Úgy tűnik, probléma merült fel a videó lejátszásakor. Amennyiben tényleg így van, kérjük, indítsd újra a böngésződet.
Bezárás
app-facebook
Facebook Watch
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fszkeptikuskerekasztal%2Fvideos%2F1329989421272381%2F%3Fref%3Dembed_video&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Másolás
fejlesztői oldalunkon. részletesebben is tájékozódhatsz a Facebook-videók beágyazásáról.
Beágyazási kód
Megosztás
A videó nem érhető el.
Ezt a videót sajnos nem tudjuk lejátszani.

A WHO szerint a Covid globális egészségügyi vészhelyzetnek vége. Tedros azonban figyelmeztetett, hogy a legmagasabb szintű riasztás megszüntetése nem jelenti a veszély elmúltát, és azt mondta, hogy a vészhelyzeti státusz visszaállítható, ha a helyzet megváltozik. Továbbá óva intett a ránk leselkedő veszélyektől - mint védelmi pénzért érkezett behajtó, aki kéretlen szolgáltatását kényszeríti mindannyiunkra.
"A legrosszabb dolog, amit bármelyik ország most tehet, hogy ezt a hí...rt arra használja fel, hogy lankadjon az ébersége, hogy lebontsa a kiépített rendszereit, vagy hogy azt az üzenetet küldje a népének, hogy a Covid-19 miatt nem kell aggódnia".

És valóban, ne lankadjon az őrségünk és egy percig se gondoljuk, hogy a "biológiai biztonság" nevében nem fognak újabb válságokat generálni, ahogy a felvételen is hallhatjuk.

A témáról részletesen olvashatsz itt:
https://szkeptikuskerekasztal.com/biologiai-biztonsag-az-e…/

Kérlek támogasd a további mukát 👉 https://szkeptikuskerekasztal.com/tamogatas

Hír forrása:
https://timesofindia.indiatimes.com/…/article…/100022667.cms

Továbbiak