Hirhalo olvasok
Kapcsolódó cikkek listája:

A Bukaresti Fellebbviteli Bíróság és a Legfelsőbb Semmítő- és Ítélőtábla véglegesen ILLEGÁLISNAK nyilvánította a COVID-megszorításokat, a polgárokra és cégekre kivetett COVID-korlátozásokat
A COVID vakcinák károsítják a gondolkodási képességet?
A ,,szankciós infláció" miatt 520 millióval drágább lett Kiss-Rigó Lászlóék püspöki szállodája
Kiröhögik Orbán fotóit: "maffiózó, lókupec" érkezett Tusványosra?
Több mint 3 milliárd forintból épít szállodát a Szeged-Csanádi Egyházmegye
Idén már nem üdülhetnek az agárdi hotelben a beteg gyerekek, mert az egy akkugyár munkásszállója lett
Milliárdokat költ a kormány az iváncsai akkumulátorgyárra, amivel Mészáros Lőrinc jár jól
Tartozások miatt autós sztrájkot tartottak az iváncsai akkumulátorgyár-óriás egyik építője ellen
A Samsung akkugyárából származott a gödi utcákat ellepő fehér hab
Tanulmány igazolja: reménytelen helyzetben a fiatalok nagy része
A minimálbér feléért, havi 77 ezer 140 forintért keresnek konyhai kisegítőt a kerekegyházi óvodába
Varga Judit Dallasban: Magyarország a földi paradicsom
A Sars-CoV-2 laboratóriumi eredetének leghatározottabb tagadója magánemberként úgy vélte, hogy a koronavírust laboratóriumban fejlesztették ki
A soha véget nem érő közegészségügyi vészhelyzet Angliában
A WHO hatalomátvétele a megfigyelés és a "hárommilliárdos" célokról
Az oltásellenesek viszik halálba az oltottakat egy tudományos kutatás szerint!?
Isten akarata? A tornádó lerombolt egy Pfizer gyárat ahol 50 000 raklapnyi Pfizer-termék semmisült meg
CDU-frakcióvezető: Hazugságon alapul a német menekültpolitika
New Jersey kormányzója 2035-ig minden gázüzemű jármű értékesítésének megszüntetésére törekszik
Transzhumanizmus: Az Antikrisztus szelleme és "A nagy elbeszélés" elemzése
A klímatechnika már most is súlyos negatív hatással van az időjárásra, az élelmiszer-ellátásra, a biológiai sokféleségre és az egészségre
A szabadkőművesek MYCHIP programja, amelyet a gyermekek nyomon követésére használnak
A szabadság hangja, Hollywood rossz lelkiismerete
Egy évszázadok óta készülő terv
Nagy fába vágnák az ukránok a fejszét: helyreállítanák a kahovkai gátat
Az első felvételek, ahogy az ukránok amerikai kazettás bombákat vetnek be
USA: Kijev elkezdte bevetni a kazettás bombáinkat
Kijev az Oroszországba tartó polgári hajók elsüllyesztésével fenyegetőzik
Marija Zaharova a Magyar Hírlapnak: ha megépül, célpont lesz a kárpátaljai Rheinmetall-gyár
Valaki szóljon már a magyaroknak, hogy ki akarják irtani őket!
Valaki szóljon már a magyaroknak, hogy ki akarják irtani őket!

Valaki szóljon már a magyaroknak, hogy ki akarják irtani őket!
A COVID-kamu lelepleződött, világszerte a vakcina-kártérítési perek folynak, Magyarországon folytatják az eredeti WHO-forgatókönyvet!
Szőke Mária Magdolna 2023. július 20. substack

Miután a kormány gyorsan lenullázta a vakcina bizonylatokat, mégis tovább vegzálják azokat, akik állítólag kereskedtek ezzel, s ezáltal emberek életét mentették meg nyilván. Hiába a nagy bűnözők nem tűri a kis bűnözőket, nem szeretik a legkisebb konkurenciát sem!

Egészen elképesztő, hogy míg világszerte hónapok üta folynak a hivatalos vizsgálatok a COVID-bűncselekmények kiderítéséről, a visszaélések kimondásáról, vakcina-áldozatok perelik a kormányokat az USA-ban, az Európai Unióban, Ausztráliában és szerte a Földön, Brüsszelbe is hetek óta folynak a COVID-visszaéléseket vizsgáló gyűlések, addig Magyarország Zrt.-ben úgy tesznek, mintha minden a WHO kiókumlálta eredeti genocídum-forgatókönyv szerint zajlana, mintha az egész COVID-kamu, beleértve a biológiai fegyvernek minősített COVID "védőoltást" nem lepleződött volna le.

Magyarországon mint egy oknyomozásom alatt kiderült az a WHO parancs érvényesül jelenleg is, hogy fenn kell tartani a COVID-oltóközpontokat, annak ellenére, hogy a kutya sem oltakozik és hivatalosan nincs is, azaz nem lehet beadható COVID-"oltás"-nak nevezett frissen vásárolt méreginjekció. Tudjuk a mesét, a lejárt szavatosságú vakcinákról ugye?

És ami a csúcs, a napokban lehozta a magyarországi "covidkormány-média" (ami nem veszett el, csak lapít éppen) hogy tovább folynak azok a minden jogalapot nélkülöző perek, amiket a COVID-terror alatt indítottak magyarországi emberek ellen. Történetesen olyan személyek ellen, akik bár lehet haszonszerzésből tették, de tulajdonképpen életeket mentettek meg, azáltal, hogy nem adták be a méreg-trutyit az embereknek, hanem hamis vakcinabizonylatot állítottak ki nekik

Erről így számolt be a magyarországi Mainstream Média:

"Vádat emelt a koronavírus idején Gyöngyösön kiállított hamis védettségi igazolványok ügyében a Heves Vármegyei Főügyészség: 57 embert vádoltak meg a járványhelyzet alatt elkövetett különböző visszaélésekkel.

Az ügy két fővádlottja - egy ápolónő és egy önkéntes segítő - 2021 első felében egy gyöngyösi háziorvosi rendelőben dolgozott. Az önkéntes 2021 májusában rávette az ápolónőt, hogy pénzért a körzeti orvos tudtán kívül, de annak jogosultságait felhasználva az átoltottságra vonatkozó valótlan adatokat rögzítsen az elektronikus egészségügyi információs rendszerben. Azt követően az önkéntes segítő hamis, papír alapú igazolásokat állított ki az igénylőknek, akikkel egy gyöngyöstarjáni férfi tartotta a kapcsolatot. Így 69 ember jutott védőoltás nélkül védettségi igazolványhoz, ők fejenként több tízezer forintot fizettek a hamis papírokért.

A két egészségügyi dolgozót és a gyöngyöstarjáni férfit védettségi igazolással való, többrendbeli visszaéléssel - a férfit ezen felül vesztegetéssel -, a háziorvos munkatársait kötelességszegéssel, bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett vesztegetés elfogadásának bűntettével vádolják. További 54 ember ellen védettségi igazolással való visszaélés bűntette a vád."


HOGY MI TÖRTÉNIK?!

Az, hogy jelenleg is mikor a Napnál világosabb az egész COVID-kamu, mikor magyar emberek tízezrei szenvednek a kamu-oltás miatt, miután a tömeggyilkos kormány magyarok tízezreit tette el láb alól a gyilkos COVID-protokollal a halálkórházakban, miközben véletlenül bedarálták a felváásrolt, az emberek meggyilkolására szánt, nem mellesleg CE engedély nélküli lélegeztetőgépek több milliárdos szerződéseit, stb...stb... aközben a magyar polgárok ellen ma is tovább folynak a COVID -terror eljárásai...

Valaki szóljon már a magyaroknak, hogy ki akarják irtani őket!

Fotó: Müller Cecilia Nyunyóka a magyar COVID-terror debil boszorkánya még plecsnit is kapott a WHO tömeggyilkosaiért, a jól elvégzett tömeggyilkosságokért .

Megszűnik a gyógyszerhatóság, beolvasztják őket Müller Cecília hivatalába.Augusztus elsejétől egyesítik az gyógyszerhatóságot a népegészségügyi központtal, az új intézmény vezetője pedig Müller Cecília lesz - derül ki a csütörtök esti közlönyből. A változást májusban a Népszava megszellőztette, majd a Belügyminisztérium azt írta: vizsgálják az összevonás lehetőségét.

A döntés értelmében megszűnik az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, helyét a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ veszi át. Az új szervezet a Belügyminisztérium alá fog tartozni.

Ne menjünk nyugatabbra vagy éppen az Egyesült Államokba, maradjunk a Balkánon, ugyanis ez a hír a hamis vakcina bizonylatok miatt pont egy napon jelent meg azal a hírrel, miszerint Romániában a Bukaresti Fellebbviteli Bíróság és a Legfelsőbb Semmítő- és Ítélőtábla véglegesen ILLEGÁLISNAK nyilvánította a COVID-megszorításokat, a polgárokra és cégekre kivetett COVID-restrikciókat és elutasította a bukaresti COVID-kormány fellebbezését...

Mindeközben elkezdték a teljes, digitális egészségügyi-kontroll bevezetését is Magyarországon. Ezt történetesen, ujjlenyomat-leolvasó applikációnak nevezik.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára hétfőn, a IX. kerületi, Drégely utcai háziorvosi rendelőben tartott sajtótájékoztatóján hívta fel figyelmet az EgészségAblak alkalmazás "hasznosságára és sikerességére".

A politikus hangsúlyozta,egy ujjlenyomattal bárki hozzáférhet az összes leletéhez, laboreredményéhez, zárójelentéséhez, minden más egészségügyi dokumentumához.

Az államtitkár utalt arra, hogy az alkalmazás az oltási igazolványból indult ki, ez bővült további funkciókkal, mint az e-recept és az e-lelet.

De mi az ördög történik a Magyarország Zrt.-ben?
Nincs ott egyetlen egy olyan ügyvédcsapat, aki kiállna a magyarokért?

Az, hogy az úgynevezett "COVID-ellenálló orvosok" java részét a kormány elenőrzi és fizeti, beleértve az olykor megrendezett meghurcolásokat, eddig is tudtam, de tényleg nem értem, mi történik a magyarokkal?

Magyarország az egyetlen olyan ország talán, ahol nem jelenik meg egy vakcina-mellékhatásról szóló cikk sem, mely magyar embert ért, miközben ennek is külön irodalma van. Ja és persze a WHO terroristavezérei folyamatosan járnak Budapestre, elvégre maga Szijjártó Péter külügyminiszter nyilatkozta azt, hogy régi jóbarátjának tartja a WHO főgyilkosát, Tedros Ghebreyesust, akinek nagy tisztelője (SIC!)...

Valaki szóljon már a magyaroknak, hogy ki akarják irtani őket!

Az egész magyarországi helyzet egy non sens!
Hol vannak a magyar ügyvédek?
Hol vannak a magyar orvosok?
Hol vannak a magyarok???

Ugyanis jelenleg nem a hamis vakcinabizonylatokat kiállítók kellene bíróság előtt álljanak, hanem Müller Cecilia, Kásler Miklós, Ruzsvai Miklós, Merkely Béla, az egész szegedi COVID-maffia és alapjáraton az egész kormányvezetőség tokkal-vonóval!

Valaki szóljon már a magyaroknak, hogy ki akarják irtani őket!

Fotó: Magyarország Zrt. Operatív Törzse, akik tíz évre titkosították az összes COVID-dokumentumot. De akkor mi alapján folynak ezzel kapcsolatos büntető eljárások magyar polgárok ellen? Hiszen ezeknek az alakoknak kellene bíróság előtt állniuk a méltányosság szerint!

Nos, nem tudom és valójában nem is értem mi az ördög történik a magyarokkal, hogy szemmel láthatóan a világ leggyávább ás leghülyébb nemzete lettünk!? De könyörgőm szóljon már valaki a magyaroknak, hogy jobb lesz felébredniük, mert máskülönben ki fogják őket irtani! Kell a szép Pannon-medence a kínaiaknak, kazároknak egyéb betelepedőknek!

Valaki szóljon már a magyaroknak, hogy ki akarják irtani őket!



Tovább a cikkhez
A Bukaresti Fellebbviteli Bíróság és a Legfelsőbb Semmítő- és Ítélőtábla véglegesen ILLEGÁLISNAK nyilvánította a COVID-megszorításokat, a polgárokra és cégekre kivetett COVID-korlátozásokat
A Bukaresti Fellebbviteli Bíróság és a Legfelsőbb Semmítő- és Ítélőtábla véglegesen ILLEGÁLISNAK nyilvánította a COVID-megszorításokat, a polgárokra és cégekre kivetett COVID-korlátozásokat
Romániában mindazok, akik jogi, orvosi és civil úton is szembementek a kamu COVID-pandémia törvénytelenségeivel nem hagyták abba a harcot azért, hogy a COVID-terror törvényesen néven legyen nevezve és a helyére kerüljön. Mert csak így lehet elkezdeni a vétkesek felelősségre vonását s ami talán ennél is fontosabb CSAK ÍGY LEHET VÉDEKEZNI A JÖVŐBEN TERVEZETT HASONLÓ TERRORTÁMADÁSOK ELLEN. Mert abban biztosak lehetünk, hogy a tömeggyilkosok itt nem fognak megállni, hiába derült ki az egész pandémia és COVID-vakcina kamu! "A Bukaresti Fellebbviteli Bíróság és a Legfelsőbb Semmítő- és Ítélőtábla elutasítja az alperes, Románia Kormánya által a megoldással szemben benyújtott fellebbezés késedelmessége miatti kivételt, amellyel a GD 3. sz. mellékletei rendelkezéseinek felfüggesztésére kötelezték. hivatalból hivatkozott 1242/2021." Pontosabban, az ICCJ Alina-Nicoleta Ghica-Velescu, Adriana-Florina Secreteanu és Daniel-Gheorghe Severin bírái 2023. július 13-án, csütörtökön elutasították a román állam fellebbezését azon ítélet ellen, amellyel Amer Jabre bírája a Bukaresti Fellebbviteli Bíróság 1. sz. A 1242/2021. számú határozat a riasztási állapot 2021 decemberétől 2022 januárjáig történő meghosszabbításáról.

Tovább a cikkhez
A COVID vakcinák károsítják a gondolkodási képességet?
A COVID vakcinák károsítják a gondolkodási képességet?
A védőoltások által okozott néhány gyakori neurológiai károsodás vizsgálata. Amikor a COVID-19 vakcinákat forgalomba hozták, a kialakításuk miatt arra számítottam, hogy biztonsági problémákat fognak okozni, és arra számítottam, hogy hosszú távon különféle krónikus problémák fognak kapcsolódni hozzájuk. Ez azért volt így, mert számos okból gyanítható volt, hogy autoimmun rendellenességeket, termékenységi problémákat és rákos megbetegedéseket okozhatnak - de valamilyen okból (amint azt a Pfizer EMA kiszivárogtatásai mutatják), az oltóanyagokat mentesítették a megfelelő tesztelés alól, mielőtt embereknek adták volna be. Mivel minden új gyógyszert kötelezően tesztelni kell, én ezt úgy értelmeztem, hogy hallgatólagosan elismerték, hogy tudták, hogy ezeken a területeken jelentős problémák merülnek majd fel, és úgy döntöttek, hogy jobb, ha hivatalosan nem tesztelik egyiket sem, így nem lesznek adatok, amelyek bizonyítanák, hogy a Pfizer tudott a problémák kialakulásáról. Sajnálatos módon azóta, hogy a vakcinák piacra kerültek, ez a három probléma (különösen az autoimmunitás) a vakcinákkal kapcsolatos leggyakoribb súlyos események közé tartozik. Az oltóanyag bevezetésének kezdetén négy piros zászló volt számomra: - A vakcinák korai reklámkampányai megemlítették, hogy az ember szörnyen fogja érezni magát, amikor megkapja a vakcinát, de ez rendben van, és annak a jele, hogy a vakcina működik. Még azoknál a vakcináknál sem láttam, amelyeknél nagyon magas volt a nemkívánatos események aránya (pl. a HPV elleni vakcina), hogy ezt megemlítették volna. Ez azt jelezte, hogy a tüskés fehérje vakcinák esetében a nemkívánatos események aránya valószínűleg sokkal magasabb lesz a normálisnál...

Tovább a cikkhez
A ,,szankciós infláció
A ,,szankciós infláció" miatt 520 millióval drágább lett Kiss-Rigó Lászlóék püspöki szállodája
Nettó 3,3 milliárd forint helyett immár 3,814 milliárd forintért építi a Garancsi István érdekeltségébe tartozó Market Zrt. a püspöki stadion mellé a négycsillagos szállodát Szegeden - vette észre az Átlátszó. A kápolnát is tartalmazó 3834 négyzetméteres épületegyüttes ára az indoklás szerint amiatt emelkedik, mert "háborús, szankciós infláció" van, emelkedtek a bérek, és "magasabb színvonalú" létesítményt szeretne a Szeged-Csanádi Egyházmegye. A Szent Gellért Szálloda drágábban épül, mint ahogy azt tavaly januárban meghatározták. Az akkori 3,29 milliárd forintos ár most 3,81 milliárdra nőtt, vagyis nettó 520 millióval drágult a beruházás. A portálnak azt írta a Szeged-Csanádi egyházmegye, hogy a "szankciós intézkedések a világgazdaságra és különösen Közép-Európa gazdasági helyzetére olyan hatással voltak és vannak, hogy több évtized óta nem látott infláció következett be". Hozzátették, hogy ,,az inflációs hatások jelentős mértékben érintették az alapanyagárak mellett különösen az üzemanyagárakat, energiaköltségeket, valamint az élőmunka költségeit is." Az uniós értesítőben az is olvasható: "Minőségi, esztétikai, illetve használhatósági szempontok szerint megfogalmazott Megrendelői többletigények" is megjelentek.

Tovább a cikkhez
Kiröhögik Orbán fotóit:
Kiröhögik Orbán fotóit: "maffiózó, lókupec" érkezett Tusványosra?
Nagy beszédre készül Orbán Viktor Tusványoson, ha minden jól megy, július 22-én, szombaton 10 óra 30 perckor lép majd pódiumra a miniszterelnök. Kiröhögik Orbán fotóit: "maffiózó, lókupec" érkezett Tusványosra? Remélhetőleg ismét megtudhatjuk majd, hogy kiket kell utálnunk, kik most a magyarok ellenségei (tippjeink azért lennének). Legutóbbi facebookos fotói arról árulkodnak, hogy Orbán már nagyon készül. Persze rosszmájú kommentek is érkeznek, szegény miniszterelnökünket maffiafőnökhöz és lókupechez is hasonlítják, és a 10 ezernél is több lájk mellett szaporodnak a röhögős emojik is. Itt védheti meg Orbán Viktort a nemtelen támadásokkal szemben

Tovább a cikkhez
Több mint 3 milliárd forintból épít szállodát a Szeged-Csanádi Egyházmegye
Több mint 3 milliárd forintból épít szállodát a Szeged-Csanádi Egyházmegye
Egyedüli ajánlattevőként a Market Építő Zrt. 3 milliárd 264 millió forintért tervezheti és építheti meg a Szeged-Csanádi Egyházmegyének a Hotel Szent Gellért Fórumot. Ez a cég építette az egyházmegye stadionját is. A meghívásos közbeszerzési eljárás eredményét az ajánlatkérő Szeged-Csanádi Egyházmegye közölte az uniós közbeszerzési közlönyben. A szegedi szálloda földszintes, plusz 2 emeletes lesz, mindössze 50 szobával és kertkapcsolattal. A Hotel Stars Union minősítés szerint feltétel a 4 csillagos színvonal, továbbá a LEED Silver minősítésnek való megfelelés. A tervezési területe 5 937 négyzetméter, míg az épület bruttó szintterülete 3834 négyzetméter. A Napi.hu 2019 augusztusban írt arról hogy a Szeged-Csanádi Egyházmegye beruházásában megvalósuló 8000 fős stadion felépítését eredetileg 9 milliárd 399 millió forintért vállalta a Market Építő Zrt. Ez az összeg, az opciók lehívásával, 13 milliárd 420 millió forintra emelkedett. Állami pénzből nyújtózkodnak

Tovább a cikkhez
Idén már nem üdülhetnek az agárdi hotelben a beteg gyerekek, mert az egy akkugyár munkásszállója lett
Idén már nem üdülhetnek az agárdi hotelben a beteg gyerekek, mert az egy akkugyár munkásszállója lett
2,5 milliárd forint uniós támogatásból újult meg 2015-ben a Velencei-tavi Vízi Sportiskola (VVSI) agárdi telephelye, ahol többek között a Pedagógia Szakszolgálat és Korai Fejlesztő Központ is működik. A beruházás során megújult a telepen található hotel is, amely teljeskörűen akadálymentes lett. Itt évek óta táboroztak súlyos izomsorvadásban szenvedő gyermekek és családjaik, idéntől azonban már nem vehetik igénybe ezt a lehetőséget, mert a hotelben az iváncsai akkumulátorgyár dél-koreai vendégmunkásai laknak. "Tökéletes kilátás a tóra, hatalmas erkély, ahonnan gyönyörködhetünk a tájban" - így jellemzi egy korábbi vendég az interneten az agárdi Tópart utcai Tóparti Sport Hotelt, amely közvetlenül a Velencei-tó partján fekszik, saját strandja van, és nem mellesleg az épület teljesen akadálymentesített. A szálloda 42 szobájából 10 akadálymentesített, amely egyszerre 20 kerekesszékes vagy mozgássérült személy elszállásolására alkalmas. Nem véletlen, hogy évek óta ide szervezett tábort a Gyógyító Jószándék Alapítvány, amely súlyos izomsorvadásban szenvedő gyermekek és családjaik szakmai, egészségügyi és lelki támogatásával foglalkozik immáron 21 éve. Sok a vendégmunkás, kevés a hely. "A kiemelt övezetté minősített ipari park vonzáskörzetében hiánycikk a szabad szállás, mivel egyre több koreai és mongol vendégmunkás érkezik az ottani, jellemzően néhány ezer fős falvakba" - írtuk év elején az iváncsai akkumulátorgyárról, amelynek beruházását 78 milliárd forinttal, infrastruktúra kiépítését százmilliárddal támogatta a magyar kormány.

Tovább a cikkhez
Milliárdokat költ a kormány az iváncsai akkumulátorgyárra, amivel Mészáros Lőrinc jár jól
Milliárdokat költ a kormány az iváncsai akkumulátorgyárra, amivel Mészáros Lőrinc jár jól
Egy évvel ezelőtt bőkezű, 50 milliárdos támogatást rendelt a magyar kormány az Iváncsán létesülő akkumulátorgyár infrastrukturális beruházásaihoz. Az összeg azóta tovább nőtt: a Mészáros és Mészáros Zrt. plusz 2,6 milliárd forintot kapott a gyárat kiszolgáló víziközművek megépítésére, de az útfejlesztések plusz 40 milliárdja sem szerepelt az eredeti rendeletben. A negatív környezeti hatásokkal viszont csak az üzemelés megkezdése után szembesülnek majd a lakosok - vélik a beruházás helyi kritikusai. Szinte lehetetlen követni a magyar kormányzat bejelentéseit az újabb és újabb akkumulátorüzemek megépítéséről. Az iváncsai gyár mindenesetre még joggal nevezhető a "legnagyobb hazai beruházásnak": a dél-koreai tulajdonú SK Innovation 135 hektáron, 682 milliárdból építi fel két komáromi gyára után harmadik magyarországi üzemét a Fejér megyei Iváncsa község határában. Az építkezés még csak az első első ütemnél tart, de már ez is óriási, 22 épületből álló gigakomplexumot takar. A munkát 81 milliárd forintért a NER-nagyágyú Market Építő Zrt. végzi. A Garancsi István érdekeltségébe tartozó cég 2022 végére kívánja befejezni az épületek felhúzását, hogy a tervezett időpontnál előbb, 2023-ban megindulhasson a gyártás az üzemben.

Tovább a cikkhez
Tartozások miatt autós sztrájkot tartottak az iváncsai akkumulátorgyár-óriás egyik építője ellen
Tartozások miatt autós sztrájkot tartottak az iváncsai akkumulátorgyár-óriás egyik építője ellen
Mintegy 300-400 munkavállaló akasztotta meg a forgalmat az Iváncsán épülő akkumulátorgyár közelében szerdán reggel. A Gulyáságyú Média több, egymástól független forrásra hivatkozva azt írta, hogy a sztrájkot az akkumulátorgyár beruházásán dolgozó munkások szervezték a jelentős összegű kifizetetlen bértartozások miatt. A munkások Iváncsán lezárták az ipari parkhoz vezető bekötőutakat, és megbénították a település közlekedését. Erről a kormányközeli Mediaworks tulajdonában lévő megyei napilap, a Feol.hu is beszámolt. A cikk annyit közöl, mintegy 300 fő sztrájkolt gépkocsikkal, amelyek torlódást okoztak a környéken. A lap Iváncsa polgármesterét is idézi: Reggel 7 óra után értesítettek a település déli részén lakók, hogy fennakadás tapasztalható a Kilencedi úton, illetve a Vörösmarty utcai buszfordulónál. Mivel a helyszínre érkezve magam is ezt tapasztaltam, így a rendőrség segítségét kértem, akik ekkor már tudtak a problémáról, és megkezdték annak megoldását is - tájékoztatta a portált Molnár Tibor polgármester.

Tovább a cikkhez
A Samsung akkugyárából származott a gödi utcákat ellepő fehér hab
A Samsung akkugyárából származott a gödi utcákat ellepő fehér hab
A Samsung gödi akkumulátorgyárából származott, és valójában tűzoltóhab lehetett az a fura fehér hab, ami januárban ellepte a város utcáit - derítette ki közérdekű adatigényléssel az Átlátszó. A helyiek először azt hitték, havazott. A helyi vízmű januárban csak annyit közölt, hogy "tűzeseteknél használt oltóanyag" került a csatornába, a katasztrófavédelem pedig még ennyit sem. Végül a Göd-ÉRT Egyesület közbenjárásával derült ki, hogy a hab egy veszélyes vegyi anyagokkal dolgozó üzemből, a Samsung akkugyárából jutott a gödi csatornahálózatba. Gödön már tudják, mivel jár, ha akkumulátorgyár működik a kertjük végében. A tapasztalatok ráadásul azt mutatják, hogy a távol-keleti cégeket a hatósági bírságok egyszerűen nem tudják visszatartani a szabálysértésektől: a Samsung ellen sem indult eljárás. A cég állítólag belső vizsgálatot indított, de hogy hogyan került a csatornába tűzoltóhab, azt nem árulták el. A katasztrófavédelem aznap nem végzett tűzoltást Gödön. A 444 térképre rakta az országot átszövő tervezett és már felépített akkugyár-láncot, és az akkumulátorgyártáshoz szükséges üzemeket.

Tovább a cikkhez
Tanulmány igazolja: reménytelen helyzetben a fiatalok nagy része
Tanulmány igazolja: reménytelen helyzetben a fiatalok nagy része
Finoman szólva sincs könnyű helyzetben az a magyarországi fiatal, aki saját ingatlanhoz szeretne jutni - derül ki egy fiatalok jövőképét bemutató, idén februárban kiadott tanulmányból. Önerő nélkül gyakorlatilag esélytelen, ráadásul az ingatlanárak mellett a hitelkamatok is az egekben vannak. Az elemzés rámutat: az ingatlanvásárlást ösztönző támogatások célkeresztje kissé félrecsúszott, inkább a lakásárakat verték fel.
Ahogy arról az egyik szakmai szervezet nemrég beszámolt az Indexnek: lakhatási válság ütötte fel a fejét. Az ingatlanárak 2015 és 2022 nyara között meredek emelkedőn szaladtak felfelé, ebben az időszakban éves szinten 20-25 százalékkal emelkedtek, miközben az infláció 5 százalék alatt volt. Tavaly nyár óta azonban - ahogy arról az MNB idei első negyedévre vonatkozó jelentése is szól - a hitelezéssel együtt az ingatlanpiac is elesett. A nemrég még 2-3 százalék körüli hitelkamatok ma 8-9 százalék körül mozognak, ilyen kamatszinteknél pedig a lakosság döntő többsége nem hajlandó eladósodni. Ez a folyamat pedig a kereslet, ezzel párhuzamosan a tranzakciószám drasztikus visszaesését vonta magával.

Tovább a cikkhez
A minimálbér feléért, havi 77 ezer 140 forintért keresnek konyhai kisegítőt a kerekegyházi óvodába
A minimálbér feléért, havi 77 ezer 140 forintért keresnek konyhai kisegítőt a kerekegyházi óvodába
Konyhai kisegítőket keresnek a kerekegyházi Bóbita Óvodába: két személyt keresnek napi 8 órai munkára a minimálbér feléért, havi nettó 77 ezer 140 forintért. Ennél több fizetést nem is adhatnának, mert megszegnék a közmunkára vonatkozó kormányrendeletet, ugyanakkor éttermek és panziók a minimálbérért is alig találnak ugyanerre a munkakörre dolgozót. Kerekegyháza polgármestere, Kelemen Márk azt írta az RTL Híradónak, hogy két dajka nyugdíjba megy rövidesen, akik helyére két, eddigi közfoglalkoztatottat vesznek fel, az ő helyükre keresnek új embereket. Viszont, ha szeretnének, akkor sem tudnának több pénzt fizetni nekik a havi bruttó 116 ezernél, mert a közfoglalkoztatási bér a minimálbér 50%-a, s az erről szóló kormányrendelet szerint ettől eltérni nem lehet. Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke szerint azért mennek a települések ebbe az irányba, mert nincs elég pénzük, így csökkentik a költségvetésben a bérkeret terheit. Kengyel Zsombor minimálbérért jelentkezett mosogatni, ágyat húzni egy pécsi panzióba. Jelenleg elégedett a fizetésével, de csak azért, mert még a szüleivel él. A kis panzió tulajdonosa szerint minimálbérért, ami kétszer annyi, mint a közmunkásbér, azaz nettó 154 ezer forintért is nagyon nehéz embert találnia.

Tovább a cikkhez
Varga Judit Dallasban: Magyarország a földi paradicsom
Varga Judit Dallasban: Magyarország a földi paradicsom
"Nagyon szigorúnak kell lennünk abban, hogy kit engedünk be ebbe a földi paradicsomba" - mondta más lrdekességek mellett Magyarországról az éppen Texasban barátkozó Varga Judit, amikor a hazai menekülthelyzetről kérdezte a Dallas Express újságírója. Az igazságügyi miniszter szerint Magyarország és Texas között sok a politikai párhuzam, például abban, ahogy a menekültkérdéshez állunk. Az ukrajnai háború elől menekülőket "valódi menedékkérőknek" nevezte, míg a többi hazáját elhagyni kényszerülő ember szerinte "gazdasági migráns" - akikből tavaly 270 ezret állítottak meg a magyar határon. Varga meglátogatta a helyi Magyar Klubot is, a jelek szerint elég jó volt a hangulat. Dallasban rendezik minden évben az Amerikai Konzervatív Unió politikai dzsemboriját is, a CPAC-t, amit tavaly Orbán Viktor nyitott meg.

Vakok országa
Kapcsolódó videó: Dr. Tóth Zoltán József Pomázon 2012 október 8-án arról, hogy jelenleg a szemkilövetők és szemfényvesztők országában élünk

Doktor Gődény: Fordul a világ
Doktor Gődény: Fordul a világ

Doktor Gődény: Fordul a világ

Akik nem hallottak a februárban nyilvánosságra került Pfizer botrányról, most ebben a videóban néhány infó röviden. Itt is egyértelműen dübörög a YouTube falazó cenzúrája.

Érdekes módon az a PestiTv és Jeszenszky Zsolt foglalkozik a témával, aki annak idején velem kapcsolatban is igencsak szkeptikus volt. De örülök, hogy nem ragad(tak) le a maszkőrületben.
Letiltott videó: Direkt hoz létre vírusmutációkat a Pfizer? Rejtett kamerás felvételek



Tovább a cikkhez
A Sars-CoV-2 laboratóriumi eredetének leghatározottabb tagadója magánemberként úgy vélte, hogy a koronavírust laboratóriumban fejlesztették ki
A Sars-CoV-2 laboratóriumi eredetének leghatározottabb tagadója magánemberként úgy vélte, hogy a koronavírust laboratóriumban fejlesztették ki
Amint 2020-ban elkezdődött az új koronavírus rejtélyes járványa, azt mondták nekünk, hogy "bízzunk a tudományban". A "tudomány" gondosan kiválasztott képviselői kiemelt platformokat kaptak, miközben minden ellenvéleményt cenzúráztak. A tudományos intézmény a teljes bizonyosság látszatával ragaszkodott ahhoz, hogy a Sars-Cov-2 a természetből származik. Legfontosabb cselekedetük a "Proximal Origins" című, neves virológusok által írt tanulmány közzététele volt a Nature Medicine-ben, amely tagadta annak lehetőségét, hogy a Sars-Cov-2 laboratóriumi tervezésű lenne. Egy nemrégiben megjelent Substack-poszt rávilágít arra, hogy mi zajlott a színfalak mögött, amikor a fenti levelezést megírták és közzétették. Hosszú és részletes, de elképesztő részleteket tartalmaz. Csúcstudósok félrevezették a Kongresszust a Covid eredetéről, amint az újonnan nyilvánosságra hozott e-mailek és üzenetek mutatják. A szerzők egy meghívásos Slack-csatornáról szereztek be e-maileket és beszélgetéseket. Kiderült, hogy Kristian Andersen, a Covid-19 laboratóriumi eredetét tagadó Nature Medicine cikk fő szerzője, privátban úgy vélte, hogy a Sars-CoV-2 laboratóriumi eredetű. Kristian Andersen 2020. február 1-jén írta: "Azt hiszem, a legfontosabb dolog, ami még mindig az én fejemben van, hogy a laboratóriumi szökés verziója olyan rohadtul valószínű, hogy megtörtént, mert már akkor is ilyen típusú munkát végeztek, és a molekuláris adatok teljesen összhangban vannak ezzel a forgatókönyvvel." Néhány héttel a publikáció előtt Andersen kifejtette, hogy a Sars-Cov-2 az, amin a wuhani labor dolgozott!

Tovább a cikkhez
A soha véget nem érő közegészségügyi vészhelyzet Angliában
A soha véget nem érő közegészségügyi vészhelyzet Angliában
Az elvesztett életévek elemzése azt mutatja, hogy a "gyógymód" rosszabb, mint a "betegség". Lamestream média újságírók, akik homokba dugják a fejüket. A 2014 és 2023 között Angliában elvesztett életévek elemzése kor szerinti bontásban. A 2020 júliusától 2021 júniusáig tartó halálozási szezonban, a "vakcina" évében több életév veszett oda Angliában, mint az azt megelőző évben, amikor a "COVID" először jelent meg. A 2022-ig tartó évben, amikor állítólag minden "veszélyeztetett" személy "védett", az elvesztett életévek száma csak kis mértékben alacsonyabb, de amint azt az előző jelentésemben is említettem, valószínűleg még mindig lesz néhány, és mindezt úgy, hogy a halálozásoknak mindenképpen jelentősen alacsonyabbnak kell lenniük, egyszerűen az előremutató hatás miatt. A 2023 júniusáig tartó év azért szerepel, mert az adatok elég teljesek az idősebb korcsoportok esetében, amelyeket alább bontunk le. A 70 év alattiak esetében a 2022 júniusáig tartó év valószínűleg szintén nem teljes, így várhatóan rosszabb lesz a helyzet, amikor az adatok végül rendelkezésre állnak. Legyünk tanúi a majdnem négy évnyi rendkívüli többletéletév-veszteségnek, mindez az összes ügynökségen keresztül folytatott, nagyon rosszul átgondolt kormányzati politika eredményeként, amelyet a béna média segített és támogatott, amely makacsul elutasítja az igazság nyilvánosságra hozatalát, de több mint boldog volt, hogy egyetértett azzal a hazugsággal, hogy mindezt egy halálos kórokozó okozta.

Tovább a cikkhez
A WHO hatalomátvétele a megfigyelés és a
A WHO hatalomátvétele a megfigyelés és a "hárommilliárdos" célokról
A Peter Swedennek adott interjú során Noor Bin Ladin leleplezte, hogy az Egészségügyi Világszervezet ("WHO") nem törődik az Ön egészségével, hanem ehelyett az Egyesült Nemzetek Szervezete ("ENSZ") alá tartozó globalista szervezetként működik a központosított ellenőrzés érdekében. Beszélt arról, hogy a cél az elmúlt 100 évben ugyanaz volt, a WHO nagyszabású felügyeleti terveiről és a "hárommilliárdos" célokról.
Nick Ceruttival együtt Noor Bin Ladin megalapította a We Hurt Others (Másokat bántunk) nevű weboldalt, hogy segítsen a WHO valódi szándékairól és mesterkedéseiről szóló információk terjesztésében. A globalisták az egész 20. században infrastruktúrát építettek, és az ENSZ nagyon is része ennek az infrastruktúrának - magyarázta Bin Ladin a fenti videóban. Az ENSZ felállításával képesek voltak a hatalom központosítását folytatni az Egy Világkormány felé. A WHO pedig a globalista struktúra kulcsfontosságú része. De ez a terv már jóval az ENSZ vagy a WHO megalapítása előtt elkezdődött. A Népszövetséget az I. világháború végén hozták létre az Egy Világkormány létrehozására. A Népszövetségnek, akárcsak utódjának, az ENSZ-nek, volt egy egészségügyi szervezete, amelyet filantrópok és alapítványaik - konkrétan a Rockefeller Alapítvány Nemzetközi Egészségügyi Testülete - irányítottak. A közegészségügy lett az ideális eszköz, amelyen keresztül a Rockefeller-filantrópia a tudományos eredményeket a közjó érdekében alkalmazhatta. Rockefeller üzleti, tudományos és filantróp tanácsadói, Frederick T Gates, Charles Wardell Stiles és Wickliffe Rose úgy vélték, hogy a vérszegénységet okozó horogféregbetegség az USA déli államainak gazdasági "elmaradottságát" magyarázó kulcstényező, és egyben az iparosodás akadálya is. Ezek a férfiak segítettek megszervezni a Rockefeller Egészségügyi Bizottságot a horogférgesség felszámolására, amely 1910 és 1914 között működött.

Tovább a cikkhez
Az oltásellenesek viszik halálba az oltottakat egy tudományos kutatás szerint!?
Az oltásellenesek viszik halálba az oltottakat egy tudományos kutatás szerint!?
Szóval a hirtelen és váratlan tömérdek haláleset az olyanok miatt van, mint én is. Az oltásnak köze nincs hozzá... Úgy látom, hogy a tudomány képes engem újra és újra lenyűgözni. "A Covid 19 és a tömeges oltási programok korában az oltásellenes mozgalom világszerte jelenleg minden idők legmagasabb szintjén áll. Ennek az oltásellenes hangulatnak nagy része az állítólagos mellékhatásoknak tulajdonítható, amelyeket az oltásellenes csoportok a közösségi médiában terjesztenek. A tudományos képzettséggel nem rendelkező emberek által terjesztett félelemkeltés és félretájékoztatás, amelynek célja, hogy az embereket rettegésben tartsák, hogy ne oltassák be magukat, nemcsak azt okozza, hogy az emberek továbbra is fogékonyak maradnak a vírusos járványokra, hanem az oltási folyamat során tapasztalt további mellékhatásokat is okozhat. Ez a rövid áttekintés olyan adatokat kínál, amelyek bizonyíthatják, hogy az oltásellenes mozgalom által terjesztett félretájékoztatás több halálesetet és mellékhatást okozhat bármely oltásnál.

Tovább a cikkhez
Isten akarata? A tornádó lerombolt egy Pfizer gyárat ahol 50 000 raklapnyi Pfizer-termék semmisült meg
Isten akarata? A tornádó lerombolt egy Pfizer gyárat ahol 50 000 raklapnyi Pfizer-termék semmisült meg
Az észak-karolinai Rocky Mountban található Pfizer gyártóüzemet szétrombolta egy tornádó szerdán, és körülbelül 50 000 Big Pharma termékkel ellátott raklapot megrongált. Sokan Isten ujjának tekintik az esetet a tömeggyilkos vakcinát előállító Pfizer cég miatt. Egy helyi híradás szerint a pusztítás hatalmas van, személyi sérülés nem történt, az épület és a Pfizer termékek semmisültek meg. Mintha a tornádó célzottan csapott volna oda le. "A napsütés koromsötétbe ment át" - mondta egy közeli város polgármestere. "Csak hálásak vagyunk, hogy nem követelt a tornádó emberéletet." Egy Twitter-felhasználó megjegyezte: "Isten titokzatos módokon dolgozik", mivel sokan a Pfizert hibáztatják, amiért emberek millióinak okozott kárt világszerte a "gyógyszerei" és különösen a kísérleti COVID-oltások révén. Egy másik Twitter-felhasználó felhívta a figyelmet arra, hogy a tornádó a Pfizer üzemet sújtotta Isten akaratából, és rámutatott a hasonlóságra ez az eset és az az idő, amikor villámcsapás sújtott egy Ohio-i George Floyd falfestményt 2021-ben.

A bankok elveszíthetik engedélyüket, ha politikai nézeteik miatt diszkriminálják az ügyfeleket
A bankok elveszíthetik engedélyüket, ha politikai nézeteik miatt diszkriminálják az ügyfeleket

A bankok elveszíthetik engedélyüket, ha politikai nézeteik miatt diszkriminálják az ügyfeleket
Törvénytervezet készül, amely a Coutts-botrányt követően új szólásszabadsággal kapcsolatos kötelezettségeket írna elő a bankok számára.
Louisa Clarence-Smith 19 július 2023 Telegraph

A kormány által kidolgozott tervek szerint a bankok elveszíthetik engedélyüket, ha politikai meggyőződésük alapján diszkriminálják az ügyfeleket - derül ki a The Telegraph értesüléseiből.

A miniszterek utasították a tisztviselőket, hogy kezdjék meg a bankok számára új szólásszabadsággal kapcsolatos kötelezettségeket előíró jogszabályok kidolgozását, miután kiderült, hogy a Coutts bank lezárta Nigel Farage számláit, mert nézetei nem "illeszkedtek" a bank "értékeihez".

Andrew Griffith, a kincstár gazdasági minisztere a Whitehall forrásai szerint arra kérte a köztisztviselőket, hogy vizsgálják meg a szólásszabadság védelmének a banki engedélyekhez való hozzáadását.

A lépés azt jelentené, hogy minden olyan bank, amely politikai meggyőződése miatt diszkriminál egy ügyfelet, visszavonhatja a banki engedélyét.

A The Telegraph úgy tudja, hogy a pénzforgalmi szolgáltatókat már csütörtökön tájékoztatják arról, hogy nem diszkriminálhatják az ügyfeleket meggyőződésük alapján.

A pénzügyminisztérium ennek érvényesítésére a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság "Üzleti alapelvek" című dokumentumának megerősítésével készül.

A hatodik alapelvet, amely kimondja, hogy "a cégnek kellő figyelmet kell fordítania ügyfelei érdekeire és tisztességesen kell bánnia velük", frissíteni fogják a politikai meggyőződésre való hivatkozással - mondták bennfentesek.

Az alapelv azt is kimondja majd, hogy a bankoknak három hónapos felmondási időt kell biztosítaniuk a szolgáltatások megszüntetéséről, és hogy a fellebbezés lehetővé tétele érdekében kellő időben értesíteni kell őket.

A változtatásokat várhatóan már csütörtökön bejelentik a pénzügyminisztériumnak a pénzforgalmi szolgáltatások szabályozásának felülvizsgálatára adott válaszának részeként.

Rishi Sunak szerdán, a Coutts és anyavállalata, a NatWest elleni egyre növekvő ellenérzések közepette fogadkozott, hogy "keményen fellép" a bankok ellen, amelyek nem kereskedelmi okokból távolítják el az ügyfeleket.

David Davis, Haltemprice és Howden konzervatív képviselője a Coutts Farage bankjának megszüntetéséről szóló döntését "alig leplezett politikai diszkriminációnak, bosszúálló, felelőtlen és antidemokratikus lépésnek" nevezte.

Az alsóházban azt mondta a miniszterelnöknek, hogy a NatWest banki engedélyét veszélyeztetni kellene a botrány kezelése miatt.

Arra kérte Sunak urat, hogy utasítsa a bankokat, hogy hozzák nyilvánosságra az államkincstárnak az összes olyan számlát, amelyet nem kereskedelmi okokból zártak le.

Válaszában Sunak úr azt mondta: "Rövid távon, miután konzultáltunk a pénzforgalmi szolgáltatásokról szóló rendeletekről, a számlazárolásokra vonatkozó szabályok szigorításával szándékozunk visszaszorítani ezt a gyakorlatot".


Tovább a cikkhez
CDU-frakcióvezető: Hazugságon alapul a német menekültpolitika
CDU-frakcióvezető: Hazugságon alapul a német menekültpolitika
Thorsten Frei frakcióvezető szerint konstrukciós hiba az alkotmányban az, hogy a menekültjog egyéni jog.
A nyári parlamenti szünet ellenére nagy visszhangot váltott ki egy német konzervatív vezető állásfoglalása az európai és ezen belül a német menekültpolitikáról. Thorsten Frei, a legnagyobb ellenzéki párt, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) parlamenti frakcióvezetője szerint "konstrukciós hiba" , hogy Európában és ezen belül Németországban a menekültjogot eredendően az egyén jogának (Individualrecht) tekintik, ami jelentős mértékben hozzájárul a menekültek, illetve migránsok áradatához. Egybehangzó értékelések szerint a politikus ezzel közvetve az 1949. május 23-án életbe lépett szövetségi alkotmány vonatkozó cikkelyének eltörlését sürgette. A Frankfurter Allgemeine Zeitung című lapban megjelent írásában Thorsten Frei az európai menedékjog módosítása mellett emelt szót. "Az európai és ezzel együtt a mi menedékjogunk hazugságon alapul" - állította a frakcióvezető. A konzervatív politikus "európai megoldást" sürgetett az egyén számára biztosított menedékjog hatályon kívül helyezésével, és "intézményes garanciák" bevezetését indítványozta.

Tovább a cikkhez
New Jersey kormányzója 2035-ig minden gázüzemű jármű értékesítésének megszüntetésére törekszik
New Jersey kormányzója 2035-ig minden gázüzemű jármű értékesítésének megszüntetésére törekszik
New Jersey kormányzója, Phil Murphy a héten olyan szabályokat javasolt, amelyek az autógyártókat az elektromos járművek értékesítésének növelésére kötelezik, és a következő 12 évben a benzinüzemű járművek teljes betiltását írnák elő. A demokrata kormányzó hétfőn sajtóközleményben jelentette be, hogy az Advanced Clean Cars II javaslatot nyújtott be az állami közigazgatási hivatalhoz, amely a zéró kibocsátású járművek nagyobb mértékű értékesítését írná elő. A javaslatot a hivatalnak jóvá kell hagynia, mielőtt hatályba léphetne. "Az ACCII-javaslat benyújtásával az ország vezető bátor klímavédelmi intézkedéseinkre építünk, miközben teljesítjük ígéretünket, hogy minden rendelkezésünkre álló eszközt felhasználunk" - mondta Murphy úr a közleményben. "Az ACCII-javaslat megvalósítása iránti elkötelezettségünk egyben elkötelezettséget jelent minden New Jersey-i család és az általuk belélegzett levegő iránt, amely holnap tisztább és egészségesebb lesz, köszönhetően azoknak a lépéseknek, amelyeket ma teszünk a kibocsátás csökkentése érdekében" - tette hozzá. A javaslattal New Jersey egy újabb olyan állammá válik, amely 2035-ig betiltja az új benzinüzemű járművek értékesítését, ami a konzervatív csoportok és a fogyasztók kritikáját váltotta ki. Kalifornia és New York, valamint az Európai Unió az elmúlt hónapokban hasonló szabályokat hozott. Számos környezetvédelmi csoport dicsérte Murphy úr javaslatát, és észrevételeiket sajtóközleményében is közölte.

Tovább a cikkhez
Transzhumanizmus: Az Antikrisztus szelleme és
Transzhumanizmus: Az Antikrisztus szelleme és "A nagy elbeszélés" elemzése
Dr. Sherri Tenpenny a clouthubon bemutatja "Az Antikrisztus szelleme" című új, négyrészes sorozatot, amelynek különleges vendége Dr. J. B. Hixson, a Dallasi Teológiai Szeminárium teológusa, professzora és szerzője (www.notbyworks.org). Ez az elgondolkodtató beszélgetés az Antikrisztus Szellemének mélységeibe ássa bele magát az Antikrisztus Szellemének befolyása a mai világban. Dr. Tenpenny egy tapasztalt orvos, író, előadó és interjúkészítő, aki a bibliai eszkatológia, az egészségügy és más témákban kuriózumnak számító előadókat tart. Dr. Tenpenny életrajza: Dr. Sherri J. Tenpenny oszteopátiás orvos, oszteopátiás orvosi szakvizsgával, valamint az integratív orvoslás területén szerzett szakvizsgával. 1986-tól 1998-ig, amikor főállású sürgősségi orvosként dolgozott, és egy II. szintű traumaközpont igazgatójaként tevékenykedett, a sürgősségi orvostudomány területén szerzett szakvizsgát. Az Ohio állambeli Cleveland közelében található Tenpenny Integratív Orvosi Központ alapítója, klinikája természetes, holisztikus megközelítést kínál a gyógyuláshoz. Sikere mind az 50 államból és legalább 17 országból vonzotta a pácienseket.

Tovább a cikkhez
A klímatechnika már most is súlyos negatív hatással van az időjárásra, az élelmiszer-ellátásra, a biológiai sokféleségre és az egészségre
A klímatechnika már most is súlyos negatív hatással van az időjárásra, az élelmiszer-ellátásra, a biológiai sokféleségre és az egészségre
Robert F. Kennedy Jr. amerikai elnökjelölt nemrég interjút készített Dane Wigingtonnal, a Geoengineering Watch alapítójával a klímatechnológiáról és annak az éghajlatváltozásban játszott rejtett szerepéről. Wigington szerint a különböző típusú geomérnöki projektek már most is súlyos hatással vannak az időjárási mintákra, az élelmiszertermelésre való képességünkre, a biológiai sokféleségre és az emberi egészségre. A Fehér Ház egy olyan tervet fontolgat, amely a globális felmelegedés megállítása érdekében megakadályozza a napfénynek a Föld felszínére történő bejutását, amely folyamatot napsugárzás-módosításnak ("SRM") neveznek. A Derecho nevű szuperszámítógép a napenergia geomérnökségének hatásait elemzi, hogy segítsen az éghajlatkutatóknak eldönteni, hogy az SRM jó ötlet-e. A szándékos klímamérnökség vagy geomérnökség - beleértve a napsugárzás tompítását is - már több mint 70 éve folyik. Valós-e az éghajlatmérnökség? Wigington már két évtizede próbálja felhívni a figyelmet az éghajlati mérnöki tevékenység valóságára, munkája azonban most egyre nagyobb teret nyer, miután a Fehér Ház bejelentette, hogy támogatja a napfény blokkolására irányuló tervet az éghajlati mérnöki erőfeszítések során.

Tovább a cikkhez
A szabadkőművesek MYCHIP programja, amelyet a gyermekek nyomon követésére használnak
A szabadkőművesek MYCHIP programja, amelyet a gyermekek nyomon követésére használnak
Az észak-amerikai szabadkőműves páholyok rendelkeznek egy kezdeményezéssel, amelyet szabadkőműves gyermekazonosító ("CHIP") programnak neveznek. A CHIP programokat pénzügyileg a Nagypáholyok szintjén támogatják, és az alárendelt páholyok önkéntesei, valamint a rendvédelmi és fogászati szakemberek dolgoznak bennük. A szabadkőművesek programja digitális ujjlenyomatot, digitális képalkotást, digitális videót, foglenyomatot és DNS-szájlenyomatot vesz, arra az esetre, ha a szeretteit borzalmas módon elrabolják. Az adatok feldolgozását a Szabadkőművesek saját fejlesztésű szoftvere kezeli. A MYCHIP 1988-as indulása óta több mint 300 000 gyermeket azonosított. A MYCHIP Massachusettsre vonatkozó honlapján például ez áll: "A program olyan eszközöket biztosít, amelyek segítségével a bűnüldöző hatóságok megtalálhatják és azonosíthatják az elveszett vagy eltűnt gyermekeket. A massachusettsi szabadkőművesek a Massachusetts-i Bűnmegelőzési Tisztviselők Szövetségével és a Massachusetts-i Fogorvosok Szövetségével együttműködve adományozzák a MYCHIP erőforrásokat, hogy ez a szolgáltatás elérhetővé váljon a nyilvánosság számára". Mintha a közvéleménynek bizalmat akarnának adni, hogy ez egy jó kezdeményezés.
Miért gyűjti egy szabályozatlan, exkluzív és titokzatos csoport a rendőrség és a kormány támogatásával az USA-ban és Kanadában a gyermekek képeit, ujjlenyomatait és DNS-ét? Nem tudjuk. De bármi legyen is az ok, kérjük, ne tegyék ezt a gyermekeikkel, még akkor sem, ha kísértést éreznek rá, miután megismerték a "A szabadság hangja" című film által felszínre hozott globális gyermekkereskedelmi bűncselekményeket.

Tovább a cikkhez
A szabadság hangja, Hollywood rossz lelkiismerete
A szabadság hangja, Hollywood rossz lelkiismerete
A közelmúlt filmes újdonsága a "Sound of freedom" (A szabadság hangja), mely az álomgyártól függetlenül született meg. Sőt, mondhatni éppen annak akarata ellenére ért a mozitermekbe. Az Angel Studios nevű keresztény produkciós iroda termékének főszereplője, a Mel Gibson által rendezett "Passió" Krisztusa, Jim Caviezel. Már e név hallatán is sokaknak görcsbe rándult a gyomra, a hagyományos értékeket most már kendőzetlenül és két lábbal taposó mozi-iparban. Holott az egyszerű néző alig érti, mi kivetni való van a film üzenetében - hiszen mi sem nemesebb, mint kiskorúakat megmenteni a szexuális rabszolgaságból! A történet ugyanis erről szól. Caviezel a főszereplő, Tim Ballard karakterének megformálásában együttműködött az igazi Ballarddal - a korábban szövetségi ügynökként dolgozó nyomozóval. A moziban látható torok szorító esetek igazak, nem a képzelet szüleményei. Ballard - korlátai miatt - feladta hivatalos állását, és önálló vállalkozásként tette fel életét az emberkereskedelem megfékezésére, a kicsik, szexuális rabszolgaságból való felszabadítására. A filmmel kapcsolatban több nyilatkozatot is tett, s ezekben megerősítette, hogy az USA a gyermekrabszolgaság legnagyobb piaca. Talán ezért is érintő, hogy bizonyos körök úgy érezték, valaki a bütykükre lépett! Bizarr módon ugyanis, a legnagyobb hír csatornák, műsorszolgáltatók és egyes politikai érdekcsoportok, valódi hadjáratot indítottak a produkció ellen. Voltak, akik szélsőjobboldali összeesküvés elméletnek, "férges agyú" apukák szuperhős-történetének is bélyegezték.

Tovább a cikkhez
Egy évszázadok óta készülő terv
Egy évszázadok óta készülő terv
A Külkapcsolatok Tanácsa és az amerikai szuverenitás megszüntetésére irányuló törekvése. Paranoidnak lenni azzal jár, hogy valaki alaptalan téveszmékben hisz a veszélyről és üldöztetésről. Ha azonban a bizonyítékok meggyőzően alátámasztják a vélt veszélyt, akkor nem tekinthető téveszmésnek. Ezzel szemben a bizonyítékok elutasítása és annak hamisnak remélése a mentális betegség egy kifejezettebb formájára utalhat. A szóban forgó kérdés túlmutat a puszta filozófiai vagy politikai nézetkülönbségeken. Ha önök történetesen a hidegháború idején nőttek fel, az önök generációját gondosan megtanították arra, hogy azok, akik nemzeti szuverenitásunkat aláásni és alkotmányos kormányunkat megdönteni igyekeznek, nem kevesebbet tesznek, mint hazaárulást követnek el. Az önök ítélőképességére bízom annak megítélését, hogy a tárgyalt csoport valóban bűnös-e ilyen súlyos bűncselekményekben. Ha egy csoport átütő befolyást gyakorol a nemzeti kormányok és a multinacionális vállalatok felett, jelentős befolyást gyakorol a média ellenőrzése, az alapítványi támogatások és az oktatás révén, és ügyesen navigál a kor kiemelkedő kérdéseiben, akkor lényegében a rendelkezésre álló lehetőségek túlnyomó többsége felett rendelkezik. A Külkapcsolatok Tanácsa (CFR) és az azt támogató nagyhatalmú pénzügyi szervezetek több mint hetven éve aktívan folytatják ezeket a törekvéseket, miközben buzgón hirdetik az "Új Világrend" eszméjét.



Videó: Mi vár ránk a következő években?!
Dr. Hossó Andrea, közgazdász őszintén elmondja nekünk, hogy mit készítettek elő világ szinten a "coivid" nevű pLandéiával és mi az amit ugyanezen emberek elterveztek a világ teljes népességére nézve átfogóan, már a következő évekre.

Terjesszük a pozitivitást és a szeretetet!

Mel Gibson: Még akkor is, ha a világ megpróbál tönkretenni, mindig maradj BÁTOR. Mert együtt jobbá tudjuk változtatni a világot.
Terjesszük a pozitivitást és a szeretetet!

Mikor a történelem megismétli önmagát

Tovább a cikkhez
Nagy fába vágnák az ukránok a fejszét: helyreállítanák a kahovkai gátat
Nagy fába vágnák az ukránok a fejszét: helyreállítanák a kahovkai gátat
Először azonban a vízerőműnek otthont adó területeket vissza kell foglalni. Az ukrán Miniszteri Kabinet határozatot fogadott el egy kísérleti projektről, amelynek célja az oroszok által felrobbantott kachovkai vízerőmű helyreállításának megkezdése - jelentette be Denisz Smihal miniszterelnök nyilatkozata alapján az Unian ukrán hírügynökség. A miniszterelnök elmondta azt is, hogy a helyreállítás előkészítéséről szóló döntés a szakértőkkel és szakemberekkel folytatott konzultációk után született, és maga a vízerőmű helyreállítása növelni fogja a gazdasági potenciált mind az agrár-, mind az energetikai szférában. Hozzátette: "mindenekelőtt megtervezzük az összes mérnöki szerkezetet, előkészítjük a helyreállításhoz szükséges alapot. A második szakasz a vízerőműnek otthont adó területek visszafoglalása után kezdődik".

Tovább a cikkhez
Az első felvételek, ahogy az ukránok amerikai kazettás bombákat vetnek be
Az első felvételek, ahogy az ukránok amerikai kazettás bombákat vetnek be
Az ukrán erők tömegesen kezdte el használni az amerikai gyártmányú leselejtezett kazettás bombákat a zaporizzsjai és az artyomovszki (Bahmut) fronton. A felvételek a Zaporizzsjai fronton lévő orosz állások bombázását mutatják. Jelentések szerint a kijevi rezsim aktívan alkalmazza ezeket a lőszereket az Artyomovszk melletti szárnyakon és a front juzsno-donyecki szakaszán is. A Fehér Ház most megerősítette, hogy az amerikai kazettás bombákat már leszállították, és az ukrán fegyveres erők már "körülbelül egy hete" használják őket. Kijev megkezdte az amerikai gyártmányú kazettás tüzérségi lövedékek használatát - jelentette csütörtökön a Washington Post az ügyet ismerő, meg nem nevezett ukrán tisztviselőkre hivatkozva. Konkrétan az amerikaiak által biztosított lőszereket a lap szerint a moszkvai védelmi vonalak feltörésére használják a Kijev megrekedt ellentámadásának újjáélesztésére irányuló erőfeszítések során. Az USA nemrég döntött úgy, hogy az emberi jogi csoportok tiltakozása ellenére is biztosítja a kazettás lőszereket Ukrajnának. Az úgynevezett kettős célú, továbbfejlesztett hagyományos lőszerek (DPICM), nevezetesen 155 mm-es tüzérségi lövedékek formájában, a múlt héten érkeztek Ukrajnába. Joe Biden amerikai elnök átmeneti intézkedésnek minősítette a lépést, azt állítva, hogy Washington és szövetségesei kifogytak a NATO szabványos kaliberű lőszereiből, hogy Kijevet a konfliktusban támogassák. A lépés azonban még Washington szövetségesei számára is ellentmondásosnak bizonyul.

Tovább a cikkhez
USA: Kijev elkezdte bevetni a kazettás bombáinkat
USA: Kijev elkezdte bevetni a kazettás bombáinkat
Aki a kazettás lőszerek által beterített területen tartózkodik, nagy valószínűséggel meghal vagy súlyosan megsérül. Arra a kérdésre, hogy a washingtoni kazettás bombákat Kijev telepíti- és használja-e, a Fehér Ház szóvivője igennel válaszolt. John Kirby szerint e fegyverek frontvonalra történő telepítésére "nagyjából az elmúlt héten" került sor. Az ukrán erők "megfelelően és hatékonyan alkalmazzák őket, és valóban hatással vannak az orosz védelmi alakzatokra és Moszkva védelmi manővereire" - tette hozzá a szóvivő. Joe Biden amerikai elnök a CNN amerikai hírtelevízió által július elején sugárzott interjúban azt mondta, hogy "nagyon nehéz döntést" hozott e fegyverek Ukrajnának történő szállításáról, amit azzal indokolt, hogy Kijev "kifogyott a lőszerekből". A kazettás bombák akár több száz apró robbanótöltetet is szétszórhatnak, amelyek a talajban maradva a konfliktus befejeződése után a polgári lakosság számára is kockázatot jelentenek. Aki a kazettás lőszerek által beterített területen tartózkodik, nagy valószínűséggel meghal vagy súlyosan megsérül. Használatukat számos ország betiltotta egy 2008-ban Oslóban aláírt egyezmény alapján. Ennek a megállapodásnak viszont nem részese sem Oroszország, sem az Egyesült Államok és Ukrajna sem.

Tovább a cikkhez
Kijev az Oroszországba tartó polgári hajók elsüllyesztésével fenyegetőzik
Kijev az Oroszországba tartó polgári hajók elsüllyesztésével fenyegetőzik
Az ukrán hadsereg közölte, hogy az oroszországi fekete-tengeri kikötők felé hajózó összes hajót úgy fogja kezelni, mintha katonai szállítmányokat szállítanának, és figyelmeztetett, hogy ugyanarra a sorsra juthatnak, mint a konfliktus során korábban elsüllyedt orosz hadihajó. Az alig burkolt fenyegetést a kijevi védelmi minisztérium csütörtöki közleményében tette meg, amelyben azzal vádolta Moszkvát, hogy "veszélyzónává" változtatta a Fekete-tengert, és fogadkozott, hogy erőszakos megtorlást alkalmaz a térségben tartózkodó bármely hajó ellen, beleértve a polgári hajókat is. "Ukrajna védelmi minisztériuma figyelmeztet, hogy 2023. július 21-én [éjféltől] minden olyan hajót, amely a Fekete-tenger vizein az Orosz Föderáció tengeri kikötői irányába tart... Ukrajna úgy tekinthet, hogy katonai rakományt szállít, minden ezzel járó kockázattal együtt" - áll a közleményben. A közlemény megjegyezte, hogy a Fekete-tenger északkeleti részének egyes területei, valamint a Kercsi-szoros is "veszélyesnek minősülő" tilalom alá kerül csütörtöktől. A minisztérium szerint "a 'Moszkva' cirkáló sorsa" bizonyítja, hogy Ukrajna rendelkezik "a szükséges" hajóelhárító eszközökkel, utalva az az orosz haditengerészet zászlóshajójaként használt irányított rakétás cirkálóra, amelyet 2022 áprilisában elsüllyesztettek.

Tovább a cikkhez
Marija Zaharova a Magyar Hírlapnak: ha megépül, célpont lesz a kárpátaljai Rheinmetall-gyár
Marija Zaharova a Magyar Hírlapnak: ha megépül, célpont lesz a kárpátaljai Rheinmetall-gyár
A provokációk a kijevi rezsim és a nyugati gazdáik kedvenc eszközei - szögezte le a Magyar Hírlap kérdésére Marija Zaharova. Az orosz külügyminisztérium szóvivője a Kárpátaljára tervezett Rheinmetall gyárról szólva kérdésünkre azt mondta: "Ha ez az üzem megépül, akkor ugyanolyan lesz, mint a hadi ipar más objektumai, legitim célpont az Orosz Föderáció fegyveres erői számára." - Ha egy magyar település mellett épül egy üzem, és nem akármilyen, hanem egy Rheinmetall-gyár, ahogy arról hallottunk és olvastunk médiabeszámolókat, akkor ez egy világméretű provokáció - szögezte le Marija Zaharova, hozzátéve: "És ez egy újabb tanúbizonyság arra, hogy a Nyugat militarizálja Ukrajnát (...), ami további eszkalációhoz vezet." Azt az ukrán titkosszolgálattól származó értesülést, miszerint Moszkva és Budapest magyarszármazású foglyok átadásáról tárgyal, a szóvivő nem kívánta kommentálni. Viszont hangsúlyozta: egyetlen hadifogollyal sem bánnak kivételezettként, egyaránt tisztességes ellátásban részesülnek, amit például az illetékes ombudsman rendszeresen ellenőriz, a jelentései pedig nyilvánosak.

Gyümölcsét esszük, pedig a levele kordában tartja a vércukrodat
Gyümölcsét esszük, pedig a levele kordában tartja a vércukrodat

Gyümölcsét esszük, pedig a levele kordában tartja a vércukrodat
Gerhát Petra 2023. július 20. divany.hu

Leginkább azokra az élelmiszerekre gondolunk ételként, melyekbe bele is tudunk harapni. Némely furcsa textúrájú növényt látva fel sem merül bennünk, hogy ehető lehetne, pedig számtalan tápanyaghoz és vitaminhoz hozzájuthatnánk, ha a különlegesebb falatokat is kipróbálnánk.

A mediterrán, cukorban gazdag gyümölcs ugyan nem a leginkább ideális falat a vércukorszint karbantartására, ám a növény levelének fogyasztása épp ellenkezőleg hat szervezetünkre. A fügefa levele gyulladás- és koleszterinszint-csökkentő, a vércukrot is karbantartó ételkülönlegesség.

A füge egész évben kapható, ízletes gyümölcs, mely bár a Földközi-tenger partvidékének legismertebb fáján terem, a klíma átalakulásának köszönhetően az elmúlt pár évben már hazánkban is otthon érzi magát. Fogyaszthatjuk nyaranta frissen, ősszel-télen kiváló vitaminbomba lehet aszalt változata, de chutney-t vagy lekvárt is főzhetünk belőle.

Gyümölcsét esszük, pedig a levele kordában tartja a vércukrodat

Nem csak a füge termése, levelei is számtalan bajra jelenthetnek gyógyírt
Jasenka Arbanas / Getty Images Hungary

Gyümölcse és levele is hasznos a testnek

A különösen magas rosttartalmának köszönhetően leginkább az emésztést serkentő funkcióit ismerjük, hiszen képes a bélrendszert aktívabb működésre sarkallni, de nem csak ezért érdemes kihasználnunk a hamarosan kezdődő szezont. Rengeteg B-vitamint, kalciumot, vasat, magnéziumot, mangánt és káliumot is tartalmaz ugyanis, melyeknek köszönhetően a koleszterinszintet és a vérnyomást is mederben tartja. Óvja az érfalakat is, csökkenti az érelmeszesedés lehetőségét, és megszünteti a gyulladásokat. Aszalt formájában a rostok és a tápanyagok aránya is megnő, bár igaz, hogy kalória- és cukortartalma is sokkal magasabb lesz. Hő hatására megnő a benne lévő vas mennyisége is, melynek köszönhetően a májunkra is előnyösen hathat, sőt a csontritkulás kellemetlen tüneteit is elodázhatjuk rendszeres fogyasztásával.

A fügefa leveleit évszázadok óta használja a déli országok népi orvoslása, ugyanis számtalan olyan előnnyel bír a fogyasztása, melyek több szempontból is jótékonyan hatnak emésztésünkre. Friss kutatásoknak köszönhetően már tudjuk, nem véletlenül ették és itták meg leveleit már az ókori Egyiptomban és a Római Birodalomban sem. A fügefa zöld, tenyérhez hasonlító leveleinek elfogyasztása ugyanis szabályozza a vér glükózszintjét, és a diabétesszel összefüggő gyulladásokat is csökkenti. A benne található anyagok hatékonyak lehetnek a gyomorfekély kezelésében és a bélrendszeri rendellenességek elmulasztásában is.

Gyümölcsét esszük, pedig a levele kordában tartja a vércukrodat

Teaként, szörpnek befőzve, salátaként is elfogyaszthatjuk
Mkovalevskaya / Getty Images Hungary

De hogyan együnk levelet?

Ha már megjött a kedvünk kipróbálni a füge levelét ételként, még akkor is adódik a kérdés, miként is érdemes egy levelet megkóstolni. Ugyan a saláta és egyes gyógynövények puha, kevésbé rostos zöldjét könnyen elrágjuk, de a fa leveleit illetően egészen más kép élhet a fejünkben, ezért adunk néhány tippet a felhasználásához.

Belsőleg természetesen akkor érvényesülnek a fent említett előnyei, ha el is fogyasztjuk. Ehhez a zsenge, sérülésmentes darabokat válasszuk, majd alaposan mossuk meg. Salátába tépkedve vagy szendvicsbe téve könnyen emészthető kiegészítője lehet a mindennapi fogásoknak. Saját termésével vagy egyéb lédús, édes gyümölcsökkel összeturmixolva smoothie-t is készíthetünk belőle. Akár meg is száríthatjuk, majd leforrázva, teaként is elfogyaszthatjuk. Pesto is készülhet belőle, vagy szörp, ugyanis áztatott formájában is megőrzi a benne rejlő, kincset érő tápanyagokat.



HOGYAN ÉS MIÉRT TILTJÁK A KENDERT?

HOGYAN ÉS MIÉRT TILTJÁK A KENDERT?

1. Egy hektár kender annyi oxigént termel, mint 25 hektár erdő.

2. Ismétlem, egy hektár kender annyi papírt termel, mint 4 hektár erdő.

3. Míg a kenderből 8-szor, addig a fából 3-szor lehet papírt készíteni.

4. A kender 4 hónap alatt nő meg, a fa 20-50 év alatt.

5. A kender virága igazi sugárzáscsapda.

6. A kender bárhol a világon termeszthető, és nagyon kevés vizet igényel. Ráadásul, mivel képes védekezni a rovarok ellen, nincs szüksége növényvédő szerekre.

7. Ha a kenderszövetek elterjednének, a növényvédőszer-ipar teljesen eltűnhetne.

8. A korai földművesek kendert használtak; a "KANVAS" szó is a kendertermékek elnevezése.
A kender ideális növény kötelek, zsinórok, táskák, cipők, kalapok készítésére is.

9. Csökkenti a kemoterápia és a sugárzás hatását a kender, az AIDS és a rák kezelésében; Legalább 250 betegségben használják, mint például reuma, szív, epilepszia, asztma, gyomor, álmatlanság, pszichológia és gerincbetegségek.

10. A kendermag fehérjeértéke nagyon magas, a benne található két zsírsav pedig sehol máshol nem található meg a természetben.

11. A kendert még a szójánál is olcsóbban lehet előállítani.

12. A kenderrel táplált állatoknak nincs szükségük hormonpótlásra.

13. Minden műanyag terméket lehet kenderből készíteni, és a kenderplasztik nagyon könnyen visszaadható a természetnek.

14. Ha egy autó karosszériája kenderből készül, 10-szer erősebb lesz, mint az acél.

15. Épületek szigetelésére is használható; tartós, olcsó és rugalmas.

16. A kenderből készült szappanok és kozmetikumok nem szennyezik a vizet; ezért teljesen környezetbarát.

A 18. századi Amerikában kötelező volt a termesztése, és azokat a farmereket, akik nem termeltek, bebörtönözték. Most azonban a helyzet megfordult. HONNAN?

-W. P. 1900-ban Hearst birtokolta az újságokat, magazinokat és a médiát Amerikában. Voltak erdőik és papírt állítottak elő. Ha a papírt kenderből készítették volna, milliókat veszíthettek volna.

- Rockefeller volt a világ leggazdagabb embere. Volt egy olajtársasága. A bioüzemanyagok, a kenderolaj persze a legnagyobb ellensége volt.

- Mellon a Dupont cég egyik fő részvényese volt, és szabadalma volt a kőolajtermékekből történő műanyaggyártásra. A kenderipar pedig az ő piacát fenyegette.

- Később Mellon Hoover elnök Hoover pénzügyminisztere lett. A nagy nevek, akikről beszéltünk, a találkozóikon úgy döntöttek, hogy a kannabisz az ellenség.
És kiiktatták.
Az erdőket kivágták a papírgyártás miatt.
A növényvédőszer-mérgezések és a rákos megbetegedések száma növekszik.
Aztán teleraktuk a világunkat műanyaghulladékkal, káros hulladékkal.....

Köszönet Marco Due Camardának, hogy ezt közzétette.


© Nemzeti Hírháló 2003 - 2023 Map Leiratkozás Leiratkozás