVID-19 halálozás kockázati aránya azok körében, akik megkapták a védőoltást, ami masszív torzítást jelez, ami érvénytelenít minden olyan állítást, hogy a vakcina csökkentette a halálozást.

Tovább a cikkhez
Tünetmentes embereket deportáltak a COVID-osztályokra, ahol a
Tünetmentes embereket deportáltak a COVID-osztályokra, ahol a "kezeléssel" beteggé tették őket!
Egyre több horror-eset derül ki a kórházi COVID-gyilkosságokról! Tünetmentes embereket deportáltak a COVID-osztályokra, ahol a "kezeléssel" beteggé tették őket! - Egy kórterem foglyai vallottak erről. Dr. Adrian Cacovean, elismert román kardiológus-szívsebész a COVID-őrület elejétől fogva egyike azoknak az orvosoknak, akik nyilvánosan, szakmai tudásukra, a valós tudoményra és praxisukra hivatkozva szembeszálltak Romániában a COVID-terroristákkal és megpróbálták védeni az embereket a tömeggyilkosok projektjéről. Cacovean doktor folyamatosan közöl olyan megdöbbentő eseteket a halálkórházakban történtekről, melyek egy Mengele-féle láger horrorfilmet is leköröznek. ÉS EZ MINDENÜTT ÍGY TÖRTÉNT SZERTE A VILÁGON! Dr. Adrian Cacovean , román kardiológus., szívsebész főorvos, a COVID-mizéria elejétől fogva orvosi tudása és hippokrátészi esküje erejével több román orvossal együtt nyilvánosan szembe ment a tömeggyilkos hazudozásokkal. Sajnos, a megalkuvó júdás-orvosok többen voltak itt is! Romániában pár napja a Bukaresti Fellebbviteli Bíróság és a Legfelsőbb Semmítő- és Ítélőtábla véglegesen ILLEGÁLISNAK nyilvánította a COVID-megszorításokat, a polgárokra és cégekre kivetett COVID-restrikciókat, tehát a tünetmentesen kórházba és kezelésre kényszerített személyek esetei is ide tartoznak. Nagy a valószínúságe, hogy újabb kártérítési per-hullám csap fel Romániuában, akárcsak akkor, amikor illegálisnak minősítették a maszkhordatási rendelkezést.

Kihalt Balaton 2023 nyara
Kihalt Balaton 2023 nyara

Kihalt Balaton 2023 nyara: "mintha ledobták volna a napalmot" döbbenetes videó kering a neten
2023. július 21. titkokszigete.hu

Egy megdöbbentő, nagyon sok vitát kiváltó videó jelent meg a neten. NAGYON ELGONDOLKODTATÓ és valahol hihetetlenül szomorú! Balaton - Elhunyt: 2023?!

A kihalt Balatonról egyre többet lehet hallani. Ez pedig már nem elméleti probléma, mivel előre jelezheti azt, hogy egy újabb gazdasági válság közeleg. Évtizedes viszonylatban sem volt mgé soha enynire üres ugyanis a Balaton, még a covid idején sem, vagy azt leszámítva.

"Mintha ledobták volna a napalmot" - jegyzi meg a lenti videóban az egyik nyaraló, miközben valóban döbbenetes képsorozat rögzít. Íme

A videóban elmondja azt is, hogy harmadik napja bicikliznek a Balaton körül és tényleg alig vannak nyaralók.

Itt van lassan július vége, robog a nyár, már nincs iskola, és bármerre mentek, minden üres volt, bárkivel beszéltek, értetlenül álltak a látottak előtt. Nincsenek a strandokon emberek, sem borozgató, fröccsözgető emberek. Ez a Balaton nem az ami volt és senki sem kívánja hogy ilyen legyen.

A cukrászdákban megromlik a fagyi, nincs semmi, nincs hangulat, teljes a siralom a férfi szerint. Aki vendéglátozik annak a szemtanú elmondása alapján, Orbán Viktor miniszterelnököt idézve "kampó".

"Itt komoly baj van" - zárta gondolatait a HóVarjú.



Magyar Falu Program

Magyar Falu Program
Információk és pályázati kiírások a Magyar Falu Programhoz kapcsolódóan.

Magyarország Kormánya eltökélt a magyar vidék fejlesztése és fejlődése mellett, ezért 2018-ban meghirdette a Magyar Falu Programot.

Pályázati felhívások - 2023
Út, híd, járda építése/felújítása

Pályázati eredmények - 2022
Egyházi közösségi terek fejlesztése
Egyházi közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása
Egyházi közösség tulajdonában lévő temetők infrastrukturális fejlesztése
Tanya- és falugondnoki buszok beszerzése
Iskolaépület felújítása és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése
Önkormányzati járdaépítés/felújítás támogatása
Kommunális eszköz beszerzése
Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése
Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása
Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése
Óvodai játszóudvar, közterületi játszóterek fejlesztése
Szolgálati lakás és orvosi szolgálati lakás felújítása, fejlesztése
Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény, vízelvezető rendszer építése/felújítása
Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatás

Pályázati felhívások - 2022
Egyházi közösség tulajdonában lévő temetők infrastrukturális fejlesztése
Egyházi közösségi terek fejlesztése
Egyházi közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása
Iskolaépület felújítása és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése
Önkormányzati járdaépítés/felújítás támogatása
Kommunális eszköz beszerzése
Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása
Óvodai játszóudvar, közterületi játszóterek fejlesztése
Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése
Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése
Szolgálati lakás és orvosi szolgálati lakás felújítása, fejlesztése
Tanya- és falugondnoki buszok beszerzése
Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény, vízelvezető rendszer építése/felújítása
Falusi Civil Alap keretében civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása
(...)

Menetrend szerinti járattal elindult Varga Judit az Usa-ból, haza

Menetrend szerinti járattal elindult Varga Judit az Usa-ból, haza. Ezt a képet nem a legdrágább (business class) helyen készítették, de minden bizonnyal ő ott ül. Miért? mert üres a gép és őket engedik be előszór. Szégyenteljes, hiszen ezzel is hazudnak, csalnak, a szerénység - ami nincs nekik - látszatát keltenék. De a szavazóik ezt eszik és ők ebben jók.
Nagy Rudolf - Facebook

Tovább a cikkhez
"Brüsszelben egész egyszerűen ellopták a demokráciát" - Varga Judit felszabadítaná Európát
A távozó igazságügyi miniszter úgy érzi eljött az ideje, szerint mostmár felszabadultabban beszélhet és cselekedhet, így hogy leköszön a posztjáról. Varga Judit a Demokratáknak nyilatkozott, szerinte a 2024-es EP tétje jóval nagyobb az eddigieknél. A következő egy évben Varga Judit a civil, nem kormányzati szervezetek (NGO-k) lelepzésére, Európa felszabadítására készül. Azt mondja ő már 2019-ben is brüsszeli harcos akart lenni. A 24. hu értesülési szerint a Varga úgy gondolja, hogy távozva igazságügyi miniszteri posztjáról jóval nagyobb szabadságban lesz része, és a diplomáciai korlátok nélkül beszélhet majd. Az Európai Parlament erőviszonyait illetően úgy gondolja, hogy van esély, az erős eltolódhatnak a konzervatív-szuverenista irányba. Varga így nyilatkozott: "Brüsszelben egész egyszerűen ellopták a demokráciát, és az NGO-k irányítják az EU-t. Nagy nemzetközi finanszírozású civil szervezetek tartják fogva a politikusokat is. És akár a médiát, akár az NGO-k tisztviselőit nézzük, nem látunk különbséget. Ugyanazok a kérdések, ugyanazok a reflexek, ugyanaz a dallam. Na, ezt kell valahogy megszüntetni. Ettől kell megszabadítani Európát. Ebben segíthet a magyar bátorság, hogy leleplezzük őket. Azt mondjuk, te egy NGO vagy, nagyon sok pénzt kapsz azért, hogy jelentős médiafelületed legyen, EP-képviselőket fizetsz, hogy kirakják az üzeneteidet a közösségi médiában, mivel ezáltal egyfajta látszatvalóságot tudsz gerjeszteni. De ettől a látszatvalóság még nem lesz igaz."

Tovább a cikkhez
Hoppál Péter: Sokan irigylik ma Magyarországon a tanárokat
Hoppál Péter: Sokan irigylik ma Magyarországon a tanárokat
Örült volna, ha akkor fogadták volna a státusztörvényt, mikor még tanár volt, mondta Hoppál Péter az Indexnek. A fideszes politikus szerint a "pedagógusok új életpályájáról" szóló jogszabálynak köszönhetően a tanárok "pozíciói erősödnek, stabilizálódnak és bővülnek." Hoppált nem hatotta meg a hónapokon át tartó tiltakozáshullám, vagy a törvény elfogadása után kezdődött tömeges felmondás, arról beszélt, hogy a kormány nagyon kinyitotta az új jogszabályról a társadalmi párbeszédet, és a széles körű konzultáció során alakult a törvény. "És a formálódás végeredménye, amit megszavaztam törvényt, abban az szerepel, hogy sokan szeretnének olyan pozíciókat kapni ma Magyarországon mint amilyeneket a mostani törvény biztosít a pedagógusoknak: 50 nap szabadságra növekedett a szabadnapok száma." - mondta. (Kikért festményeket kölcsön a múzeumból pécsi irodájának díszítésére. Egy ellenzéki szabadtéri összejövetelnek lekapcsolta az erősítését.)

Tovább a cikkhez
Három nappal halála előtt üzent az Orbán-vagyonok után nyomozó újságíró
Három nappal halála előtt üzent az Orbán-vagyonok után nyomozó újságíró
Ferenczi Krisztinával 2015-ben, mindössze három nappal július 16-i halála előtt készített interjút az akkor még létező Népszabadság. A tényfeltáró újságíró elmondta: "állammodell lett ez a vagyonosodás", és hiba, hogy ezt későn vettük észre. Orbán gyarapodását ugyanis még az újságírók is sokadrangú kérdésként kezelték jó darabig. Az újságíró kijelentette: a folyamat átgondolt, és valószínűleg az egész stratégia Simicska Lajos agyában született meg. Ferenczi Krisztina azt a tanácsot adta kollégáinak: vizsgálják meg, hogyan született meg az Orbán-közeli kör, Mészáros Lőrinc, Garancsi István és a többiek vagyona. Ferenczi úgy vélte, Orbán Viktor sokáig marad még hatalmon, ám előbb-utóbb mindenki összerakja magában a képet. "Olyan mértékben rendeződtek át a vagyoni viszonyok a szegények kárára, hogy az aligha marad következmények nélkül." - figyelmeztetett. Az újságíró óriási pókként jellemezte Orbánt, aki egy olyan pókháló közepén ül, ami a legkisebb településeket is magába foglalja. Ferenczi Krisztina szerint a szocialistáknak is van része Orbán gát nélküli terjeszkedésében: "nagy szerepe van mindebben egy immár nyílt titoknak, az évtizedes Puch-Simicska-összebútorozásnak: Orbán pontosan felmérte, hogy amit tervez, egyedül nem fogja tudni keresztülvinni: a szocialisták rövidlátása pedig romlottsággal is párosult." Az oknyomozó szerint Orbán már 1989-ben is ugyanaz a figura volt, megvoltak benne a mostani jellemvonások.
Zárásként pedig azt üzente a nagyvárosi értelmiségieknek, menjenek el vidékre, segítsék az információ terjesztését: "A tájékozódás esélye és az öntudat teheti a legtöbbet a cseléd-Magyarország visszatérése ellen." - mondta Ferenczi Krisztina.
© Nemzeti Hírháló 2003 - 2023 Map Leiratkozás Leiratkozás