<a href="https://www.revolvermaps.com/livestats/5ya0fd6u9bp/"><img src="https://rf.revolvermaps.com/h/m/a/7/ff0000/128/40/5ya0fd6u9bp.png" align="absmiddle" width="100%" height="auto" alt="Map" style="border:0;" /></a>

KSM: Mi, magyarok vagyunk a leggazdagabbak

- Számtalan találmányt adtunk (ajándékba) az emberiségnek (kerék, írás, kengyel, nadrág, ...gyufa, golyóstoll...), - a(z érdemtelen) szomszédainknak jutott trianoni népesség- és terület-"ajándékunk" (hiszen nem kérjük vissza!) mellett 500 ezer magyar férfi "ajándékozta" életét a Habsburg monarchiának katonaként csupa külföldi harctereken (ezt valahogy nem szokták emlegetni), - a Don-kanyarban 120 ezer magyar férfi "ajándékozta" életét hitleri német parancsra, - 1956-ban 200 ezer (menekült) magyart "ajándékoztunk" (a hálátlan) Nyugatnak, - és még ezt a "piti" 55 milliárd dollárt is a szétesett SZU (utódállamai)nak "ajándékozzuk" (ha ezt sem kérjük vissza)?!

A lassan elúszó 55 milliárd dollár - Dr. Bokor Imre halálára

Közel két hete, 2023. január 1-jén, 92 éves korában elhunyt Dr. Bokor Imre nyugalmazott mérnök ezredes, egyetemi tanár, katonai rádióelektronika szakterületen a hadtudományok doktora, a 1989-ben kiadott Kiskirályok mundérban című könyv szerzője, amelyben leleplezte a Kádár korszak katonai vezetőinek viselt dolgait. Több könyv és gazdag publicisztika jelzi írói munkásságát.

A Magyarok Világszövetsége Dr. Bokor Imre legjelentősebb alkotásának az általa vezetett MVSZ Iustitia Bizottság segítségével készített, és a Magyarok Világszövetsége Elnöksége által elfogadott "Tényfeltáró és elemző vizsgálati anyag az 1956-os szovjet katonai intervencióról" c. tanulmányt tekinti, amely felmérte és kiszámította az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc vérbefojtása során Magyarországnak okozott anyagi kár mértékét.

E tanulmány elkészítésére 1956 ötvenedik évfordulója alkalmából kérte fel Dr. Bokor Imrét, és bízta meg őt az MVSZ Iustitia Bizottság vezetésével Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke.

A féléves munkával elkészített tényfeltáró vizsgálat eredménye döbbenetes:. az okozott kár értéke 2007-es árfolyamokon számítva 55 milliárd dollár, ami majdnem háromszorosa Magyarország 1989-es államadósságának.

A Magyarok Világszövetsége lefordította angolra, és bemutatta a tényfeltáró jelentést az EU fővárosában, Brüsszelben is. Az anyagot még 2007-ben eljuttatta az ország akkori legfőbb közjogi méltóságainak - államelnök, Országgyűlés elnöke, miniszterelnök, Alkotmánybíróság elnöke -, majd 2010 után a kétharmados Fidesz-KDNP vezetésű állam azonos tisztségei viselőinek is. Azzal a kéréssel tette, hogy a jóvátétel ügyében a magyar állam mihamarabb tegye meg a szükséges nemzetközi lépéseket. Válasz sem a Gyurcsány-, sem az Orbán-kormányok idején nem érkezett, cselekvésről pedig végképp nincs tudomásunk...

Miután feladatát elvégezte, a Magyarok Világszövetsége az MVSZ Iustitia Bizottságot megszüntette.

Dr. Bokor Imre ezért a későbbiekben mindennemű publicisztikáját, pamfletjeit az MVSZ Iustitia Bizottság nevében nem jegyezhette, hanem a helyette általa létrehozott Magyar Justitia Bizottság elnökeként tette azokat közzé...

Dr. Bokor Imrére emlékezve, alább újraközöljük általunk legjelentősebbnek tekintett művének megszületéséről szóló, 2007-beli híradásunkat, és a tényfeltáró elemzés lényegét tartalmazó rövid kivonatát.

Béke poraira!

Dr. Bokor Imre

Az MVSZ IUSTITIA BIZOTTSÁG sajtótájékoztatója

Április 28-án sajtótájékoztatót tartott a Magyarok Világszövetsége, amelyen ismertették az MVSZ Iustitia Bizottság tényfeltáró és elemző vizsgálati anyagát, az 1956-os szovjet katonai intervencióról.

A sajtótájékoztatót Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke vezette, Rácz Sándor tiszteletbeli elnök társaságában. Jelen voltak a Iustitia Bizottság tagjai élen Prof. Dr. Bokor Imre ny. honvédezredessel, a bizottság elnökével. Nem tudott részt venni a bizottság koordinátora Dr. Léh Tibor, párizsi ügyvéd, az MVSZ Kárpát-medencén Kívüli Régiójának alelnöke, akinek székét a szervezők szimbolikusan üresen hagyták. Az MVSZ Iustitia Bizottság tagjai: dr. Csendes László, Csukás Irén, Hiripi Lajos, dr. Léh Tibor, Péteri Attila Árpád, Szabó Béla.

Ugyancsak üres maradt egy szék a lektorok sorában, Dr. Balsai István országgyűlési képviselő, aki Jelcin elnök bocsánatkérése idején Magyarország igazságügyi minisztere volt, és aki levélben mentette ki magát, jelezve, hogy munkájára a továbbiakban is számíthat a Magyarok Világszövetsége. A lektorok további névsora: Fekete Pál, Kállai Eszter, Nemes Lajos, dr. Padányi Márius, dr. Pákh Tibor, Vanek Béla.

Jelen volt Kiss Dénes, a Trianon társaság elnöke és Kele Sándor alelnök.

A Iustitia Bizottságot a Magyarok Világszövetségének 2006. október 15-én, az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc 50. évfordulója alkalmából ülésező rendkívüli emlékező Küldöttgyűlésének határozata nyomán hívták életre. A Küldöttgyűlés határozott arról, hogy az 1956-os szovjet katonai intervenció okozta szörnyű károkért, amely tulajdonképpen hadüzenet nélkül változtatta hadszíntérre hazánkat, Magyarország követeljen jóvátételt a Szovjetunió utódállamaitól. A Iustitia Bizottság egy szakmai bizottság, amely nemzetközi-jogi, katona-politikai, gazdasági szempontok alapján hat hónap alatt készítette el tényfeltáró és elemző vizsgálati anyagát. Ezt követően, a Iustitia Bizottság anyagát neves lektorok sora véleményezte. Végül az MVSZ Elnöksége második olvasatban, II/2007. számú elnökségi távszavazással fogadta el, és ekképp a Iustitia Bizottság tényfeltáró és elemző vizsgálati anyaga az MVSZ dokumentumává vált.

A Magyarok Világszövetsége, Patrubány Miklós elnök, Rácz Sándor tiszteletbeli elnök és Dr. Bokor Imre bizottsági elnök aláírásával eljuttatta az anyagot a Magyar Köztársaság legfőbb közjogi méltóságainak, azzal a kéréssel, hogy vessék latba tisztségük súlyát, és hassanak oda, hogy a Iustitia Bizottság szerény és visszafogott - egyéni sérelmeket és károkat nem taglaló - vizsgálódása ellenére is tetemes összegre rugó jóvátétel ügyében a magyar állam mihamarabb megtegye a szükséges nemzetközi lépéseket.

A sajtótájékoztatón Patrubány Miklós ismertette a jóvátétel 2007-es forint- és dollárárfolyamon értékelt összegét, amely: 9.972 milliárd forint, avagy 55 milliárd amerikai dollár.

Amint az a sajtótájékoztatón elhangzott kérdésekből és lektori hozzászólásokból kiderült (Dr. Pákh Tibor, Kiss Dénes, Fekete Pál), a jóvátétel kérdésének megnyitása rendkívül szerteágazó kár- és sérelemlistát hozhat elő. Ezért indokoltnak bizonyul a Iustitia Bizottság tényfeltáró és elemző vizsgálati anyagát társadalmi vitára bocsátani. A Magyarok Világszövetsége ezt 2007. nyarán meg fogja tenni.

Az MVSZ elnöke sajnálkozását fejezte ki azért, hogy 1990. óta, illetve Jelcin elnök bocsánatkérése óta egyetlen magyar kormány sem volt hajlandó a teljesen jogos jóvátétel folyamatát beindítani. Miután a vétkes fél elismerte, hogy agressziót követett el, nem kétséges, hogy egy jóvátétel ügye sikerre vihető. Ezt bizonyítja Irak esete, amelyet a Kuvait ellen elkövetett agresszió miatt a kilencvenes években 200 milliárd USD kártérítésre köteleztek, és ebből már 20 milliárd USD összeget kifizetett.

A sajtótájékoztató során nyilvánosságra hozták a Iustitia Bizottság tényfeltáró és elemző vizsgálati anyagának rövidített változatát, amelyet alább teljes terjedelemben közzé teszünk.

A sajtótájékoztatót élőben közvetítette az ÁrpádHír Világtelevízió (www.arpadhir.hu), amelynek honlapján a teljes közvetítés bármikor megtekinthető.

MVSZ Sajtószolgálat

Kitört a járvány, újra bevezethetik a korlátozó intézkedéseket
Kitört a járvány, újra bevezethetik a korlátozó intézkedéseket


Müller Cecília bejelentette: Kitört a járvány, újra bevezethetik a korlátozó intézkedéseket
2023. január 12. tenyek.hu

Járványos szintre emelkedtek az influenzaszerű megbetegedések Magyarországon, emellett zajlik egy légúti óriássejtes vírus (RSV) okozta járvány is - mondta el az országos tisztifőorvos csütörtökön az MTI-nek.

Müller Cecília a járványügyi adatokat ismertetve elmondta, az év első hetében (január 2. és 8. között) csaknem 162 ezren fordultak orvoshoz akut légiúti fertőzéssel, közülük 19 ezer embernél a klinikai tünetek alapján influenzaszerű megbetegedést diagnosztizáltak.

A számok azt mutatják, hogy az akut légúti megbetegedések 20 százalékkal, az influenzaszerű megbetegedések pedig 50 százalékkal emelkedtek az év utolsó hetében mérthez képest, ami azt jelenti, hogy elkezdődött az influenza járványos terjedése - hívta fel a figyelmet.

Müller Cecília kiemelte, hogy szintén járványos szintet ért el az RSV okozta megbetegedésszám.

Hozzátette: jelenleg nincs érvényben kórházi látogatási tilalom, de az esetszámok emelkedésével várhatók ilyen intézkedések.

Fauci hazudott; gyermekek haltak meg: a CDC titkos jelentése megerősíti, hogy 2022 októberéig közel 120 ezer fiatal "halt meg hirtelen" az USA-ban a COVID vakcinák bevezetését követően
Fauci hazudott; gyermekek haltak meg: a CDC titkos jelentése megerősíti, hogy 2022 októberéig közel 120 ezer fiatal halt meg hirtelen az USA-ban a COVID vakcinák bevezetését követően

Fauci hazudott; gyermekek haltak meg: a CDC titkos jelentése megerősíti, hogy 2022 októberéig közel 120 ezer fiatal "halt meg hirtelen" az USA-ban a COVID vakcinák bevezetését követően
január 17, 2023 Exposé

Újra és újra 2021 folyamán Dr. Anthony Fauci, állt a pódiumon, a kamerák fényes fényei elvakították, ahogy a nemzet elé állt. Biztos kézzel tartotta a kezében a Pfizer Covid-19 oltóanyagának egy fioláját, azt ígérve, hogy ez lesz a kulcsa annak, hogy megvédje Amerikát és gyermekeit a "halálos" Covid-19 betegségtől, amely állítólag pusztít az országban.

De a nyilvánosság nem tudta, hogy az igazság a Covid vakcina biztonságosságáról mélyen el volt temetve Fauci saját hazugságai és csalásai, valamint az amerikai kormány és a Pfizer bizalmas dokumentumai közé.

Fauci propagandát, hazugságokat és manipulációt használt, hogy a szülőket arra kényszerítse, hogy beoltassák gyermekeiket.

Az elvesztett életek súlya azonban gyorsan rá és a nemzetre zuhant, mivel a Betegségellenőrzési Központ (CDC) titkos jelentése feltárta, hogy a végzetes bejelentésétől számított egy éven belül közel félmillió gyermek és fiatal felnőtt halt meg, és ezek közül több mint 1118 000 haláleset feltételezhetően a Covid-19 vakcina veszélyes mellékhatásai miatt következett be.

Bevallotta. Már ez sem konteó. Mint más sem

A CDC-jelentésnek széles körű felháborodást kellene kiváltania, és minden nagyobb újság címlapján kellene szerepelnie. Ehelyett azonban süket csend fogadta és fogja fogadni. A megdöbbentő halálesetek száma ellenére a jelentést eltemetik és a szőnyeg alá söprik.

A főáramú média, amely azzal van elfoglalva, hogy túlórában dolgozik, hogy az ukrajnai háborúról, az állítólagos éghajlatváltozásról és a megélhetési válságról szóló propagandával elterelje a közvélemény figyelmét, nem fordított és nem is fog figyelmet fordítani Dr. Anthony Fauci megtévesztésének pusztító következményeire.

A nyilvánosságot továbbra is sötétben fogják tartani, az amerikai kormány pedig gyorsan lépni fog, hogy eltussolja saját részvételét a tragédiában. Dr. Fauci csendben bejelenti, hogy 2022 augusztusában "nyugdíjba vonul".

Minden a szokásos módon zajlik, és egyszerűen csak egy újabb nap az irodában. De ez egyben az átláthatóság és az elszámoltathatóság megdöbbentő kudarca is, és az Egyesült Államok népét örökké kísérteni fogják a Covid-19 vakcinabotrány miatt elvesztett életek.
(...)



Kapcsolódó:

Tovább a cikkhez
Szívizomgyulladás és szívmegállás: életerős, egészséges fiatalok halnak meg hirtelen és váratlanul
Szívizomgyulladás és szívmegállás: életerős, egészséges fiatalok halnak meg hirtelen és váratlanul
Egész Dombrádot megrázta a 12 éves kisfiú váratlan és tragikus halála. A gyermek megbetegedett, belázasodott, nem evett, nem ivott, állapota napról napra rosszabbodott. Aggódó szülei a kisvárdai kórházba vitték, ahonnan érdemi vizsgálat nélkül hazazavarták. Másnap reggel a kisfiú összeesett, és meghalt. Nővéremék be is vitték a gyermeket, de ott azt mondták, hogy a kicsinek semmi baja sincs, van miből leadnia, mert van tartaléka, de igyon sokat - írta az édesanya húga, aki szerint az egészségügyi intézményben nem csináltak EKG-t, sem laborvizsgálatokat, és infúziót sem kapott a kisfiú. A család úgy érzi, az intézmény mindenféle segítség nélkül bocsátotta a kisgyermeket haza, nem fektették be. A nagynéni leírása szerint a kisfiú aznap este otthon már nem evett, nem ivott, majd lefeküdt aludni - írta meg a Bors. Reggel felkelt, összeesett és ennyi volt egy 12 éves gyermek élete - tette hozzá a nagynéni. A kisvárdai kórház közleményben tagadta, bármilyen felelőssége lenne, hiszen szerintük "nem történt mulasztás".

Tovább a cikkhez
Bejelentette lemondását Új Zéland WEF-es boszorkánya, aki a COVID-éra alatt tönkretette az országát és az embereket, most váratlanul lemond!
Bejelentette lemondását Új Zéland WEF-es boszorkánya, aki a COVID-éra alatt tönkretette az országát és az embereket, most váratlanul lemond!
Ő mondta nemrég nyilvánosan, hogy ha a C19-es "vakcina öl, az azt jelenti, hogy MŰKÖDIK". Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök csütörtökön váratlanul bejelentette, hogy öt és fél év után lemond, február 7-én távozik a miniszterelnöki posztról. Mert szerinte, "kifogyott a tankból az üzemanyag"... A hírhedt COVID-boszorkány Arden a kamerák előtt még egy sírós jelenetet is előadott, könnyeivel küzdve jelentette be hogy , ,,kifogyott az üzemanyagból". Mint mondta: nehéz öt év van a háta mögött, ő is csak ember, és úgy érzi, félre kell állnia. Hogy félre kell állnia ezt nyilván nagyon sok, a covid-terrorral tönkretet új zélandi polgár is így gondolja, azonban felvetődik a kérdés, mi történik itt? Klaus Schwab üdvöskéje aki szemrebbenés nélkül tiporta sárba az emberi jogokat, most csak úgy félre áll? Menti esetleg a bőrét a felelősségre-vonás elől?

Tovább a cikkhez
WEF: Az istenkomplexusos pszichopaták nyíltan hirdetik, hogy ők az emberiség azon egy százaléka, akiknek joguk van az emberek életéről dönteni
WEF: Az istenkomplexusos pszichopaták nyíltan hirdetik, hogy ők az emberiség azon egy százaléka, akiknek joguk van az emberek életéről dönteni
John Kerry például azt állítja, hogy tagja egy "válogatott emberi lénycsoportnak". Hogy a magukat Gazdasági Világfórumnak, WEF-nek összefoglaló tömeggyilkosé pszichopatáknak rég rács mögött vagy gumiszobákban lenne a helyük, úgy vélem a látó és morális ép emberek zöme már rég tudja. Nos, elérkezett az idő, hogy ezek a WEF-es, istenkomplexusos pszichopaták nyíltan és nyilvánosan úgy beszélnek magukról, mintha nem is földi emberek, hanem valami kiválasztott, isteni lények lennének, olyan entitások, akiknek (szerintük legalábbis) joguk van az emberiség élete felett döntéseket meghozni. Érdekes, őket nem "konteósozzák" le a több mint bizarr kijelentések miatt a mainstream médiában sem.

Tovább a cikkhez
A COVID-narratívát ellenzők trösztellenes keresetet nyújtanak be a hagyományos média ellen az összehangolt cenzúra miatt
A COVID-narratívát ellenzők trösztellenes keresetet nyújtanak be a hagyományos média ellen az összehangolt cenzúra miatt
A COVID-19-ről szóló mainstream narratívák szókimondó kritikusainak és szkeptikusainak koalíciója trösztellenes pert indított a világ néhány legnagyobb hírszervezete ellen, azzal vádolva őket, hogy együttműködve próbálják elnyomni a világjárványt övező eltérő hangokat. A kedden egy texasi szövetségi bíróságon benyújtott kereset (pdf) a The Washington Post, a British Broadcasting Corp (BBC), az Associated Press (AP) és a Reuters ellen irányul - ezek mind tagjai a "Trusted News Initiative (TNI)" nevű, 2020-ban a hagyományos médiaóriások és a nagy technológiai cégek között létrejött, saját maga által "iparági partnerségnek" nevezett kezdeményezésnek. "Saját bevallásuk szerint a TNI tagjai megállapodtak abban, hogy együttműködnek, és ténylegesen együtt is működtek, hogy kizárják a világ meghatározó internetes platformjairól azokat a rivális hírkiadókat, amelyek olyan tudósításokat folytatnak, amelyek kihívást jelentenek és versenyeznek a TNI-tagok tudósításaival a COVID-19 és az amerikai politikával kapcsolatos bizonyos kérdésekről" - áll a panaszban. Robert F. Kennedy Jr., a Biden-kormányzat COVID-19 oltási politikájának kritikusa vezette a pert. Hozzá csatlakozott a Creative Destruction Media, a Trial Site News, a Truth About Vaccines alapítói, Ty és Charlene Bollinger, a független újságíró Ben Swann, a Health Nut News kiadója, Erin Elizabeth Finn, a Gateway Pundit alapítója, Jim Hoft, Dr. Joseph Mercola és Ben Tapper csontkovács. A felperesek a kereset szerint a TNI "csoportos bojkott" taktikájának számos áldozata közé tartoznak, amelyet a monopólium elősegítésére irányuló összehangolt erőfeszítésként definiálnak azáltal, hogy elvágják a versenytársak hozzáférését az ellátáshoz és a szükséges cikkekhez.

Tovább a cikkhez
A lezárás indoklása Érvényes vagy sem?
A lezárás indoklása Érvényes vagy sem?
A COVID-zárlatok indoklása az volt, hogy a kórházi rendszer túlterhelt lenne nélkülük - bár az adatok azt mutatják, hogy a zárlatok statisztikailag szignifikáns előnyökkel nem jártak ebben a tekintetben, és nagyon valószínű, hogy növelték az 55 év felettiek (a megbetegedések és a halálozás szempontjából leginkább veszélyeztetettek) kórházi kezelését. New York volt a legsúlyosabban érintett, így annak a kérdésnek a megválaszolása, hogy a lezárások valaha is indokoltak voltak-e - a "túlterhelt rendszer" fogalmán keresztül - New Yorkra összpontosítható. New Yorkban 2020. március 26-án 42 566 személyzettel ellátott kórházi ágy volt, és meg lehet kérdezni, hogy szükségük volt-e valaha is ennél többre. Úgy tűnik, a New York-i kórházakat (összességében) soha nem fenyegette a túlterheltség veszélye. De mi a helyzet az intenzív ágyakkal? New Yorkban 2020. március 26-án 4330 intenzív osztályos ágy volt, de volt-e valaha is szükség ennél többre?

Tovább a cikkhez
Az ausztrál egészségügyi intézményeket és a Covid vakcina bevezetését az amerikai hadsereg irányította
Az ausztrál egészségügyi intézményeket és a Covid vakcina bevezetését az amerikai hadsereg irányította
Fogadjunk, hogy szinte egyetlen ausztrál sem tudja, hogy az egészségügyi rendszerüket gyakorlatilag az amerikai védelmi minisztérium ("DoD") vette át. Mégis úgy tűnik, hogy ez történt a covid válság során. Ausztrál tudósok, orvosok és egészségügyi akadémikusok egy csoportja, élükön Phillip Altman farmakológussal, azt állítja, hogy az USA DoD "meghatározó szerepet játszott a SARs CoV2 vírusra adott válaszlépésekben és a Covid 19 vakcina későbbi kifejlesztésében, gyártásában és terjesztésében". A Warp Speed hadműveletnek nevezett projektben a Védelmi Minisztérium gyártotta az oltóanyagokat, irányította a terjesztést, birtokolta az injekciós üvegeket, és tervezte meg a klinikai vizsgálatokat. A gyógyszergyártó cégek gyakorlatilag csak a kirakatot biztosították. Milliárdokat fizettek nekik azért, hogy "nagyszabású gyártási bemutatókat" végezzenek, amelyeknek nem volt túl nagy érvényességük - a Pfizer tulajdonképpen azzal védekezett egy perben, hogy mivel a Védelmi Minisztérium tudta, hogy ezek a bemutatók csalók voltak, nem történt visszaélés. A gyógyszeripari vállalatoknak nem volt kapacitásuk arra, hogy maguk állítsák elő a vakcinákat. A szándék az volt, hogy azt a benyomást keltsék, hogy a szokásos szabályozási folyamatokat követték, miközben a valóságban teljesen megkerülték azokat. Az ausztrál kormányok és szabályozó hatóságok részt vettek a megtévesztésben, többször biztosították a polgárokat arról, hogy a biztonság és a hatékonyság biztosítása érdekében megfelelő felügyeletet biztosítanak - még akkor is, amikor nyilvánvaló volt, hogy a középtávú biztonságot lehetetlen ilyen rövid idő alatt értékelni, és az ismételt emlékeztető oltások szükségessége azt mutatta, hogy az injekciók semmilyen hosszú ideig nem voltak hatékonyak.

Tovább a cikkhez
Titkos Pfizer és kormányzati dokumentumok megerősítik, hogy milliók haltak meg világszerte, mivel a COVID oltás miatti ADE és VAED söpör végig a Földön
Titkos Pfizer és kormányzati dokumentumok megerősítik, hogy milliók haltak meg világszerte, mivel a COVID oltás miatti ADE és VAED söpör végig a Földön
Bizalmas dokumentumokból kiderül, hogy a COVID-19 vakcina első adagjainak beadását követő hónapokon belül egyeseknél antitestfüggő fokozódás (ADE) és vakcinával összefüggő fokozódó betegség (VAED) alakul ki. És mintha ez nem lenne elég riasztó, a hivatalos dokumentumok azt is bizonyítják, hogy a szerzett immunhiányos szindróma egy rejtélyes formája is megjelenik a vakcinát kapók egy aggasztó számú csoportjánál, mindössze öt hónappal a kezdeti injekció beadása után. Ez magyarázatot adhat arra, hogy tragikus módon a hivatalos kormányzati feljegyzések megerősítik, hogy a COVID-19 vakcinák széles körű elterjedését követően emberek milliói haltak meg rejtélyes módon hirtelen a világ különböző országaiban, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Ausztráliát, Kanadát és Európát. Az antitest-függő fokozódás (ADE) és a vakcinával összefüggő fokozódó betegség (VAED). súlyos mellékhatások, amelyek a védőoltás után jelentkezhetnek. Az ADE és a VAED akkor fordulhat elő, ha az egyén olyan oltás után kerül kapcsolatba egy kórokozóval, például az állítólagos Covid-19 vírussal, amely nem biztosít teljes immunitást. Ezekben az esetekben a vakcina által kiváltott antitestek valójában fokozhatják a kórokozó sejtfertőzési képességét, ami súlyosabb megbetegedéshez vezet, mintha az egyén nem kapta volna meg a vakcinát. Ha egy vakcina ADE-t vagy VAED-et okoz, annak jelentős közegészségügyi következményei lehetnek.

Tovább a cikkhez
A COVID-19 világjárványnak vége - A képviselőházi republikánusok törvényjavaslatot nyújtanak be a COVID-19 egészségügyi vészhelyzet megszüntetésére
A COVID-19 világjárványnak vége - A képviselőházi republikánusok törvényjavaslatot nyújtanak be a COVID-19 egészségügyi vészhelyzet megszüntetésére
A képviselőház republikánus képviselői kedden törvényt terjesztettek elő a COVID-19 közegészségügyi vészhelyzet megszüntetéséről, mintegy három évvel azután, hogy országszerte bevezették. Január 11-én az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma (HHS) megerősítette, hogy Xavier Becerra egészségügyi miniszter nyilatkozata szerint ismét meghosszabbítja az egészségügyi vészhelyzetet további 90 nappal. A vészhelyzetet mintegy tucatszor hosszabbították meg azóta, hogy a Trump-kormányzat alatt 2020 elején bevezették. Brett Guthrie képviselő (R-Ky.) javasolta a vészhelyzet kihirdetésének megszüntetését, ismét nagyobb nyomást gyakorolva a Biden-kormányzatra, hogy vonja vissza az intézkedést. Ha a kongresszuson átmegy, Joe Biden elnök valószínűleg megpróbálná megvétózni a törvényjavaslatot. "A COVID-19 világjárványnak vége" - írta Guthrie kedden a Twitteren. "Már régóta esedékes a COVID-19 [közegészségügyi vészhelyzet] megszüntetése, és az, hogy Biden elnök lemondjon a vészhelyzeti hatásköréről".

Tovább a cikkhez
A tragédia bekövetkezik: A Covid-19 vakcina a gyermekhalálozás 630%-os növekedéséhez köthető Európában
A tragédia bekövetkezik: A Covid-19 vakcina a gyermekhalálozás 630%-os növekedéséhez köthető Európában
A hivatalos adatok szerint a 0 és 14 év közötti gyermekek túlzott halálozása Európában 755% -kal emelkedett a 2022. január és szeptember közötti időszakban, annak ellenére, hogy az EuroMOMO igyekezett lekicsinyelni a számokat. Az Európai Unió vizsgálatot indított a növekedés miatt, amely azután következett be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség 2021 májusában jóváhagyta a Pfizer Covid-19 vakcináját gyermekek számára. Összességében a többlethalálozás 630%-kal nőtt azóta, hogy 2022 szeptemberére engedélyezték a vakcina gyermekeknél történő alkalmazását. Az EuroMOMO, az európai halálozást figyelő szervezet megdöbbentő növekedésről számolt be a 0-14 éves korú gyermekek túlhalálozásában Európában. Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ és az Egészségügyi Világszervezet támogatásával a szervezet adatai szerint a többlethalálozások száma 2021-ben egész évben hetente nőtt, szemben a 2020-ban, az állítólagos járvány csúcspontján tapasztalt átlagos halálozással.

Tovább a cikkhez
Az új Omicron-változat nagyobb valószínűséggel fertőz a beoltottaknál
Az új Omicron-változat nagyobb valószínűséggel fertőz a beoltottaknál
Éppen a múlt héten jelentette a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC), hogy az új Omicron alváltozat XBB.1.5 az Egyesült Államokban a COVID-19-es esetek mintegy 43 százalékát tette ki. New Yorkban azonban ez a szám sokkal magasabb. A New York-i Egészségügyi és Mentálhigiénés Minisztérium a Twitteren közzétette, hogy a Nagy Almában a COVID-19-es esetek 73 százaléka az XBB.1.5-re vezethető vissza. Ez az új alváltozat a CDC szerint nem biztos, hogy súlyosabb, mint az Omicron korábbi törzsei. Úgy tűnik azonban, hogy nagyobb valószínűséggel fertőz meg olyan embereket, akik be vannak oltva, és még egy korábbi fertőzésből származó immunitást is megkerülhet. Ennek ellenére az egészségügyi hatóságok továbbra is arra biztatják az amerikaiakat, hogy kapják meg a frissített emlékeztető oltásokat, bár úgy tűnik, hogy az oltásokból származó védelem csak három hónapig tart. Egyes szakértők szerint a COVID-19 oltások még mindig megakadályozzák a kórházi kezelést és a halált. Hogy ez pontos-e, még mindig vita tárgyát képezi. A The Epoch Times által végzett vizsgálat azt találta, hogy a felerősített oltásokat kapók valóban nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba vagy halnak meg a COVID-19 miatt, mint azok, akik csak az elsődleges sorozatot kapták meg.

Tovább a cikkhez
Kiszivárgott a videófelvétel: egy torontói kórházban a biztonsági őrök szabályszerűn agyonvertek egy nőt, mert az nem viselt maszkot
Kiszivárgott a videófelvétel: egy torontói kórházban a biztonsági őrök szabályszerűn agyonvertek egy nőt, mert az nem viselt maszkot
A Torontói Általános Kórház nemrég nyilvánosságra jutott biztonsági videója bemutatja azokat a pillanatokat, amelyek egy nő halálához vezettek, miután az nem volt hajlandó maszkot viselni. A kórház biztonsági őrei ugyanis szabályszerűen agyonvertek egy tüdőbeteg asszonyt, mert az légzési nehézségei miatt nem vette fel a kötelezővé tett maszkot. A bíróságon megpróbálják eltussolni az ügyet, de a kiszivárgott kórházi kamerafelvételek nyilvánosságra jutottak és hatalmas felháborodást váltottak ki. Danielle Stephanie Warriner 2020 májusában a kórházban a biztonsági őrökkel történt incidens után halt meg. Egy ontariói bíró azonban első fokon megszüntette a májusban induló bírósági eljárást, noha többen tanúskodtak az eset kapcsán. Mint kiderült a nő ráadásul nem azért nem hordta a maszkot mert lázadni akart, hanem mert tüdőbeteg volt és egyszerűen nem tudott volna megfelelően lélegezni a maszk miatt. A döbbenetes gyilkosság szemtanúi a sajtónak is nyilatkoztak.

Tovább a cikkhez
Miközben a WEF sátánistái csak oltatlan pilótákkal utaznak
Miközben a WEF sátánistái csak oltatlan pilótákkal utaznak
A Gazdasági Világfórum (WEF) DAVOS-i találkozójára, az oda delegált tömeggyilkos politikusok és bankárok odautazására OLTATLAN PILÓTÁKAT KERESNEK, több Olvasóm kérte azt, hogy az első ezzel foglalkozó cikkben közzétett Youtoube - videót is fordítsuk le magyar nyelvre, azaz magyarul feliratozzuk. Igen, teljesen elképesztő és hihetetlen amit ezek a tömeggyilkosok meg mertek, mernek tenni velünk, miután a világ hiszékenyebb, gyávább, ostobább vagy egyszerűen lelki mély-altatásban, azaz agymosásban vegetáló részének beadatták a tömeggyilkos politikai vezetők segítségével a védőoltásnak hazudott COVID19-nevú biológiai fegyvernek számító méreginjekciót. Most válik teljesen egyértelművé, hogy mennyire jól tudták ezek a sátánista politikusok és az őket mozgatók azt, hogy nem egy oltás, hanem egy tömeggyilkosság folyik éppen. Úgy látszik a WEF-szolga gazemberek nem kockáztatnák Lucifernek eladott életüket azzal , hogy egy olyan pilóta vezesse a repülőgépet melyen utaznak, akit szintén lemérgeztek, KÖTELEZTEK a C19-es beadására. Nézzük csak vissza a lenti cikket mely a fenti videóhoz kapcsolódik s remélem ezután már nem lesz annyira idióta senki , hogy ne lássa NEM VÉDŐOLTÁS, NEM PANDÉMIA, hanem tudatosan megszervezett NÉPIRTÁS az egész COVID19-es attrakció.

Tovább a cikkhez
Az RNS messenger technológiát azért nem használták eddig vakcina-gyártásnál,mert valamennyi kísérleti állat belepusztult ebbe a laboratóriumokban!
Az RNS messenger technológiát azért nem használták eddig vakcina-gyártásnál,mert valamennyi kísérleti állat belepusztult ebbe a laboratóriumokban!
A Messenger RNS technológiát több mint 30 éve ismerik és tanulmányozzák. Ezt tudományos berkekben a legtöbb orvos tudja, kell tudnia. Arról azonban érdekes módon a COVID-propagandát nyomató nyilvánosan nyilatkozgató celeb-szélhámosok, köztük a magyar származású Karikó Katalin is élrdekes módon elhallgatták, hogy a hírvivő RNS-technológiával kapcsolatos vizsgálatokban részt vevő összes laboratóriumi állat elpusztult - nyilatkozta a romániai sajtóban Dr. Oana Mihaela Secară. Ez azt igazolja, hogy a COVID-vakcinák kipróbálásakkor az embereket tekintették kísérleti patkányoknak, annak a tudatában, hogy az addigi állatkísérletek során a kísérleti állatok kivétel nélkül belehaltak az RNS technológiás szerekkel való kísérletezésekbe. Tehát a vakcina gyártói jól tudták azt, hogy mit adnak be az embereknek védőoltás gyanánt. Dr. Oana Mihaela Secară a romániai "Saint Hierarch Dr. Luca" One?ti Városi Kórház főorvosa, a meghirdetett világjárvány, a p(l)andémia kezdete óta az egyik romániai kórház covid-részlegén gyógyítja a betegeket és tanulmányozza a covidosnak nyilvánított eseteket. A doktornő a fertőző és a légúti betegségek spelialistája és méár a COVId-terror kezdetén nyíltan és nyilvánosan hangoztatta, hogy az egész egy parancsba adott, megtévesztő és emberirtó hazugság.

Tovább a cikkhez
A COVID-narratívát ellenzők trösztellenes keresetet nyújtanak be a hagyományos média ellen az összehangolt cenzúra miatt
A COVID-narratívát ellenzők trösztellenes keresetet nyújtanak be a hagyományos média ellen az összehangolt cenzúra miatt
A COVID-19-ről szóló mainstream narratívák szókimondó kritikusainak és szkeptikusainak koalíciója trösztellenes pert indított a világ néhány legnagyobb hírszervezete ellen, azzal vádolva őket, hogy együttműködve igyekeznek elnyomni a világjárvány körüli ellenvéleményeket. A kedden egy texasi szövetségi bíróságon benyújtott kereset (pdf) a The Washington Post, a British Broadcasting Corp (BBC), az Associated Press (AP) és a Reuters ellen irányul - ezek mind tagjai a "Trusted News Initiative (TNI)" nevű, 2020-ban a hagyományos médiaóriások és a nagy technológiai cégek között létrejött, saját maga által "iparági partnerségnek" nevezett kezdeményezésnek. "Saját bevallásuk szerint a TNI tagjai megállapodtak abban, hogy együttműködnek, és ténylegesen együtt is működtek, hogy kizárják a világ meghatározó internetes platformjairól azokat a rivális hírkiadókat, amelyek olyan tudósításokat folytatnak, amelyek kihívást jelentenek és versenyeznek a TNI tagjainak a COVID-19 és az amerikai politikával kapcsolatos bizonyos kérdésekről szóló tudósításaival" - áll a panaszban. Robert F. Kennedy Jr., a Biden-kormányzat COVID-19 oltási politikájának kritikusa vezette a pert. Hozzá csatlakozott a Creative Destruction Media, a Trial Site News, a Truth About Vaccines alapítói, Ty és Charlene Bollinger, a független újságíró Ben Swann, a Health Nut News kiadója, Erin Elizabeth Finn, a Gateway Pundit alapítója, Jim Hoft, Dr. Joseph Mercola és Ben Tapper csontkovács.

Tovább a cikkhez
Brett Guthrie:
Brett Guthrie: "A COVID-19 járványnak vége!"
a járványügyi intézkedéseknek hazudott megszorításokat be kell szüntetni követeli az amerikai képviselő. Biden és bandája, bár már a hivatalos hazugságok szerint sincs "COVID-járvány", mégis húzza halassza a vészhelyzet megszüntetését. A kamu-pandémia egész valósága egyre inkább kibukkan a felszínre, s ma már a vak is láthatja (hacsak nem teljesen idióta), mekkora átverés, globális hazugság volt ez az egész emberiségellenes pandémia-projekt, mely révén becsapták, házi-őrizetbe rakták , egy hamis és gyilkos kórházi protokollal ölték aztán pedig védőoltásnak hazudott biofegyvernek számító injekcióval lemérgezték az embereket. Az aljas COVID-projekt végrehajtói, lásd a globalista/sátánista elit kinevelte beszervezett politikusokat, azonban foggal-körömmel ragaszkodtak és ragaszkodnak ma is azokhoz a megszorításokhoz, melyek révén uralták az embereket, azaz kontroll alá helyezték őket és korlátozták szabadságukat.

Tovább a cikkhez
Meg kell állítani a WHO disztópikus tervét a világgal kapcsolatban; itt az ideje kilépni a WHO-ból és az ENSZ-ből, mondja az ausztrál szenátor
Meg kell állítani a WHO disztópikus tervét a világgal kapcsolatban; itt az ideje kilépni a WHO-ból és az ENSZ-ből, mondja az ausztrál szenátor
Az Egészségügyi Világszervezet ("WHO") javasolt pandémiaszerződése és a nemzetközi egészségügyi szabályozás megváltoztatása disztópikus rémálom - mondta Malcolm Roberts ausztrál szenátor kedden videóüzenetben. "Az Egészségügyi Világszervezet, a WHO hatalmat követel magának, hogy diktálhassa az ausztrál állami és szövetségi egészségügyi politikát, beleértve a kötelező védőoltások elrendelését, a zárlatokat, a határok és üzletek bezárását, és ami a legrosszabb, mindazok őrizetbe vételét, akik nem felelnek meg a legújabb oltási előírásoknak és a kényszergyógyászati eljárásoknak." Ezt a hatalomátvételt most finomhangolják - mondta - zárt ajtók mögötti megbeszéléseken, és a 2024 májusában tartandó Egészségügyi Világközgyűlésen szavaznak majd róla. "A jelenlegi javaslatban több tízmilliárd dollár szerepel az afrikai világjárvány-felkészülés finanszírozására, valamint az, hogy a WHO-nak lehetőséget adnak arra, hogy az egészségügyi vállalatokat gyógyszer- és eszközgyártásra kényszerítse, és az afrikai nemzeteknek adja át, egyértelmű megvesztegetésként, hogy legyőzzék Afrika vonakodását, hogy átengedje a WHO-nak a hatáskörét. Az afrikaiak megakadályozták az előző szavazást, így az ENSZ most afrikai szavazatokat próbál vásárolni. "Ez kommunista politika, és a mindennapi ausztráloknak meg kell fizetniük érte" - mondta. "Utasítsák el az Egészségügyi Világszervezet diktátori hatalomra való kapaszkodását. És ha már itt tartunk, lépjünk ki teljesen a WHO-ból és az ENSZ-ből. AUS EXIT."

Tovább a cikkhez
Riporterek szorították sarokba Davosban a Pfizer igazgatóját, Albert Bourlát, aki patkányként menekült és nem válaszolt
Riporterek szorították sarokba Davosban a Pfizer igazgatóját, Albert Bourlát, aki patkányként menekült és nem válaszolt
Bourla nyilván nem szokta meg a valódi sajtót, csak a Mainstream bohócokat - "Szégyellje magát! Eszébe jutnak a fiatalok, akik az Önök vakcinájától kapnak szivizomgyulladást?" News Australia vezető tudósítója, Avi Yemini egy már nagyon aktuális kérdést tett fel Albert Bourlának, olyan kérdéssorozatot amelyet a Mainstream média nem volt hajlandó feltenni mindezidáig hiába nyilvánvaló, a napnál is világosabb hogy a Pfizer vakcinák, azaz biológiai fegyverek nemhogy nem védenek semmiféle fertőzéstől, de maguk okozzák a bajt, az emberek halálát. Bourla, mint egy sarokba szorított patkány leszegett fejjel próbál elmenekülni a riporterek elől a Davos-i utcán, ahol a WEF központban a világ tömeggyilkosai többe között azért is gyűltek össze, hogy úgymond kiértékeljék a COVID19-projektet, a vakcinákkal végrehajtott emberirtást és az ehhez kapcsolt emberiségellenes bűncselekményeket. Jó látni, hogy végre valahára felébredt az emberek nagy része és úgy tűnik elérkezik az idő mikor nyíltan, szemtől szembe kimondják azt, amit már 3 éve vagy még hamarabb kellett volna a hazug, tömeggyilkos pszichopaták képébe vágni.

Tovább a cikkhez
A Pfizer
A Pfizer "titkos" jelentése a Covid-oltásról. Túl az emberölésen. A bizonyítékok elsöprőek. Az oltást azonnal vissza kell vonni világszerte
A riport bomba. A vakcinát 2020. december közepén bocsátották forgalomba. 2021. február végéig a Pfizer már több mint 1200 bejelentést kapott a vakcina által állítólagos halálesetekről, és több tízezer jelentett nemkívánatos eseményről , köztük 23 spontán abortuszról 270 terhesség és több mint 2000 szívbetegség bejelentése." Ez a bizalmas Pfizer-jelentés a Pfizer által a vakcinaprojekt kezdetétől 2020 decemberétől 2021 február végéig, azaz nagyon rövid időszakon (legfeljebb két és fél hónapig) közöl adatokat a Pfizer által rögzített halálesetekről és nemkívánatos eseményekről. A 2020. december közepétől 2021. február végéig tartó adatok egyértelműen megerősítik az "emberölést". A bizonyítékok alapján a Pfizer felelőssége volt az "oltás" azonnali törlése és visszavonása. A Pfizer által a Covid-19 vakcina 2021. február 28-án túli világméretű forgalmazása többé nem minősül "emberi gyilkosságnak". A gyilkosság az emberöléssel szemben "bunös szándékot" jelent. A Pfizer Covid 19 elleni oltása büntetőjogi törvénynek minősül. Jogi szempontból ez egy "gyilkossági aktus", amelyet világszerte 8 milliárd fős célpopulációra alkalmaznak. A Pfizer "bizalmas" jelentésében található részletes bizonyíték a "vakcina" mortalitásra és morbiditásra gyakorolt ??hatásaira. Ezek az adatok, amelyek a "lószájukból" származnak , most már felhasználhatók a Big Pharma, a kormányok, a WHO és a média elleni jogi eljárások kidolgozására is. Videó: Interjú Caroline Mailloux -val , Lux Media : Michel Chossudovsky professzor a "titkos" Pfizer-jelentésről Stratégiát és jogi eljárást dolgoz ki a Big Pharma elleni küzdelem érdekében a Covid-19 vakcina világszerte történő visszavonása érdekében

Tovább a cikkhez
BREAKING: NHS igazgatója megerősíti, hogy a kórházak hazudtak a halál okáról, hogy a COVID-járvány illúzióját keltsék
BREAKING: NHS igazgatója megerősíti, hogy a kórházak hazudtak a halál okáról, hogy a COVID-járvány illúzióját keltsék
A Covid előtt a tüdőgyulladás négy típusa együttesen a legmagasabb halálozási ok volt az Egyesült Királyságban. A halálesetek igazolásához újonnan bevezetett orvosszakértői rendszerben az orvosszakértő az összes típusú tüdőgyulladásos halálesetet covid-19 halálesetekként igazolta, mondta az életvégi ellátás korábbi igazgatója. Szombaton Sai, az NHS End-of-Life Care volt igazgatója Twitter-bejegyzésben írt egy témát, amelyben többek között személyes hangvételű beszámolót adott az NHS-ben bevezetett, a halálesetek bejelentési rendszerében bekövetkezett változásokról: "Amikor négy különböző betegséget [csoportosítanak], és most már covid-19-nek nevezik őket, elkerülhetetlenül hatalmas halálozási arányú covid-19-et fogsz látni. A mainstream média a covid-19 halálesetek eme hatalmas növekedéséről számolt be az orvosszakértői rendszer bevezetése miatt. "A nagyon gyakori betegségekkel, például öregséggel, szívinfarktussal, végstádiumú veseelégtelenséggel, vérzéssel, stroke-kal, COPD-vel és rákos megbetegedésekkel stb. felvett és elhunyt betegeket most már mind covid-19-nek minősítették az orvosszakértői rendszeren keresztül. "A kórházak tetszés szerint váltottak át a Medical Examiner System és a járvány előtti rendszer között. Amikor a covid-19-es halálozást kellett növelni, a kórház átváltott az orvosszakértői rendszerre".

Tovább a cikkhez
Az
Az "Igazság" minisztériuma
Hogyan okozott a BBC által vezetett Trusted News kezdeményezés 2 millió többlethalált az "Öt Szem" országaiban és Európában a COVID-oltás veszélyeinek szélsőséges cenzúrája miatt? 2019-ben az Egyesült Királyság kormánya létrehozta az Igazságügyi Minisztériumot, amelyet a Brit Műsorszolgáltató Vállalat (BBC) vezetett, válaszul arra, hogy állításuk szerint az interneten terjedő félretájékoztatás és álhírek túlnyomó része túl sok volt. Ezt az Igazságügyi Minisztériumot The Trusted News Initiative (TNI) (Megbízható Hírek Kezdeményezés) néven nevezték el. Ez az egyetlen ilyen jellegű "fórum" a világon, amelyet arra terveztek, hogy az Igazságügyi Minisztérium által jóvá nem hagyott információkat valós időben átvegye. Az Igazságügyi Minisztérium gyorsan felállított egy sor szigorú szabványt és irányelvet, amelyeket a hírszervezeteknek követniük kellett, azzal a céllal, hogy csak a nagyhatalmú kormányok és más nagyhatalmú intézmények, például a BBC, az ENSZ és a Világgazdasági Fórum (WEF) által jóváhagyott információk juthassanak el a nyilvánossághoz. Az előírások olyan területekre összpontosítottak, mint a tényellenőrzés, az átláthatóság és a pártatlanság, és a hírszervezetek, amelyekről kiderült, hogy NEM a nagyhatalmú kormányok és más nagyhatalmú intézmények által jóváhagyott információkat tesznek közzé, súlyos következményekkel szembesültek. Ahogy ez az új Igazságügyi Minisztérium egyre nagyobb hatalomra és befolyásra tett szert, elkezdte kiterjeszteni hatókörét a hírszervezeteken túlra is.

Tovább a cikkhez
Katari tanulmány: Hány embert ölt meg a Covid oltóanyag?
Katari tanulmány: Hány embert ölt meg a Covid oltóanyag?
Egy katari tanulmány, amely a "Nature" című szaklapban jelent meg a múlt héten, országos szintű adatok alapján próbálta felmérni a Covid vakcina beadásának tulajdonítható halálozást. Hány halálesetet okozott a Covid-oltás? Az összefoglaló joggal mutat rá, hogy ez az információ kritikus fontosságú a vakcina biztonságosságával kapcsolatos aggodalmak eloszlatásában. Bár a tanulmány nyilvánvalóan elfogult, érdekes statisztikákat tartalmaz, és néhány fontos kérdést vet fel. Azért mondom, hogy elfogult, mert olyan kifejezéseket használ, mint "a bizonyított biztonságosság és hatékonyság ellenére", és folyamatosan azt hangsúlyozza, hogy a vakcinák halálesetei milyen ritkák. Ez lehet, hogy így van, de ez azt sugallja, hogy inkább a meggyőződésüket akarták megerősíteni, mintsem a tényeket vizsgálni, bármi is legyen az. A tanulmány szerzői áttekintettek minden olyan katari halálesetet, amely a Covid vakcina beadását követő 30 napon belül történt 2021. január 1. és 2022. június 12. között. A vakcinák 99%-a mRNS vakcina volt. Ehhez az összes halálesetből (4 413) indultak ki, és eltávolították az összes oltás nélküli halálesetet, így 1726 maradt. Mivel Katar lakosságának több mint 90%-a be van oltva, ez arra utal, hogy az eltávolított halálesetek nagy része az oltás előtt történt. Érdekes lenne azonban tudni, hogy mi számít oltottnak ebben a tanulmányban. Ha, mint sok más tanulmány esetében, csak 14 vagy 21 nappal az injekció beadása után számítanak beoltottnak, akkor a 2687 eltávolított, nem beoltott halálesetet is meg kellene vizsgálni.

Tovább a cikkhez
Bombaciklonok és légköri folyók: valaki zavarja az időjárást?
Bombaciklonok és légköri folyók: valaki zavarja az időjárást?
Az elmúlt hónapokban a világ szokatlan kifejezéseket hall a szélsőséges időjárási események leírására. Manapság olyan kifejezéseket használnak a TV napi időjárás-jelentéseiben, mint a Bomb Cyclone vagy az Atmospheric Rivers, hogy leírják a rekord mennyiségű esőt vagy havat a világ egyes régióiban, rendkívül pusztító módon. A Zöld Maffia egy szemernyi tényszerű bizonyíték nélkül állítja, hogy mindez az ember túl nagy szénlábnyomának köszönhető. Mentségül használják fel arra, hogy megduplázzák az olaj-, gáz-, szén- és nukleáris energia fokozatos kivonását a megvalósíthatatlan, adófizetők által támogatott "zöld energia" - a megbízhatatlan szél- vagy napenergia - javára. Lehetséges, hogy ezek a furcsa időjárási csapások valóban "emberi eredetűek", de nem a CO2-kibocsátásból? December vége óta különösen az Egyesült Államokat élték át súlyos időjárási események a bombaciklon vihar miatt, amely a keleti part nagy részét rekord hóba temette Buffalótól egészen Floridáig. Ugyanakkor az Egyesült Államok nyugati partja Washington államtól Kalifornia partjaitól lefelé szélsőséges áradásokon ment keresztül az úgynevezett óceáni folyók hullámai után, amelyek hatalmas mennyiségű vizet szállítanak a Csendes-óceánból, és súlyos áradásokat okoznak. Anélkül, hogy bármilyen tudományos bizonyítékot bemutatnának, a zöld ideológusok azt állították, hogy mindez az ember által előidézett globális felmelegedésnek köszönhető - amelyet ma "klímaváltozásnak" neveznek, hogy összezavarja az eredeti kérdést -, és a disztópikus szén-dioxid-mentes világ felé való felgyorsítás mellett érvelnek. Súlyos esetet lehet felhozni arra, hogy az ember alkotta. De nem a túl sok CO2 vagy más ember által okozott üvegházhatású gázok miatt. Ennek oka lehet a fő időjárási mintáink szándékos és rosszindulatú manipulálása.

Tovább a cikkhez
A WEF Davos 2023-as együttműködőinek áttekintése
A WEF Davos 2023-as együttműködőinek áttekintése
A Világgazdasági Fórum éves találkozója ezen a héten Davosban zajlik. A hivatalos lista szerint, amely január 10-én pontos, 2658 résztvevőt regisztráltak az eseményre. Köztük vannak államfők, üzleti vezetők, királyi családok, médiafőnökök, akadémikusok és mások. Ez is része sorozatunknak, amelyben megnevezzük és megszégyenítjük azokat, akik a jelek szerint nyíltan együttműködnek a Világgazdasági Fórummal ("WEF"). Korábban már közöltünk egy cikket, amely a részvételre regisztrált közéleti személyiségek teljes listáját tartalmazta. Közöltünk egy cikket is, amelyben az Egyesült Királyság közszereplőit soroltuk fel, köztük Zac Goldsmith (konzervatív, Lordok Háza), Nicholas Lyons (London városa), Rachel Reeves (munkáspárti, alsóházi képviselő), Richard Moore (MI6), Tony Blair (munkáspárti, volt miniszterelnök) és Kier Starmer (munkáspárti, alsóházi képviselő). Emmanuel Macron francia elnök kihagyja az e heti eseményeket, csakúgy, mint Rishi Sunak beiktatott brit miniszterelnök, Joe Biden amerikai elnök és Luiz Inácio Lula da Silva újonnan "megválasztott" brazil elnök. Idén csak egy G7-vezető van: Olaf Scholz, Németország kancellárja. Orosz vagy kínai tisztviselők nem vesznek részt.

Tovább a cikkhez
Davos 2023: A nagy visszaállításra való hivatkozás kikerült, de a cenzúra, a képmutatás és az istenkomplexus még mindig bent van
Davos 2023: A nagy visszaállításra való hivatkozás kikerült, de a cenzúra, a képmutatás és az istenkomplexus még mindig bent van
A globalista "elit" és magángépeik megérkeztek a svájci Davosba, hogy a Világgazdasági Fórum ("WEF") egy újabb hetét töltsék el finom vacsorákkal és milliárdos hátbaveregetésekkel fényűző környezetben - néhány megbeszéléssel kiegészítve. És hogy az "elit" ne szenvedjen hiányt semmiben, prostituáltak gyűltek össze Davosban, mivel a szexuális szolgáltatások iránti kereslet az egekbe szökik. Mindezt azután, hogy az elmúlt néhány évben szándékosan tönkretették a kis- és középvállalkozásokat, és felszámolták a középosztályt - ami a kovidens csalás kritikus és központi eleme. A kis- és középvállalkozások növekednek, középosztálybeli munkahelyeket teremtenek, és a jövőben konkurenciát jelentenek a WEF elitjének és megavállalataiknak. Ez már régóta elfogadhatatlan volt a globális elit számára, ezért ezeket a vállalkozásokat bezárták és tönkretették a covid alatt, miközben az elitista vállalkozások, mint az Amazon, a Google, a Walmart és mások virágoztak. Az "elit" a "bolygó megmentése" érdekében a légi közlekedés csökkentését sürgető képmutatásuk miatt is gúnyolódást váltott ki. A Greenpeace "ökológiai képmutatással" vádolta a résztvevőket, megkérdőjelezve, hogy a WEF miért állítja, hogy elkötelezett a felmelegedés 1,5 Celsius-fok alatt tartásának globális célja mellett, amikor a davosi repülőtérre érkező és onnan induló magánrepülőgépek által tavaly generált kibocsátás megegyezett körülbelül 350 000 átlagos személygépkocsi által egy hét alatt termelt kibocsátással.

Tovább a cikkhez
Újabb érintettek a brüsszeli korrupciós botrányban
Újabb érintettek a brüsszeli korrupciós botrányban
Hétfőn az Európai Parlament elnöke, Roberta Metsola kezdeményezte az intézmény "sosem látott korrupciós botrányában" érintett két szocialista képviselő mentelmi jogának felfüggesztését. A DK-val és MSZP-vel közös Szocialisták és Demokraták frakcióhoz tartozó belga Marc Tarabella és az olasz Andrea Cozzolino esetében a belga rendőrség kérvényezte az eljárás megindítását, mivel mindketten érintettek az Eva Kaili nevével fémjelzett vesztegetési botrányban - jelezték. Hangsúlyozták: a görög baloldali politikusnőnél a kiadatási eljárásra nem volt szükség, mivel tetten érték. Rengeteg, vesztegetésből származó készpénzt találtak lakásán, és így azóta is előzetes letartóztatásban van, a szintén érintett élettársával együtt. Szintén börtönben várja az ügy folytatását az olasz Antonio Panzeri, aki 2019 óta nem tagja az EP-nek, így mentelmi joga sincs. Azóta megalapította a Harc a büntetlenség ellen nevű brüsszeli baloldali NGO-t, és ennek elnökeként tevékenykedett. A gyanú szerint az olasz politikus képviselőként, majd miután megalapította a civil szervezetét, több helyről is fogadott el pénzeket az európai döntéshozatal manipulálásáért cserébe. Úgy fogalmaztak: "Brüsszel malmai lassan azonban őrölnek", ha sikerül tartani a hosszas és bonyolult felfüggesztési eljárás határidőit, akkor annak a legkorábban február 13-án lehet vége.


Videó: A Pfizer vezérigazgatója, Albert Bourla - A világ népességének 50%-os csökkentését tervezi? [Mit?]

Az összes szabadalmaztatott gyógyszerünket felajánljuk az összes oltóanyagot, vagy az Egyesült Államokban vagy Európában jelenleg létező gyógyszert a 45 legszegényebbnek. A világ országaiban 1,2 milliárd lakost számlál, és azt is véllaljuk, hogy minden évben új gyógyszereket fedezünk fel és viszünk be az Egyesült Államokba, Európába vagy a világba. Az új gyógyszerek automatikusan bekerülnek az UH azon portfólió kínálatába, amelyet Ön ezeknek az országoknak kínál. Azt hiszem, ez valóban egy álmunk beteljesülése, amelyet a vezetői csapatommal együtt álmodtunk meg, amikor 19 évesen kezdtük, az első héten találkoztunk január 19-én Kaliforniában, és hogy kitűzzük a következő öt évre és egy ezek közül 2023-ra 50 százalékkal csökkentjük azon emberek számát a világon, akik nem engedhetik meg maguknak a gyógyszereinket. Azt hiszem, ma ez az álom valósággá válik!

Tovább a cikkhez
Magyar valóság: a vízmonitoring-kutat betemették
Magyar valóság: a vízmonitoring-kutat betemették
A gödi gyár monitoring-adatainak megismerését még sürgetőbbé tette, hogy májusban megírtuk: a gyár egy kilométeres körzetében, három öntözésre használt kút vizében mérgező oldószert mutatott ki egy független akkreditált vizsgálat. A kútvízben fellelt N-metil-2-pirrolidon (röviden NMP) nevű, toxikus hatású - szem- és bőrirritációt okozó, magzatkárosító hatású - oldószert az akkumulátor-gyártás folyamatában, a katód előállítása során is használják. Mindezek után még kíváncsibbak voltunk, hogy milyen vizsgálatokat végeztek az elmúlt években a Samsung-gyár 120 hektáros területén. Január elején az FKI megküldte a kiperelt hatósági iratokat, több mint ezer oldalnyi dokumentumot. Ezek között több tucatnyi letöltési, feltöltési igazolás és befizetési bizonylat is szerepelt, melyek semmilyen hatósági vizsgálatról szóló érdemi információt nem tartalmaztak. A dokumentumokból az a döbbenetes dolog derült ki, hogy a gyár területén lévő monitoring-kútból 2016 óta egyszer sem vettek vízmintát, semmilyen mérési jegyzőkönyv nem készült.

Tovább a cikkhez
Annyira visszaesett az áramfogyasztás, hogy hetek óta fékezgetik Paksot
Annyira visszaesett az áramfogyasztás, hogy hetek óta fékezgetik Paksot
A szokatlanul enyhe tél és talán a tudatosabb fogyasztói magatartás miatt nemcsak a gázból, de az elektromos áramból is kevesebb fogy a megszokottnál. Annyira, hogy az elmúlt hetekben legalább tucatnyi alkalommal fogták vissza a paksi blokkok teljesítményét. De vajon miért pont Paksot fékezgetik? Több alkalommal is visszafogták a paksi atomerőmű blokkjainak áramtermelését a karácsonyi ünnepi időszakban, szilveszterkor és az új év első napjaiban is. A "leterhelésekről" az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) is hírt adott, jelezve, hogy a rendszerirányító Mavir kérésére a tavaly december 23. és idén január 10. közötti, alkalmanként 50-300 megawatt közötti teljesítménycsökkentésnek "a nukleáris biztonságra és a környezetre gyakorolt hatása nincsen". A teljesítménycsökkentésről - amire az OAH által többször is jelzett időpontokon kívül még egyszer, január 11-én szerdán hajnaltól a csütörtök reggeli órákig is volt még példa, ez utóbbi egy tervezett karbantartás miatt - szerettünk volna részletesebb információhoz jutni, de megkeresésünkre egyelőre sem az atomerőmű, sem a rendszerirányító nem reagált. Egy iparági szereplő segítségével próbáltuk megfejteni, miért lehetett szükség a leterhelésekre, és hogy vajon miért pont Paksot kellett visszafogni.

© Nemzeti Hírháló 2003 - 2023 Map Leiratkozás Leiratkozás