Nemzeti Hirhalo hirlevel rendszer Map
Kedves Olvasó!

Változások jönnek a fejlesztésekkel. Ezentúl rendszeresen 1 vagy 2 naponta lesz friss hírlevél, amiben csak információ lesz a megjelenésről. A hírlevél tartalmát egy további kattintással lehet elérni. Így sokkal jobban lehet olvasni az eredeti szerkesztést, a Gmail vagy más szolgáltató nem rondít bele a látványba, nem cenzúráz, függetlenedhetünk. Mindeközben a tartalom és forma is változik lépésről lépésre.

Támogatóink a teljes hírlevelet is kérhetik egy kattintással a jegyzett e-mail címére.

Köszönöm a megértést! Támogatáshoz részletek a honlapon: ITT
Kovács János, mindenes

INDIÁBÓL, Delhiből - nagy szeretettel üdvözlök mindenkit!

Manish Tanwar vagyok.
Itt születtem és beszélek magyarul. 10 éve magyarokat vezetem Indiában és nekik mutatom az országomat Indiai szemmel.

Végzettségem: Diplomam van történelemből és magyar nyelvből.
Most Kovid miatt másfél éve nem dolgozom, mert teljesen tönkrement a turizmus. Igy a magyarok sem jönnek hozzánk.
A spirituális és misztikus világban is otthonosan mozgok.
Mivel szinte minden virtuálisan illetve online működik most a világban - arra gondoltam, hogy készítek egy virtuális turizmust és elviszlek Benneteket a múltba.

Olyan misztikus helyekre, amik a MAHABHARATBAN is szerepelnek. Egy olyan helyre, aminek egykor selyemút volt a neve, amely a világ központja volt. Olyan helyre ahonnan az indiai szubkontinens történelme kezdődik. A helynek nagy vallási szerepe van az indiai történelemben. Itt láthatunk a régi kőfaragáskat ami Hinduok faragták és Muzlimok tönkre tették. A hely ami Krishna Isten családot épiette. Qutub minar vagy gyözelem torony

E szolgáltatásom iránt érdeklődők részére - az általam megadott PAYPAL vagy bankszámlára utalás után elküldöm a -Zárt csoport- linkjét.
PayPal: indiamagyarul@gmail.com
Az első előadás részvételi díja: csak 10 USD.
Időtartama: közel 1 órás.
Helyszíne: Delhi
Időpontja: Augusztus 7. Szombat 10:00
Az előadás a Facebook oldalán élőben történik majd a zárt csoportban.

Indiai utazások indiai szemmel. idegenvezetés magyarul egész évbenOlimpia 2020

****************************************************************


Ezekben a napokban oltják az iskolákban a gyerekeket

Minden családfőnek, akinek általános iskolás és /vagy középiskolás gyermekei vannak, javasolom az alábbiakat:
2021. szeptember első két hetében ne engedjétek a gyerekeket iskolába, mert ezekben a napokban oltják az iskolákban a gyerekeket.
Utánna, ha kérik az oltási igazolást a jelenléti oktatáshoz egyéni tanrendi státuszt kell kérni írásban, ha ezt megtagadja az iskolavezetés utánna lehet csak jogi utra terelni az ügyet.


Kérem vegyétek figyelembe a fentieket.
Hálásan köszönöm.
Együttműködő KözössÉgi Gazdagság
Információ terjesztési határidő:
2021. augusztus 8.
Dr. Hips Frigyes Zsolt
  szakgyógyszerész
Biologika konzulens
   Hipnózis szakértő
    +36 20 316 2442Mindenkit várnak a Hősök terére: még több szervezet csatlakozott az ápolók szombati tüntetéséhez

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) közleményben jelezte, hogy egy hosszú folyamat végeredménye ez a szombatra meghirdetett demonstráció, mert az elmúlt időszakban egyoldalú volt a kommunikáció, a döntéshozók nem hallgatták meg a szervezet jelzéseit.

Az érintettek az új szolgálati jogviszony miatt készülnek tüntetni, az ugyanis az ápolókra terheket rótt, a mellettük dolgozó orvosok viszont béremeléshez jutottak.

A kamara azt írta hétfőn, hogy közös kiállásra szólító felhívás eljutott a különféle orvosi- és egészségügyi társszervezetekhez, szakszervezetekhez, civil csoportokhoz is, melyek a folyamatos visszajelzések alapján szolidaritásukról és részvételükről biztosították az egészségügyi szakdolgozókat. Mivel az országos megmozdulás célja a szakdolgozók egyértelmű üzenetének átadása, a rendezvény felszólalói szinte kizárólag a Kamara tagjai és vezetői lesznek, de támogatóként minden résztvevőt várnak az eseményre.

A demonstrációra saját tagsága hatalmazta fel a szervezet vezetőit még a múlt hónapban, amikor az elnökség felhívására csaknem tízezren voksoltak arra, hogy a köztestület lépjen fel érdekükben. (ellenszel.hu)IZRAEL bezár

Augusztus 8,-tól MINDEN "maradék" oltatlan izraeli állampolgár, akik oltatlanságukkal veszélyzetetik a már beoltott (így az agenda szerint védett) személyeket (micsoda arcatlan abszurdum, igaz?), nos azoknak kötelező lesz a karantén, gyakorlatilag sehova nem fognak tudni bejutni, még a zsniagógába sem!

2021. augusztus 8-tól Izrael tehát még szorosabban húzza meg kényszerítő-gyeplőt és újbóli lezárást vezet be, valamint szigorú karantén-intézkedéseket csak "be nem oltott" emberek számára, akiket itt nyilvánosan Izrael egészségét és szabadságát fenyegetőnek minősítenek, mondja el az izraeli miniszterelnök.

Mint tudjuk Izrael O.V. minta-országa az emberiség elleni bűntettben, amit járványkezelésnek hívnak. Fel lehet tehát készülni itthon is!

Ne feledjétek oltatlan állampolgárok, hogy több, mint 4,5 Millióan vagyunk és több millióan, akik időközben rájöttek, hogy mibe vitték őket bele! Kitartást és KIÁLLÁST most már!Argentin kutatók spektroszkópiai elemzése: 99,5%-os grafén-oxid tartalom a Moderna oltásban!

Nagyszeru? interjú Dr. José Luis Sevillano-val, aki elmondja, hogy NINCSEN VÍRUS, NINCSEN OLTÁS. Ezek nem léteznek. Ami van, az csak egy hamis hadmu?velet az emberiség ellen. Mágneses emberek vannak, akik akkor válnak mágnesessé, amikor a grafén-oxid a szervezetbe kerül. Mindegyik oltásban van grafén-oxid, ami az 5G rendszerrel fejti ki a hatását. De már 5G nélkül is képes személyiségi és viselkedési zavarokat kiváltani.
Megtudhatjuk, hogy már a 2020-as influenza elleni oltásban is volt grafén, ami a 4 és 5G sugárzásának hatására okozott COVID-szeru? tüneteket. Így indult tehát a járvány!
Azok az emberek szenvednek el súlyos ill. halálos károsodásokat, akik ezen rendszerek közelében vannak. Azaz a politikusok pontosan tudják, amikor arra figyelmeztetnek, hogy mekkora járvány lesz ősztől: MERT PONTOSAN TUDJÁK, HOGY MIT FOGNAK OKOZNI A (MAJD) BIZONYOS FREKVENCIÁKON SUGÁRZÓ 5G RENDSZEREK A GRAFÉNOS EMBEREKKEL!
Egyértelmu?: azokban az országokban lesz a legtöbb áldozat, ahol az 5G lefedettség kiváló és a népesség nagy része beoltott! (pl. MAGYARORSZÁG!!!) Emlékezzünk mikkel fenyeget Gulyás és Szíjjártó!
Dr. Sevillano szerint megahiper-pandémiát fogunk elszenvedni!
További nagyon fontos részletek (pl. a megtámadott szervekről, az 5G hatásairól) a cikkben!!!
Az emberek nem viselnek maszkot. Nyár közepén vagyunk. Úgy tűnik, hogy a dolgok nem mennek olyan rosszul, és ennek ellenére a média nem tesz mást, mint hogy krízist jelent. A miniszterek világszerte mindennek ellenére azt mondják, hogy egy katasztrófa küszöbén állunk a híres Delta törzzsel. Más szavakkal, tudják, mit fog okozni az 5G. Amikor aktiválják, és feltekerik a frekvenciát.
A legfontosabb az, hogy az emberek tisztában legyenek azzal, hogy ki és miért okozza ezt a jövőben, hogy ne tévesszenek meg és ne vegyenek folyamatosan újabb adagokat.
Az amerikai orvosok sokat panaszkodnak a sok fiatal szívizomgyulladása és szívelégtelensége miatt, amelyekújabban jelentkeznek. Pontosan e károsodások miatt, amelyek ezekben a szervekben jelentkeznek. De van neurológiai hatása is. Az a fajta mentális köd, amely megakadályozza az embereket abban, hogy tisztán gondolkodjanak. Be vannak oltva, és megszűnt a józan paraszti eszük. Nem értik az összefüggéseket, erőszakossá válnak stb. Ez a kísérleti anyag már kárt okozott anélkül, hogy az 5G mikrohullámú frekvenciáját teljesen felcsavarták volna.
És ezt az anyagot, a grafén-oxidot, a 2020-as influenza elleni oltás már tartalmazta.
Agyi cunami. Képzeld el, mi lesz a "mágneses" emberekkel, akik most még nyugodtan sétálnak az utcán. Amint ez a nanoanyag izgatni kezdi az idegsejteket, azonnal pszichiátriai problémákat fog okozni. A Glasgow-i kóma skálabeosztása szerint már a zavaros tudatú személyt is úgy kell tekinteni, hogy a kóma legenyhébb stádiumában van. Ez azt jelenti, hogy az emberek szédülnek, fáradtak, motiválatlanok, és a gondolkodásra való képességük erősen csökken.
Ezt már bejelentették. Két hónappal ezelőtt bejelentették. Azt kérdeztem: "Mi ez? Egy agyi cunami a koronavírus miatt?" Nos, már tudjuk miért, mióta felfedeztük az oltóanyagban a híres grafén-oxidot. Akkor egy megahiper-pandémiát fogunk szenvedni, amelyet grafén okoz az összes oltott embernél. Mivel sok-sok millió ember van kitéve ennek az új 5G technológiának, amelyet lelkesen vetettek be egyidejűleg, amikor ez a "világjárvány" kitört a bolygón.
Az embereknek tisztában kell lenniük azzal, hogy ezt a betegséget nem vírus okozza. Meg kell érteniük, hogy a vakcina grafént tartalmaz, és, hogy a grafén és az 5G nagyon súlyos károkat okoz az emberek egészségében és halált okoz.
Az Egyesült Királyságban végzett tanulmányok bejelentették, hogy az oltottak csaknem tízszer nagyobb eséllyel halnak meg, mint a be nem oltottak, amit senki sem ért meg. Ezt az üzenetet az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Ügynöksége adja ki. Elmondják, hogy ez az új Delta törzs mit fog okozni szerintük az oltott embereknél. Ha biológiai szempontból nézzük, furcsának tűnik. De ha tudjuk az összefüggéseket, akkor minden a helyére kerül.
Ébredjetek már emberek!!!


BRÉKING - IZRAEL bezár

És akkor eljöttek már a diákokért is!

És akkor eljöttek már a diákokért is! A be nem oltottak nem vehetnek részt az előadásokon

A brit kormány azt fontolgatja, hogy megtiltja a két oltással teljesen be nem oltott diákoknak, hogy személyesen vegyenek részt az előadásokon és ezzel gyakorlatilag megtagadja tőlük az oktatásukat azért, mert nem adatták be a vakcinát - jelentették.
A The London Times beszámolója szerint Boris Johnson miniszterelnök, - aki állítólag "dühöng" amiatt, hogy a fiatalok nem hajlandók tömegesen beadatni az oltást - arra készül, hogy a diákokat rákényszeríti az oltások beadására, cserében azért, hogy korlátlanul bejárhassanak az előadásokra.
A beszámoló szerint a diákoknak akkor is kötelező lenne az oltás, ha kollégiumban szeretnének lakni.
A Times beszámolója szerint az oktatási minisztérium azonban nem tartja jogszerűnek a terveket, mivel az egyetemek függetlenek a kormánytól és a hallgatóknak tett tanulmányi ajánlataik jogilag kötelező érvényűek.
Vicky Ford oktatási miniszter azonban nem zárta ki a lépést, mondván:
"Szerintem nagyon fontos, hogy a fiatalok lépjenek előre az oltás területén".
Ford hozzátette:
"Úgy gondolom, továbbra is arra kell bátorítanunk a fiatalokat, hogy lépjenek előre, végeztessék el az oltást és így megvan az a szabadságuk és bizalmuk, hogy teljes értékű egyetemi életet élhessenek".
Robert Halfon konzervatív képviselő, az oktatási bizottság elnöke az újságnak azt mondta:
"Ez tévedés! Olyan, mintha Huxley Szép új világából lépett volna elő, ahol az oltási útlevéllel rendelkező embereket társadalmi hierarchiába szervezik - vannak azok, akik felsőoktatásban részesülnek és azok, akik nem"."
"Hol van ennek vége?" Halfon tovább kérdezett, hozzátéve:
"Kirúgjuk azokat a tanoncokat, akik nem kapták meg a vakcinát?
Eltávolítjuk az idősebb diákokat az FE (továbbképző) főiskolákról?
Bezárjuk azokat a felnőttképzési tanfolyamokat, ahol a felnőttek nem kapták meg a vakcinát? Remélem, hogy nem."
Az Egyesült Királyságban a diákok már több mint egy évet töltöttek zárlat alatt, sokan nem tudtak részt venni előadásokon, nem tudták használni az egyetemi létesítményeket és minden ötödik diák még az online tanuláshoz sem tudott hozzáférni.
Amint arról a múlt héten beszámoltunk, egyre bővül azoknak a helyeknek a listája, ahol kötelező lesz az úgynevezett oltási útlevél és a hírek szerint az irodák, sőt még az egyházak is sorban állnak, hogy a rendszer bevezetésére kötelezzék őket, ahogyan az éjszakai klubok, pubok és éttermek is.
Az elmúlt hétvégén világszerte hatalmas tiltakozások zajlottak az oltások kikényszerítésére irányuló lépések miatt, amelyek a szabadság visszaszerzésének eszközeként szolgálnak. (Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete)
Nekem egyetlen kérdésem van csak: Ki fogja megállítani a fasizmust?


Kapcsolódó:
A GRAFÉN-OXID MÉRGEZÉS ELTÁVOLÍTÁSA A SZERVEZETBŐLA GRAFÉN-OXID MÉRGEZÉS ELTÁVOLÍTÁSA A SZERVEZETBŐL
Miért van az, hogy a legtöbb ember, aki most meghal Angliában covidban, be van oltva? Az új norma: Szingapúr egyike az első nemzeteknek, akik LEÁLLÍTJÁK a covid esetek számolását és azt tervezik, hogy "influenzaként" kezelik a vírust.

A franciák nem kérnek a védettségi igazolványbólA franciák nem kérnek a védettségi igazolványból
Könnygázt és vízágyúkat vetett be a párizsi rendőrség csütörtökön a tüntetők ellen, akik az új járványügyi korlátozások miatt vonultak az utcára. Országszerte több mint 160 ezren tüntettek. Helyszíni jelentések szerint a francia fővárosban menetelő tüntetők közül többen kiváltak a demonstráló tömegből, kövekkel és palackokkal kezdték dobálni a helyszínre vezényelt rendőröket, akik ezután könnygázzal próbálták megfékezni a rendbontókat. Néhány tüntető megtámadott egy járőröző rendőrt, felborította a motorbiciklijét. A rendőrnek futva kellett menekülnie a feldühödött tüntetők elől. A tüntetők behatoltak a Champs-Élysées sugárútra és ott is összecsaptak a rendőrökkel. Egy ideig akadályozták a forgalmat a sugárúton, de a biztonságiak gyorsan kiszorították őket a környező utcákba könnygáz és vízágyúk bevetésével. A sugárúton a "sárgamellényesek" két évvel ezelőtti rendbontása óta nem szabad tüntetni, pénzbírsággal sújtják a tilalom megszegőit. Párizsban egyszerre három engedélyezett tüntetés zajlott az új járványügyi korlátozások ellen. A Trocadéro téren a Nemzeti Front volt alelnöke, Florian Filippo felhívására demonstrálnak. Egy mások tüntetés a Bastille téren kezdődött, majd a menet elindult a főváros utcáin. Még egy tiltakozó menet indult el az Invalidusok háza elől, hogy csatlakozzon a kötelező oltás ellen tiltakozó egészségügyi dolgozókhoz.

Kik a francia oltásellenesek és mit akarnak?Kik a francia oltásellenesek és mit akarnak?
Július 12-én a francia köztársasági elnök a koronavírus delta variánsának egyre gyorsabb terjedése miatt országos szigorításokat jelentett be, többek között az egészségügyi dolgozók számára kötelező védőoltást, és a nyilvános helyek, vendéglátóegységek csak oltási igazolvánnyal vagy negatív teszteredménnyel lehetséges látogatását. A bejelentések hatására hirtelen megugrott az oltásra jelentkezők száma, új lendületet kapott a francia oltási kampány. Egy kemény oltásellenes kisebbség azonban a bejelentések hatására tüntetésekbe kezdett. Az Euronews annak próbált utánajárni, hogy kik ők, és mit akarnak pontosan. A nyugalmazott egyetemi professzor, Bruno Courcelle is annak a tömegnek a része volt, mely az elmúlt két egymást követő hétvégén is az utcára vonult, hogy így tiltakozzon a francia kormány új koronavírus-ellenes intézkedései miatt. "Az oltás ellen vagyok, orvosi és politikai okokból egyaránt. Orvosilag, mivel nem tudjuk, mennyire biztos és mekkora védelmet ad és politikailag, mivel az oltást ránk erőszakolják - mondta Courcelle az Euronewsnak. "És ha a vakcina ellen vagy, akkor logikus, hogy a kötelező oltás ellen is vagy". Az új törvény értelmében, amit hétfőn fogadott el a francia nemzetgyűlés, az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz az oltás, az állampolgárok pedig csak akkor mehetnek a legtöbb nyilvános helyre, ha bemutatják oltási igazolásukat vagy negatív eredményű tesztjüket. Courcelle online petíciót indított, hogy bojkottra szólítson fel azokkal az üzletekkel, éttermekkel szemben, akik kérnek igazolványt.

<br>
A hatóságok elrendelik a városi dolgozók, orvosok és nővérek megsemmisítésétA hatóságok elrendelik a városi dolgozók, orvosok és nővérek megsemmisítését
A kormányzati hatóságok és a nagy egészségügyi csoportok elrendelik saját tagjaik és dolgozóik felfüggesztését, és azt követelik, hogy tüzes fehérjegyilkosságokat adjanak be a kormány és az egészségügyi szektorban dolgozó áldozatok millióinak. Ez nem kevesebb, mint a kormányzati alkalmazottak és az egészségügyi dolgozók tömeges meggyilkolása, és mindezt a kormány és az orvosi "vezetők" szervezik és szorgalmazzák. Valójában népirtó holokauszt -bűnözők. Nemrégiben egy minneapolisi orvos asszisztensnek amputálták mindkét lábát, miután megkapták az mRNS covid vakcinát. Ezután mindkét kezét amputálni kell, mivel a vakcina okozta vérrögök megszakítják a végtagok vérellátását. Tekintse meg a mai riasztó podcastot a részletekről. P.S. A CDC most utasította az összes oltott embert, hogy térjenek vissza álarcba, elismerve, hogy az oltások nem működnek. Izrael, a világon a legmagasabb oltási arányú ország, komoly új járványt él át, a CDC utazási figyelmeztetést adott ki az Izraelből az Egyesült Államokba érkezőkre. Az oltás hazugságai napról napra kibomlanak...

Mindenkit várnak a Hősök terére: még több szervezet csatlakozott az ápolók szombati tüntetéséhezMindenkit várnak a Hősök terére: még több szervezet csatlakozott az ápolók szombati tüntetéséhez
A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) közleményben jelezte, hogy egy hosszú folyamat végeredménye ez a szombatra meghirdetett demonstráció, mert az elmúlt időszakban egyoldalú volt a kommunikáció, a döntéshozók nem hallgatták meg a szervezet jelzéseit. Az érintettek az új szolgálati jogviszony miatt készülnek tüntetni, az ugyanis az ápolókra terheket rótt, a mellettük dolgozó orvosok viszont béremeléshez jutottak. A kamara azt írta hétfőn, hogy közös kiállásra szólító felhívás eljutott a különféle orvosi- és egészségügyi társszervezetekhez, szakszervezetekhez, civil csoportokhoz is, melyek a folyamatos visszajelzések alapján szolidaritásukról és részvételükről biztosították az egészségügyi szakdolgozókat. Mivel az országos megmozdulás célja a szakdolgozók egyértelmű üzenetének átadása, a rendezvény felszólalói szinte kizárólag a Kamara tagjai és vezetői lesznek, de támogatóként minden résztvevőt várnak az eseményre. A demonstrációra saját tagsága hatalmazta fel a szervezet vezetőit még a múlt hónapban, amikor az elnökség felhívására csaknem tízezren voksoltak arra, hogy a köztestület lépjen fel érdekükben.

Itt a legújabb javaslat: kapjon 10 ezer forintot mindenki, aki ezután veszi fel az oltástItt a legújabb javaslat: kapjon 10 ezer forintot mindenki, aki ezután veszi fel az oltást
Duda Ernő virológus szerint egy 10 ezer forintos bónusszal legalább másfél millió embert rá lehetne venni az oltásra. Jelenleg majdnem hárommillió ember nincs még beoltva és az utóbbi időben jelentősen csökkent a naponta beadott oltások száma. Míg május végén egy hét alatt több mint 92 ezren kaptak oltást, július közepére a 10 ezret sem érte el ez a szám. Nekem az az érzésem, rengeteg olyan ember van, akinek nincs internet hozzáférése, nincsen számítógépe, és ennek következtében nem is tudna regisztrálni, még akkor se, ha akarna - jelentette ki Duda Ernő az ATV-nek, aki szerint külföldi minták alapján újra fellendíthetné az oltási hajlandóságot valamilyen jutalmazás, majd hozzátette: "Meg vagyok róla győződve, hogy abból a 3 millió emberből, aki még nem oltatta be magát, egy 10 ezer forintos bónusszal biztos hogy legalább egy másfél milliót be lehetne oltatni."

Merkely Béla műsora Tokióban, és szurkol közben a magyaroknakMerkely Béla műsora Tokióban, és szurkol közben a magyaroknak
Merkely Béla a Facebookon osztott meg néhány fotót arról, hogy kint van Tokióban, és a helyszínen szurkol a magyaroknak. A Semmelweis Egyetem rektora arról írt, hogy izgalmas és küzdelmes pillanatokat élt át. Elvileg az olimpiát idén nézők nélkül rendezik. Merkely Béla a FINA Sports Medicine Committee tagja, ezért utazhatott a helyszínre. A Semmelweis Egyetem rektora a helyszínen szurkol a magyaroknak a tokiói olimpián, miközben az egészségügyi team csapat tagjaként dolgozik. Amúgy csak a vizes számok versenyzőinek tud szurkolni. De nem egyedül van, négy másik férfival - akik edzők - szurkolt Tokióban. Merkely Béláék az úszószámok épületéből jelentkeztek be a Facebookon. A professzor azt írta: "Ma nem sikerült az újabb arany, de így is izgalmas és küzdelmes pillanatokat élhettünk át Tokióban. Verrasztó Dávid 400 méter vegyesen nyújtott negyedik helyére nagyon büszke vagyok, akárcsak Siklósi Gergely ezüstérmére, amit a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében sikerült elhoznia. De az olimpia folytatódik! Szurkoljunk együtt a 4x100-as férfi gyorsváltónak (Milák Kristóf, Szabó Szebasztián, Németh Nándor, Bohus Richárd), akik a mai napon döntőbe jutottak! Hajrá magyarok!"

Elkezdett terjedni a delta variáns itthon is?Elkezdett terjedni a delta variáns itthon is?
Müller Cecília országos tisztifőorvos szerint mostanáig 58 esetben azonosították a koronavírus delta variánsát a magyar mintákban. György István államtitkár négy napja még 20 feletti esetet mondott. Az a napi jelentésekből is látszik, hogy ha nem is ugrásszerűen, és alacsony bázisról, de folyamatosan nő az új fertőzöttek száma. A közmédiának nyilatkozó Müller Cecília az MTI tudósítása szerint azt mondta, hogy az emelkedés a szennyvízadatokban is megmutatkozik; mind a három budapesti mintavételi helyen, illetve négy vidéki nagyvárosban - Pécs, Miskolc, Szekszárd, Salgótarján - nőtt a koronavírus örökítőanyagának mennyisége a vízmintákban. Müller közölte: nincsenek kétségeik afelől, hogy a delta variáns veszi át a vezető szerepet, és ez okozza majd a megbetegedések 80-90 százalékát. A harmadik oltásról úgy vélekedett, hogy azt elsősorban időseknek, krónikus betegségben szenvedőknek, legyengült immunrendszerű betegeknek ajánlják.

Harmadik körös oltás: Ismét megelőzzük Európát a védekezésbenHarmadik körös oltás: Ismét megelőzzük Európát a védekezésben
Magyarország átoltottság szempontjából a második helyen áll Európában, a harmadik adag vakcinát pedig nálunk lehet majd elsőként felvenni az Unióban. De világszinten is az elsők között vagyunk a koronavírus elleni védekezés ezen fázisában. A koronavírus delta variánsa egyre komolyabb gondokat okoz világszinten, egyes tanulmányok szerint hónapokon belül ez a vírustörzs lesz felelős a fertőzések 90 százalékáért Európában is. Ezért elkerülhetetlen, hogy folytatódjon az eddigi védekezés, és újabb lépéseket kell tenni az emberek biztonságáért. Jön a harmadik oltás. Ennek érdekében hozta meg Magyarország kormánya azt a döntést, hogy augusztustól elindul hazánkban a harmadik körös oltás. Ezt Orbán Viktor jelentette be péntek reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában adott interjújában. A miniszterelnök elmondta, hogy a vélemények világszinten megoszlanak a harmadik adag vakcina szükségességéről, valamint a vakcinák keveréséről. A WHO is bizonytalan egyelőre, de az biztos, hogy ártani nem árt a harmadik oltás. Sőt léteznek olyan tanulmányok, melyek szerint alaposan megnövelik az antitestek számát a harmadik adagok.

Rémhír? A kutatások szerint a beoltottak között is terjed a delta variánsRémhír? A kutatások szerint a beoltottak között is terjed a delta variáns
Minden országból eltérő adat érkezik, de összességében kimondható, hogy a delta variáns sokkal fertőzőképesebb. Eltérő információk érkeznek az országokból azzal kapcsolatban, kikre és mennyire veszélyes a koronavírus delta variánsa. A Reuters adatai alapján Izraelben a legrosszabb a helyzet, ugyanis ott a kórházban ápoltak 60 százaléka oltott - 60 év feletti vagy krónikus beteg. Itt arra gyanakszanak, a Pfizer vakcinája kevéssé hatékony a delta variánssal szemben, de azért így is erős védelmet biztosít a beoltottnak. Azt viszont nem akadályozza meg, hogy másokat megfertőzzön a vírus. Rejtélynek tartja a virológus, hogy miért oltottak időseket a kínai vakcinával Magyarországon. Szingapúrban a delta variánssal fertőzöttek háromnegyede oltott, de náluk rendszerint nem alakulnak ki súlyos tünetek. Angliában a kétszeresen oltottak adják a kórházba kerültek 22,8 százalékát, az oltatlanok az 58,3-at és a maradék pedig egyszer volt oltva. Az Egyesült Államokban a súlyos betegek 97 százaléka oltatlan. A tudósok szerint a delta variáns azért fertőzőbb, mert a tapasztalat szerint több mint ezerszer annyi vírust találtak a betegek orrában, mint a kezdeti koronavírusos betegekében. Összességében a tudósok szerint a vakcinák hatékonyak, mert az esetek nagy többségében megelőzik a súlyos szövődményt.

****************************************************************

Óriási vagyont halmozott fel a lakosság a járvány alatt
2021.07.26. roviden.hu

A járvány alatt jóval nagyobb megtakarítások halmozódtak fel a lakosságnál, mint a megelőző időszakban, az öngondoskodás célja nem változott számottevően, továbbra is a legnépszerűbb megtakarítási cél a lakásfelújítás vagy -vásárlás, illetve a gondoskodás a gyermekek jövőjéről - írja a 24.hu a Világgazdaság nyomán.

A lap a jegybanki adatokból következtetett erre, miszerint AZ ELSŐ NEGYEDÉVBEN A LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁSOK ÉRTÉKPAPÍROKBAN, LEKÖTÖTT BETÉTEKBEN, ILLETVE A FOLYÓSZÁMLÁN, LÁTRA SZÓLÓ MEGTAKARÍTÁSOKBAN LÉVŐ RÉSZE 920 MILLIÁRD FORINTTAL NŐTT.

Ez a szám kiugrónak számít, ugyanis 2019 azonos időszakában a növekmény csak 478 milliárd forint volt.

Óriási vagyont halmozott fel a lakosság a járvány alatt

Nyitrai Győző, az OTP Bank retail megtakarítási igazgatóságának igazgatója a Világgazdaságnak elmondta, hogy az általuk kezelt megtakarítások növekménye harmadával múlja felül a korábbi rekordnak számító 2019-es első negyedév számait.

A lakáscélra gyűjtők többsége különböző állampapírokba és befektetési alapokba fektet, míg a nyugdíj-megtakarítási piacon nem okozott átütő változást a járvány; hiába látja be az emberek többsége, hogy kevés lesz az állami nyugdíj, tízből csak két ember rendelkezik nyugdíjcélú eszközzel - jegyzi meg a Világgazdaság.

Kapcsolódó:
Forbes: 479 milliárdra hízott Mészáros Lőrinc vagyonaForbes: 479 milliárdra hízott Mészáros Lőrinc vagyona
Orbán két lábon járó bőrtrezorján nem fog a járvány sem. Kiadta a Forbes az 50 leggazdagabb magyar legfrissebb listáját, melynek élén479,4 MILLIÁRDOS BECSÜLT VAGYONNAL A NEVÉN TOVÁBBRA IS "MÉSZÁROS LŐRINC" ÁLL. A nemrég elvált felcsúti gázszerelő a Forbes tavalyi top 50-es listáján még 407 milliárddal szerepelt, ami azt jelenti, hogy mintegy 70 milliárd forinttal nőtt a vagyona, azaz egy év alatt annyival lett gazdagabb, mint amennyit más több generáció alatt, a teljesen rokonságával együtt sem lenne képes összepakolni. A Forbes összesítése szerint egy aktuális kormányrendelet miatt visszaesett ugyan a termelőcégek értéke, a legvagyonosabb magyaroknak azonban volt már a tavalyinál rosszabb évük is. Rámutatnak, Mészáros Lőrinc válása, vagyonosztozkodása vita nélkül ment végbe, a Mészáros Csoport továbbra is az építőipar éllovasa.

850 embert tett utcára Mészáros Lőrinc szállodalánca, majd bezsebelt 17,7 milliárdnyi állami támogatást850 embert tett utcára Mészáros Lőrinc szállodalánca, majd bezsebelt 17,7 milliárdnyi állami támogatást
Ilyen ez, ha valaki okosabb, mint Zuckerberg. A koronavírus-járvány okozta krízisre hivatkozva előbb kirúgtak 850 dolgozót a Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozó Hunguest Hotels szállodalánctól, majd beálltak a sorba 17,7 milliárd forintos állami segítségért. "Egy jól körülhatárolható érdekkör milliárdos szállodafejlesztési támogatásokat kap, és számukra az sem volt pályázati feltétel, hogy cserébe ne bocsássanak el munkavállalókat. Eközben mi hetek óta hiába várjuk a rövidített munkaidőre kérhető állami bértámogatási igényünk elbírálását, hogy minél több kollégánknak megőrizzük a munkahelyét" - panaszkodott a lapnak egy szállodaigazgató arról, hogy milyen ellentmondásos módon önti a kormány a turizmusba a közpénzmilliárdokat. beigazolódott, amiről már május elején is tudni lehetett: a cég kirúgott 850 embert, hogy addig se kelljen fizetni őket, amíg az államtól kapott milliárdokból végeznek a szállodafelújításokkal.

Orbán Viktor rendeletben tiltotta be a ferihegyi sztrájkotOrbán Viktor rendeletben tiltotta be a ferihegyi sztrájkot
A kormányfő gyorsan lépett, miután a Magyar Nemzet címen megjelenő kormánylap megírta, már keddtől sztrájkolhatnak a légi irányítók. Megjelent a Magyar Közlönyben két, Orbán Viktor által jegyzett kormányrendelet, amely a veszélyhelyzetre hivatkozva gyakorlatilag lehetetlenné teszi a légiforgalmi szolgálatoknál a sztrájkot. "Az időzítés nem véletlen, a Magyar Nemzet hétfőn írta meg, hogy már keddtől munkabeszüntetésre készültek a ferihegyi légi irányítók" - hívta fel a figyelmet rá cikkében a hírportál. Az egyik rendelet szerint a polgári légiforgalmi irányító szolgálat által foglalkoztatott légiforgalmi irányító és körzeti repüléstájékoztató - a polgári légiforgalmi irányító szolgálat utasításai szerint - a munkahelyi képzéssel és továbbképzéssel összefüggő feladatokat köteles ellátni, valamint - ha annak egyéb, jogszabályban foglalt feltételei fennállnak - az e tevékenységhez szükséges jogosultságok gyakorlására feljogosító szakszolgálati engedély fenntartásához szükséges feltételeket teljesíteni.

Feljelentést tesz a kormány, amiért valaki élőben közvetítette, ahogy algoritmussal tölti ki a nemzeti konzultációkatFeljelentést tesz a kormány, amiért valaki élőben közvetítette, ahogy algoritmussal tölti ki a nemzeti konzultációkat
Tomanovics Gergely vasárnap este indította el a Youtube-csatornáján azt az élő videót, amin azt látni, hogy egy algoritmus ész nélkül töltögeti ki a nemzeti konzultációkat, miközben vicces zenék mennek a lejátszási listájáról. Valószínűleg erre reagálhatott a kormány, amikor hétfő délután közölte, hogy büntető feljelentést tesz a konzultációs oldalt ért informatikai támadás miatt. A közlemény szerint a kormányzati szervek azt észlelték, hogy informatikai támadást indítottak a konzultáció hivatalos internetes oldala ellen, tömeges kitöltéssel próbálkoznak az elkövetők. "Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egyes szereplők különböző módszerekkel próbálják ellehetetleníteni a járvány utáni életről szóló párbeszédet. A minimálbér-emelés, a családi adóvisszatérítés, a hitelmoratórium, vagy a gyermekek védelmének kérdése magyarok millióinak életét érintik, ezért is biztatunk mindenkit arra, hogy mondja el véleményét" -írta a kormány. Az elő közvetítés majdnem 12 óráig ment, az oldalán sarkán futó ablak alapján ez idő alatt több mint 3100 konzultációt töltött ki az algoritmus. Később egy második közvetítést is elindított:

A csehek és a lengyelek is jobban kijönnek a pénzükből, mint a magyarokA csehek és a lengyelek is jobban kijönnek a pénzükből, mint a magyarok
Június elején írtunk arról az Európai Unió statisztikai hivatala alapján, hogy az egyes országokban mekkora volt az órabér átlagosan és egyes szakmánként 2018-ban. Egy ilyen összehasonlítás azonban akkor az igazi, ha mellé tudjuk társítani a megélhetési költségeket, és az Eurostat most nyilvánosságra hozott egy ilyen adatbázist is. Először nézzük a fogyasztói árszintet, ahol a 27 tagország átlagát vették száznak, és az egyes tagállamokban mért eltéréseket ehhez igazították. Így jött ki az, hogy a 2020-as adatok alapján Dániában átlagosan 32 ponttal magasabb az árszint a 27 tagország átlagához képest, vagyis ott ennyivel drágább az élet. A skála másik végén Bulgária található - a 64 pontos eredmény azt jelenti, hogy ott 36 ponttal olcsóbb a megélhetés az uniós átlaghoz viszonyítva. Magyarország 70 pontot ért el, így megélhetési költségek szempontjából az egyik legolcsóbb tagállamnak számít.

Elkeserítő számok: a magyarok háromnegyede szegénynek számít uniós szintenElkeserítő számok: a magyarok háromnegyede szegénynek számít uniós szinten
Finnországban, Franciaországban vagy Hollandiában az emberek alig 5 százaléka szegény.
Ugyan a kelet-európai országok többsége az elmúlt tizenöt évben faragni tudott jövedelmi hátrányából az Unió átlagához képest, a régióban egy kivétel akad: Magyarország. Bár a magyar lakosság anyagi helyzete javult, de éppen olyan ütemben, ahogyan az EU-átlag is. Vagyis 2005 és 2017 között nemzetközi összevetésben tapodtat sem léptünk előre - olvasható Gábos András, Tomka Zsófia és Tóth István György, a TÁRKI munkatársainak tanulmányában. Azokat a háztartásokat szokták a szegénységi küszöb alá sorolni, amelyek jövedelme alacsonyabb a medián jövedelem, vagyis a jövedelmi közép 60 százalékánál. A bevett definíció szerint akik ennél kevesebb pénzből élnek, szegénynek számítanak a saját országukban. A lap megjegyzi, hogy természetesen más dolog a szegénységi küszöb alatt élni Romániában, mint mondjuk Finnországban vagy Luxemburgban.

Pintér elment a nemzetbiztonsági bizottság Pegasus-ülésére, de a Fidesz megoldotta, hogy ne kelljen beszélniePintér elment a nemzetbiztonsági bizottság Pegasus-ülésére, de a Fidesz megoldotta, hogy ne kelljen beszélnie
Elment, de ahogy sejthető volt, nem kellett beszélnie Pintér Sándornak a Pegasus kémszoftverről a nemzetbiztonsági bizottság előtt hétfő reggel. A belügyminiszternek ebben a Fidesz volt segítségére, miután a bizottság kormánypárti tagjai - ahogy ez sejthető volt - nem mentek el a testület elnöke, a jobbikos Stummer János által összehívott zárt ülésre. Így a nemzetbiztonsági bizottság határozatképtelen volt, napirendet nem fogadhatott el, Pintérnek tehát nem kellett válaszolnia arra, amire a kormány eddig sem akart: azaz, hogy bevásárolt-e a kémszoftverből és használta-e azt újságírók vagy a kormánnyal nem kifejezetten szívélyes viszonyt ápoló üzletemberekkel, politikusokkal szemben. Előbbi kérdésre a kormány válasza a kezdeti, óvatos tagadás után a lebegtetés, utóbbira pedig, hogy jogellenes megfigyelés nem történt Magyarországon. Pintér ugyan többször elmondta, hogy a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén kész válaszokat adni, ezt azonban annak tudatában is mondhatta, hogy a Fidesz egy ilyen ülés összehívását nem támogatja.

Román lapvélemény: ez Orbán Viktor végének kezdeteRomán lapvélemény: ez Orbán Viktor végének kezdete
Mi a hasonlóság Orbán Viktor és Nicolae Ceau?escu között? Kiderül a cikkből. A román elemzők nem nyugszanak, amíg meg nem találják a tökéletes hasonlatot. A népszavazásokkal nem szokás játszani. Több (külső és belső) okból sem. Már rég nem az Agorán zajlik a politizálás, a nép közvetlen részvételével a döntéshozatali folyamatban. Svájc példája ennek nem mond ellent, hiszen a "kantonok föderációjának" történelmi és kulturális sajátosságai nem találhatók meg más modern demokratikus rendszerekben. Nem véletlen, hogy az amerikai demokrácia csak rendkívül ritkán folyamodik népszavazáshoz, általában csak akkor, amikor alkotmánymódosításokról van szó, melyek esetében természetesen a polgároké az utolsó szó. Amúgy, a mindennapi politikában a választott politikusok döntenek a követendő útról, majd négy év múlva, az urnáknál felelősségre vonhatók: vagy újraválasztják őket, vagy nem. Ez a képviseleti demokrácia egyszerű logikája, melyben a választott vezetők politikai felelőssége nem rejtőzik egy képmutató népi konzultáció "szoknyája" mögé, melynek csak az a célja, hogy politikai tőkét kovácsoljanak belőle annak a vezérnek, akinek a felmérésekből vannak ilyen-olyan (de nem teljes) ismeretei és azon gondolkodik, miként szerezzen még pontokat a politikai ellenfelek rovására.

Faludy György verse

Itt az ideje

****************************************************************

Orosz légvédelmi rendszer semmisítette meg a Szíriát támadó izraeli rakétákat
2021. 07. 24. orientalista.hu

Izraeli repülőgépek által indított összes négy levegő-föld rakétát megsemmisítette szerda hajnalban a Szíriai Légvédelem Homsz tartomány egén orosz "Buk" légvédelmi rakétakomplexumok segítségével, közölték az Orosz Fegyveres Erők.

Orosz légvédelmi rendszer semmisítette meg a Szíriát támadó izraeli rakétákat

Két izraeli F-16-os vadászbombázó a libanoni légtérből indított irányított rakétákat szerdán hajnali 01:11-kor szíriai terület ellen.

"Mind a négy ellenséges rakétát készenléti szolgálatban lévő szíriai légvédelmi egységek semmisítették meg orosz Buk-M2E rakétakomplexumok alkalmazásával." - jelentette a szíriai Orosz Megbékéltető Központ egy sajtóközleményben. Az elhárítási műveletről készült kép és videó felvételek ellepték a közösségi médiafelületeket.

Izrael egy héten belül már második alkalommal hajtott végre agressziót a Szíriai Arab Köztársaság ellen, egy időben a hétfőn kezdődött fontos Eid Al-Adha muszlim ünneppel.

Kedden négy izraeli repülőgép nyolc levegő-föld rakétát lőtt ki a szíriai Aleppo tartomány területére, célba véve egy szíriai katonai tudományos kutató létesítményt Al-Szafira városban. A támadó nyolc rakétából hetet semmisítettek meg a Szíriai Légvédelem Buk-M2 és Pantszir-SZ elhárító komplexumai közölte Vagyim Kulit altengernagy a szíriai Orosz Megbékéltető Központ parancsnoka.

A keddi agresszió idején izraeli vadászbombázók az USA Fegyveres Erői által megszállt és a szíriai-jordániai határon lévő Al-Tanf határállomás irányából tolakodtak be a szíriai légtérbe, jelentette az Orosz Fegyveres erők szírai kontingense.

Az Izraeli Fegyveres Erők (IDF) évek óta folyamatosan légi támadásokkal provokálják a háborúban álló Szíriai Arab Köztársaságot. A Tel Avivban székelő kormány azt állítja, hogy "önvédelemből" támad "iráni" célpontokat a szuverén Szíria földjén.

Damaszkusz tiltakozott a támadások miatt, agressziónak minősítve a csapásokat. A hónap elején Oroszország, Törökország és Irán közös nyilatkozatban ítélte el a nemzetközi jogot sértő "folyamatos izraeli agressziókat, amelyek semmibe veszik Szíria és a szomszédos országok szuverenitását"

Orientalista.hu - Szíriai Arab Hadsereg

Forrás: RT.com, Kép: Facebook


Kapcsolódó:
Az Egyesült Királyság legalább 350 millió fontot költött terroristák finanszírozásáraAz Egyesült Királyság legalább 350 millió fontot költött terroristák finanszírozására
Egy mostanában közzétett cikk szerint Nagy Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága legalább 350 millió fontot, azaz 476 millió dollárt költött az úgynevezett mérsékelt ellenzéki erőkre és programjaikra Szíria militáns csoportok megszállta területein. Miközben az Egyesült Királyság tisztségviselői azt állították, hogy számos projektjük közvetlenül a "Bashar Al-Assad rezsimje" ellen harcoló úgynevezett "mérsékelt fegyveres ellenzéket" támogatta, eközben a hadszíntér realitásai megmutatták, hogy "mérsékelt felkelők" nem léteznek, hanem a valóságban vahhabita terroristák harcolnak Assad elnök és Szíriai Arab Fegyveres Erők ellen. Az ellentmondásos szerepű Konfliktus, Stabilitás és Biztonsági Alap (CSSF) nevű brit szervezet nagy mennyiségű pénzt költött el a brit állami költségvetésből Szíria megszállt részein, ahol szélsőséges iszlamista csoportok uralkodnak. A fentebb hivatkozott cikk szerzője, Mark Curtis meg van győződve róla, hogy az Egyesült Királyság ezekkel a támogatásokkal "egy Nyugat-barát kormányzatot próbált létrehozni Damaszkuszban és a dzsihádista fegyveresek által uralt területeket próbált az Aszad-kormány ellenében pénzelni."

A mianmari hadsereg semmisnek nyilvánította a novemberi választások eredményétA mianmari hadsereg semmisnek nyilvánította a novemberi választások eredményét
A mianmari hadsereg csaknem hat hónappal a katonai puccs után hivatalosan semmisnek nyilvánította a novemberi parlamenti választások eredményét. A választás nem felelt meg az alkotmányban és a választási törvényben rögzített szabályoknak, és nem volt sem szabad, sem tisztességes - idézte a Global New Light of Myanmar című állami napilap a választási bizottság hadsereg által kinevezett elnökét, Thein Szoét. A novemberi választásokon győztes Nemzeti Liga a Demokráciáért (NLD) nevű párt egyik tagja azt mondta: régóta várható volt az eredmények érvénytelenítése. "Már vártunk ezt a lépést. Azt csinálnak, amit akarnak" - magyarázta. "Sokkal rosszabb dolgokat is tettek a választás eredményeinek megsemmisítésénél" - fűzte hozzá. A mianmari hadsereg február elsején, a parlament megalakulása előtt pár órával vett át a hatalmat, őrizetbe véve az Aung Szan Szú Kjí vezette kormányzó Nemzeti Liga a Demokráciáért (NLD) számos politikusát. A hadsereg azzal indokolta a puccsot, hogy a kormány nem vette figyelembe a novemberi választással kapcsolatos, szabálytalanságokra hivatkozó panaszaikat.

****************************************************************

Angyali Útmutató a Végidőkre. 133.
MAGYAROK ŐSEREDETE.
A MAGYARSÁG SORSFORDULÓINAK ÁTTEKINTÉSE
Utolsó Élet, Utolsó lehetőség
Minden emberi lélek haza találhat ebben az életben legyen az bárki.
TUDÁSOTOK NEM HASZNÁLHATÓ ROSSZRA.
A Mester. Búcsú Júdástól

Jézus. Fontos az üzeneteink megértése, és azok továbbgondolása. Mindenki a saját útját járja. Nincs két egyforma lélek és út, mindenki más feladatot vállalva érkezett. A csoportok segítik a kibontakozást, de mindenkinek meg kell találnia azt, amiben a legjobb, ami speciálisan az ő feladata. Hasznos lehet minden könyv, minden csoport vagy közösség, de az út mindenki számára személyre szabott. Minden történet egyedi, de Júdás példája sokatokat elindíthat a Hazafelé vezető úton. Sokan elgondolkodhatnak személyes életükön, és a nemzet dolgain is. Mindenki hozzáadhatja saját életét, és ráismerhet a másikban elveszett részére. A cél ma AZ EGYSÉG MEGTEREMTÉSE: kicsiben és nagyban egyaránt.
Egység és béke a lélekben, belül.
Egység és béke a családban, a munkahelyen, a nemzetben és a Földön.
Amint fent, úgy lent. Ha béke van a szívedben, béke lesz a Föld minden táján is. És ez így van.
*****
Búcsúzzunk tehát Júdástól.
Júdás meghalt, mert bezáródott és egyedül maradt: társai nem tudták - és sajnos nem is akarták - őt segíteni. Ez volt a CSOPORT igazi BUKÁSA: a bukott rész kitaszítása. Egyek voltak az Úr szeretetében, de egységük az "árulás" és a kereszthalál után megbomlott és szétesett. Saját létük fontosabb volt számukra, mint a közösség "áruló" társukkal. Emberileg ez érthető, hisz életben kellett maradniuk, ez volt a küldetésük. Sajnos nem értették meg, hogy csak együtt érhetnek célt.
Halálod az ő bukásuk is volt, nemcsak a tiéd. A tanításokat nem tudták élővé tenni, ítéltek és ezzel ítélkeztek maguk fölött is. Szégyenük miatt bezáródtak, és csak az Úr jelenléte segítette ki őket ebből az állapotból. Nagyon fontos lett volna életben maradnod - nemcsak a látható megbocsátás miatt, hanem az átoklevevő megbocsátás miatt is. A történeted példa lett volna, hogy mivé válik a tisztaság a sötétségben, és hogy a Fényben minden láthatóvá válik: láthatóvá válik a tisztaság, mely benned volt. Hatalmas tanítás lett volna ez, mely így kimaradt, és csak a példabeszédek maradtak.
Bukásod tehát a csoport bukása is volt, mert nem volt képes összefogni, összetartani a bajban. Az emberi lét máig ható nagy hiányossága ez: az összefogás hiánya. Ítélkeztek látatlanban, és ezzel elzárjátok magatokat a kiteljesedéstől. Csak összefogással, egységetek megteremtése által érhettek célt. Így tehát ez vált tanítássá: emberré lett követőim nem bírták el a terhet, még nem voltak elég tudatosak és tiszta szívűek. Sajnos ilyen volt a kor, és a támadás erős volt.
A támadás ma is erős: igyekeznek egymás ellen fordítani titeket, elaprózni az erőtöket. Így ellenőrizhetők és irányíthatók vagytok akaratuk szerint. Ma már azonban - ismerve sok hasonló történetet - választhattok, méghozzá tudatosan. Ma tehát már tudatosan dönthettek, hogy melyik utat választjátok: az Egységet vagy a széthúzást. A lehetőség hatalmas. A tét szintén. Már értitek, hogy LÉTETEK a tét: az emberek jövője, és a bolygó léte.
Dr. B. Kovács Judit FacebookKényelmetlen igazság vagy megnyugtató hazugság?A legtöbb ember