<a href="https://www.revolvermaps.com/livestats/5ya0fd6u9bp/"><img src="https://rf.revolvermaps.com/h/m/a/7/ff0000/128/40/5ya0fd6u9bp.png" align="absmiddle" width="100%" height="auto" alt="Map" style="border:0;" /></a>
Kapcsolódó cikkek listája:

Az ENSZ digitális elsősegélynyújtói - vagy az ENSZ virtuális barnaingeseinek?
Nagy-Britannia "begyakorolta a lezárást" és készen áll a jövőbeli járványokra
Klaus Schwab nyilvánosan megdicsérte a Kínai Kommunista Pártot
"Nincs többé szabadságunk" - mondja az üldözött kanadai lelkész fia az EU Parlamentjének
Az IMF vezérigazgatója: Intenzíven dolgozunk egy globális CBDC platform koncepcióján
A Lancet tanulmánya a Covid vakcina boncolásairól megállapítja, hogy 74%-ukat a vakcina okozta
Amerikai orvosok beperelték az Egyesült Államok kormányát és a FDA-t
A termékenységi válság súlyosbodik az mRNS-országokban
Németország, Ausztria, Svédország és Hollandia összehasonlítása drasztikus különbségeket mutat a vaxx-sérülések bejelentésében
COVID injekciók 13 millió embert öltek meg világszerte
Kanadában is elkezdődtek a kártérítési, felelősségre-vonást követelő perek a COVID-oltások okozta,tudatosan eltitkolt mellékhatások miatt
A Zelenszkijnek küldött nyugati fegyverekkel támadnak a franciaországi migráns-felkelők
Medvegyev: minden háborút gyorsan be lehet fejezni
Botrány: Zelenszkij nekiesett a bolgár elnöknek, amiért nem ad fegyvert és a diplomáciai utat sürgette
A nyugati média nukleáris hamis zászlót készít elő ... és termonukleáris háborút
Osztrák kancellár: Ausztria Magyarországgal és Szerbiával együtt behúzta a menekültügyi féket
Jim Caveziel: Az Adrenochrome-birodalom
Összeomlott a holland kormánykoalíció
Illegális akku-hulladék raktárra bukkantak Ikladon: a rendőrség és a katasztrófavédelem is kivonult
Az elektromos autók "forradalma" már azelőtt katasztrófa, hogy elkezdődött volna
Kínai vegyi anyagok elosztóközpontjává válna Magyarország, Rogán és köre tűnik fel a projekt mögött
Rendkívüli megszorításokra készülhet a kormány
Érzékenyítés: Plusz 40 ezer forintot vehetünk fel ingyen júliustól
Gulyás Gergely: 2027 elejére már egymillió forint lehet a tanári fizetés
A Főpolgármesteri Hivatal augusztusra várja a csődöt
Ki az a Tedros, aki 2023 közepétől olyan korlátlan hatalmat kap a kezébe
Ki az a Tedros, aki 2023 közepétől olyan korlátlan hatalmat kap a kezébe

Ki az a Tedros, aki 2023 közepétől olyan korlátlan hatalmat kap a kezébe
amivel ember még nem rendelkezett ezen a bolygón? (Feltéve, hogy a WHO tagállamok 2022. május 22-28. közt megszavazzák ezt.)
Angelika Mihalik 2022. május 16. substack

Összefoglaló:
  1. Tedros Adhanom Ghebreyesu etióp származású, nem rendelkezik orvosi diplomával, 2005 és 2010 között Etiópia egészségügyi minisztere volt, 2012-2016 közt pedig külügyminiszter;

  2. Tedros a Tigray Népi Felszabadítási Front (Tigray People's Liberation Front TPLF) tagja;

  3. A TPLF-et az 1990-es években az amerikai kormány terrorista szervezetként tartotta nyilván, és a Global Terror Database továbbra is ilyen szervezetként jegyzi, mivel a vidéki területeken rendszeresen fegyveres merényleteket hajt végre.

  4. A Humans Rights Watch 2010-ben jelentést írt arról, hogy a helyi amhara falusiaktól élelmiszer és műtrágya formájában nyújtott segélyeket megtagadják az ellenzékhez való kötődésük miatt. A segélyek megtagadásának más formái közé tartozik az, hogy az egészségügyi minisztérium dolgozói megtagadják tőlük a sürgősségi egészségügyi ellátást; ennek a minisztériumnak volt ebben az időben a vezetője Tedros Adhanom.

  5. Amhara régióban a születési arányszámok sokkal alacsonyabbak a más régiókban tapasztaltaknál. Az etióp parlament egyik ülésén megjegyezték, hogy a népszámlálás szerint mintegy 2 millió amhara "eltűnt";

  6. Tedros a 2007-ben a térségben kitört kolerajárvány során amikor az elérte Etiópiát, egyszerűen átnevezte a járványt, és akut vizes hasmenésnek (AWD) nevezte el. Nyomást gyakoroltak a nemzetközi szervezetekre, hogy ne nevezzék kolerának.

  7. 2012-ben kinevezték külügyminiszternek, a tisztséget 2016-ig töltötte be. AA kinevezését kvöetően az országban lecsaptak az újságírókra és a kormány ellenfeleire, valamint megpróbálták elérni azt, hogy Jemen adja ki a hozzájuk menekülteket. Ezeket a tárgyalásokat Tedros vezette. Ennek során elérte, hogy Andy Tsege brit állampolgárt is kiadták, akit a szanaai repülőtéren tartóztattak le, és Etiópiában kétszer is halálra ítélték. A brit kormány közbenjárására végül elengedték. Tedros a brit kormány érdeklődésére azt felelte, Tsege-vel "nagyon jól bánnak. Még laptopja is van, hallottál már valaha olyan politikai fogolyról, akinek laptopja van?". Andy persze az Egyesült Királyságba való visszatérése után némileg más történetet mesélt arról, hogy több tucat más fogollyal együtt napokon át kínozták, megerőszakolták és megverték.

  8. 2016-ban egy kulturális ünnepségen tömeges tüntetések törtek ki. A rendőrség először könnygázzal, majd később tömeges lövöldözéssel válaszolt. Az erőszak és tömegoszlatás során a Human Rights Watch szerint mintegy 500 ember vesztette életét. A kormány ezután szükségállapotot rendelt el, becslések szerint 70 000 embert tartóztatott le.

  9. A WHO vezetésére történt kivenezését követően Robert Mugabét - aki szerencsére már halott - jelölte a WHO jószolgálati nagykövetének; egy olyan embert, aki az 1980-as években 20 000 ember meggyilkolását rendelte el Zimbabwében.

  10. Tedros az etiópiai politikai karrierje során a kínai kormánnyal jó kapcsolatot épőített ki, odavan a szociális kreditrendszerért, a média irányításáért és propagandáért.

  11. A WHO két legnagyobb anyagi támogatója a Kínai Kommunista Párt és Bill Gates.

(...)

Tovább a cikkhez
Az ENSZ digitális elsősegélynyújtói - vagy az ENSZ virtuális barnaingeseinek?
Az ENSZ digitális elsősegélynyújtói - vagy az ENSZ virtuális barnaingeseinek?
Érdemes megjegyezni, hogy a Corona-válság idején az ENSZ világszerte több mint 100 000 "digitális elsőreagálót" toborzott a félretájékoztatás és az álhírek elleni küzdelemre a közösségi médiában. Bár őket a jó hangjaként állítják be, akik pontos és megbízható információkat terjesztenek, aggodalmak merülnek fel szerepükkel és a véleménynyilvánítás szabadságára gyakorolt hatásukkal kapcsolatban. A "digitális első válaszadók" kifejezés első pillantásra pozitívan hangzik, de felveti azt a kérdést is, hogy nem kellene-e inkább virtuális barnaingeseknek tekinteni őket. Ez az analógia azért merül fel, mert aggályok merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy a másként gondolkodókat marginalizálhatják, nevetségessé tehetik és kriminalizálhatják anélkül, hogy etikai vagy erkölcsi elvek korlátoznák őket. Fontos azonban megjegyezni, hogy nem csak az Egyesült Nemzetek Szervezete tesz ilyen lépéseket. Kiderült, hogy a Corona-válság idején az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) szervezeteket fizetett azért, hogy a kritikus orvosokat cyber-stalkinggal elhallgattassák. Úgy tűnik, nem számít, hogy ezeknek az orvosoknak utólag bebizonyosodik-e az igazuk. Aggodalomra ad okot, hogy az olyan intézmények, mint az ENSZ és a CDC, megkérdőjelezhető eszközökkel, az igazságra és a következményekre való tekintet nélkül követik ideológiai céljaikat. Miközben az általuk elérni kívánt célok, mint például az éhezés felszámolása, a környezetvédelem és a nemek közötti egyenlőség előmozdítása, pozitívnak tűnnek, ideológiai alapjuk megkérdőjelezhető.

Tovább a cikkhez
Nagy-Britannia
Nagy-Britannia "begyakorolta a lezárást" és készen áll a jövőbeli járványokra
Nagy-Britannia begyakorolta, hogy egy jövőbeli világjárvány esetén megfeleljen a lezárásnak az arcmaszkok viselésével és az otthonról történő munkavégzéssel. David Halpern professzor a Telegraphnak elmondta, hogy az ország "begyakorolta" az arcmaszkok viselését és az otthoni munkavégzést, és egy jövőbeli válsághelyzetben "újra meg tudja csinálni". Múlt kedden Matt Hancock a nyilvános vizsgálat során elmondta, hogy Nagy-Britanniának készen kell állnia arra, hogy a jövőbeni járványkitörések ellen szélesebb körű, korábbi és szigorúbb zárlatokkal küzdjön. A Lockdown Files podcastban a kormány tanácsadója, Prof. Halpern azt jósolta, hogy az ország eleget fog tenni egy újabb "otthonmaradási" parancsnak, mert "tudják, hogy mi a gyakorlat". Egy Hancock úr vallomása előtt adott interjúban a vezető viselkedéskutató még azt is felvetette, hogy a nemzet korábbi tapasztalatai miatt "sokkal könnyebb elképzelni", hogy a lakosság elfogadja a jövőbeni helyi korlátozásokat. Halpern professzor azt mondta, hogy bár a félelemre alapozott üzenetek általában nem hatékonyak, szélsőséges körülmények között megvédte azok alkalmazását. Az a felvetés, hogy Nagy-Britannia készen állhat további társadalmi korlátozások elfogadására, valószínűleg riasztja a zárlatokkal szembeni szkeptikusokat, akiket aggasztanak az ilyen intézkedések által okozott járulékos károk.

Tovább a cikkhez
Klaus Schwab nyilvánosan megdicsérte a Kínai Kommunista Pártot
Klaus Schwab nyilvánosan megdicsérte a Kínai Kommunista Pártot
A Világgazdasági Fórum 14. találkozóján, amelyre a kínai Tiencsinben került sor, a Világgazdasági Fórum (WEF) alapítója, Klaus Schwab mondott nyitó beszédet, a helyi konferenciaközpontban. A COVID-terror alatt a Kínai Kommunista Párt lenullázva az emberi szabadságjogot, magát az emberi életet minden képzeletet felülmúló módon alkalmazta a COVID-terror előírta megszorításokat, azaz az emberek bezárását, vegzálást, deportálását és a modern digitális technológiával való ellenőrzését. És mint ez várható volt mindez nagyo9n tetszett a WEF sátánmesterének, Klaus Schwabnak, aki nyitóbeszédében agyba-főbe dicsérte a kínai kommunistákat a rémfilmeket leköröző COVID-intézkedések maitt., melyeknek mint ezt ma már igazoltan tudjuk az égvilágon semmi köze nem volt semmilyen járványvédelemhez.

Tovább a cikkhez
"Nincs többé szabadságunk" - mondja az üldözött kanadai lelkész fia az EU Parlamentjének
Nathaniel Pawlowski az Európai Parlamentben tett tanúvallomást a Kanadában uralkodó zsarnokságról. "Kanada elbukott, már nincs vallásszabadságunk, nincs szólásszabadságunk, nincs jogunk tüntetni, vagy gyülekezni, vagy társulni, vagy kifejezni magunkat, vagy szabad médiánk van, vagy nem értünk egyet a kormánnyal" - mondta Nathaniel Pawlowski az Európai Parlamentben, Brüsszelben, Belgiumban, a "Bizalom és szabadság" című panelbeszélgetésen. 2021-ben az apja, Artur Pawlowski kanadai lelkész börtönnel nézett szembe, miután kidobta az egészségügyi tisztviselőket és a fegyveres rendőröket, és dacolt a bírósági végzésekkel, hogy nyitva tartsa a templomát a kanadai koviális korlátozások csúcspontján. 2023 februárjában azzal a váddal vádolták, hogy 400 millió dolláros kárhoz járult hozzá azzal, hogy istentiszteletet tartott a tavalyi kamionos blokád idején az amerikai-kanadai határon. Májusban bűnösnek találták felbujtásban, amiért prédikációt tartott a kamionosoknak. Artur ítélethirdetése 2023 augusztusában esedékes, akár tíz évet is rács mögé kerülhet. Az alábbi videón fia, Nathaniel az Európai Parlamentben beszél a Kanadában eluralkodott zsarnokságról.

Tovább a cikkhez
Az IMF vezérigazgatója: Intenzíven dolgozunk egy globális CBDC platform koncepcióján
Az IMF vezérigazgatója: Intenzíven dolgozunk egy globális CBDC platform koncepcióján
Egy globális digitális személyazonosító platform felé való elmozdulást látunk a hátsó ajtón keresztül? Mivel a digitális azonosító a központi banki digitális valuták (CBDC) előfeltétele, és mivel az IMF "intenzíven dolgozik egy globális CBDC-platform koncepcióján", a hátsó ajtón keresztül egy globális digitális azonosító platform felé való elmozdulást látunk? Kristalina Georgieva, az IMF vezérigazgatója egy mai marokkói rendezvényen elmondta, hogy a CBDC-knek interoperábilisnak kell lenniük az országok között, és hogy az IMF ezért dolgozik egy globális CBDC-platform koncepcióján. "Ha sikeresek akarunk lenni, a CBDC-k nem lehetnek széttagolt nemzeti ajánlatok" - mondta Georgieva. "Ahhoz, hogy a tranzakciókat hatékonyabbá és tisztességesebbé tegyük, olyan rendszerekre van szükségünk, amelyek összekapcsolják az országokat. "Más szavakkal: Interoperabilitásra van szükségünk. "Ezért dolgozunk az IMF-nél keményen egy globális CBDC platform koncepcióján a kereskedelem és a kockázatkezelés érdekében" - tette hozzá. "Ha sikeresek akarunk lenni, a CBDC-k nem lehetnek széttöredezett nemzeti javaslatok." Az IMF vezérigazgatója rövid beszédében a CBDC-k három "előnyét" emelte ki: "Először is, több ember számára teszik lehetővé a pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést és a költségek csökkentését" - mondta Georgieva. "Másodszor, a CBDC-k rugalmasabb és hatékonyabb fizetési rendszereket biztosíthatnak. "Harmadszor, olcsóbb és gyorsabb módot biztosíthatnak a határokon átnyúló fizetések és átutalások lebonyolítására [...] és megkönnyíthetik az egyéb átutalásokat is" - tette hozzá.

Független tudósok, kutatók és a média egy olyan erő, amellyel számolni kell
Független tudósok, kutatók és a média egy olyan erő, amellyel számolni kell

Független tudósok, kutatók és a média egy olyan erő, amellyel számolni kell
Rhoda Wilson 2023. július 4. Exposé

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének ("ENSZ"), az Egészségügyi Világszervezetnek ("WHO") és az Európai Uniónak ("EU") nincs joga diktálni az emberiségnek. Ha nem állítják meg őket, akkor jóval 2030 előtt befejezik eugenikai és transzhumanista programjukat.

A világméretű babavész egyre súlyosbodik - és a probléma azokban az országokban a legmélyebb, amelyek a legnagyobb mértékben támaszkodtak az mRNS-kovidumok beadására. Emberek milliói halnak meg szerte a világon. A covid injekció az emberiség egészét érinti. A bizonyítékok megvannak, elsöprőek, de a másik oldalon állókat nem hatja meg a dolog.

Amit 184 országra kényszerítettek, az egy olyan elnéptelenedési program, egy olyan bűnös vállalkozás - amelyet a korrupt nemzeti kormányok elfogadtak -, amelyre még nem volt példa az emberiség történetében.

Szerencsére az információ manipulálására és elfojtására van reakció - a független média. És ez gyorsan megmutatta a főáramnak, hogy számolni kell vele. A polgárok a bíróságokon is visszavágnak. Több mint 300 kanadai katona indított pert az oltási kötelezettség ellen, és amerikai orvosok egy csoportja szövetségi pert indított az ivermektin mint a kovász kezelésére szolgáló szer betiltására tett törvénytelen kísérlet miatt.

Az alábbiakban az elmúlt napokban különböző forrásokból megjelent cikkek gyűjteménye olvasható.

Ki a fene ad jogot az ENSZ-nek, a WHO-nak és az EU-nak arra, hogy ... ? Nincs olyan nemzetközi jog, amely megengedné az ilyen emberi zsarnokságot. Ez egy elit által létrehozott "szabályokon alapuló rend", amely lesújt az emberiségre vonatkozó minden diktatórikus, katonai erővel kikényszerített parancsra. Ez az, amivé a Nyugat a kovidó csalás óta vált, egy birodalom, amit maga a gonosz vezet. A Nyugat nem csak a bűnöző intézmények tengerévé vált, ha most nem állítják meg, akkor folytatni fogja az eugenikai és transzhumanista programjának kiteljesítésére irányuló törekvését - jóval 2030 előtt. Az ENSZ, a WHO, az EU - és természetesen a Világgazdasági Fórum ("WEF"), természetüknél fogva ördögi intézmények és vezetésük nem reformálhatók, hanem az emberiség érdekében le kell bontani őket. Bővebben ITT olvashat.

Miért nem veszi figyelembe a WHO az érveit? Geert Vanden Bossche elmagyarázza. "Szerintem az történik, hogy az olyan emberek, mint én és sokan mások is, kritizálták ennek a [kovászos] válságnak a kezelését. Mi kritikus gondolkodók vagyunk. Független tudósok vagyunk. És ami minket hajt, azt mondanám, hogy valóban az igazság iránti szenvedély. De ezzel szembe megyünk a főáramlattal, a narratívával ... és a berendezkedéssel ... ez a berendezkedés nem érdekelt az igazság kiderítésében. És a WHO nagyon-nagyon egyértelműen része ennek a berendezkedésnek." Nézze meg ITT (12 perc)

Az ellenvélemény kriminalizálása: CJ Hopkins könyve bestseller lett ... kivéve Németországban. Németországban betiltották. Sőt, emiatt büntetőjogi vádakkal néz szembe, és ki tudja, hány év börtönnel, vagy több ezer eurónyi pénzbírsággal fenyegetik:

- kimondta azt, amit mára már széles körben elismertek, és amit 2020 tavaszáig minden komoly epidemiológus általánosan megértett, nevezetesen, hogy a maszkmandátumok nem működnek, és így nem mások, mint szimbolikus intézkedések, amelyek célja a tömeges engedelmesség kialakítása és kikényszerítése, és
- sértegetik Németország egészségügyi miniszterét, aki történetesen egy fanatikus sorozatos hazudozó, aki közvetlenül felelős ... nos, soha nem fogjuk megtudni, hány ember súlyos sérüléséért és haláláért.

A másként gondolkodók kriminalizálása mindenütt folyamatban van. Írország csak a legújabb a nyugati országok tucatjai közül, amelyek kriminalizálják az úgynevezett "gyűlöletbeszédet". A konkrétumok eltérőek, de az üzenet ugyanaz: "Vigyázz, mit mondasz, különben büntetőeljárás alá vonunk, vagy más módon komolyan elk***tunk." Bővebben ITT olvashat.

A Man-sziget különös esete: Az Egyesült Királyság partjainál fekvő kis szigetnek sikerült teljesen elkerülnie a "spanyolnátha" óta leghalálosabb járványt. A Covid egy szemernyit sem változtatott a sziget általános halálozási arányán. Érdekes módon a Man-szigeten maga a kovid halálozási arány majdnem négyszerese volt a "vakcina" bevezetése után. Bővebben ITT olvashat.

Nagy-Britanniának keményebb zárlatokra kell felkészülnie: Matt Hancock szerint Nagy-Britanniának szélesebb körű, korábbi és szigorúbb zárlatokra kell felkészülnie a jövőbeni járványok esetén. A volt egészségügyi miniszter a Covid-vizsgálat során elmondta, hogy a kormány "sajnálatosan elégtelen" világjárványstratégiájának egyik hibája az volt, hogy nem tervezte meg a polgári szabadságjogok korlátozását. Bővebben ITT.

A Covid vakcina megbízása az angol ápolási otthonokban kevesebb személyzethez vezetett: Egy új tanulmányban megpróbáltuk megbecsülni a 2021-es kovid "vakcinára" vonatkozó megbízás hatásait az angliai idősek otthonaiban dolgozó személyzetre. Megállapította, hogy a mandátum sikeresen csökkentette az oltatlan dolgozók arányát, de ez az ágazat nettó létszámának csökkenésébe került. Arra sem talált bizonyítékot, hogy a mandátum csökkentette volna a lakosok körében a koviális fertőzés okozta halálozást. Bővebben ITT olvashat.

Az egész bolygó szintjén alkalmazott kovid vakcina bűnözői vállalkozás: Emberek milliói halnak meg az egész világon. A covid injekció az emberiség egészét érinti. Prof. Michel Chossudovsky világszinten vizsgálta meg az adatokat. Elképesztő, mondja. A 2020. december közepén kezdődő két év alatt 184 országban több mint 12,9 milliárd oltóanyagadagot adtak be. A 2023. július 1-jéig közel 13,5 milliárd oltóanyagadagot adtak be a világ 8 milliárd fős lakosságának, azaz átlagosan 1,7 adagot fejenként. A világ egyetlen régiója, amely eddig megmenekült a "gyilkos vakcinától", Afrika.

"Az országszintű halálozásra vonatkozó ismereteink, valamint a gondosan dokumentált tanulmányok és mintavételes felmérések alapján a "gyilkos vakcina" globális következményei az emberiségre nézve leírhatatlanok... Amit 184 országra kényszerítettek, az egy olyan elnéptelenedési program, egy olyan (a korrupt nemzeti kormányok által elfogadott) bűnös vállalkozás, amelyre még nem volt példa az emberiség történetében.". Bővebben ITT olvashat.

Talán mégis van remény? Hány haláleset kapcsolódott már az injekciókhoz világszerte, halálesetek fiatalok és idősek, egészségesek és egészségileg veszélyeztetettek között, hány "hirtelen haláleset" van? Rengeteg. A bizonyítékok megvannak, elsöprőek, de a másik oldalon állókat nem hatja meg a dolog. Dr. Emanuel Garcia pszichológiai értelemben azt szeretné kifejteni cikkében, hogy az injekciós kampány és a mögötte álló propaganda - amely évtizedek óta pácolódik - olyan gondolkodásmódot hozott létre, amelyet az igazság nem tud megvilágítani. Bővebben ITT olvashat.

A termékenységi válság az mRNA országokban egyre mélyül: A globális babaválság egyre súlyosbodik - és a probléma azokban az országokban a legmélyebb, amelyek a legnagyobb mértékben támaszkodtak az mRNS-gyerekvállalási injekciókra. A legjelentősebb, hogy több olyan nemzet, ahol az mRNS-ek 2021-es bevezetése előtt stabil volt a születésszám, azóta meredek visszaesést tapasztalt. Eközben az olyan kelet-európai nemzetek, mint Bulgária - ahol sokkal alacsonyabb volt az mRNS-injekciók aránya - egyes esetekben növekedést tapasztaltak a születések számában az elmúlt évben.

A tendencia nem általános, és továbbra sem világos, hogy az injekciók hogyan károsíthatják a termékenységet. Bővebben ITT olvashat.

A DNS-reaktív vagy genotoxikus anyagoknak való ismétlődő kitettség rákot idézhet elő, elősegítheti vagy előrehaladhat: Walter Chestnut mélyebb megértést nyújt arról, hogy miért látjuk az agresszív rákos megbetegedések robbanásszerű növekedését - és miért hiszi, hogy a helyzet szinte biztosan sokkal rosszabb lesz. A tüskés fehérje DNS-károsodást okoz. A spike fehérjének való ismételt kitettség, akár fertőzéssel, akár transzfekcióval, végül rákot idézhet elő a népesség túlnyomó többségében. A tüskefehérjét lényegében "átvihető ráknak" tekinthetjük. Bővebben ITT olvashat.

Az mRNS-injekciók módosítják a géneket: A The Daily Beagle különböző ügynökségek és gyógyszergyárak dokumentációit felhasználva bizonyítja, hogy a plazmidok a génmódosítás kiegészítői, és hogy a plazmidok az mRNS kiegészítői, és hogy ezért az mRNS génmódosítás. Figyelembe véve az érintett cégeket - Emergent BioSolutions - azt sugallja, hogy a génmódosított adenovírus injekciók, az AstraZeneca és a Johnson & Johnson is génmódosító injekciók. Bővebben ITT olvashat.

A baljós Hunter Biden világjárvány-beruházás: Hunter Biden laptopbotránya és e-mailjei felfedik, hogy Joe Biden fia a világméretű világjárványokból, köztük a covidból is hasznot húzott, mióta Joe Biden alelnök volt Barrack Obama alatt. Miközben a Hunter Biden laptopbotrányának középpontjában Hunter Kínával és Ukrajnával folytatott üzleti ügyletei állnak, a botrány egyik kulcsfontosságú tényezőjéről a média nem számolt be, hogy elterelje a figyelmet egy zavaró befektetésről, amelyet Hunter Biden a Metabiota nevű cégnél eszközölt. Miért nem akar a média beszélni Hunter Biden Metabiotába történt befektetéséről? Bővebben ITT és a The Exposé oldalán ITT olvashat.

Több mint 300 kanadai katona indít pert a covid vakcinák kötelezővé tétele miatt: A Kanadai Fegyveres Erők mintegy 330 aktív vagy volt tagja, akik szerint a covid oltási kötelezettség miatt kárt szenvedtek, csoportos keresetet nyújtott be a kanadai hadsereg magas rangú tagjai ellen, mintegy 500 millió dollár kártérítést követelve. Bővebben ITT olvashat.

Orvosok csoportja szövetségi pert indít az ivermektinnel történő kovidózis-kezelés betiltására irányuló jogellenes kísérlet miatt: Orvosok egy csoportja szövetségi pert indított az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma és az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal ("FDA") ellen, mivel a hivatalok törvénytelenül próbálják megakadályozni az ivermektin alkalmazását a kovász kezelésében. Az Egyesült Államok déli texasi kerületében, Galvestonban benyújtott kereset szerint az FDA túllépte hatáskörét, és indokolatlanul beavatkozott az orvosi gyakorlatukba. Bővebben ITT olvashat.

A vállalati média felerősíti a világjárvány-hisztériát: A média ügynökei több olyan betegségről is beszámolnak, amelyek szerintük a következő "fenyegetést jelenthetik az emberiségre", és ezzel egy új világjárvány előkészítését szolgálják.

"Miközben a covid-19 pandémiás fenyegetés látszólag a történelem homályába vész, a tudósok megpróbálják azonosítani, hogy melyik kórokozó fogja jelenteni a következő nagyszabású fenyegetést az emberiségre" - jelentette a Fortune a múlt hónapban. Az X-betegség, amelyet "az orvostudomány számára ismeretlen új kórokozónak írnak le, amely valószínűleg nem rendelkezik semmilyen kezeléssel vagy vakcinával", a WHO által a "kiemelt betegségek" listáján szerepel, a covid-19-cel együtt. Az EcoHealth Alliance az X-betegséget "a következő világjárványként" emlegette.

A jelentés három nappal azután jelent meg, hogy az NJ Advance Media egy cikke arra figyelmeztetett, hogy az "X betegség" "a következő világjárványt okozhatja".

Májusban a vállalati média kezdte meg a riadót két brit baromfimunkás miatt, akik H5N1 vírussal fertőződtek meg. "A madárinfluenza lehet a következő emberi világjárvány - és a politikusok nem figyelnek oda" - olvasható a The Guardian című lapban megjelent véleménycikkben.

Bár a médiaszemélyiségek által a következő "halálos világjárványként" emlegetett kórokozó változó, igyekeznek hangsúlyozni, hogy a betegség állatokból származik majd. A zoonózisvírusok a WHO One Health programja szerint a "klímaváltozásra" vezethetők vissza. Egy zoonózisos járvány kitörése megnyitná az utat a szigorú éghajlat-politika és a "terjedés megállítására" vonatkozó megbízások előtt. Bővebben ITT olvashat.

Egy erő, amellyel számolni kell: Az elmúlt három évben a cenzúrát és a propagandát szándékosan és nyíltan arra használták, hogy elnyomják a vitát, visszatartsák az igazságot, agymosást végezzenek a közönségen, és félelemkultúrát teremtsenek.

Szerencsére volt reakció a manipulációra és az információ elnyomására, ami hagyta, hogy uralja az éterünket. Ez a független, néha "alternatívnak" nevezett média formájában jelent meg, és gyorsan megmutatta a mainstreamnek, hogy számolni kell vele. Bővebben ITT.



Csak két hetet kell kibírni, és visszakapjuk a szabadságunkat. Ezzel az ígérettel indultak Magyarországon a járványügyi korlátozások, melyek aztán közel három éven keresztül keserítették meg az életünket. A "Már csak két hét" című egyórás dokumentumfilm a 2020-ban kezdődő Covid-cirkusz főbb történéseit, ellentmondásait és máig ható következményeit összegzi és kritizálja.

Tovább a cikkhez
A Lancet tanulmánya a Covid vakcina boncolásairól megállapítja, hogy 74%-ukat a vakcina okozta
A Lancet tanulmánya a Covid vakcina boncolásairól megállapítja, hogy 74%-ukat a vakcina okozta
A tanulmányt 24 órán belül eltávolították! A tanulmányt, amely egy előnyomtatásban megjelent, és a szakértői véleményezésre várt, Dr. Peter McCullough vezető kardiológus, Dr. Harvey Risch Yale-i epidemiológus és a Wellness Company munkatársai írták, és szerdán jelent meg online a tekintélyes orvosi folyóirat előnyomtatási oldalán. Kevesebb mint 24 órával később azonban a tanulmányt eltávolították, és megjelent egy megjegyzés, amely szerint: "Ezt az előnyomtatást a Preprints with the Lancet eltávolította, mivel a tanulmány következtetéseit a tanulmány módszertana nem támasztja alá". Bár a tanulmány nem esett át a szakértői véleményezési folyamat egyetlen részén sem, a megjegyzés arra utal, hogy a tanulmány nem felelt meg az "átvilágítási kritériumoknak". A COVID-19 vakcinák gyors fejlesztése és széles körű alkalmazása, valamint a mellékhatásokról szóló jelentések nagy száma aggodalomra adott okot a lehetséges károsító mechanizmusokkal kapcsolatban, beleértve a szisztémás lipid nanorészecskék (LNP) és az mRNS eloszlását, a tüskefehérjékkel kapcsolatos szöveti károsodást, a trombogenitást, az immunrendszer működési zavarát és a karcinogenitást. E szisztematikus áttekintés célja, hogy boncolások és boncolás utáni elemzések segítségével megvizsgálja a COVID-19 vakcina beadása és a halálozás közötti lehetséges ok-okozati összefüggéseket.

Tovább a cikkhez
Amerikai orvosok beperelték az Egyesült Államok kormányát és a FDA-t
Amerikai orvosok beperelték az Egyesült Államok kormányát és a FDA-t
Mert betiltották az Ivermectint a COVID-terror alatt és azt hazudták, ez nem "embereknek való" orvosság. Az Egyesült Államokban orvosok szövetségi pert indítottak az Ivermectin vírusellenes gyógyszer COVID-kezelésként való alkalmazásának törvénytelen letiltása miatt. Az Ivermectin a hazug propagandával ellentétben SOHA nem volt betiltva az emberi gyógyászatban, és ezzel az olcsónak számító gyógyszerrel emberek tízezreit lehetett volna meggyógyítani, ahelyett, hogy a gyilkos COVID-protokollal (Remdesivirrel, Faviparirral, Midazolammal, morfiummal, további erős nyugtatók túladagolásával, feleslegesen alkalmazott gépi lélegeztetéssel stb.) megölték őket a halálkórházakban. Joe Biden demokrata elnök kormányát szövetségi perrel sújtották, mert jogellenesen akadályozta az Ivermectin nevű vírusellenes gyógyszer Covid-kezelésként való alkalmazását. Orvosok egy csoportja bepereli az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságát (FDA) és az Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztériumot (HHS), azzal vádolva a szövetségi ügynökségeket, hogy folyamatosan "hazudtak a nyilvánosságnak" az Ivermectinről.

Tovább a cikkhez
A termékenységi válság súlyosbodik az mRNS-országokban
A termékenységi válság súlyosbodik az mRNS-országokban
Miért nem vizsgálják a 2021-től csökkenő születésszámot? A globális babaválság egyre súlyosbodik - és a probléma azokban az országokban a legnagyobb, amelyek a legnagyobb mértékben támaszkodtak az mRNS Covid injekciókra. A legszembetűnőbb, hogy több olyan országban, ahol az mRNS 2021-es bevezetése előtt stabil volt a születésszám, azóta meredek csökkenés tapasztalható. Svédországban 2012 és 2021 között évente körülbelül 115 000 születés volt. Tavaly a születések száma 105 000-re esett vissza. 2023-ban 100 000 alatt lesz. Hasonló tendencia figyelhető meg Németországban is. A kelet-európai országokban, például Bulgáriában, ahol sokkal alacsonyabb volt az mRNS-injekciók aránya, a születések száma egyes esetekben tavaly emelkedett. A tendencia nem általános, és továbbra sem világos, hogy a védőoltások hogyan befolyásolhatják a termékenységet. Sok nőnél komoly menstruációs változásokat okoznak, de nagy tanulmányok azt mutatják, hogy terhesség alatti alkalmazásuk nem okoz vetélést. Ha mégis ártanak, az valószínűleg egy korábbi szakaszban történik, azáltal, hogy csökkentik a fogamzás vagy az új embriók beágyazódásának valószínűségét. Több tanulmány is azt mutatja, hogy az őket szedő férfiak spermája csökken. A kormányok, a tudósok és a média mégis ódzkodnak az mRNS és a meddőség közötti lehetséges összefüggések vizsgálatától. Ehelyett nevetségessé tesznek vagy figyelmen kívül hagynak mindenkit, aki felveti a kérdést. A legnagyobb termékenységi válságban szenvedő mRNS-országok nem Európában vannak. A kelet-ázsiai országokban, ahol a felnőttek szinte mindenhol mRNS-oltást kapnak, már korábban is csökkent a születési arányszám. De 2022 eleje óta ezekben az országokban a születési arányszámok olyan szintre csökkentek, amelyet korábban elképzelhetetlennek tartottak.

Tovább a cikkhez
Németország, Ausztria, Svédország és Hollandia összehasonlítása drasztikus különbségeket mutat a vaxx-sérülések bejelentésében
Németország, Ausztria, Svédország és Hollandia összehasonlítása drasztikus különbségeket mutat a vaxx-sérülések bejelentésében
És amikor az ember már azt hinné, hogy a "Covid" épphogy elkészült a, nos, meleg vagy forró nyári időjárás fényében (el tudod hinni? Ez az első 'pandémiát követő' nyár, és a félelemkeltés egyszerűen a 'Covid'-ról a 'hőség'-re tevődött át...). Németország lemaradásban van az oltási sérülések bejelentésében. Ausztria háromszor (307%), Hollandia (228%) és Svédország (201%) valamivel több mint kétszer annyi Covid mRNS vakcinával kapcsolatos nemkívánatos eseményt jelent, mint a német Paul Ehrlich Intézet (PEI). Az adatok az Európai Gyógyszerügynökséghez (EMA) benyújtott, 100 000 beadott vakcinaadagra vonatkozó AE-jelentések arányára vonatkoznak. A nagy uniós országok, Németország, Franciaország, Olaszország és Spanyolország lényegesen alacsonyabb jelentési arányt mutatnak, mint a kisebb országok, például Ausztria, Hollandia vagy Svédország. Honnan erednek a különbségek? Miért jelenti a németek csupán egyharmadát a szomszédos Ausztriához képest, a beadott oltóanyagadagoktól függően kiigazítva? Ennyivel jobbak az ausztriai jelentéstételi struktúrák? Vagy Ausztriában másképp képezték ki az orvosokat és az egészségügyi dolgozókat? Németországban másképp kezelik a beérkező jelentéseket, mint Ausztriában, mielőtt továbbítják őket az EMA-nak?

Tovább a cikkhez
COVID injekciók 13 millió embert öltek meg világszerte
COVID injekciók 13 millió embert öltek meg világszerte
Dr. Denis Rancourt kutatásai kimutatták, hogy az indiai oltási kampány 3,7 millió törékeny lakos halálát okozta. A nyugati országokban pedig "a nyugati országokban a halálozás átlagos, minden korosztályra kiterjedő arányát úgy számszerűsítettük, hogy minden 2000 oltásra 1 haláleset jutott, és az életkorral exponenciálisan növekedett... Becsléseink szerint az oltások világszerte 13 millió ember halálát okozták" - mondta. Denis Rancourt fizikából doktorált. Jelenleg a coviddal kapcsolatos összes munkáját és interjúját a honlapján dokumentálja, amelyet azért hozott létre, hogy megkerülje a cenzúra gátját. "Erős korreláció van a szegénységgel, ami az egyik olyan bizonyíték, amely lehetővé teszi, hogy azt mondjuk, hogy ez nem vírus. [...] Akárhogy is nézzük, egyáltalán nincs összefüggés az életkorral, ami határozott bizonyíték arra, hogy ez nem lehet vírus. A covid időszak alatt minden nyugati ország 50%-kal csökkentette az antibiotikum felírásokat, tehát nem kezelték a bakteriális tüdőgyulladást. A többlethalandóság korszerkezete megváltozott, ahogy a vakcinázási időszakba léptünk." Ben M. a Twitteren: "Ezek a csúcsok nagyon specifikus forró pontokon, de szinkronban jelentkeznek a világon [...] ami járványtani szempontból szigorúan lehetetlen, mert a fertőzés elszaporodásától a halálozás hirtelen emelkedéséig eltelt idő teljesen bizonytalan."

Tovább a cikkhez
Kanadában is elkezdődtek a kártérítési, felelősségre-vonást követelő perek a COVID-oltások okozta,tudatosan eltitkolt mellékhatások miatt
Kanadában is elkezdődtek a kártérítési, felelősségre-vonást követelő perek a COVID-oltások okozta,tudatosan eltitkolt mellékhatások miatt
Egy oltás-rokkanttá vált anya is pereli a Trudeau kormányt. A COVID-oltás miatt súlyosan megbetegedett kanadai asszony, Carrie Sakamoto félretájékoztatás és szakma gyakorlása közben elkövetett mulasztás miatt pert indított a kanadai kormány és a Canadian Broadcasting Corporation (CBC) ellen. Június 30-án Carrie Sakamoto, aki a COVID-19 vakcina beadása után tartós Bell-bénulásban szenved, 10,5 millió dolláros kártérítési keresetet nyújtott be a Court of King's Bench-ben Lethbridge-ben, Alberta államban írja a LifesiteNews. "A kanadaiak megdöbbentek, amikor értesülnek arról, hogy a kormány az úgynevezett koronavírus-járvány kezdetekor azonnali változtatásokat hajtott végre az addig érvényben levő oltásbiztonsági szabványban, már azelőtt, hogy hivatalopsan bármilyen oltás szóba került volna." - mondta Sakamoto ügyvédje, Eva Chipiuk. "Miközben a vádlottak, azaz a kormány és az egészségügyi hatóságok agresszív propagandávjukban arról biztosították a nyilvánosságot , hogy a COVID-19 oltások "biztonságosak és hatékonyak", majd ugyanezek azon dolgoztak, hogy megváltoztassák a jóváhagyási szabványt azáltal, hogy megszüntették azt a követelményt, hogy a COVID-19 vakcinákat "Biztonságos és hatékony"-nak kell nyilvánítani ahhoz, hogy beadhassák azt embereknek. - árulta el az ügyvéd.

Elemzők szerint a migrációs és integrációs politika totális kudarcát láthatjuk Franciaországban
Elemzők szerint a migrációs és integrációs politika totális kudarcát láthatjuk Franciaországban

Elemzők szerint a migrációs és integrációs politika totális kudarcát láthatjuk Franciaországban
2023.07.05. M1 hirado.hu

A világhírű francia filozófus, Pascal Bruckner is megszólalt a migránsok lázadása kapcsán. Szerinte a bevándorló hátterű fiatalok számára a francia rendőrök intézkedése csupán ürügy volt a lázadásra. Elemzők kiemelik, hogy az uniós migrációs és integrációs politika elbukott, a bevándorlók nem is akarnak beilleszkedni a társadalomba.

Csaknem egy hete törnek-zúznak a bevándorló hátterű fiatalok Franciaországban. Több videón is hallható, ahogy Allahot éltetik, miközben féktelenül tombolnak. A migránslázadás eddigi mérlege mintegy 6000 felgyújtott gépkocsi és mintegy ezer megrongált középület. Eközben a rendfenntartókat is folyamatosan támadták.

Nagyjából egy kisvárosnyi embert tartóztattak már le, és a zavargásokban eddig mintegy 750 rendőr sérült meg. A párizsi tömegközlekedési vállalat 20 millió euróra (mintegy 7,2 milliárd forint) becsülte a vonalait és járműveit ért károkat: a fővárosi régióban az elmúlt napokban 39 buszt gyújtottak fel.

Emmanuel Macron francia elnök bejelentette: sürgősséggel nyújtanak be egy törvénytervezetet, hogy forrásokat biztosíthassanak a megrongált középületek, közlekedési eszközök és közterek helyreállítására.

A legjelentősebb francia munkáltatói szövetség elnöke szerint pedig a zavargások több mint egymilliárd eurós (375 milliárd forintos) kárt okoztak a vállalkozásoknak, a turizmus várható bevételkiesésein kívül.

Országszerte több mint 200 üzletet fosztottak ki vandálok, háromszáz bankfiókot rongáltak meg, 250 dohányboltot raboltak ki hihetetlen erőszakos módon. Az elnök hozzátette: mindent elloptak, mielőtt felgyújtották a helyiségeket.

A tombolás előzménye, hogy egy közúti ellenőrzésen egy rendőr lelőtt egy arab származású fiatalt. Sokak szerint azonban ez csupán ürügy a migránsoknak a lázadásra. Mások mellett megszólalt a világhírű francia filozófus, Pascal Bruckner is, aki szerint a Franciaország elleni totális támadás túlmutat a fiú halálán.


Orosz Hírek: Max Blumenthal amerikai újságíró az ukrán konfliktusról, hazugságokról és a korrupcióról beszél az ENSZ-ben.

Tovább a cikkhez
A Zelenszkijnek küldött nyugati fegyverekkel támadnak a franciaországi migráns-felkelők
A Zelenszkijnek küldött nyugati fegyverekkel támadnak a franciaországi migráns-felkelők
A nyugati országok által Ukrajnának szállított fegyvereket használnak tüntetők Franciaországban - közölte csütörtökön Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője egy jelentős Európát érintő panaszban. "A Nyugat, a NATO és Franciaország által Kijevnek átadott fegyverek a bevándorló tüntetők kezébe kerülnek, és jelenleg Franciaországban a rendőrség ls a francia polgárok ellen használják őket " - mondta Zaharova újságíróknak. Hangsúlyozta, hogy az ukrán területen tartózkodó náciknak és fasisztáknak szállított fegyverek most szószerint visszafele sülnek el, az európai országokba kerülnek, ahol a globalista maffia irányította provokátorok ezeket az európai népek ellen is felhasználják. Orosz tisztviselők aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy az Ukrajnának szállított fegyverek végül a feketepiacra kerülnek, és terroristák vagy bűnszervezetek kezébe kerülnek. És hát íme, mi történik Franciaországban és hamarosan, esetleg Görögországban is más EU-s államokban is: a NATO-tag nyugati országok Zelenszkijnek szánt fegyverei a nyugati országok biztonsága ellen lettek felhasználva.

Tovább a cikkhez
Medvegyev: minden háborút gyorsan be lehet fejezni
Medvegyev: minden háborút gyorsan be lehet fejezni
Vagy békeszerződéssel, vagy azzal, amit az USA tett 1945-ben. Minden háborút gyorsan be lehet fejezni: vagy békeszerződéssel, vagy azzal, amit az USA tett 1945-ben, amikor atomfegyvereit a civilekkel teli japán városok ellen vetette be - mondta Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese. "Általában minden háború, még egy világháború is nagyon gyorsan befejezhető. Vagy úgy, ha békeszerződést írnak alá, vagy úgy, ahogy az amerikaiak tették 1945-ben, amikor bevetették atomfegyvereiket és lebombáztak két japán várost, Hirosimát és Nagaszakit. Ők aztán visszavonták a katonai hadjáratot, az ár csaknem 300 ezer civil életét követelte" - mondta Medvegyev a Telegram-csatornáján közzétett videóban.

Tovább a cikkhez
Botrány: Zelenszkij nekiesett a bolgár elnöknek, amiért nem ad fegyvert és a diplomáciai utat sürgette
Botrány: Zelenszkij nekiesett a bolgár elnöknek, amiért nem ad fegyvert és a diplomáciai utat sürgette
"Nem lehet Oroszországot támogatni és kiegyensúlyozott álláspontot képviselni, mert Oroszország el akarja pusztítani a NATO-t, Európát és az Európai Uniót, ezek a céljaik. Megértetted?" Rumen Radev bolgár elnök csütörtökön gúnyos kioktatásban részesült az ukrán vendégétől, Volodimir Zelenszkijtől, miután közölte vele, hogy Szófia nem tud fegyvereket átadni Kijevnek. Miközben a televíziós kamerák rögzítették a találkozót, Zelenszkij nekirontott Radevnek, amiért az a konfliktus diplomáciai megoldását szorgalmazta. "Nem vagyok hajlandó lőszert biztosítani, különösen nem a bolgár hadsereg tartalékaiból" - mondta Radev Zelenszkijnek a bolgár sajtó szerint. "Továbbra is fenntartom, hogy ennek a konfliktusnak nincs katonai megoldása, és az újabb és újabb fegyverek nem fogják megoldani azt". Zelenszkij kifogásolta, hogy Radev a "konfliktus" kifejezést használta, és ragaszkodott ahhoz, hogy "ez egyértelműen háború. Isten ments, hogy valami tragédia érjen, és a helyembe kerüljön. És ha a közös értékeket valló emberek nem segítenek, akkor mit fogsz tenni? Azt mondanád: Putyin, kérlek, ragadd el a bolgár területeket? Nem lehet Oroszországot támogatni és kiegyensúlyozott álláspontot képviselni, mert Oroszország el akarja pusztítani a NATO-t, el akarja pusztítani Európát és az Európai Uniót, ezek a céljaik. Megértetted?" - mondta Zelenszkij Radevnek.

Tovább a cikkhez
A nyugati média nukleáris hamis zászlót készít elő ... és termonukleáris háborút
A nyugati média nukleáris hamis zászlót készít elő ... és termonukleáris háborút
A nyugati média hamis zászlós támadásra készíti fel a közvéleményt a zaporozsjei atomerőmű ellen, azzal a szándékkal, hogy Oroszországot hibáztassák. Ez okot adna az Egyesült Államoknak és a NATO-nak arra, hogy közvetlenül beavatkozzanak a kijevi rezsim támogatására indított proxy-háborújukba. A kijevi rezsim ellentámadása, amely már egy hónapja tart, szánalmasan kudarcot vall az orosz védelem visszaszorításában. Ehelyett úgy tűnik, hogy az orosz erők fordítanak a kockán, hogy újabb területeket hódítsanak meg Kelet-Ukrajnában. A katonai helyzet a NATO által támogatott kijevi rezsim számára egyre inkább fiaskóvá válik. A hónapok óta meghirdetett ellentámadás csak vereségeket hozott az ukrán erők számára, annak ellenére, hogy az USA és NATO-szövetségesei hatalmas fegyverszállítmányokat biztosítottak. A nyugati kormányok és a média aligha tudja elrejteni, hogy a NATO Ukrajnában folytatott, Oroszország elleni proxy-háborúja történelmi bukássá kezd válni. Meddig tarthat még ez a színjáték, mielőtt az amerikai és az európai közvélemény válaszokat és elszámoltatást követel? A jövő héten, július 11-12-én a litvániai Vilniusban tartandó kulcsfontosságú NATO-csúcstalálkozót követően a harctéri katasztrófa a szövetség kijevi megbízottja számára akut kínos helyzetbe hozhatja a szövetséget. Washington és az Európai Unió számára, amely a konfliktus tavaly februári kirobbanása óta közel 200 milliárd dollár katonai támogatást nyújtott a kijevi rezsimnek, súlyos politikai következményekkel jár majd. A zaporozsjei atomerőmű felrobbantása az egyik módja a helyzet drasztikus megváltoztatásának - még akkor is, ha ez a kétségbeesés bűncselekménye. Az erőmű Európa legnagyobb polgári célú nukleáris létesítménye. Az atomerőművet ért halálos rakétatámadás következményei potenciálisan halálos fertőzést terjesztenének szét Európa nagy részén, beleértve Oroszországot is.

Tovább a cikkhez
Osztrák kancellár: Ausztria Magyarországgal és Szerbiával együtt behúzta a menekültügyi féket
Osztrák kancellár: Ausztria Magyarországgal és Szerbiával együtt behúzta a menekültügyi féket
Az EU menekültügyi rendszere nem működik, ezért Ausztria, Magyarországgal és Szerbiával együtt, egyértelműen behúzta a menekültügyi féket - jelentette ki Karl Nehammer osztrák kancellár a Bécsben rendezett magyar-osztrák-szerb migrációs csúcstalálkozón. "Szövetségesek vagyunk az illegális migráció elleni harcban s együtt lépünk fel a szervezett bűnözés ellen" - jelentette ki a kancellár, hangsúlyozva: "a nemzetközi szervezett bűnözéssel szemben csak nemzetközi együttműködéssel lehet hatékonyan fellépni". "Az együttműködés minden lépése mögött az emberi cél az, hogy véget vessünk a Földközi-tengeren sokasodó halálesetek számának" - jelentette ki Nehammer. Hozzátette: ehhez elengedhetetlen, hogy a harmadik államokban bevezessék a menekültügyi eljárásokat és ezzel csökkentsék a Nyugat-Balkánra nehezedő nyomást. "A három kormánynak köszönhetően jelentősen csökkentek a menekültkérelmek, s készen állunk rá, hogy továbbra is együttműködjünk ebben a formában" - mondta Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök, aki elmondta, hogy a csúcstalálkozón háromoldalú nyilatkozatot is aláírtak az észak-macedóniai határhelyzettel kapcsolatban.

Tovább a cikkhez
Jim Caveziel: Az Adrenochrome-birodalom
Jim Caveziel: Az Adrenochrome-birodalom
A világ legmocskosabb és legjövedelmezőbb üzlete, a gyermek-kereskedelem, de ami mögötte van, az még a legrosszabb képzeletünket is felülmúlja! Jim Caviezel a főszereplője a Sound of Freedom filmnek. Mi mozgatja a gyermekkereskedelem iránti keresletet? Szex, szervkereskedelem és adrenokróm. "Ahogy belekezdtem ebbe a filmbe és nyomozásba, Hollywoodban azonnal levettek a listáról, hogy szerepet vagy munkát kaphassak újra." - mondja a Passió főszereplője, Jim Caveziel. Ez egy hatalmas dolog. Az adrenokróm egy elit drog, amit már évek sok éve használnak. Tízszer erősebb, mint a heroin és misztikus tulajdonságokkal rendelkezik, hogy megfiatalítsa a sejteket és fiatalabbnak tűnj. A főáramú média ennek ellenére mindent megtesz, hogy lejárassa őt és a témát is. Hogyan állítják elő az Adrenochrome-ot? Amikor egy gyerek tudja, hogy meg fog halni, a teste adrenalint választ ki. Ez a valaha látott legszörnyűbb horror. A gyermekeket traumának, verésnek, halálfélelemnek teszik ki, ezért szerencsétlen retteg és sikoltozik, így növelve a testében áramló adrenalin mennyiségét. Ezután megölik őket és az Adrenochrome-ot egy tűvel és fecskendővel összegyűjtik a nyakuk hátsó részének tövéből és a gerincoszlopukból. Miután begyűjtötték, a vegyi anyaghoz hasonló drogot a feketepiacon túlzó áron lehet eladni.

Tovább a cikkhez
Összeomlott a holland kormánykoalíció
Összeomlott a holland kormánykoalíció
Miután több napos tárgyalás után sem sikerült megegyezniük a Hollandiába érkező menedékkérők kezeléséről - közölték a kormányhoz közel álló források ANP holland hírügynökséggel péntek este. A migrációs politikáról hónapok óta folynak viták a koalíción belül. A kormányfő által vezetett liberális-konzervatív Szabaddemokrata Néppárt és a Kereszténydemokrata Tömörülés szigorításokat szorgalmazott a Hollandiába érkező menedékkérők számának korlátozására, míg a balliberális 66-os Demokraták és a Keresztény Unió Pártja ezt elutasította. A négy párt nem tudott megegyezésre jutni a Mark Rutte miniszterelnök által vezetett válságtárgyalásokon - írja a BBC. A kormánykoalíció másfél éve működik, de a migrációs politika miatt egy ideje ellentétek húzódtak a kormánypártok között. Az új választásokra valószínűleg ősszel kerülhet sor - vélekedik a BBC. Mark Rutte várhatóan benyújtja lemondását. Különös feszültséget okozott az a javaslat, hogy korlátozzák a beutazást a már Hollandiában tartózkodó menekültek családtagjaira. Az 56 éves Mark Rutte az ország leghosszabb ideig hivatalban lévő miniszterelnöke, 2010 óta tölti be hivatalát - emlékeztet a BBC. A jelenlegi kormány - amely 2022 januárjában lépett hivatalba - a negyedik koalíciója.

Orbán Viktor szerint több akkumulátorgyár lehet Magyarországon, mint LMP-párttag
Orbán Viktor szerint több akkumulátorgyár lehet Magyarországon, mint LMP-párttag

Orbán Viktor szerint több akkumulátorgyár lehet Magyarországon, mint LMP-párttag
2023.07.03. nepszava.hu

Tekintettel arra, hogy Szijjártó Péter gyakorlatilag heti rendszerességgel jelenti be egy-egy újabb környezetpusztító üzem érkezését, ez lassacskán nem is tűnik annyira elképzelhetetlennek. Mindemellett a miniszterelnök tagadta, hogy vegyielosztó-üzemet építenének Soroksáron, illetve Záhonyban.
(...)
Az eszmecsere egy pontján az LMP-s Kanász-Nagy Máté felvetette a miniszterelnöknek, hogy Szijjártó Péter egy fordított konkvisztádor, aki a saját országát gyarmatosítja azzal, hogy kiszolgáltatja a kínai nagytőkének az olcsó munkaerőt és a természeti erőforrásokat. Hozzátette, az érintett települések lakói sok esetben nem is tudnak arról, hogy épül-e majd akkumulátorgyár náluk, az embereket pedig inkább meg kellene kérdezni arról, hogy akarnak-e ilyen beruházásokat a környékükre. Ezért feltette a kérdést Orbán Viktornak, hogy hány akkumulátorgyárat terveznek még Magyarországra építeni, és azok hol lesznek.

Orbán Viktor szellemesnek szánt válasza különösebben nem volt bíztató: "Lehet, hogy több akkumulátorgyár lesz Magyarországon, mint LMP-párttag" - jelentette ki, ami a mögötte ülő fideszes képviselőknek szemlátomást nagyon tetszett.

Egyébként az Ungár Péter által többségben tulajdonolt és bezárt Azonnali korábbi cikke szerint 2019-ben körülbelül 500-600 tagja volt az LMP-nek, ami persze már akkor is csökkenő tendenciát mutatott, ismerve azonban, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter gyakorlatilag egyik kínai lerakatot jelenti be a másik után, a miniszterelnök szavai a poénkodás ellenére is elgondolkodtatóak.

Orbán Viktor azután azzal folytatta a válaszát, hogy exportra szeretnének termelni, mert ha nem termelünk exportra, akkor elmondása szerint körülbelül felére esne vissza az életszínvonal. "A zöld változás, a zöld átállás technológiai váltást jelent. Ha kimaradunk belőle, kimaradunk a világ gépgyártásából is" - fogalmazott, majd hozzátette, "nem akarjuk feladni emberek 30 évnyi munkáját, akik nem támogatják azt a technológiai váltást, amelyet Önök képviselnek a leghangosabban, amikor nem itthon vannak, hanem Brüsszelben".

Az azonnali kérdéseknek egy másik érdekes pontjaként felmerült annak a kínai vegyianyag-elosztónak a terve is, amelyről a napokban a Direkt36 számolt be először belső kormányzati anyagokra hivatkozva: eszerint Kína az Európába szánt vegyianyag-termelésének jelentős részét tolná Magyarországra vasúton, majd az itt létrehozott elosztóközpontokból látnák el a kontinens akkumulátorgyárait és más ipari üzemeket is. Mellesleg a beruházásban egy Rogán Antal környezetéhez köthető cég is érdekelt. E tervek helyszíneként eddig Soroksár és Záhony merült fel, így a párbeszédes Szabó Rebeka megkérdezte a miniszterelnököt arról, hogy támogatja-e ezt az ötletet. Hozzátette: szerinte ez kínai méregraktár lenne, amit a budapesti közgyűlés megakadályozna.

Orbán Viktor válaszában tagadta a hírt és úgy fogalmazott: "Ilyen vegyielosztó-üzem nem fog épülni, ettől nyugodtan aludhat".

Tovább a cikkhez
Illegális akku-hulladék raktárra bukkantak Ikladon: a rendőrség és a katasztrófavédelem is kivonult
Illegális akku-hulladék raktárra bukkantak Ikladon: a rendőrség és a katasztrófavédelem is kivonult
Óriási mennyiségű akkumulátorcellát raktároznak egy elhagyott ikladi ipartelepen, ahol egyébként csak műanyag-, gumi- és textil-hulladék lenne tárolható. Az Átlátszóhoz eljuttatott információk és fotók tanúsága szerint a telep csarnokaiban selejtes akkukat tartalmazó hordók és fekete porral borított, koreai feliratú zsákok vannak felhalmozva. Az épületek környezetében pedig penetráns vegyszer-szag terjeng - erről a helyszínt felkeresve magunk is meggyőződhettünk. A telepre szerdán a rendőrség és a katasztrófavédelmi hatóság is kivonult, az illegálisan tárolt hulladék vizsgálatához katasztrófavédelmi szakértők is érkeztek. A Pest megyei Iklad község határában lévő iparterület egy része ma már elhagyatott, a helyszínen csupán romos vagy üres épületek állnak. Egy becsődölt, valamikor gumiabroncsok feldolgozását végző cég telephelyén jelenleg nagy mennyiségű darált gumit és egyéb hulladékot tárolnak ellenőrizetlenül. A telepen lévő raktárépületek környezetében átható vegyszer-szag érezhető; a hozzánk eljutott fotók szerint az épületekben akkumulátor-gyártásból származó hulladék van felhalmozva, ami a bűz okozója lehet.

Tovább a cikkhez
Az elektromos autók
Az elektromos autók "forradalma" már azelőtt katasztrófa, hogy elkezdődött volna
A politikusok az elektromos autókat egy olyan közönségre erőltetik, amely nem akarja őket. Az elektromos autók forradalma megtorpant, ehhez már nem férhet kétség. A nagy globális autógyártók bizonytalanok, hogy hogyan tovább egy olyan versenyben, amelybe eleve vonakodva szálltak be. A villamosítás kezdetben heves ellenállásba ütközött. De miután a politikusok pisztolyt fogtak a vállalatvezetők fejéhez a belső égésű motorok fokozatos kivonására vonatkozó, sziklaszirtekbe hajló határidőkkel, az autógyártóknak nem maradt más választásuk, mint hogy mindent beleadjanak. Az évszázados üzleti modelleket halottnak nyilvánították, és sietve ambiciózus terveket dolgoztak ki a teljes portfólió villamosítására a kis városi járgányoktól a családi szedánokig és SUV-kig, csillagászati költségek mellett. Még a Ferrari is felkarolta a mozgalmat - a benzingőzösök legnagyobb megdöbbenésére. De alighogy a villamosítás elindult, a nagy autógyártók egytől egyig máris visszalépnek, mivel a kereslet erősen visszaesik. A Volkswagen annyira aggódik az eladások visszaesése miatt, hogy rendkívüli döntést hozott: leállította az elektromos járművek gyártását egyik legnagyobb üzemében. Az északnyugat-németországi emdeni gyárban hat hétre leállítják az elektromos modellek összeszerelését, és az 1500 alkalmazottból 300-at elbocsátanak, miután az eladások 30 százalékkal elmaradtak az előrejelzésektől.

Tovább a cikkhez
Kínai vegyi anyagok elosztóközpontjává válna Magyarország, Rogán és köre tűnik fel a projekt mögött
Kínai vegyi anyagok elosztóközpontjává válna Magyarország, Rogán és köre tűnik fel a projekt mögött
Kína vasúton Magyarországra szállítaná Európába szánt vegyianyag-termelésének jelentős részét, hogy itt létrehozott elosztóközpontokból lássák el a kontinens akkumulátorgyárait és más ipari üzemeit - derül ki a Direkt36 által megismert belső kormányzati anyagokból, amelyek szerint a magyar kormány támogatja az egyelőre nem nyilvános, de előrehaladott állapotban lévő terveket. Az iratok szerint idén márciusban dőlt el, hogy Magyarországra fog települni a kínai vegyianyag-elosztóközpont, az erről szóló hivatalos megállapodást pedig 2023 szeptemberében tervezik megkötni Kínában. Az üggyel a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda foglalkozik a kormányon belül, miközben a Direkt36 kutatásai szerint egy, az ő környezetéhez kötődő cég üzletileg is érdekelt a projektben. A kiszivárgott iratok szerint az "Európa - Kína Vegyianyag Kereskedelem és Duális HUB Rendszer" néven futó projekt lényege az, hogy Kínában és Európában is kialakítanak egy központot a vegyianyag-kereskedelemre, és ezeket vasúton kötnék össze. Az európai központ Magyarországon lenne, majd innen osztanák el a vegyi anyagokat a kontinens más célállomásai felé. A tervek szerint itthon két helyszín jöhet szóba központként, az ország keleti határán fekvő Záhony vasúti átrakodóhely és egy Budapesten már régóta működő, BILK terminál néven ismert logisztikai létesítmény.

Tovább a cikkhez
Rendkívüli megszorításokra készülhet a kormány
Rendkívüli megszorításokra készülhet a kormány
Felülvizsgálják a családi adókedvezményt és az szja-mentességet is. Kedd este olyan határozat jelent meg a Magyar Közlönyben, ami arra utal, hogy a kormány nagyszabású megtakarítási programot készít elő. Ez nem rettenetesen meglepő annak tükrében, hogy a gyurcsányi korszak óta nem volt olyan romos állapotban a költségvetés, mint most.
A tervezet a közkiadások felülvizsgálatára készül, méghozzá egy új, a Pénzügyminisztériumból koordinált munkacsoport, a Közkiadások Felülvizsgálata Munkacsoport vezetésével. A feladat a költségvetés legfontosabb kiadási területeinek áttekintése, különös tekintettel az egészségügy, a családtámogatás, a lakhatás, az oktatás és a nagy beruházások mentén felmerülő kiadásokra. A Portfolio is kiemeli, hogy családbarát kormány ide vagy oda, nincs tabutéma: az anyasági támogatás, a családi pótlék, a nagycsaládosok kedvezményei, a babaváró- és lakásprogramok is terítékre kerülnek, és az szja-kedvezmények is.

Tovább a cikkhez
Érzékenyítés: Plusz 40 ezer forintot vehetünk fel ingyen júliustól
Érzékenyítés: Plusz 40 ezer forintot vehetünk fel ingyen júliustól
A rendelet szerint két tranzakció lesz ingyenes. Miután minden jogi akadály elhárult, már csak a boltokon múlik, hogy tudunk-e még több pénzt ingyen levenni a számlánkról. A Napi.hu megkereste a népszerű kereskedelmi láncokat: vannak, akik egyelőre vizsgálják a lehetőséget, ám akad olyan üzlet is, ahol nem tervezik a szolgáltatás bevezetését. Július elsejétől megnyílik a lehetőség, hogy havonta kétszer összesen plusz 40 ezer forint készpénzt vehessünk fel bankszámlánkról a boltok pénztáraiban - derül ki a gazdaságfejlesztési miniszter nemrég megjelent rendeletéből. Ezzel minden jogi akadály elhárult, már csak az áruházakon múlik, hogy lehetővé teszik-e ezt a vevőknek. A szolgáltatást egyébként cash-backnek hívják. Néhány évvel ezelőtt rövid ideig már működött a Pennyben OTP kártyákkal, azonban más bankok és kereskedők nem érdeklődtek iránta. A most csatlakozó boltoknak óriási vevő fogási lehetőséget jelenthet, hiszen az eddigi 150 ezer forint így 190 ezer forintra emelkedik összesen négy tranzakciós lehetőséggel. A jogszabályból kiderül, hogy aki a 150 ezer forintos ingyenes ATM-es készpénzfelvételt már igényelte korábban, nincs semmilyen teendője most.

Tovább a cikkhez
Gulyás Gergely: 2027 elejére már egymillió forint lehet a tanári fizetés
Gulyás Gergely: 2027 elejére már egymillió forint lehet a tanári fizetés
(ÉS kolbászból a kerítés) A miniszter szerint a tanárok béremelésének fő kerékkötői a "havi 6 milliós fizetésből élő" baloldali EP-képviselők, akik megakadályozzák, hogy eljusson Magyarországra az ide szánt uniós pénz. Gulyás elmondta: a kormány eltökélt szándéka, hogy emelje a pedagógusbéreket, de ehhez a baloldali EP-képviselők is kellenek, akik szerinte eddig akadályozták, hogy az emelés alapját szolgáló pénzek megérkezzenek. "Az oktatás terén szeretnénk, ha a 2030-ig vállalt béremelés 12-13%-át az európai unió vállalná. Ha eljutunk ide, akkor gyors, jelentős fizetésemelést kapnak a pedagógusok"
- mondta a miniszter, majd hozzátette: "ennek 87-88%-át 2030-ig a magyar költségvetés vállalná". Az államfő szerint az elfogadott törvény már nem az, ami ellen a pedagógusok tiltakoztak. Szerinte "Brüsszel számtalan követelést megfogalmaz Magyarországgal szemben gazdasági területen is", de ennek vannak elfogadhatatlan részei is. Ide sorolta, hogy szerinte meg kellene szüntetni a hatósági energiaárakat vagy fel kellene számolni a rezsicsökkentést. "Értjük, hogy a baloldal jól él, de nem lenne baj, ha a pedagógusok is jól élhetnének" - fogalmazta meg véleményét. Gulyás Gergely kárhoztatta azt az uniós szabályozástervezetet, ami szerinte azt eredményezné, hogy Magyarországra (egyszer általa is véletlenül menekülteknek nevezett) migránsok tízezrei érkezhetnének Magyarországra, és "migránsgettók" alakulhatnak ki.

Tovább a cikkhez
A Főpolgármesteri Hivatal augusztusra várja a csődöt
A Főpolgármesteri Hivatal augusztusra várja a csődöt
Karácsonyék 214 milliárdos megtakarítást örököltek, a nyár végére "összejöhet" a 90 milliárdos minusz - utóbbit maga a városvezetés ismerte el egy lapunk által megszerzett levélben. A fizetésképtelenség elkerülését természetesen a kormánytól várják. Miután Gyurcsány Ferenc a kormánnyal szembeni határozottabb fellépést követelt, április közepén a főpolgármester a "tettek mezejére lépett", s bejelentette, bizonyos adókat nem fizetnek be az államkasszába, továbbá közigazgatási pert is indítanak a szolidaritási hozzájárulás növekménye miatt. Mondván: nincs pénz. A Pénzügyminisztérium (PM) ezt követően közölte: Karácsony Gergely városvezetése 214 milliárd forint megtakarítást örökölt Tarlós Istvánétól: rövid lejáratú államkötvényben 82 milliárd forint, hosszú lejáratú államkötvényben 77 milliárd forint, pénzeszközállományban 48 milliárd forint, továbbá a főváros intézményeinél 7 milliárd forint volt. A tárca szerint a baloldali városvezetés felélte Budapest pénzügyi tartalékait.
© Nemzeti Hírháló 2003 - 2023 Map Leiratkozás Leiratkozás